θα της κραταει το φαναρι ;)Ναι τυπε , αλλα μενει η συνηθεια , και μετα μενει και η αγαπη.... τι θα κανεις εσυ που εισαι και ευαισθητος ??
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γιατί η ζωή στην Ελλάδα τελειώνει στα 30;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 412
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
εγω απο 17 ως 33 εζησα εκτος Ελλαδας, με εξαιρεση κατι καλοκαιρια και το φανταριλικι (ναι με βυσμα κλαστε με). Απο 33 και μετα που ηρθα Ελλαδα μπορω να σας πω οτι περναω μια χαρα.
Και γω οταν ημουν 18-19-20 νομιζα οτι ειμαι σε αγωνα δρομου μεχρι τα 30 οπου λογικα θα χω μπλεξει σε γαμους/παιδια κλπ. Ε δε το κανα. Και περναω μια χαρα. Αν εισαι μαμουχαλος στα 25 μαμουχαλος θα σαι και στα 35 απλα πιο lonely. Αν το "να περνας καλα" για σενα ηταν μπακουροπαρεα των 25 που τωρα οι αλλοι εχουν παντρευτει και σε γραφουν στ' @@ τους, και συ εισαι φουλ στο κομπλεξ και τις συνηθειες και δε κανεις καινουργιους φιλους ναι στα 30 θα υποφερεις. Αν προσεχεις τον εαυτο σου (πατσοκοιλιες κλπ), εχεις φροντισει να επιτυχεις επαγγελματικα, εισαι ανοικτος και κοινωνικος σαν ανθρωπος μπορω να σου πω οτι στην Ελλαδα ως 30+ περνας καλυτερα απο οτι περνας στη Νεα Υορκη ως 30+
Και γω οταν ημουν 18-19-20 νομιζα οτι ειμαι σε αγωνα δρομου μεχρι τα 30 οπου λογικα θα χω μπλεξει σε γαμους/παιδια κλπ. Ε δε το κανα. Και περναω μια χαρα. Αν εισαι μαμουχαλος στα 25 μαμουχαλος θα σαι και στα 35 απλα πιο lonely. Αν το "να περνας καλα" για σενα ηταν μπακουροπαρεα των 25 που τωρα οι αλλοι εχουν παντρευτει και σε γραφουν στ' @@ τους, και συ εισαι φουλ στο κομπλεξ και τις συνηθειες και δε κανεις καινουργιους φιλους ναι στα 30 θα υποφερεις. Αν προσεχεις τον εαυτο σου (πατσοκοιλιες κλπ), εχεις φροντισει να επιτυχεις επαγγελματικα, εισαι ανοικτος και κοινωνικος σαν ανθρωπος μπορω να σου πω οτι στην Ελλαδα ως 30+ περνας καλυτερα απο οτι περνας στη Νεα Υορκη ως 30+
σωστοςεγω απο 17 ως 33 εζησα εκτος Ελλαδας, με εξαιρεση κατι καλοκαιρια και το φανταριλικι (ναι με βυσμα κλαστε με). Απο 33 και μετα που ηρθα Ελλαδα μπορω να σας πω οτι περναω μια χαρα.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.557
- Πόντοι
- 12.756
εγω απο 17 ως 33 εζησα εκτος Ελλαδας, με εξαιρεση κατι καλοκαιρια και το φανταριλικι (ναι με βυσμα κλαστε με). Απο 33 και μετα που ηρθα Ελλαδα μπορω να σας πω οτι περναω μια χαρα.
Καλα τα λες , αλλα καπου κολλαει το πραγμα , οι παρεες που πολυ σωστα οπως λες πρεπει να βρεις πρεπει να ειναι και αυτες της ιδιας νοοτροπιας σαν την δικη σου ... και εκει ειναι το δυσκολο .... και μην ξεχνας οτι πια οι παρεες σε αυτες τις ηλικιες ειναι τα περισσοτερα ζευγαρια ... οποτε .....
να πω την αληθεια αυτο το προβλημα αντιμετωπισα εγω.Παντρευτηκαν ολοι οι φιλοι μου και σπασανε.Ουτε για καφε δεν τολμανε να βγουνεΚαλα τα λες , αλλα καπου κολλαει το πραγμα , οι παρεες που πολυ σωστα οπως λες πρεπει να βρεις πρεπει να ειναι και αυτες της ιδιας νοοτροπιας σαν την δικη σου ... και εκει ειναι το δυσκολο .... και μην ξεχνας οτι πια οι παρεες σε αυτες τις ηλικιες ειναι τα περισσοτερα ζευγαρια ... οποτε .....
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.557
- Πόντοι
- 12.756
να πω την αληθεια αυτο το προβλημα αντιμετωπισα εγω.Παντρευτηκαν ολοι οι φιλοι μου και σπασανε.Ουτε για καφε δεν τολμανε να βγουνε![]()
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
Α μα μπραβο , συν οτι σε ολα τα καλεσματα πας σαν τον μαλακα μονο σου ή δεν πας καθολου γιατι ειναι ολοι ζευγαρια και εσυ εισαι σαν τον μαλακα ... Επισης επειδη οι φιλοι σου θελουν να συνεχισεις να κανεις παρεα με αυτους οι γκομενες τους προσπαθουν να σου βρουν καμια φιλη τους για να μην εισαι μονος και να δενεις με την παρεα, εχει και τα καλα του αυτο γιατι ριχνεις και κανενα μανικι και μετα κανεις τον μαλακα και λες δεν ταιριαζουμε κτλ κτλ ...
Για το 30+ που λεει για την Νεα Υορκη , δεν με βρισκει απολυτα συμφωνω , ισως να ειναι καλυτερα εκει ... αποψη μου
το θεμα ειναι οτι ειναι ναυαγια αυτες που μου γνωριζουν ρε.Αν ειναι σωστη η αλλη λες παει στο διαολο σκεφτομαι και παραπερα![]()
Α μα μπραβο , συν οτι σε ολα τα καλεσματα πας σαν τον μαλακα μονο σου ή δεν πας καθολου γιατι ειναι ολοι ζευγαρια και εσυ εισαι σαν τον μαλακα ... Επισης επειδη οι φιλοι σου θελουν να συνεχισεις να κανεις παρεα με αυτους οι γκομενες τους προσπαθουν να σου βρουν καμια φιλη τους για να μην εισαι μονος και να δενεις με την παρεα, εχει και τα καλα του αυτο γιατι ριχνεις και κανενα μανικι και μετα κανεις τον μαλακα και λες δεν ταιριαζουμε κτλ κτλ ...
Για το 30+ που λεει για την Νεα Υορκη , δεν με βρισκει απολυτα συμφωνω , ισως να ειναι καλυτερα εκει ... αποψη μου
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.557
- Πόντοι
- 12.756
το θεμα ειναι οτι ειναι ναυαγια αυτες που μου γνωριζουν ρε.Αν ειναι σωστη η αλλη λες παει στο διαολο σκεφτομαι και παραπερα
εκει κολλαει αυτο που λεω για την ΝΥ , εδω για να ειναι μονη της στα 35 , ειναι η χωρισμενη με αξεσουαρ ( παιδια ) η ναυαγιο , η ειναι γκομενα κανενος παντρεμενου που περιμενει σαν την μαλακισμενη 5 χρονια να χωρισει ο αλλος για να παρει αυτην
ΥΓ εχω την εντυπωση οτι το εχω ξαναγραψει αυτο , σορρυ για την επανάληψη
Καλα τα λες , αλλα καπου κολλαει το πραγμα , οι παρεες που πολυ σωστα οπως λες πρεπει να βρεις πρεπει να ειναι και αυτες της ιδιας νοοτροπιας σαν την δικη σου ... και εκει ειναι το δυσκολο .... και μην ξεχνας οτι πια οι παρεες σε αυτες τις ηλικιες ειναι τα περισσοτερα ζευγαρια ... οποτε .....
το λαθος του μεσου Ελληνα, για μενα, ειναι οτι εχει αναγκη κολλητους. Το σωστο, για μενα, ειναι να χεις 10-20 ανθρωπους να μπορεις να πας για καφε, να βγεις κλπ, δε μπορει ο Α πας στον Β. Ο Ελληνας αμα του πει ο Α δε μπορω το περνει ως προσωπικη προσβολα και το κραταει μανιατικο για κανα 10ρι χρονια του στυλ δε του ξαναμιλαω αν δε με παρει αυτος τηλ και τετοια. Λες κι ειναι γκομενα.
οπως τα λες ειναι και για αυτο εχω ψιλο-εγκλωβιστει.Βαλε οτι μου αρεσουν και τα πιπινια,κανεις φαση με 2-3 απο αυτες,γλυκαινεσαι και μετα που να ξαναπας στον στον πατσα και στα ποδαρακιαεκει κολλαει αυτο που λεω για την ΝΥ , εδω για να ειναι μονη της στα 35 , ειναι η χωρισμενη με αξεσουαρ ( παιδια ) η ναυαγιο , η ειναι γκομενα κανενος παντρεμενου που περιμενει σαν την μαλακισμενη 5 χρονια να χωρισει ο αλλος για να παρει αυτην
ΥΓ εχω την εντυπωση οτι το εχω ξαναγραψει αυτο , σορρυ για την επανάληψη
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.557
- Πόντοι
- 12.756
το λαθος του μεσου Ελληνα, για μενα, ειναι οτι εχει αναγκη κολλητους. Το σωστο, για μενα, ειναι να χεις 10-20 ανθρωπους να μπορεις να πας για καφε, να βγεις κλπ, δε μπορει ο Α πας στον Β. Ο Ελληνας αμα του πει ο Α δε μπορω το περνει ως προσωπικη προσβολα και το κραταει μανιατικο για κανα 10ρι χρονια του στυλ δε του ξαναμιλαω αν δε με παρει αυτος τηλ και τετοια. Λες κι ειναι γκομενα.
Συμβαινει και αυτο που λες αλλα δεν ειναι κανονας φιλε ... Ναι ο Ελληνας εχει αναγκη τους κολλητους του , τι να κανουμε τωρα , ετσι ειναι η κουλτουρα αυτου του λαου , δεν μπορει να αλλαξει ... γνωστους μπορει να εχει αρκετους αλλα δεν θα βγει με ολους για καφε
σωστος εισαι και παλι αλλα εδω μιλαμε για λαιλαπα.ΔΕΝ τους αφηνουν να βγουνε λεμετο λαθος του μεσου Ελληνα, για μενα, ειναι οτι εχει αναγκη κολλητους. Το σωστο, για μενα, ειναι να χεις 10-20 ανθρωπους να μπορεις να πας για καφε, να βγεις κλπ, δε μπορει ο Α πας στον Β. Ο Ελληνας αμα του πει ο Α δε μπορω το περνει ως προσωπικη προσβολα και το κραταει μανιατικο για κανα 10ρι χρονια του στυλ δε του ξαναμιλαω αν δε με παρει αυτος τηλ και τετοια. Λες κι ειναι γκομενα.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.557
- Πόντοι
- 12.756
οπως τα λες ειναι και για αυτο εχω ψιλο-εγκλωβιστει.Βαλε οτι μου αρεσουν και τα πιπινια,κανεις φαση με 2-3 απο αυτες,γλυκαινεσαι και μετα που να ξαναπας στον στον πατσα και στα ποδαρακια![]()
Εισαι σε κακο δρομο φιλε μου καλε , τα πιπινια δεν ενσωματώνονται ευκολα στις παρεες σου , θες οτι ειναι πιο μικρη αυτη απο τις γκομενες των φιλων σου , θες οτι αυτη δεν εχει κατσει ακομα το κεφαλι της να καταλαβει οτι ο κοσμος πρεπει να ειναι και κοινωνικος κτλ κτλ ...
Διαλεξες μοναχικο δρομο τυπε ...
σωστος εισαι και παλι αλλα εδω μιλαμε για λαιλαπα.ΔΕΝ τους αφηνουν να βγουνε λεμε
βρε δεν ειναι ολοι παντρεμενοι. Βλεπω τους υπαλληλους μου. Η πλειοψηφια ειναι εκει γυρω στα 30, αντε βια 10% να ναι παντρεμενοι. Παρεα δε κανουν ομως, δε λενε μετα τη δουλεια παμε για ενα ποτο, δε σου λεω να πανε καθε μερα και να γινουν κολληταρια, σου λεω κοινωνικα να δημιουργησουν μια εξτρα επιλογη με 5-6 συναδελφους.
φιλε οτι εγραψες τωρα τα εχω σκεφτει και μαλιστα πολυ σοβαρα και την εχω πατησει κιολας.Τον τελευταιο καιρο εβαλα μυαλο.Απλα τα θαυμαζωΕισαι σε κακο δρομο φιλε μου καλε , τα πιπινια δεν ενσωματώνονται ευκολα στις παρεες σου , θες οτι ειναι πιο μικρη αυτη απο τις γκομενες των φιλων σου , θες οτι αυτη δεν εχει κατσει ακομα το κεφαλι της να καταλαβει οτι ο κοσμος πρεπει να ειναι και κοινωνικος κτλ κτλ ...
Διαλεξες μοναχικο δρομο τυπε ...
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.557
- Πόντοι
- 12.756
βρε δεν ειναι ολοι παντρεμενοι. Βλεπω τους υπαλληλους μου. Η πλειοψηφια ειναι εκει γυρω στα 30, αντε βια 10% να ναι παντρεμενοι. Παρεα δε κανουν ομως, δε λενε μετα τη δουλεια παμε για ενα ποτο, δε σου λεω να πανε καθε μερα και να γινουν κολληταρια, σου λεω κοινωνικα να δημιουργησουν μια εξτρα επιλογη με 5-6 συναδελφους.
ΟΙ Ελληνες δεν βγαινουν με συναδελφους , τα αμερικανικα κολπα εδω δεν παιζουν πολυ τυπε ...
ο δικος μου κυκλος ειναι λιγο μεγαλυτερος και παντρεμενοςβρε δεν ειναι ολοι παντρεμενοι. Βλεπω τους υπαλληλους μου. Η πλειοψηφια ειναι εκει γυρω στα 30, αντε βια 10% να ναι παντρεμενοι. Παρεα δε κανουν ομως, δε λενε μετα τη δουλεια παμε για ενα ποτο, δε σου λεω να πανε καθε μερα και να γινουν κολληταρια, σου λεω κοινωνικα να δημιουργησουν μια εξτρα επιλογη με 5-6 συναδελφους.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.557
- Πόντοι
- 12.756
φιλε οτι εγραψες τωρα τα εχω σκεφτει και μαλιστα πολυ σοβαρα και την εχω πατησει κιολας.Τον τελευταιο καιρο εβαλα μυαλο.Απλα τα θαυμαζω
Δυσκολο να βρεις πιπινι που να χωθει στην παρεα χωρις προβλημα , πρεπει να την δουλεψεις πολυ την φαση , εννοειτε οτι στην αρχη θα περασετε πολυ χρονο μονοι σας , αν το καταλαβει η γκομενα οτι πρεπει να γινει μερος της παρεας και κανει καμια προσπαθεια εχει καλως , αλλιως θα βαρεθεις να την βλεπεις και να της μιλας
και οχι μονο.Οι ρυθμοι οι δικοι μου πλεον ειναι λιγο ποιο χαλαροιΔυσκολο να βρεις πιπινι που να χωθει στην παρεα χωρις προβλημα , πρεπει να την δουλεψεις πολυ την φαση , εννοειτε οτι στην αρχη θα περασετε πολυ χρονο μονοι σας , αν το καταλαβει η γκομενα οτι πρεπει να γινει μερος της παρεας και κανει καμια προσπαθεια εχει καλως , αλλιως θα βαρεθεις να την βλεπεις και να της μιλας
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 583
- Εμφανίσεις
- 114K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις