Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 306
- Πόντοι
- 386
Παιδιά, η δική μου συνεισφορά στο θέμα και πάλι με σύγκριση (αναπόφευκτη) με το εξωτερικό (Γερμανία) όπου ζω.
Οι Έλληνες σαν λαός είμαστε μαλθακοί και καλομαθημένοι (προσοχή εδώ, γυναίκες αλλά και άνδρες)
Ζούμε πολύ με βάση κανόνες συμβατικότητας και πίεση από συγγενείς, φίλους κλπ.
Επειδή κάποιοι όπως Λουκρητία Βοργία και άλλοι ανέφεραν πότε είναι η καλύτερη εποχή για τεκνοποίηση, ο καλύτερος μου φίλος εδώ στην Γερμανία (Γερμανός) έχοντας ένα παιδί 18 ετών από προηγούμενη σχέση έχει τώρα από σχέση συμβίωσης με 25χρονη Γερμανοτουρκάλα τρία εξώγαμα, ενός τριών ετών και δύο ενός έτους.
Με τον τύπο λοιπόν πάμε κάθε Σάββατο στην λίμνη Schlachtensee 10 λεπτά από την πόλη με το αυτοκίνητο για fitness boxing, τρέξιμο ή power walking.Μέχρι πριν λίγο καιρό χτυπούσαμε και 100 push ups - σε σετ των 25 -.
Μία λεπτομέρεια: είναι 50 ετών.
Τι με λέτε τώρα για να μιλήσω Σαλονικιώτικα (από όπου η καταγωγή).
Εδώ οι άνθρωποι έχουν μάθει να στηρίζονται στον ευατό τους , να είναι υπεύθυνοι, να μην ντρέπονται να πάνε κάπου με το λεωφορείο, να ζουν μετρημένα, ταυτόχρονα όμως κάνοντας και αυτό που γουστάρουν. Και αυτό ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ. Η ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
Εσείς μου μιλάτε για αμάξια μούρη και λοιπές μαλακίες μίας κοινωνίας φούσκα όπου όλα είναι για το θεαθήναι.
Ύστερόγραφο. Για να μπορείς βέβαια να κινείσαι με το ποδήλατο και να μην πας στο περίπτερο με το τζιπ (που τέτοια δεν έχει εδώ έτσι και αλλιώς) ή να κάνεις σπορ δίπλα στην λίμνη αντί να γραφτείς σε ακριβά γυμναστήρια η πόλη σου παρέχει τους σχετικούς ποδηλατοδρόμους, λεωφορεία και φυσικό περιβάλλον. Αντί για πανάκριβα μπαρ της "παραλιακής" και νταβάδες παρκαδόρους.
Καλά αυτά. Αλλά στη Γερμανία ( Ελβετία , Αυστρία κλπ.)
Στα καθημάς ούτε λίμνες έχει ούτε τα λεωφορεία περνάν στην ώρα τους.