Νέα

Γιατί η ζωή στην Ελλάδα τελειώνει στα 30;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 412
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Παιδιά, η δική μου συνεισφορά στο θέμα και πάλι με σύγκριση (αναπόφευκτη) με το εξωτερικό (Γερμανία) όπου ζω.

Οι Έλληνες σαν λαός είμαστε μαλθακοί και καλομαθημένοι (προσοχή εδώ, γυναίκες αλλά και άνδρες)

Ζούμε πολύ με βάση κανόνες συμβατικότητας και πίεση από συγγενείς, φίλους κλπ.

Επειδή κάποιοι όπως Λουκρητία Βοργία και άλλοι ανέφεραν πότε είναι η καλύτερη εποχή για τεκνοποίηση, ο καλύτερος μου φίλος εδώ στην Γερμανία (Γερμανός) έχοντας ένα παιδί 18 ετών από προηγούμενη σχέση έχει τώρα από σχέση συμβίωσης με 25χρονη Γερμανοτουρκάλα τρία εξώγαμα, ενός τριών ετών και δύο ενός έτους.

Με τον τύπο λοιπόν πάμε κάθε Σάββατο στην λίμνη Schlachtensee 10 λεπτά από την πόλη με το αυτοκίνητο για fitness boxing, τρέξιμο ή power walking.Μέχρι πριν λίγο καιρό χτυπούσαμε και 100 push ups - σε σετ των 25 -.

Μία λεπτομέρεια: είναι 50 ετών.

Τι με λέτε τώρα για να μιλήσω Σαλονικιώτικα (από όπου η καταγωγή).

Εδώ οι άνθρωποι έχουν μάθει να στηρίζονται στον ευατό τους , να είναι υπεύθυνοι, να μην ντρέπονται να πάνε κάπου με το λεωφορείο, να ζουν μετρημένα, ταυτόχρονα όμως κάνοντας και αυτό που γουστάρουν. Και αυτό ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ. Η ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

Εσείς μου μιλάτε για αμάξια μούρη και λοιπές μαλακίες μίας κοινωνίας φούσκα όπου όλα είναι για το θεαθήναι.

Ύστερόγραφο. Για να μπορείς βέβαια να κινείσαι με το ποδήλατο και να μην πας στο περίπτερο με το τζιπ (που τέτοια δεν έχει εδώ έτσι και αλλιώς) ή να κάνεις σπορ δίπλα στην λίμνη αντί να γραφτείς σε ακριβά γυμναστήρια η πόλη σου παρέχει τους σχετικούς ποδηλατοδρόμους, λεωφορεία και φυσικό περιβάλλον. Αντί για πανάκριβα μπαρ της "παραλιακής" και νταβάδες παρκαδόρους.

Καλά αυτά. Αλλά στη Γερμανία ( Ελβετία , Αυστρία κλπ.)

Στα καθημάς ούτε λίμνες έχει ούτε τα λεωφορεία περνάν στην ώρα τους.

Al Bandy

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά, η δική μου συνεισφορά στο θέμα και πάλι με σύγκριση (αναπόφευκτη) με το εξωτερικό (Γερμανία) όπου ζω.

Οι Έλληνες σαν λαός είμαστε μαλθακοί και καλομαθημένοι (προσοχή εδώ, γυναίκες αλλά και άνδρες)

Ζούμε πολύ με βάση κανόνες συμβατικότητας και πίεση από συγγενείς, φίλους κλπ.

Επειδή κάποιοι όπως Λουκρητία Βοργία και άλλοι ανέφεραν πότε είναι η καλύτερη εποχή για τεκνοποίηση, ο καλύτερος μου φίλος εδώ στην Γερμανία (Γερμανός) έχοντας ένα παιδί 18 ετών από προηγούμενη σχέση έχει τώρα από σχέση συμβίωσης με 25χρονη Γερμανοτουρκάλα τρία εξώγαμα, ενός τριών ετών και δύο ενός έτους.

Με τον τύπο λοιπόν πάμε κάθε Σάββατο στην λίμνη Schlachtensee 10 λεπτά από την πόλη με το αυτοκίνητο για fitness boxing, τρέξιμο ή power walking.Μέχρι πριν λίγο καιρό χτυπούσαμε και 100 push ups - σε σετ των 25 -.

Μία λεπτομέρεια: είναι 50 ετών.

Τι με λέτε τώρα για να μιλήσω Σαλονικιώτικα (από όπου η καταγωγή).

Εδώ οι άνθρωποι έχουν μάθει να στηρίζονται στον ευατό τους , να είναι υπεύθυνοι, να μην ντρέπονται να πάνε κάπου με το λεωφορείο, να ζουν μετρημένα, ταυτόχρονα όμως κάνοντας και αυτό που γουστάρουν. Και αυτό ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ. Η ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

Εσείς μου μιλάτε για αμάξια μούρη και λοιπές μαλακίες μίας κοινωνίας φούσκα όπου όλα είναι για το θεαθήναι.

Ύστερόγραφο. Για να μπορείς βέβαια να κινείσαι με το ποδήλατο και να μην πας στο περίπτερο με το τζιπ (που τέτοια δεν έχει εδώ έτσι και αλλιώς) ή να κάνεις σπορ δίπλα στην λίμνη αντί να γραφτείς σε ακριβά γυμναστήρια η πόλη σου παρέχει τους σχετικούς ποδηλατοδρόμους, λεωφορεία και φυσικό περιβάλλον. Αντί για πανάκριβα μπαρ της "παραλιακής" και νταβάδες παρκαδόρους.
+1

Επισκέπτης
ΟΚ. Εσυ δηλαδή προτιμάς να συμβιβαστείς με το να μείνεις με τους γονείς σου και να πάρεις μουράτο αμάξι και όχι να μείνεις μόνος σου και ας πάρεις και Lada  :grin:. Είναι αυτό που σου είπα. Τα πάντα στη ζωή είναι θέμα προτεταιοτήτων.
Εγώ προτίμησα τον συμβιβασμό μένω μόνος μου (αν και στη πορεία στάθηκα τυχερός και δε χρειαστηκε να πληρώσω ενοίκιο) και να κυκλοφορώ στην αρχή με τα κανιά μου και μετά να πάρω Punto. Εσύ συμβιμβάστηκες να μείνεις με τους δικούς σου και να πάρει το Σιρόκο. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του

Και τι παραπανω εχασε δηλαδη αυτος απο σενα; ;)

Επισκέπτης
Διάβασες τι έγραψα; Για 2 χρόναι ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΜΕ ΦΙΛΟ ΜΟΥ. Τώρα επειδή ΕΚΑΤΣΕ η φάση και ο αδερφός μου αποφάσισε να αγοράσει σπίτι δικό του θα πρέπει να απολογηθώ; Ρε δε με  :shit: κιόλας. Άμα γουστάρετε να είσαστε 30+ με τους γονείς σας και να το πάιζετε μούρη και ιστορία στις γκόμενες και να μη βλέπεται πλυντήριο και να νομίζεται πως είναι συσκευή τηλεμεταφοράς κάντε το. Στα φρύδια μου κιόλας.

Ναι ρε φιλε οτι γουσταρουμε θα κανουμε και ουτε περνιεσαι για πιο μαγκας. Σημασια εχει οτι εχουμε και φραγκα και ανεσεις και σε γραφουμ στα @@ μας.

Επισκέπτης
Το δικαίωμα να ξυπνά όποτε θέλει στο ρεπό του χωρίς να ακούει τη σκούπα της μάνας του...

εξυπνος και εσυ.
Και αν η μανα του δεν κανει σκουπα οταν κοιμαται η αν εχει μια σπιταρωνα μεγαλη και δεν τον ενοχλει κανεις;

Επισκέπτης
εξυπνος και εσυ.
Και αν η μανα του δεν κανει σκουπα οταν κοιμαται η αν εχει μια σπιταρωνα μεγαλη και δεν τον ενοχλει κανεις;
Δεν θες να <<πιάσεις>> το τι εννοώ και αναλώνεσαι σε δήθεν πρακτικές σαχλαμαρίτσες. Μόνο και μόνο το ότι χρησιμοποιείς τόσα αν σε μία μικρή φράση αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Λες και η σκούπα σαν σκούπα είναι το πρόβλημα...

Επισκέπτης
Δεν θες να <<πιάσεις>> το τι εννοώ και αναλώνεσαι σε δήθεν πρακτικές σαχλαμαρίτσες. Μόνο και μόνο το ότι χρησιμοποιείς τόσα αν σε μία μικρή φράση αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Λες και η σκούπα σαν σκούπα είναι το πρόβλημα...

Οχι μην ανησυχεις μια χαρα επιασα το νοημα και προφανως την σκουπα την ανεφερες αληγορικα.
Ελπιζω να καταλαβαινεις εστω οτι πολλους μπορει να μην τους ενοχλει η σκουπα η η καθε σκουπα στο σπιτι ;)

Οποτε μοστραρισματα ειμαι μαγκας εμεινα χωρις φραγκα αλλα ζω μονος μου και ας τρωγω παξιμαδι μονο μια φορα την μερα το πρωι δεν μας εντυπωσιαζουν και τοσο.
Πολλοι γουσταρουν να μενουν με γονεις με τα φραγκα τους και τα αμαξια τους κυριλε.Και μερικοι μπορει να χουν και δικη τους δουλεια αλλα να προτιμανε να μενουν με γονεις για να κανουν ακομα καλυτερη μπαζα...
Ποιος εισαι εσυ που θα τους κρινεις;
Μαγκες ειναι και αυτοι.Τρωνε πινουν οσο θελουν και περνανε καλα με κερδος μονο.

Επισκέπτης
Κάτι θυσιάζουν. Την ανεξαρτησία τους. Βασικό συστατικό του να περνάς καλά.
Αυτοί που ζουν με ένα ξεροκόμματο αλλά μόνοι τους, θυσιάζουν τη βολή τους, άλλο βασικό συστατικό της καλοπέρασης.
Μάγκας; Κανένας!
Μου θυμίζει τον Αισώπιο μύθο του σκύλου και του λύκου.
Προσωπικά διαλέγω το λύκο.

Επισκέπτης
Αυτοί που ζουν με ένα ξεροκόμματο αλλά μόνοι τους, θυσιάζουν τη βολή τους, άλλο βασικό συστατικό της καλοπέρασης.
Μάγκας; Κανένας!

Μα αυτο θελω να πω.Δεν ειναι απαραιτητο οτι θυσιαζουν την ανεξαρτησια τους αυτοι που μενουν με τους γονεις τους. Αναλογα τις προυποθεσεις. Ειδικα αν εχουν δικη τους δουλεια και αμαξι και ανεση χωρου στο σπιτι.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Μάγκας; Κανένας!

Δηλαδή εσύ άμα συγκατοικείς με κάποιο φίλο, ή κάνεις οικογένεια και παιδιά ? Το να ζει κάποιος σε ένα χώρο με άλλους  σε τι έχει να κάνει με ανεξαρτησία? Από την άλλη ο άλλος μπορεί να σπάζεται να υπάρχουν άτομα μέσα στο σπίτι, να γουστάρει ναναι μόνος ιδιωτικότητα κλπ. Είναι τι βολεύει τον καθένα.

Πάντως το πρόβλημα για αυτούς που περνάν τα 30 μακάρι να ταν αυτό. Άλλα σοβαρότερα προβλήματα ταλανίζουν τον κόσμο.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Δηλαδή το τι είναι ο άλλος εξαρτάται από το τι εχει πει για σένα. Ανεξάρτητα αν είναι στην ίδια κατάσταση.

Αν έχει πει πως είσαι μαλάκας , είναι μπούλης. Αν δεν έχει πει, είναι γαμάτος. Καλό και πρακτικό :cheesy:

H oυσία είναι πως δεν είμαστε στο σπίτι του αλλουνού ούτε ξέρουμε τι κάνει και έχει ο καθένας κα κρίνουμε. Ούτε εσύ είσαι οτιδήποτε κακό φυσικά ( ο κάθε εσύ μη κολλάς λες και μιλάω για σένα αποκλειστικά ή εσύ για μένα π.χ., γενικά μιλάμε), ούτε και κανείς άλλος.

Αλλά και αν ακόμη ο άλλος θέλει να τπ παίξει με τα λεφτά του μπαμπά ας το κάνει. Του μπαμπά του η τσέπη είναι, όχι η δικιά μας.
Καλά εάν πούνε σε εσένα πως έχεις ρέψει στη μαλακία δείξε ανωτερότητα και άφησέ το στο ντούκι (γενικά μιλάω). Εγώ λόγο του ότι είμαι άνθρωπος δε συνηθίζω να χαρακτηρίζω εκτός αν με χαρακτηρίσουν. Φυσικά και δε μπορώ να ξέρω πχ εσύ το τι οικονομικές δυνατότητες έχεις, αλλά όταν ο άλλος βγάζει 1500+ ευρώ το μήνα ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και προτιμάει να κάθεται με τη μαμά του και τον μπαμπά του για να πάρει το Σιρόκο και να το παίζει μούρη (και μιλάω για άνθρωπο που ξέρω, αν και ένας άλλος φίλος μου με το 500άρι το Άμπαρθ του έριξε στα αυτία  :grin: :grin: ) ε για μένα είναι λάθος. Δε μιλάω γι αυτόν που βγάζει 500 ή 600 ευρώ το μήνα. Αυτός όντως που να πάει. Λίγη λογική ρε πούστη μου!!!

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
Οχι μην ανησυχεις μια χαρα επιασα το νοημα και προφανως την σκουπα την ανεφερες αληγορικα.
Ελπιζω να καταλαβαινεις εστω οτι πολλους μπορει να μην τους ενοχλει η σκουπα η η καθε σκουπα στο σπιτι ;)

Οποτε μοστραρισματα ειμαι μαγκας εμεινα χωρις φραγκα αλλα ζω μονος μου και ας τρωγω παξιμαδι μονο μια φορα την μερα το πρωι δεν μας εντυπωσιαζουν και τοσο.
Πολλοι γουσταρουν να μενουν με γονεις με τα φραγκα τους και τα αμαξια τους κυριλε.Και μερικοι μπορει να χουν και δικη τους δουλεια αλλα να προτιμανε να μενουν με γονεις για να κανουν ακομα καλυτερη μπαζα...
Ποιος εισαι εσυ που θα τους κρινεις;
:thumbsup:

Ετσι εχουν και μια χρυση ευκαιρια να δημιουργησουν και κατι για μεθαυριο  ;)
(οσοι εχουν ακομη τα μυαλα στο κεφαλι τους και σκεφτονται το αυριο και το μεθαυριο)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ναι ρε φιλε οτι γουσταρουμε θα κανουμε και ουτε περνιεσαι για πιο μαγκας. Σημασια εχει οτι εχουμε και φραγκα και ανεσεις και σε γραφουμ στα @@ μας.
Σιγά θα σου φύγει κανένας πόντος καλέ!

Που είδες να γράφω ότι περνιέμαι για μάγκας; Άλλος έγραψε για μαγκιές και τα σχετικά. Απλά θεωρώ πιο μάγκα αυτόν που τα καταφέρνει μόνος του. Με ξένο κόλο πολλοί κάνοουν τον πούστη.

Επισκέπτης
Μα αυτο θελω να πω.Δεν ειναι απαραιτητο οτι θυσιαζουν την ανεξαρτησια τους αυτοι που μενουν με τους γονεις τους. Αναλογα τις προυποθεσεις. Ειδικα αν εχουν δικη τους δουλεια και αμαξι και ανεση χωρου στο σπιτι.
Ακριβώς το αντίθετο είπα στο post που παρέθεσες...

Δηλαδή εσύ άμα συγκατοικείς με κάποιο φίλο, ή κάνεις οικογένεια και παιδιά ? Το να ζει κάποιος σε ένα χώρο με άλλους  σε τι έχει να κάνει με ανεξαρτησία? Από την άλλη ο άλλος μπορεί να σπάζεται να υπάρχουν άτομα μέσα στο σπίτι, να γουστάρει ναναι μόνος ιδιωτικότητα κλπ. Είναι τι βολεύει τον καθένα.
Την ανεξαρτησία σου τη θυσιάζεις άμα αναγκάζεσαι να προβαίνεις σε καταστάσεις διαρκείας.
Θες να μείνεις μόνος σου αλλά δεν μπορείς οπότε αναγκαστικά μένεις με τους δικούς σου; Συγγνώμη αλλά ναι θυσιάζεις την ανεξαρτησία σου.
Θες να μείνεις με συγκάτοικο επειδή βαριέσαι μοναχός σου; Τότε μια χαρά σε βρίσκω και καλά κάνεις.
Θες να παντρευτείς επειδή θες να πάρεις σπίτι αλλά δεν μπορείς μόνος σου; Συγγνώμη αλλά τότε ο γάμος είναι συμβιβασμός άρα στέρηση της ανεξαρτησίας σου.
Θες να παντρευτείς επειδή γουστάρεις να κάνεις οικογένεια με 5 κουτσούβελα να τα βλέπεις να τρέχουν μέσα στα πόδια σου; Μάγκας είσαι και μπράβο σου.
Θέμα επιλογών λοιπόν. Εγώ μίλησα γι' αυτούς που αναγκάζονται να μείνουν με τους γονείς τους είτε επειδή θέλουν να κάνουν οικονομία, είτε επειδή δεν έχουν τη δύναμη να μείνουν μόνοι τους (η άλλη πλευρά του ίδιου νομίσματος ουσιαστικά). Συγγνώμη αλλά αυτοί στερούνται ανεξαρτησίας, όπως στερούνται και εκείνοι που επιλέγουν να μείνουν μόνοι αλλά κάνουν το σκατό τους παξιμάδι για να το καταφέρουν.
Προσωπικά καθαρά, αν ήταν να επιλέξω μάλλον θα επέλεγα τους δεύτερους.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66

Πάντως το πρόβλημα για αυτούς που περνάν τα 30 μακάρι να ταν αυτό. Άλλα σοβαρότερα προβλήματα ταλανίζουν τον κόσμο.
πολυ σωστος.απο τα καλυτερα ποστ που εχω διαβασει εδω.ειδικα σε οτι γραφεις για τα θελω οπως π.χ. ιδιωτικοτητα και τα προβληματα που αντιμετωπιζουν οι ηλικες 30-40 την εποχη ειδικα αυτη.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Εγω οταν φτασω περιπου 50 θα κανω 1-2 παιδακια σε μια πουτανα που θα τη γαμαω για χρονια και θα ειναι γυρω στα 35. Αυτο ειναι το σχεδιο μου, ουτε λεφτα θα μου ζηταει ουτε τιποτα. Και θα ειμαι πολυ περηφανος αν η μανα του παιδιου μου ειναι πουτανα.  :sunglasses:
Έχεις πολλές πιθανότητες... :jerking:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ακριβώς το αντίθετο είπα στο post που παρέθεσες...
Την ανεξαρτησία σου τη θυσιάζεις άμα αναγκάζεσαι να προβαίνεις σε καταστάσεις διαρκείας.
Θες να μείνεις μόνος σου αλλά δεν μπορείς οπότε αναγκαστικά μένεις με τους δικούς σου; Συγγνώμη αλλά ναι θυσιάζεις την ανεξαρτησία σου.
Θες να μείνεις με συγκάτοικο επειδή βαριέσαι μοναχός σου; Τότε μια χαρά σε βρίσκω και καλά κάνεις.
Θες να παντρευτείς επειδή θες να πάρεις σπίτι αλλά δεν μπορείς μόνος σου; Συγγνώμη αλλά τότε ο γάμος είναι συμβιβασμός άρα στέρηση της ανεξαρτησίας σου.
Θες να παντρευτείς επειδή γουστάρεις να κάνεις οικογένεια με 5 κουτσούβελα να τα βλέπεις να τρέχουν μέσα στα πόδια σου; Μάγκας είσαι και μπράβο σου.
Θέμα επιλογών λοιπόν. Εγώ μίλησα γι' αυτούς που αναγκάζονται να μείνουν με τους γονείς τους είτε επειδή θέλουν να κάνουν οικονομία, είτε επειδή δεν έχουν τη δύναμη να μείνουν μόνοι τους (η άλλη πλευρά του ίδιου νομίσματος ουσιαστικά). Συγγνώμη αλλά αυτοί στερούνται ανεξαρτησίας, όπως στερούνται και εκείνοι που επιλέγουν να μείνουν μόνοι αλλά κάνουν το σκατό τους παξιμάδι για να το καταφέρουν.
Προσωπικά καθαρά, αν ήταν να επιλέξω μάλλον θα επέλεγα τους δεύτερους.

Σίγουρα. Αλλά όπως και να χει οι επιλογές είναι περιορισμένες. Την ανεξαρτησία θα στην περιορίσει κάποιος. Είτε αυτοί είναι γονείς, είτε σύζυγος και παιδιά, είτε αφεντικό , είτε τράπεζες... 

Στο τέλος τέλος μάλλον η φυλακή θα αποδειχθεί λιγότερο κακή :cheesy:

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Επειδή ξεφύγαμε πολύ από το θέμα θα σας επαναφέρω λέγοντας ότι η ζωή για μένα δεν τελειώνει ακριβώς στα 30, απλά παίρνει άλλη τροπή. Γίνεται πιό μοναχική, πιό συνειδητοποιημένη και πιό επιλεκτική. Από τα παιδικά μας χρόνια μέχρι και τα 30 περίπου οι περισσότεροι από μας, και μην το αρνηθείτε αυτό, δίναμε ευκαιρίες σε πολλούς να μας εκμεταλευτούν και συγχωρούσαμε ανθρώπους που μας φερθηκαν σκάρτα απλά και μόνο επειδή "έλα μωρέ φίλος είναι τόσα χρόνια, άστο να πάει στα κομμάτια". Όταν είδαμε ότι τελικά αυτοί οι άνθρωποι μόνο χάρες ζητούσαν, συνεχίσαμε να είμαστε κοντά τους. Μέχρι που τους είπαμε καποια στιγμη "όχι δε μπορω να σε βοηθησω σ'αυτο" ή τους ζητήσαμε εμείς μια βοήθεια και πήραμε τα @@ μας. Εκεί καταλάβαμε ότι πολύς κόσμος στις μέρες μας είναι κερδοσκόπος και κοιτάει μόνο την πάρτη του και την κονόμα του. Κερνάς καφέ ή ποτο; Βγαίνω μαζί σου. Δεν κερνάς; "Αααα με συγχωρείς, σήμερα ο γιός μου σκέφτεται να αρρωστήσει και πρεπει να μείνω μέσα για να τον φροντίζω"
Έτσι λοιπόν απομακρυνόμαστε, κλεινόμαστε στους χαζουπολογιστές μας και αντί να είναι αυτοί το διάλειμμα από τις εξόδους μας, είναι η έξοδος το διάλειμμα από τη cyber ζωή μας. Για να μην αναφερθώ και στο cyber sex και γράψω ολόκληρο βιβλίο... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom