Νέα

Γιατί η ζωή στην Ελλάδα τελειώνει στα 30;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 412
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.453
Πόντοι
266
κουφαλες... η ζωη δεν τελειωνει ποτε αμα εχεις φραγκα
αντε γεια...

caetano_italia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
για της πατσαβουρε ελλεινιδες παντως τελειωνει σιγουρα στα 30 χαχα

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
για της πατσαβουρε ελλεινιδες παντως τελειωνει σιγουρα στα 30 χαχα
Για κανένα δεν τελειώνει η ζωή στα 30.

Απλά είναι η δεκαετία που οι περισσότεροι/περισσότερες θέλουν να κάνουν πιο σημαντικά και πιο ουσιώδη πράγματα. Στην επαγγελματική και στην προσωπική τους ζωή.

Όχι σαφώς ότι δεν μπορούν να τα κάνουν αργότερα. Αλλά απλά κάποια πράγματα είναι καλό να γίνονται την κατάλληλη στιγμή. Για πολλούς λόγους.

Τώρα σχετικά με την εμφάνιση αυτό που γράφεις δεν ισχύει. Κάποιες ελληνίδες που τις θεωρείες εσύ πατσαβούρες μπορεί να αρέσουν σε άλλους και φυσικά το αντίστροφο. Ούτως ή άλλως πολλές φορές αυτό είναι υποκειμενικό.

Η εμφάνιση δεν έχει ηλικία. Μια γυναίκα που σέβεται τον ευατό της και το σύντροφο της μπορεί να μείνει ελκυστική για πάντα.

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
Επειδή ξεφύγαμε πολύ από το θέμα θα σας επαναφέρω λέγοντας ότι η ζωή για μένα δεν τελειώνει ακριβώς στα 30, απλά παίρνει άλλη τροπή. Γίνεται πιό μοναχική, πιό συνειδητοποιημένη και πιό επιλεκτική. Από τα παιδικά μας χρόνια μέχρι και τα 30 περίπου οι περισσότεροι από μας, και μην το αρνηθείτε αυτό, δίναμε ευκαιρίες σε πολλούς να μας εκμεταλευτούν και συγχωρούσαμε ανθρώπους που μας φερθηκαν σκάρτα απλά και μόνο επειδή "έλα μωρέ φίλος είναι τόσα χρόνια, άστο να πάει στα κομμάτια". Όταν είδαμε ότι τελικά αυτοί οι άνθρωποι μόνο χάρες ζητούσαν, συνεχίσαμε να είμαστε κοντά τους. Μέχρι που τους είπαμε καποια στιγμη "όχι δε μπορω να σε βοηθησω σ'αυτο" ή τους ζητήσαμε εμείς μια βοήθεια και πήραμε τα @@ μας. Εκεί καταλάβαμε ότι πολύς κόσμος στις μέρες μας είναι κερδοσκόπος και κοιτάει μόνο την πάρτη του και την κονόμα του.

Έτσι λοιπόν απομακρυνόμαστε, κλεινόμαστε στους χαζουπολογιστές μας και αντί να είναι αυτοί το διάλειμμα από τις εξόδους μας, είναι η έξοδος το διάλειμμα από τη cyber ζωή μας.
Τα ειπες ολα φιλαρακο....  :thumbsup: :cool2:

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575

Απλά είναι η δεκαετία που οι περισσότεροι/περισσότερες θέλουν να κάνουν πιο σημαντικά και πιο ουσιώδη πράγματα. Στην επαγγελματική και στην προσωπική τους ζωή.

Όχι σαφώς ότι δεν μπορούν να τα κάνουν αργότερα. Αλλά απλά κάποια πράγματα είναι καλό να γίνονται την κατάλληλη στιγμή. Για πολλούς λόγους.

Τώρα σχετικά με την εμφάνιση αυτό που γράφεις δεν ισχύει. Κάποιες ελληνίδες που τις θεωρείες εσύ πατσαβούρες μπορεί να αρέσουν σε άλλους και φυσικά το αντίστροφο. Ούτως ή άλλως πολλές φορές αυτό είναι υποκειμενικό.

Η εμφάνιση δεν έχει ηλικία. Μια γυναίκα που σέβεται τον ευατό της και το σύντροφο της μπορεί να μείνει ελκυστική για πάντα.
Ολοσωστος !!!!!!

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ωραίο θέμα. Εγώ πιστεύω ότι αιτία του φαινομένου είναι ο συντηρητισμός στον σεξουαλικό τομέα. Ναι μεν ζούμε σε μια εποχή που όλες γαμιούνται ασύστολα, αλλά οι ίδιες που γαμιούνται ασύστολα, έχουν ταυτόχρονα το όνειρο μεγαλώνοντας να κάνουν μια σοβαρή σχέση και να παντρευτούν λίγο πριν τα 30 ή λιγο μετά (μέση ηλικία γάμου για τις Ελληνίδες είναι τα 29). Το αποτέλεσμα είναι, επειδή οι άντρες σε μια κοινωνία ακολουθούν τον τρόπο ζωής των γυναικών, όλα όσα έχουμε συνδέσει με τη διασκέδαση, τα κλαμπ, τα ξενύχτια, τα καμάκια, οι παρτούζες, να γίνονται κυρίως στη φοιτητική ηλικία που οι γυναίκες θέλουν να "ζήσουν".

Chris MacNeil

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1

Νομιζω η δεκαετια που ξεκινας να βαζεις στοχο πιο "ουσιωδη" πραματα ειναι μεν κοντα στα 30, και τα παταει αλλα αρχιζει απο μεση προς τελος των 20. Τουλαχιστον για τους αντρες - γιατι οι γυναικες αν ηταν δυνατο (και "κοινωνικα αποδεκτο") να ξυνουν το μουνι τους ολη μερα και να χουν ενα μαλακα να τις ταιζει "φραγκα" και να τους κανει τον μονογαμικο Δον Ζουαν, θα το καναν - εχω παρατηρισει οτι εκει γυρω (στα 28 θα λεγα) ειναι η ηλικια που "ξυπναει" και η τελευταια φουρνια. Αμα δε γινει μεχρι τοτε δε θα γινει ποτε.

Γενικα η απαντηση σου ειναι πολυ.. "κοινωνικη"! Ή ακομα χειροτερα "ρομαντικη". Μαλλον εισαι ακομα πολυ νιατο. Αυτο που αναγνωριζω εγω απο την περιγραφη που εδωσε και sperminator ειναι μια μιζερια/καταθλιψη και ο λογος δεν ειναι η αυξηση ευθυνων αλλα η αμφιβολια για το αν η επιλογη του να ακολουθησει κανεις την αλφαβητο της ζωης, ειναι η σωστη. Γιατι για να λεμε την αληθεια, ο μεσος ελληνα(ρα)ς εχει την ειλικρινια τοσο αγνωστη σαν εννοια που φτανει στο σημειο να μην ζει οπως θελει αλλα οπως του ειπαν οτι πρεπει. Και στα 50 του ξυπναει και αρχιζει να βριζει τους παντες γιατι τοσο αργα, παιρνει τα αρχιδια του στο χερι κι ουτε ενα μπραβο.

On a side note, οταν η γυναικα ειναι μπαζο, ειναι αντικειμενικα μπαζο! Δεν εχει "ειναι γυναικα μου", "βλεπετε", "γουστα" και μαλακιες. Στη κατηγορια "γουστα" μπαινουν τα φετιχ και εκεινη η μια γκομενα για τον καθενα (δεν μπορω να το εξηγησω καλυτερα) που ειναι εντελως butterface αλλα για καποιο λογω σου βγαζει ενα "θελω να σε γαμησω γλυκα και ανελεητα". Σε ολα τα αλλα ειτε προσπαθεις να δικαιολογησεις την επιλογη σου, ειτε απλα θες να γαμησεις και το μυαλο σου στις βγαζει ολες lucy pinder μεχρι να ξεμπουκωσεις.

Και η εμφανιση εχει ηλικια! Προφανεστατα και εχει! Αλλα προκειμενου να δει μουνι ενας αντρας βγαζει γοργονα την καθε φετα ανεξαρτητως ηλικιας και δεν χρειαζεται πολλα πολλα. Αρκει να το πιστεψει εκεινη...

zac123

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Κριτικές
8
Like
143
Πόντοι
6
Ωραίο θέμα. Εγώ πιστεύω ότι αιτία του φαινομένου είναι ο συντηρητισμός στον σεξουαλικό τομέα. Ναι μεν ζούμε σε μια εποχή που όλες γαμιούνται ασύστολα, αλλά οι ίδιες που γαμιούνται ασύστολα, έχουν ταυτόχρονα το όνειρο μεγαλώνοντας να κάνουν μια σοβαρή σχέση και να παντρευτούν λίγο πριν τα 30 ή λιγο μετά (μέση ηλικία γάμου για τις Ελληνίδες είναι τα 29). Το αποτέλεσμα είναι, επειδή οι άντρες σε μια κοινωνία ακολουθούν τον τρόπο ζωής των γυναικών, όλα όσα έχουμε συνδέσει με τη διασκέδαση, τα κλαμπ, τα ξενύχτια, τα καμάκια, οι παρτούζες, να γίνονται κυρίως στη φοιτητική ηλικία που οι γυναίκες θέλουν να "ζήσουν".

Όλα αυτά ισχύουν σε μεγάλο βαθμό. Αν και υπάρχουν 30αρες/35αρες που εξακολουθούν να ζουν και να φέρονται σαν 25αρες. Και όπως είπες επειδή οι άντρες ακολουθούν τον τρόπο ζωής των γυναικών η "ζωή" συνεχίζεται και μετά τα 30. Υπάρχουν βέβαια άντρες που ασχολούνται σχεδόν αποκλειστικά με πιπίνια (ιερόδουλες και μη). Αυτοί είναι που έχουν πολλά χρόνια "ζωής" μπροστά τους. 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
εγώ είμαι 31 και αισθάνομαι πολύ πιο νέος από όσο αισθανόμουν όταν ήμουν 20. Χώρια που οικονομικά είμαι σε καλύτερο επίπεδο οπότε μπορώ να κάνω ότι δεν έκανα τότε.  :rockon:

zac123

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Κριτικές
8
Like
143
Πόντοι
6
εγώ είμαι 31 και αισθάνομαι πολύ πιο νέος από όσο αισθανόμουν όταν ήμουν 20. Χώρια που οικονομικά είμαι σε καλύτερο επίπεδο οπότε μπορώ να κάνω ότι δεν έκανα τότε.  :rockon:

Συμφωνώ απόλυτα. Εγώ είμαι 39, οικονομικά/επαγγελματικά σταθερός (όσο γίνεται βέβαια στις εποχές που ζούμε) και χωρίς τα άγχη και τις ανασφάλειες που είχα όταν ήμουν 20. Σωματικά είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και απολαμβάνω το σεξ καλύτερα από τότε.

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
5.434
Πόντοι
1.106
Συμφωνώ απόλυτα. Εγώ είμαι 39, οικονομικά/επαγγελματικά σταθερός (όσο γίνεται βέβαια στις εποχές που ζούμε) και χωρίς τα άγχη και τις ανασφάλειες που είχα όταν ήμουν 20. Σωματικά είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και απολαμβάνω το σεξ καλύτερα από τότε.
Ναι αλλα ποσες φορες γαμουσες στα 15 και ποσες τωρα;

zac123

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Κριτικές
8
Like
143
Πόντοι
6
Ναι αλλα ποσες φορες γαμουσες στα 15 και ποσες τωρα;

Στα 15 μιας και ήμουνα και ωραίο τεκνό γαμούσα πιο πολλές. Αλλά γαμούσα σαν κοκοράκι. Επίσης λόγω προβλημάτων που είχα δεν το απολάμβανα όσο το απολαμβάνω τώρα. Ούτε εκτιμούσα τα πιπίνια όσο τα εκτιμώ τώρα. Όταν έρθεις στην ηλικία μου θα καταλάβεις ότι η νέα γυναίκα είναι το ελιξήριο της νεότητας για τον άντρα.     

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Επειδή ξεφύγαμε πολύ από το θέμα θα σας επαναφέρω λέγοντας ότι η ζωή για μένα δεν τελειώνει ακριβώς στα 30, απλά παίρνει άλλη τροπή. Γίνεται πιό μοναχική, πιό συνειδητοποιημένη και πιό επιλεκτική. Από τα παιδικά μας χρόνια μέχρι και τα 30 περίπου οι περισσότεροι από μας, και μην το αρνηθείτε αυτό, δίναμε ευκαιρίες σε πολλούς να μας εκμεταλευτούν και συγχωρούσαμε ανθρώπους που μας φερθηκαν σκάρτα απλά και μόνο επειδή "έλα μωρέ φίλος είναι τόσα χρόνια, άστο να πάει στα κομμάτια". Όταν είδαμε ότι τελικά αυτοί οι άνθρωποι μόνο χάρες ζητούσαν, συνεχίσαμε να είμαστε κοντά τους. Μέχρι που τους είπαμε καποια στιγμη "όχι δε μπορω να σε βοηθησω σ'αυτο" ή τους ζητήσαμε εμείς μια βοήθεια και πήραμε τα @@ μας. Εκεί καταλάβαμε ότι πολύς κόσμος στις μέρες μας είναι κερδοσκόπος και κοιτάει μόνο την πάρτη του και την κονόμα του. Κερνάς καφέ ή ποτο; Βγαίνω μαζί σου. Δεν κερνάς; "Αααα με συγχωρείς, σήμερα ο γιός μου σκέφτεται να αρρωστήσει και πρεπει να μείνω μέσα για να τον φροντίζω"
Έτσι λοιπόν απομακρυνόμαστε, κλεινόμαστε στους χαζουπολογιστές μας και αντί να είναι αυτοί το διάλειμμα από τις εξόδους μας, είναι η έξοδος το διάλειμμα από τη cyber ζωή μας. Για να μην αναφερθώ και στο cyber sex και γράψω ολόκληρο βιβλίο... ;)

Γάμα τα.  Έγραψες.  :thumbsup:

White Angel

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
1
Πόντοι
0
δεν ξερω αν το παρατηρειτε οι 30αρηδες κ βαλε,αλλα στην ελλαδα μετα απο καποια ηλικια οι περισσοτεροι αντρες γινονται μουροχαυλοι,βαριουνται στην κυριολεξια που ζουν...προσωπικα ειμαι πολυ κοινωνικος κ ειχα ενα μεγαλο κυκλο απο φιλους...ομως μετα τα 30 κ χωρις να υπαρχει ιδιαιτερος λογος ενας ενας απομακτυνονται...αλλοι ειναι ανακατεμενοι στις δουλειες,αλλοι ειναι παντρεμενοι,αλλοι ειναι χωμενοι κατω απο μια φουστα επι μονιμου βασεως,αλλοι εχουν τα ψυχολογικα τους κ αλλοι απλα ειναι στον κοσμο τους...ισως μου πειτε καποιοι οτι οι προτεραιοτητες,οι αναγκες κ οι καιροι αλλαζουν κ το καταλαβαινω...αλλα εδω μιλαμε για μια πληρη αδρανεια που δεν εχει προηγουμενο...περιφερονται σαν ζωντανοι νεκροι χωρις καμια ορεξη για ζωη...αντιθετα οι γυναικες τις βλεπεις τις περισσοτερες μεσα στην τρελη χαρα να παιρνει η μια την αλλη αγκαζε κ να γυρνανε χωρις σταματημο...ψωνια,ταξιδια,κεφετεριες,clubs,spa κ ενα σωρο αλλες μαλακιες...τουλαχιστον καλοπερνανε σε αντιθεση με μας που βαριομαστε να παρουμε τα ποδια μας κ να πιουμε ενα καφε εστω μια στις τοσες,δεν ειπα καθε μερα...κ μη μου πειτε οτι το θεμα ειναι οικονομικο...εχω φιλο πχ που προτιμα να βγαινει μονος του τελειως κ να παιρνει τους δρομους παρα να παρει ενα φιλο του κ να βγουνε εξω να πουνε μερικες κουβεντες...μιλαμε η μοναξια εχει μπει κυριολεκτικα στο πετσι του με αποτελεσμα να την επιδιωκει κ απο πανω...τελικα το παρατηρω εγω μονο με τους δικους μου φιλους η το κακο ειναι γενικο?αντιθετα στο εξωτερικο οι νεοι συνεχισουν να εχουν δραστηριοτητες κ η ζωη τους δεν τελειωνει επειδη παντρευτηκαν πχ.αναμενω αποψεις σοβαρες κ οχι του χαβαλε

Μπά. Πραγματικά, η ζωή μετά τα 30 αρχίζει. 30-50 χρυσή ηλικία, ειδικά αν έχεις και λίγα φράγκα. Δεν χρειάζεσαι πάντα και παντού τους άλλους για να περνάς καλά. Λιγότεροι "τρελλοί", περισσότερη διασκέδαση. Ουκ εν τω πολλώ το εύ, όπως θα έλεγε και ο Γιώρης παπά. Οι γυναίκες είναι πάντα άλλη φάση. Καλύτερα να κυκλοφορούν μόνες αγκαζέ. Οι ανοιχτομάτηδες σίγουρα θα ξέρουν να παίξουν μπάλα ανεξαρτήτων συνθηκών. Όχι πάντως, οικονομικό έτσι όπως το εννοείς (για την έλλειψη) δεν είναι. Οικονομικό είναι συνήθως όταν πάει αμφίδρομα, δηλαδή για την κονόμα και τα γούστα τα πριβέ. Τη μοναξιά όλοι την επιδιώκουμε σε κάποιες φάσεις, ειδικά μετά από χωρισμούς και απογοητεύσεις, τουλάχιστον οι αγαπούληθες και οι καρδιοπονεμένοι. Λύση δεν είναι, εννοείται. Χαρά στα απόλυτα αρσενικά που όλες τις γράφουν στην καραπουτσακλάρα τους και τις παίζουν έναν παρά, μακάρι να είχαν όλοι τις ίδιες δυνατότητες. Επίσης, όταν παντρεύεσαι, δεν τελειώνει η ζωή, απλά πεθαίνει ο έρωτας. Γίνεστε σαν αδερφάκια με τη γυναίκα σου, κώλος και βρακί. Τουλάχιστον, έτσι λένε τα "μαστόρια", ακόμα δεν παντρεύτηκα εγώ (και μάλλον δεν το βλέπω να έρχεται, πρώτα πρέπει να τους θάψω όλους και μετά να παντρευτώ, στα 45, όπως ένας γείτονας!).

εχω φιλο πχ που προτιμα να βγαινει μονος του τελειως κ να παιρνει τους δρομους παρα να παρει ενα φιλο του κ να βγουνε εξω να πουνε μερικες κουβεντες...

Τύπε μου, δεν θυμάμαι να έχω φίλο με τέτοιο username, συγγνώμη. Αυτοί πάντως που το προτιμούνε αυτό, πρώτον δεν το έχουν καθιερωμένο επί μονίμου βάσεως, δεν αντικαθιστά τις υπόλοιπες δραστηριότητές τους αλλά τις συμπληρώνει, και δεύτερον, οι κουβέντες στους φίλους δεν κάνουν πάντα καλά ταξίδια, ούτε πάντα βγαίνουν σε καλό. Και η φιλία, είναι όπως ο σεβασμός. Δεν χαρίζεται, κατακτιέται, με πολύ κόπο, πολλά λάθη και πόνο. Η αληθινή τουλάχιστον. Αλλιώς, αν είναι μόνο για τις κουβέντες, κι η κουτσομπόλα της γειτονιάς την ίδια δουλειά κάνει, απλώς χωρίς να παίζει θέατρο ή να κρατά τα προσχήματα. Αυτά...

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
Η ζωή δεν τελειώνει ποτέ.
Απλά χωρίζεται σε κεφάλαια.
Όσο περνάνε τα κεφάλαια τόσο περισσότερο ενδιαφέρον αποκτά.
Το μυστικό είναι να μη σε πάρει από κάτω η οποιαδήποτε αναποδιά σου τύχει στην πορεία....

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
πιστεύω (ίσως πέφτω και έξω) πως η ωραιότερη περίοδος στη ζωή του άντρα είναι απο τα 30 έως τα 40 με απόκλιση +-4χρόνια....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom