OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 201520
Επισκέπτης
Απλά ακυρώνεις τον εαυτό σου. Κάνε και λέγε ότι θες και όπως νιώθεις. Αυτό πρεσβεύω.κανε ενα θρεντ και διδαξε μας δασκαλε
Απλά ακυρώνεις τον εαυτό σου. Κάνε και λέγε ότι θες και όπως νιώθεις. Αυτό πρεσβεύω.κανε ενα θρεντ και διδαξε μας δασκαλε
σε μενα το εστειλες αρχοντα?Κάποιος ανέφερε πριν μην γίνεστε μουνόδουλοι και αγαπούληδες. Ας κρατήσουμε αυτό το επίπεδο.
Μετά απο τόσα μουνιά π αναφέρεις ότι έχεις γαμήσει μία ωραία γυναίκα δν την προσεγγίζεις ποτέ λέγοντας ότι είναι ωραία. Το γνωρίζει. Μόνο σε κοπέλες που δν το νιώθουν το λες. Σε τέτοιες γυναίκες αναφέρεις αυτήν την λέξη σε πολυ συγκεκριμένες στιγμές. Εν τω μεταξύ που είδες ότι είναι ωραία γιατί μόνο γυμνό είδα; Εννοείς καυλωτική μήπως ; Αυτό της το προσάπτω.
καθολου δεν ακυρωνω τον εαυτο μου.Απλά ακυρώνεις τον εαυτό σου. Κάνε και λέγε ότι θες και όπως νιώθεις. Αυτό πρεσβεύω.
Γενικά μιλάω. Άντρας είμαι και καταλαβαίνω. Όχι δν το είπα προσωπικά. Γιατί αρπάχτηκες;σε μενα το εστειλες αρχοντα?
οχι ρε τρελιαρη δεν αρπαχτηκα ερωτηση εκανα.σορυ.Γενικά μιλάω. Άντρας είμαι και καταλαβαίνω. Όχι δν το είπα προσωπικά. Γιατί αρπάχτηκες;
No problem. Θα απαντήσω σε αυτόν για τον οποίο το είπα.οχι ρε τρελιαρη δεν αρπαχτηκα ερωτηση εκανα.σορυ.
Και για παράδειγμα στην κοπέλα αυτή που κάνει για σένα μια πολύ δύσκολη δουλειά και άλλους εύκολη σκέφτηκες να της πεις μαλάκα τι γκομενάρα είσαι; όχι για παράδειγμα ωραία τα λες και να προσέχεις; Μήπως εσύ και στο πληρωμένο τζίφος;καθολου δεν ακυρωνω τον εαυτο μου.
διαφορετικη η συνομιλια με μια γυναικα που κανει (για μενα) μια παρα πολυ δυσκολη δουλεια, διαφορετικη με μια γυναικα την οποια κυνηγαω σαν στοχο.
βεβαια τα παραπανω απαιτουν κριτικη σκεψη την οποια εδω μεσα δε τη βλεπεις
καταλαβαινω γτ στο τζαμπα τζιφος τυποι
ναι αυτο μου ηρθε τυπε.Και για παράδειγμα στην κοπέλα αυτή που κάνει για σένα μια πολύ δύσκολη δουλειά και άλλους εύκολη σκέφτηκες να της πεις μαλάκα τι γκομενάρα είσαι; όχι για παράδειγμα ωραία τα λες και να προσέχεις; Μήπως εσύ και στο πληρωμένο τζίφος;
Δεν κρύβω οτι κορδώθηκα λιγάκι όταν το διάβασα... ?Και για παράδειγμα στην κοπέλα αυτή που κάνει για σένα μια πολύ δύσκολη δουλειά και άλλους εύκολη σκέφτηκες να της πεις μαλάκα τι γκομενάρα είσαι; όχι για παράδειγμα ωραία τα λες και να προσέχεις; Μήπως εσύ και στο πληρωμένο τζίφος;
Σε ευχαριστώ. Να προσέχεις και να είσαι ευτυχισμένη.Δεν κρύβω οτι κορδώθηκα λιγάκι όταν το διάβασα... ?
Ακριβώς τον ορίζει οπως θελει ο καθένας.. εγώ τον οριζω έτσι και λειτουργεί πολύ όμορφα.. Ούτε σεξουαλικά πεινασμένος είμαι Ούτε προσπαθώ πολύ.. Για αυτό έχω επιτυχίες και από την πλευρά της "κανονικης" γυναίκας της Ελλάδας του σήμερα.
Γλυκιά μου Ειρήνη, υπεραπλοποιείς τις καταστάσεις και αγνοείς εσκεμμένα πράγματα που έχουν συμβεί και ειπωθεί για να καταλήγεις σε δικά σου αυθαίρετα συμπεράσματα και τελικά να αμολάς πυροτεχνήματα σαν το παραπάνω.Και επιβεβαιώνεται πόσο αλλού είσαι με το παραπάνω μήνυμα. Αφού δεν μπορούμε να τη γαμήσουμε, ας την εκθέσουμε. Στον γιατρό αμέσως κι εσύ
Γνώμη σου. Εγώ ξέρω ότι το «όχι» σου είναι άγνωστη λέξη.Γλυκιά μου Ειρήνη, υπεραπλοποιείς τις καταστάσεις και αγνοείς εσκεμμένα πράγματα που έχουν συμβεί και ειπωθεί για να καταλήγεις σε δικά σου αυθαίρετα συμπεράσματα και τελικά να αμολάς πυροτεχνήματα σαν το παραπάνω.
Μελίνα καλησπέρα. Έχω πει δύο φορές πολύ σοβαρά σε δύο γυναίκες που σχετίστηκα: “Σε αγαπάω και με αγαπάς, αλλά, άλλο πόθος και άλλο αγάπη. Αν νιώσεις πόθο για κάποιον, κάντο, μην καταπιέσεις τον εαυτό σου, κανένα πρόβλημα. Αν νιώσεις όμως αγάπη για εκείνον τότε το συζητάμε, και εννοείται ότι ο ίδιος κανόνας ισχύει και για εμένα και για τις γυναίκες που μπορεί να ποθήσω και να ξαπλώσω στο κρεβάτι μαζί τους” Και με κοίταγαν σαν να είμαι τρελός.Γιατί ρισκάρει να γαμήσει την ψυχολογία της κοπέλας/γυναίκας του ανεπανόρθωτα.
Έστω ένα στο εκατομμύριο...
Πολλοί από εσάς θα ξέρετε πως αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη αγαπαει και τον νοικοκύρη...
Γιατί κάνετε οτι δεν θα θέλατε να σας κάνουν? Και μη μου το παίξετε άνετοι οτι τάχα δεν θα σας πείραζε αν συνέβαινε το αντίθετο, γιατί δεν θα με πείσετε...
Όταν μου έχεις στείλει και έχω δει πράγματα που το καυλί μου έχει γίνει σαν πύραυλος, τότε ναι, δυσκολεύομαι λίγο... Σου υπόσχομαι όμως ότι θα βελτιωθώ!Γνώμη σου. Εγώ ξέρω ότι το «όχι» σου είναι άγνωστη λέξη.
Ο καφες τους ειναι τελειος
Και να μαθεις να μην απαντας ρητορικα ερωτηματα ειναι ασεβεια
Και το θετω κομψα
Αυτο ειναι σχετικο παντα.αγνοειτε την βασική αρχή της ελληνικής αγοράς: Όταν πλακώσει κόσμος, η ποιότητα πάντα πέφτει.