Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.453
- Πόντοι
- 266
κουφαλες... η ζωη δεν τελειωνει ποτε αμα εχεις φραγκα
αντε γεια...
αντε γεια...
κουφαλες... η ζωη δεν τελειωνει ποτε αμα εχεις φραγκα
αντε γεια...
Για κανένα δεν τελειώνει η ζωή στα 30.για της πατσαβουρε ελλεινιδες παντως τελειωνει σιγουρα στα 30 χαχα
Τα ειπες ολα φιλαρακο....Επειδή ξεφύγαμε πολύ από το θέμα θα σας επαναφέρω λέγοντας ότι η ζωή για μένα δεν τελειώνει ακριβώς στα 30, απλά παίρνει άλλη τροπή. Γίνεται πιό μοναχική, πιό συνειδητοποιημένη και πιό επιλεκτική. Από τα παιδικά μας χρόνια μέχρι και τα 30 περίπου οι περισσότεροι από μας, και μην το αρνηθείτε αυτό, δίναμε ευκαιρίες σε πολλούς να μας εκμεταλευτούν και συγχωρούσαμε ανθρώπους που μας φερθηκαν σκάρτα απλά και μόνο επειδή "έλα μωρέ φίλος είναι τόσα χρόνια, άστο να πάει στα κομμάτια". Όταν είδαμε ότι τελικά αυτοί οι άνθρωποι μόνο χάρες ζητούσαν, συνεχίσαμε να είμαστε κοντά τους. Μέχρι που τους είπαμε καποια στιγμη "όχι δε μπορω να σε βοηθησω σ'αυτο" ή τους ζητήσαμε εμείς μια βοήθεια και πήραμε τα @@ μας. Εκεί καταλάβαμε ότι πολύς κόσμος στις μέρες μας είναι κερδοσκόπος και κοιτάει μόνο την πάρτη του και την κονόμα του.
Έτσι λοιπόν απομακρυνόμαστε, κλεινόμαστε στους χαζουπολογιστές μας και αντί να είναι αυτοί το διάλειμμα από τις εξόδους μας, είναι η έξοδος το διάλειμμα από τη cyber ζωή μας.
Ολοσωστος !!!!!!Για κανένα δεν τελειώνει η ζωή στα 30.
Απλά είναι η δεκαετία που οι περισσότεροι/περισσότερες θέλουν να κάνουν πιο σημαντικά και πιο ουσιώδη πράγματα. Στην επαγγελματική και στην προσωπική τους ζωή.
Όχι σαφώς ότι δεν μπορούν να τα κάνουν αργότερα. Αλλά απλά κάποια πράγματα είναι καλό να γίνονται την κατάλληλη στιγμή. Για πολλούς λόγους.
Τώρα σχετικά με την εμφάνιση αυτό που γράφεις δεν ισχύει. Κάποιες ελληνίδες που τις θεωρείες εσύ πατσαβούρες μπορεί να αρέσουν σε άλλους και φυσικά το αντίστροφο. Ούτως ή άλλως πολλές φορές αυτό είναι υποκειμενικό.
Η εμφάνιση δεν έχει ηλικία. Μια γυναίκα που σέβεται τον ευατό της και το σύντροφο της μπορεί να μείνει ελκυστική για πάντα.
Για κανένα δεν τελειώνει η ζωή στα 30.
Απλά είναι η δεκαετία που οι περισσότεροι/περισσότερες θέλουν να κάνουν πιο σημαντικά και πιο ουσιώδη πράγματα. Στην επαγγελματική και στην προσωπική τους ζωή.
Όχι σαφώς ότι δεν μπορούν να τα κάνουν αργότερα. Αλλά απλά κάποια πράγματα είναι καλό να γίνονται την κατάλληλη στιγμή. Για πολλούς λόγους.
Τώρα σχετικά με την εμφάνιση αυτό που γράφεις δεν ισχύει. Κάποιες ελληνίδες που τις θεωρείες εσύ πατσαβούρες μπορεί να αρέσουν σε άλλους και φυσικά το αντίστροφο. Ούτως ή άλλως πολλές φορές αυτό είναι υποκειμενικό.
Η εμφάνιση δεν έχει ηλικία. Μια γυναίκα που σέβεται τον ευατό της και το σύντροφο της μπορεί να μείνει ελκυστική για πάντα.
Ωραίο θέμα. Εγώ πιστεύω ότι αιτία του φαινομένου είναι ο συντηρητισμός στον σεξουαλικό τομέα. Ναι μεν ζούμε σε μια εποχή που όλες γαμιούνται ασύστολα, αλλά οι ίδιες που γαμιούνται ασύστολα, έχουν ταυτόχρονα το όνειρο μεγαλώνοντας να κάνουν μια σοβαρή σχέση και να παντρευτούν λίγο πριν τα 30 ή λιγο μετά (μέση ηλικία γάμου για τις Ελληνίδες είναι τα 29). Το αποτέλεσμα είναι, επειδή οι άντρες σε μια κοινωνία ακολουθούν τον τρόπο ζωής των γυναικών, όλα όσα έχουμε συνδέσει με τη διασκέδαση, τα κλαμπ, τα ξενύχτια, τα καμάκια, οι παρτούζες, να γίνονται κυρίως στη φοιτητική ηλικία που οι γυναίκες θέλουν να "ζήσουν".
εγώ είμαι 31 και αισθάνομαι πολύ πιο νέος από όσο αισθανόμουν όταν ήμουν 20. Χώρια που οικονομικά είμαι σε καλύτερο επίπεδο οπότε μπορώ να κάνω ότι δεν έκανα τότε.![]()
Ναι αλλα ποσες φορες γαμουσες στα 15 και ποσες τωρα;Συμφωνώ απόλυτα. Εγώ είμαι 39, οικονομικά/επαγγελματικά σταθερός (όσο γίνεται βέβαια στις εποχές που ζούμε) και χωρίς τα άγχη και τις ανασφάλειες που είχα όταν ήμουν 20. Σωματικά είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και απολαμβάνω το σεξ καλύτερα από τότε.
Υπάρχουν βέβαια άντρες που ασχολούνται σχεδόν αποκλειστικά με πιπίνια (ιερόδουλες και μη). Αυτοί είναι που έχουν πολλά χρόνια "ζωής" μπροστά τους.
Ναι αλλα ποσες φορες γαμουσες στα 15 και ποσες τωρα;
Επειδή ξεφύγαμε πολύ από το θέμα θα σας επαναφέρω λέγοντας ότι η ζωή για μένα δεν τελειώνει ακριβώς στα 30, απλά παίρνει άλλη τροπή. Γίνεται πιό μοναχική, πιό συνειδητοποιημένη και πιό επιλεκτική. Από τα παιδικά μας χρόνια μέχρι και τα 30 περίπου οι περισσότεροι από μας, και μην το αρνηθείτε αυτό, δίναμε ευκαιρίες σε πολλούς να μας εκμεταλευτούν και συγχωρούσαμε ανθρώπους που μας φερθηκαν σκάρτα απλά και μόνο επειδή "έλα μωρέ φίλος είναι τόσα χρόνια, άστο να πάει στα κομμάτια". Όταν είδαμε ότι τελικά αυτοί οι άνθρωποι μόνο χάρες ζητούσαν, συνεχίσαμε να είμαστε κοντά τους. Μέχρι που τους είπαμε καποια στιγμη "όχι δε μπορω να σε βοηθησω σ'αυτο" ή τους ζητήσαμε εμείς μια βοήθεια και πήραμε τα @@ μας. Εκεί καταλάβαμε ότι πολύς κόσμος στις μέρες μας είναι κερδοσκόπος και κοιτάει μόνο την πάρτη του και την κονόμα του. Κερνάς καφέ ή ποτο; Βγαίνω μαζί σου. Δεν κερνάς; "Αααα με συγχωρείς, σήμερα ο γιός μου σκέφτεται να αρρωστήσει και πρεπει να μείνω μέσα για να τον φροντίζω"
Έτσι λοιπόν απομακρυνόμαστε, κλεινόμαστε στους χαζουπολογιστές μας και αντί να είναι αυτοί το διάλειμμα από τις εξόδους μας, είναι η έξοδος το διάλειμμα από τη cyber ζωή μας. Για να μην αναφερθώ και στο cyber sex και γράψω ολόκληρο βιβλίο... ;)
δεν ξερω αν το παρατηρειτε οι 30αρηδες κ βαλε,αλλα στην ελλαδα μετα απο καποια ηλικια οι περισσοτεροι αντρες γινονται μουροχαυλοι,βαριουνται στην κυριολεξια που ζουν...προσωπικα ειμαι πολυ κοινωνικος κ ειχα ενα μεγαλο κυκλο απο φιλους...ομως μετα τα 30 κ χωρις να υπαρχει ιδιαιτερος λογος ενας ενας απομακτυνονται...αλλοι ειναι ανακατεμενοι στις δουλειες,αλλοι ειναι παντρεμενοι,αλλοι ειναι χωμενοι κατω απο μια φουστα επι μονιμου βασεως,αλλοι εχουν τα ψυχολογικα τους κ αλλοι απλα ειναι στον κοσμο τους...ισως μου πειτε καποιοι οτι οι προτεραιοτητες,οι αναγκες κ οι καιροι αλλαζουν κ το καταλαβαινω...αλλα εδω μιλαμε για μια πληρη αδρανεια που δεν εχει προηγουμενο...περιφερονται σαν ζωντανοι νεκροι χωρις καμια ορεξη για ζωη...αντιθετα οι γυναικες τις βλεπεις τις περισσοτερες μεσα στην τρελη χαρα να παιρνει η μια την αλλη αγκαζε κ να γυρνανε χωρις σταματημο...ψωνια,ταξιδια,κεφετεριες,clubs,spa κ ενα σωρο αλλες μαλακιες...τουλαχιστον καλοπερνανε σε αντιθεση με μας που βαριομαστε να παρουμε τα ποδια μας κ να πιουμε ενα καφε εστω μια στις τοσες,δεν ειπα καθε μερα...κ μη μου πειτε οτι το θεμα ειναι οικονομικο...εχω φιλο πχ που προτιμα να βγαινει μονος του τελειως κ να παιρνει τους δρομους παρα να παρει ενα φιλο του κ να βγουνε εξω να πουνε μερικες κουβεντες...μιλαμε η μοναξια εχει μπει κυριολεκτικα στο πετσι του με αποτελεσμα να την επιδιωκει κ απο πανω...τελικα το παρατηρω εγω μονο με τους δικους μου φιλους η το κακο ειναι γενικο?αντιθετα στο εξωτερικο οι νεοι συνεχισουν να εχουν δραστηριοτητες κ η ζωη τους δεν τελειωνει επειδη παντρευτηκαν πχ.αναμενω αποψεις σοβαρες κ οχι του χαβαλε
εχω φιλο πχ που προτιμα να βγαινει μονος του τελειως κ να παιρνει τους δρομους παρα να παρει ενα φιλο του κ να βγουνε εξω να πουνε μερικες κουβεντες...
:S
Στα 30 αρχίζει στην Ελλάδα θες να πεις...