Νέα

Γιατί είμαστε μαλάκες και πληρώνουμε για να γαμήσουμε

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 201520
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 201520

Επισκέπτης
Σε αυτή την ζωή κανείς δν θέλει τα παρακάλια. Αν δεν δει κάτι ο άλλος κάτι σε εμάς δεν πρόκειται να ασχοληθεί μαζί μας. Στον χώρο αυτό υπάρχουν μόνο επαγγελματίες του σεξ και όχι επαγγελματίες μπουρδελιάρηδες. Ο καθένας κάνει αυτό που του αρέσει. Αλλά δν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που πραγματικά δν έχει σκεφτεί αυτά που λέω. Μν εξαπατόμαστε. Έχουν εκπαιδευτεί στο ψέμα και στο ότι το δίνουν με λεφτά. Πολλοί το έχετε κτλβ και για αυτό πάτε στην φτηνή ηδονή. Άλλοι πληρώνετε ακριβά και μπορεί να μν γαμάτε. Το να ζεις εντονα και να σου βγαίνει η ψυχή στο σεξ είναι κάτι π δεν δέχονται γιατί δν μας θέλουν πραγματικά και είναι αυτό που πραγματικά αξίζουμε

Αλήθεια περίμενα κάποια αντίδραση απο επαγγελματίες του χώρου αλλά δεν έχω δει καμμία. Γνωρίζουν καλά πως αυτή η μπίζνα δν πρόκειται να σταματήσει γιατί όλοι σκεφτόμαστε όπως ο μέσος άντρας στο σαιτ αυτό.
 

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Μηνύματα
8.194
Κριτικές
62
Like
20.277
Πόντοι
14.936
Ηρθε στους μπουρδελιαρηδες να το παιξει κιουρια ...!

Εμεις το μουνι το εχουμε για μετοχη ... αγορασε-πουλα ολη μερα...!
πραγματικα εχω μεινει αφωνος με αυτο το κοριτσι.εχει αποριες της απαντας μπας και τις λυσει και καπακια σου λεει δεν γινεται αποκλειεται να μην τον ενδιαφερει τον αλλο αν γαμιομαστε οι γυναικες.τι να πω δεν ξερω.
 

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Μηνύματα
4.212
Like
12.641
Πόντοι
3.506
αυτό ακριβώς λέω. Πόσοι απο εσάς που έχετε πάει με γκόμενες που πραγματικά γουστάρατε και το σεξ ήταν δυνατό; Δεν έχουν και αυτές πολλές επιλογές μν νομίζετε. Το θέμα είναι ότι με τα χρήματα δν παίρνουμε αυτό που μας αξίζει και στο τέλος πάντα έχουμε κενό. Στο θέμα αυτό να έχουμε αυτό που θέλουμε και να μας γεμίζει.

O εμπειρος ανδρας, ξερει οτι μολις φυγει απο την πουτανα, θα ξυνει τα παπαρια του
γιατι δεν τον γουσταρε βαση κανονα. Οι εξαιρεσεις επιβεβαιωνουν τον κανονα.
Μαλακιες τυπου ευγενειες, καθαριοτητες, βουρτσισμενα δοντια κτλ, ειναι τυπικα.
Ναι μεν σωστα για την συναντηση αλλα μεχρι εκει.
Αν σε γουσταρει η αλλη, σε γλυφει πατοκορφα κι ας εισαι βγαλμενος
απο 24ωρο σε συνεργειο με λαδια και βενζινες.

Επισης ο εμπειρος ανδρας, ξερει οτι οταν γαμαει γκομενα, θελει πολυ καλυτερη ποιοτητα
στο παρε-δωσε, βλεποντας ευκολα την διαφορα απο την πουτανα.
Αν δεν μπορει να δει, εχει σοβαρο προβλημα η ειναι απειρος.
Μην βγει κανεις να πει οτι υποστηριζω μονο τις γκομενες.
Συγκρινω και διαχωριζω. Ας πηγαινει ο καθενας οπου θελει η και στις δυο.

:hi:
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Είναι απλό.Οι άντρες έχουν πολύ μεγαλύτερες καύλες από τις γυναίκες λόγω τεστοστερόνης.Πόσα μπορδέλα με πόρνες υπάρχουνε και πόσα με πόρνους?Αυτή τη διαφορά των αντρών στις καύλες εκμεταλεύονται οι γκόμενες.Οι άντρες σκέφτονται το σεξ κάθε λεπτό σχεδόν οι γκόμενες αραιά και πού.
 

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Μηνύματα
4.212
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Το να ζεις εντονα και να σου βγαίνει η ψυχή στο σεξ είναι κάτι π δεν δέχονται γιατί δν μας θέλουν πραγματικά και είναι αυτό που πραγματικά αξίζουμε

Αλήθεια περίμενα κάποια αντίδραση απο επαγγελματίες του χώρου αλλά δεν έχω δει καμμία.

Οι πουτανες δεν αντιδρουν ευκολα διοτι δεν ρισκαρουν να χαλασουν την δουλεια τους.
Κι εμεις αυτο θα καναμε. Γι αυτο μιλουν στρωτα, απλα και προσγειωμενα
με καποια στοιχειωδης γλυκα.
Το μεγιστο ειναι να δημιουργουν προσδοκιες για να αποκτουν περισσοτερους πελατες.

Ειδικα αυτο που ειπες...να βγουν να πουν οτι δεν μας θελουν πραγματικα, ξεχασε το.
Αν το πουν, καταστραφηκαν. Αυτοματως τσακισαν τις προσδοκιες.
Ολη η ιστορια στο πορνοσπορ μεταξυ πελατη και πουτανας ειναι η προσδοκια.
Οι εξυπνες καλλιεργουν προδοκιες και κονομανε.


:rockon:
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 204567

Επισκέπτης
Ανοίγω το θέμα αυτό για την σύντομη μου καριέρα ως μπουρδελιάρης. Λόγω προσωπικής κατάστασης πήδηξα όσες γκόμενες δεν πήγαινε το διάστημα από τον Ιούνιο του 2020 έως και Γενάρη του 21. Αυτό που βίωσα είναι γκόμενες ανικανοποίητες απο τις σχέσεις τους ή κοπέλες που γουστάρουν το σεξ και ντρέπονται να το δηλώσουν. Σε αυτό το κομμάτι ανακάλυψα ότι δεν υπάρχει κατανόηση και σεβασμός απο την μεριά μας.

Έπειτα οδηγήθηκα στον αγοραίο έρωτα. Ίσως μετά από πολύ έντονη ψυχολογική κατάσταση μπορώ να τον δικαιολογήσω για εφήμερη εκτόνωση και να νιώσουμε καλύτερα. Αλλά αυτό που αντιμετώπισα και είδα απο την μεριά μας είναι τραγικά. Άντρες κατεστραμμένους απο τον γάμο τους. Να ψάχνουν στανταράκια ώστε να κοροϊδέψουν τον εαυτό τους, ότι φταίει η γυναίκα τους και μόνο για τις κατεστραμμένες τους οικογένειες. Σούπερ γαμήκουλες του 5 λεπτου όπου φεύγουν τρέχοντας να μν τους δει κανείς ωστε να κοκορεύονται ότι την γκόμενα την κάνανε και έχυσε και γούσταρε τρελά. Φάτσες που βλέπουν γυναίκα λες και δημιουργήθηκε χτες.

Όσον αφορά την εμπειρία στον πληρωμένο έρωτα είδα κοπέλες να κλείνουν τα μάτια, να κάνουν υπομονή ενώ πονάνε απίστευτα, φόβο στα μάτια τους για το τι θα αντιμετωπίσουν, ναρκωτικά σκληρά και πολύ ποτό ώστε να αντέξουν.Πολύ ψέμα προς τον πελάτη ώστε να καλύψει τον εγωισμό του. Προσωπικές ιστορίες δραματικές. Κοπέλες εκτός οίκων κατεστραμμένες ψυχολογικά και σωματικά. Σημάδια παντού απο την συνεχή σεξουαλική επαφή. Γυναικεία πρόσωπα χτυπημένα άγρια απο την ζωή της νύχτας. Κοπέλες με όνειρα και ικανότητες που θέλουν να ζήσουν έντονα και να προσφέρουν να της καβαλάει ο καθένας χωρίς να ντρεπόμαστε για αυτό. Οι γυναίκες που γεννήθηκαν για να ομορφαίνουν την ζωή μας σε κατάσταση για λύπηση.

Κάτι που πρέπει να είναι δωρεάν και να προσφέρει ευχαρίστηση και στα δύο φύλα, κατάντησε γραμμή παραγωγής; Γιατί να αισθανόμαστε ωραία χωρίς να νοιαζόμαστε και να ζούμε με τις ενοχές μας; Γιατί να μην διεκδικούμε το καλύτερο σε αυτήν την ζωή και να το έχουμε δίπλα μας;

Έχουμε ξεχάσει τον ρόλο μας ως κυνηγούς σε αυτήν την ζωή. Πρέπει να γουστάρουμε να κάνουμε πρώτα έρωτα και μετά πάρτα να στρώσεις στην γυναίκα, γκόμενα, σύντροφο μας. Να τις κοιτάμε στα μάτια και να γουστάρουμε τρελά στον έρωτα και στο σεξ όπως και αυτές. Να περνάμε χρόνο μαζί τους γιατί η ζωή είναι μικρή και ωραία.

Θέλω την άποψή σας σχετικά.

Kαλημέρα,

Με αρέσει να απαντάω με επιχειρήματα για αυτό θα σου απαντήσω με τα εξής :

Ο αγοραίος έρωτας υπήρχε απο αρχαιοτάτων χρόνων και δεν ήταν δωρεάν. Ως γνωστόν υπήρχαν φιλοσοφοι οι οποιοι ήταν μπουρδελιάρηδες και κάποιοι απο αυτούς παντρεύτηκαν εταίρες (δηλαδή μορφωμένες ιερόδουλες).

(Αν νομιζεις ότι αυτα που μόλις ανέφερα πιο πάνω ειναι αποκυήματα της φαντασία μου διαβασε βιβλια όπως το παρακάτω στην εικόνα το οποιο είναι ενα επιστημονικό βιβλιο με ντοκουμέντα και πλούσια βιβλιογραφια . Σαφέστατα δεν ειναι το μοναδικο βιβλιο υπαρχουν πληθος βιβλια για αυτο το θέμα όπως για παράδειγμα : Η πορνεία στην Ελλάδα και στην Ρώμη ,Tο μπουρδέλο του Ηλία Πετρόπουλου, Η πορνεία στην Ερμούπολη του 19ου αιώνα (1820-1900) κ.α. )


Προσωπική μου άποψη τα παρακάτω :

Σαφέστατα δεν ειναι μαλάκες όλοι όσοι πληρώνουν και καταφεύγουν στον αγοραίο έρωτα.
Δεν είναι μαλάκες τα άτομα με αναπηρία (Α.Μ.ΕΑ ) τα οποία δεν εχουν την δυνατότητα να βρουν γυναίκα ή να απολαυσουν με αλλο τροπο το γυναικείο σώμα .
Δεν είναι μαλάκες οι μακροχρόνιοι άνεργοι που επισκέπτονται τους οικους ανοχής, διότι όχι γυναίκα ούτε θηλυκιά γάτα δεν μπορουν να έχουν
.
Δεν ειναι μαλάκες οι δύσμορφοι άνδρες που επισκέπτονται τους οικους ανοχης.
 

Συνημμένα

  • agoraios-erwtas.jpg
    agoraios-erwtas.jpg
    64,5 KB · Εμφανίσεις: 52

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Μηνύματα
18.303
Κριτικές
9
Like
7.824
O εμπειρος ανδρας, ξερει οτι μολις φυγει απο την πουτανα, θα ξυνει τα παπαρια του
γιατι δεν τον γουσταρε βαση κανονα. Οι εξαιρεσεις επιβεβαιωνουν τον κανονα.
Μαλακιες τυπου ευγενειες, καθαριοτητες, βουρτσισμενα δοντια κτλ, ειναι τυπικα.
Ναι μεν σωστα για την συναντηση αλλα μεχρι εκει.
Αν σε γουσταρει η αλλη, σε γλυφει πατοκορφα κι ας εισαι βγαλμενος
απο 24ωρο σε συνεργειο με λαδια και βενζινες.

Επισης ο εμπειρος ανδρας, ξερει οτι οταν γαμαει γκομενα, θελει πολυ καλυτερη ποιοτητα
στο παρε-δωσε, βλεποντας ευκολα την διαφορα απο την πουτανα.
Αν δεν μπορει να δει, εχει σοβαρο προβλημα η ειναι απειρος.
Μην βγει κανεις να πει οτι υποστηριζω μονο τις γκομενες.
Συγκρινω και διαχωριζω. Ας πηγαινει ο καθενας οπου θελει η και στις δυο.

:hi:
Τντ διαφωνω σ αυτο που λες με τις εξωτερικες.
Γιατι να ειναι η εξωτερικη καλυτερη απο την ιεροδουλη?
Τι εννοεις ο αντρας με τη γκομενα θελει καλυτερη ποιοτητα?
Θεωρεις οτι οι γκομενες ειναι πιο ποιοτικες?
Εγω ως βετερανος μπουρδελιαρης 12 χρονια στο χωρο εχω γνωρισει τετοια ποιοτητα σε κοπελες του αγοραιου που εξω δεν το εχω βρει.
Δεν με νοιαζει να με γουστάρει η αλλη η να καυχιεμαι οτι αυτο το9αρι γκομενακι το εριξα με το κοπο μου και οτι τωρα το πηδω εγω και κανεις αλλος,ολο αυτο θυμιζει σκηνικο μονοφαγιας,γιατι να ειμαστε μονοφαγαδες?
Εξαλλου αυτο το 9αρι το βλεπω με αλλον και γελαω,π.χ μια πρωην μου τοτε που εκανα σχεσεις εχει παντρευτει και οταν τη βλεπω με τον αντρα της απο μεσα μου γελω γιατι εγω την ειχα πηδηξει πριν απο αυτον.
Δεν με ενοχλει ισα ισα που η λεγομενη μουνοφαγια που νομιζει ο τυπος δεν ισχυει πια γιατι τη δικια τπυ πριν απο αυτον την ειχα παρει εγω καια αλλοι 5 χοντρικα μην ειναι και παραπανω.
Και παλι δεν ειναι λογος αυτος που απαξιω τις εξω γκομενες απλα τονισα τη λεγομενη μουνοφαγια,η μαλλον καλυτερα την υποτιθεμενη μουνοφαγια μιας και δεν υφισταται στις περισσοτερες περιπτωσεις.
Θελω να καταληξω οτι δεν θα σου κανει καλυτερο σεξ επειδη σε γουσταρει μιας και στο σεξ παιζουν αλλοι παραγοντες ρολο και οχι αν γουσταρει η οχι.
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 202461

Επισκέπτης
Η ζήλεια στην περίπτωση αυτη που λες είναι φυσιολογική. Οταν δεν υπάρχει η αποκλειστικότητα από μεριάς σου ο άλλος νιωθει ότι μπορει να σε χάσει. Ο συγκεκριμένος ο δικός σου ηθελε και να ξενοπηδαει αλλά και εσένα με αποκλειστικοτητα. Τι δεν καταλαβαινεις ακριβώς;
Γράφεις τα αυτονόητα. Δεν είναι απάντηση αυτό, δεν κατάλαβες, όλα καλά
 

Difficult support85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2021
Μηνύματα
29
Κριτικές
12
Like
438
Πόντοι
290
Είναι απλό.Οι άντρες έχουν πολύ μεγαλύτερες καύλες από τις γυναίκες λόγω τεστοστερόνης.Πόσα μπορδέλα με πόρνες υπάρχουνε και πόσα με πόρνους?Αυτή τη διαφορά των αντρών στις καύλες εκμεταλεύονται οι γκόμενες.Οι άντρες σκέφτονται το σεξ κάθε λεπτό σχεδόν οι γκόμενες αραιά και πού.
Ε ναι κατά κύριο λόγο είναι σωστή αποψη
 
  • Χαχα
Αντιδράσεις: ave.

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Μηνύματα
2.556
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Είναι απλό.Οι άντρες έχουν πολύ μεγαλύτερες καύλες από τις γυναίκες λόγω τεστοστερόνης.Πόσα μπορδέλα με πόρνες υπάρχουνε και πόσα με πόρνους?Αυτή τη διαφορά των αντρών στις καύλες εκμεταλεύονται οι γκόμενες.Οι άντρες σκέφτονται το σεξ κάθε λεπτό σχεδόν οι γκόμενες αραιά και πού.

Προσπαθώντας να εξηγήσω παλιότερα σε μία φίλη, της είπα: "Σκέψου όταν είσαι στις γόνιμες ημέρες σου, (και λίγο πριν και λίγο μετά, διαφέρει λίγο από γυναίκα σε γυναίκα), πόσο έντονα και πόσο πολύ σκέφτεσαι το γαμήσι. Ε, εμείς νιώθουμε έτσι κάθε λεπτό της ημέρας 24x365
 

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Μηνύματα
2.769
Like
5.255
Πόντοι
1.056


Άδειασα μπουκάλια με βερμούτ και ουίσκι
Πάνω στο πικάπ τραγουδάνε οι δίσκοι
Με τον Γιάννη Πάριο, την Λίτσα Διαμάντη
Κλαίω, υποφέρω, μαέστρο, αβάντι
Λούλα!
Μπήκα στο δισκάδικο να πάρω ένα δίσκο
Βλέπω δεξιά και την Λούλα την βρίσκω
Είναι στο ταμείο και πληρώνει να φύγει
Έχω πυρετό και με πιάνουνε ρίγη
Λούλα!
-Αν δεν απατώμαι, μάλλον είσαι ο Ηλίας
Βλέπω και γυαλάκι μαύρο πολυτελείας
Όπως ξέρεις έγινα μεγάλη βεντέτα
Κάθε κασσετόφωνο και μια κασσέτα Λούλα!
Πήγα με την Λούλα για να δούμε τ' αρχαία
Ένας Ιταλός :rockon: που περνούσε τυχαία
«Λούλα», της μιλάει και της κλείνει το μάτι
Ήτανε ο ίδιος ο Τζιάννι Μοράντι
Λούλα!
Έρχεται η Λούλα και μου λέει:
«Ηλία, είμαι καλεσμένη πάω στην Ιταλία»
Πάω σ' ένα μπαρ, πίνω μια φιάλη
Βρήκαμε την Λούλα και την χάσαμε πάλι
 

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Μηνύματα
3.493
Κριτικές
28
Like
10.404
Πόντοι
3.296
Το σώμα μου ακολουθεί το μυαλό...
Δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό η Όχι αλλα όλη μου η προσοχή στρέφεται στον σύντροφο μου.
Ξέρεις τι με ενοχλεί σε τούτη την κοινωνία φίλη μου?

Το δήθεν

Στη θεωρία εύκολα κάποιος μπορεί να είναι σωστός ηθικός και τίμιος.

Ωραία τα λες,αλλά να σε ρωτήσω κάτι?Και θέλω ντόμπρα απάντηση:Εσύ στη δουλειά σου αν κάποιος σου ομολογήσει ότι έχει σχέση ή είναι παντρεμένος τον διώχνεις?

Του λες να μην ξανάρθει?

Είμαι βέβαιος πως όχι γιατί δε σε συμφέρει να κακοκαρδίσεις τους πελάτες σου.

Επίσης θα έμπαινες στον κόπο να ρωτάς τον κάθε υποψήφιο πελάτη αν είναι δεσμευμένος ή παντρεμένος ώστε να τον αποφύγεις?

Η μήπως κάτι τέτοιο θα ταν αδιάκριτο?

Μη μου πεις μόνο πως εσύ δε φταίς(βάσει δικών σου αξιών),αλλά φταίνε μόνο όσοι έρχονται σε σένα,γιατί αυτό θα ήταν μικρόψυχο εκ μέρους σου.

Όταν υποστηρίζεις κάτι τόσο φανατικά πρέπει να μάχεσαι υπερ του από κάθε θέση.

Όταν κάποιος πχ λυπάται τα ζωάκια που πάνε για σφαγή,δεν κατηγορεί απλά τους σφαγείς και τους κρεοπώλες

Σταματά να καταναλώνει τα προιόντα τους.
 

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Μηνύματα
2.490
Like
2.837
Πόντοι
456
O εμπειρος ανδρας, ξερει οτι μολις φυγει απο την πουτανα, θα ξυνει τα παπαρια του
γιατι δεν τον γουσταρε βαση κανονα. Οι εξαιρεσεις επιβεβαιωνουν τον κανονα.
Μαλακιες τυπου ευγενειες, καθαριοτητες, βουρτσισμενα δοντια κτλ, ειναι τυπικα.
Ναι μεν σωστα για την συναντηση αλλα μεχρι εκει.
Αν σε γουσταρει η αλλη, σε γλυφει πατοκορφα κι ας εισαι βγαλμενος
απο 24ωρο σε συνεργειο με λαδια και βενζινες.

Επισης ο εμπειρος ανδρας, ξερει οτι οταν γαμαει γκομενα, θελει πολυ καλυτερη ποιοτητα
στο παρε-δωσε, βλεποντας ευκολα την διαφορα απο την πουτανα.
Αν δεν μπορει να δει, εχει σοβαρο προβλημα η ειναι απειρος.
Μην βγει κανεις να πει οτι υποστηριζω μονο τις γκομενες.
Συγκρινω και διαχωριζω. Ας πηγαινει ο καθενας οπου θελει η και στις δυο.

:hi:
Ετσι..
Πρωινα τσιμπουκια μολις ξυπνησετε μαζι ενω ο πουτσος μυριζει χθεσινη χυσιλα ανακατεμενη με μουνιλα
Μονο αν σε γουσταρει το κανει αυτο, τα εσκορτακια σε στελνουν για ντουζ αν και σκας στο δωματιο φρεσκομπανιαρισμενος
 

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Μηνύματα
2.207
Like
1.748
Πόντοι
216
Αν το βυζι ειναι δικο σου καλο φαινεται
Βαλε μια τιμουλα και υπηρεσιες και το συζηταμε καλυτερα
Παντα υπαρχει χωρος για καινουρια κοριτσια
Τύπε θα πάει σε μειοδοτικό και θα τα βρει μπαστούνια γιατί οι διαγωνιζόμενοι συνήθισαν σε υψηλές ταρίφες :confused:
 

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Μηνύματα
2.556
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736

Άδειασα μπουκάλια με βερμούτ και ουίσκι
Πάνω στο πικάπ τραγουδάνε οι δίσκοι
Με τον Γιάννη Πάριο, την Λίτσα Διαμάντη
Κλαίω, υποφέρω, μαέστρο, αβάντι
Λούλα!
Μπήκα στο δισκάδικο να πάρω ένα δίσκο
Βλέπω δεξιά και την Λούλα την βρίσκω
Είναι στο ταμείο και πληρώνει να φύγει
Έχω πυρετό και με πιάνουνε ρίγη
Λούλα!
-Αν δεν απατώμαι, μάλλον είσαι ο Ηλίας
Βλέπω και γυαλάκι μαύρο πολυτελείας
Όπως ξέρεις έγινα μεγάλη βεντέτα
Κάθε κασσετόφωνο και μια κασσέτα Λούλα!
Πήγα με την Λούλα για να δούμε τ' αρχαία
Ένας Ιταλός :rockon: που περνούσε τυχαία
«Λούλα», της μιλάει και της κλείνει το μάτι
Ήτανε ο ίδιος ο Τζιάννι Μοράντι
Λούλα!
Έρχεται η Λούλα και μου λέει:
«Ηλία, είμαι καλεσμένη πάω στην Ιταλία»
Πάω σ' ένα μπαρ, πίνω μια φιάλη
Βρήκαμε την Λούλα και την χάσαμε πάλι
Χαχαχα, αυτό το "αν δεν απατώμαι" στο τραγούδι, μου θύμισε ένα ανέκδοτο:
Ένα ζευγάρι έχει βγει βόλτα και λέει ο σύζυγος στην σύζυγο:
"Αυτός εκεί δεν είναι που είχες πάει μαζί του πριν μερικούς μήνες όταν έλειπα, ή με απατά KAI η μνήμη μου;"
 

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Μηνύματα
4.212
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ετσι..
Πρωινα τσιμπουκια μολις ξυπνησετε μαζι ενω ο πουτσος μυριζει χθεσινη χυσιλα ανακατεμενη με μουνιλα
Μονο αν σε γουσταρει το κανει αυτο, τα εσκορτακια σε στελνουν για ντουζ αν και σκας στο δωματιο φρεσκομπανιαρισμενος

Ακριβως. Ο ανδρας ικανοποιειται κατα πρωτον απο το αυθεντικο υγρο βλεμμα της γυναικας
που βλεπει τον ποθο να την κανει δικη του. Το κορμι της να παλλεται σαν διαπασων στον ρυθμο του
κι αντιστροφα. Και φυσικα με ακαποτο ερωτα και σεξ να γευονται τα παντα ολα
χωρις περιορισμους και κυριως με φυσικοτητα. Αυτα δεν μπορει να τα κανει καμια πουτανα.

Δεν τις κατηγορω, δουλεια κανουν, δεν νιωθουν!

:hi:
 
  • Like
Αντιδράσεις: ave.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Μηνύματα
4.212
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Αντε τωρα να περνας ετσι και να σου ερθει η αλλη στο μπουρδελο

να σου πει μασωντας τσιχλα "που σαι καυλιαρη μου, θα περασεις;"

με διπλοτσαλακωμενο το στριγκακι απο το καθησιο στην κουζινα

βγαινοντας με το κινητο στο σαλονι.

.
.
.
.
.
.
.
.

Επαγγελματιας σου λεει μετα...

:2funny:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom