Sokol.Ndreu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 1.419
- Πόντοι
- 216
ειχα δει της γκομενας σου, δεν ηταν τοσο καλο.ωραιο το βυζι που ποσταρες παντως τυπε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν εχεις ξαναδεί;
ειχα δει της γκομενας σου, δεν ηταν τοσο καλο.ωραιο το βυζι που ποσταρες παντως τυπε
δεν εχεις ξαναδεί;
εάν βαριέσαι να φτιάξεις πλέρω να τον πιεις.Παίδες είμαι μαλάκας που πληρώνω το coffee island για να πιώ την καφεδιά μου?
Η πρέπει να τον πίνω σπιτικό από δω και στο εξής?![]()
Δεν έχω απάντηση.θα μας απαντήσεις ποια ήταν η πρώτη σου σκέψη μόλις διάβασες τον τίτλο;
θα το ήθελες πολύ μείνε με την φωτό τώρα τράβα μία και κοιμήσου.ειχα δει της γκομενας σου, δεν ηταν τοσο καλο.
Δε βαριέμαιεάν βαριέσαι να φτιάξεις πλέρω να τον πιεις.
δε χρειαζεται, υπαρχει μουνετο καλο και διαθεσιμο.θα το ήθελες πολύ μείνε με την φωτό τώρα τράβα μία και κοιμήσου.
όχι απάντηση την σκέψη σΔεν έχω απάντηση.
Για αυτό γράφεις εδώ μέσα με τις ώρες;δε χρειαζεται, υπαρχει μουνετο καλο και διαθεσιμο.
εσυ μεινε εκει και μιλα για ραδιενεργεια, κρεμουλες και σουπιτσες
@troubaman εισαι ο κλασσικος ελληναρας που εχει ολες τις συσκευες του καφε σπιτι, αλλα παιρνει απο εξω παντα ?Δε βαριέμαι
Απλά έχει άλλη γεύση από έξω dude
ε φτιάξ τον στο μπαλκόνιΔε βαριέμαι
Απλά έχει άλλη γεύση από έξω dude
για αυτο δε μπηκα χτες βραδυ η σημερα το πρωι.όχι απάντηση την σκέψη σ
Για αυτό γράφεις εδώ μέσα με τις ώρες;
Δεν έχω συσκευές καφέ σπίτι τύπε.@troubaman εισαι ο κλασσικος ελληναρας που εχει ολες τις συσκευες του καφε σπιτι, αλλα παιρνει απο εξω παντα ?
κρυωσαμε ρε τυπε με την πλακιτσα σουε φτιάξ τον στο μπαλκόνι
θα μας δώσεις μία απο τις δικές σου να περνάμε την ώρα μας; Άνοιξε το κουτί φούσκωσε την και στείλτην μας.για αυτο δε μπηκα χτες βραδυ η σημερα το πρωι.
εσυ κατσε στη καραντινα σου στο πορνχαμπ, πεινασμενε.
φρεντο εσπρέσο τότε;κρυωσαμε ρε τυπε με την πλακιτσα σου
Ο καφες απ εξω ειναι καλυτερος
τελος
ελα δε πειραζει αποτυχημενε κλωνε της ζωης.θα μας δώσεις μία απο τις δικές σου να περνάμε την ώρα μας; Άνοιξε το κουτί φούσκωσε την και στείλτην μας.
πες μου να μάθω κι εγώελα δε πειραζει αποτυχημενε κλωνε της ζωης.
μας εκανες και λογαριασμο και τωρα μπηκες, λες και δε ξερουμε ποιανου βαλτος εισαι
καπουτσινοφρεντο εσπρέσο τότε;
οχι παντα φιλεΟ καφες απ εξω ειναι καλυτερος
τελος
σου σοδομιζω το κανονικο προφιλ μην αγχεσαιπες μου να μάθω κι εγώ
Εγώ όταν το κάνω αυτό παρασκευή σταματάω κυριακή μεσημέρι για φαγητό και συνεχίζω μετά απο δίωρο μέχρι να πέσω για ύπνο ώστε Δευτέρα να δουλεψουμε. Εσένα ήρθε κοιμήθηκε και έφυγε;για αυτο δε μπηκα χτες βραδυ η σημερα το πρωι.
εσυ κατσε στη καραντινα σου στο πορνχαμπ, πεινασμενε.