OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 201520
Επισκέπτης
Σε αυτή την ζωή κανείς δν θέλει τα παρακάλια. Αν δεν δει κάτι ο άλλος κάτι σε εμάς δεν πρόκειται να ασχοληθεί μαζί μας. Στον χώρο αυτό υπάρχουν μόνο επαγγελματίες του σεξ και όχι επαγγελματίες μπουρδελιάρηδες. Ο καθένας κάνει αυτό που του αρέσει. Αλλά δν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που πραγματικά δν έχει σκεφτεί αυτά που λέω. Μν εξαπατόμαστε. Έχουν εκπαιδευτεί στο ψέμα και στο ότι το δίνουν με λεφτά. Πολλοί το έχετε κτλβ και για αυτό πάτε στην φτηνή ηδονή. Άλλοι πληρώνετε ακριβά και μπορεί να μν γαμάτε. Το να ζεις εντονα και να σου βγαίνει η ψυχή στο σεξ είναι κάτι π δεν δέχονται γιατί δν μας θέλουν πραγματικά και είναι αυτό που πραγματικά αξίζουμε
Αλήθεια περίμενα κάποια αντίδραση απο επαγγελματίες του χώρου αλλά δεν έχω δει καμμία. Γνωρίζουν καλά πως αυτή η μπίζνα δν πρόκειται να σταματήσει γιατί όλοι σκεφτόμαστε όπως ο μέσος άντρας στο σαιτ αυτό.
Αλήθεια περίμενα κάποια αντίδραση απο επαγγελματίες του χώρου αλλά δεν έχω δει καμμία. Γνωρίζουν καλά πως αυτή η μπίζνα δν πρόκειται να σταματήσει γιατί όλοι σκεφτόμαστε όπως ο μέσος άντρας στο σαιτ αυτό.