Νέα

Γιατί δεν ερωτεύομαι τις σχέσεις μου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jean-Claud
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 579
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εγώ μάγκες άμα βγω έξω δεν τολμάω να πάω τουαλέτα. Είναι γεμάτο το πάτωμα από τα μουνιά που πετάει ο Σαββίδης και σκοντάφτω στο κατούρημα. Οπότε κρατιέμαι μέχρι να γυρίσω σπίτι.

:2funny:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Δεν υπαρχει καποια που να αξιζει για οικογενεια, ακομα και να υπαρχει μολις ερθει σε επαφη με τον δυτικο τροπο ζωης θα παψει να αξιζει.

Υπαρχουν και πολλοι (ειναι μοδα πλεον) που ναι, ξερουν οτι η γυναικα τους εχει προφιλ σε καθε κοινωνικο δικτυο που υπαρχει και θεωρουν (ή δεχονται λογω τρομου στο να μεινουν μονοι τους) οτι μιλαει με τις φιλες της....

Εχει και μερικους (ανεβαινουν δυνατα και αυτοι, αυξανονται συνεχως) που γνωριζουν οτι τους γαμιεται και γουσταρουν ή ακομα και θελουν να βλεπουν.

Εχεις δει καμια ομορφη γυναικα να μην εχει προφιλ στα κοινωνικα δικτυα; Το εχει λες για να μιλαει με τις φιλες της;

Ασε αυτες, εσυ εαν σου κατσει μια καλη περιπτωση μιας μουναρας, δεν θα τη καρφωσεις; Θα της πεις οτι ειμαι εγγαμος και δεν μπορω; Καθε αντρας θα της δωσει το μουνι στο πατωμα.

Δεν κανουμε ουτε εμεις για σχεση-ερωτες-οικογενεια, γενικα. Ζουμε την εποχη που το σεξ προσφερεται απλοχερα παντου και μεσω ολων των τροπων, εχουμε επιλογες. Δεν γινεται να μαζευτεις και να αφοσιωθεις στη σχεση-οικογενεια σου. Το μουνι ειναι καλο, εαν εισαι παιχτης δεν θα σταματησεις ποτε να παιζεις μπαλα. Δεν κοβεται και καλα λογω σχεσης-γαμου αυτο το σπορ. Μια φορα παιχτης, για παντα παιχτης.

Θα θες να γαμας, παντου. Στο απο κοντα, στα σοσιαλ, παντου ως γνησιος αντρας ψαχνεις θηραματα, θες να γαμας οτι σου αρεσει τη καθε στιγμη. Ειτε επι πληρωμη ειτε οχι, θες να γαμας, γουσταρεις. Δεν μπορεις να καταπιεστεις και να εισαι με ενα μουνι για τα επομενα χρονια, δεν γινεται. Εισαι πολυγαμικος. Ειναι θεμα φυσης. Το ιδιο και η γυναικα. Θελει και αυτη να γαμιεται, καλα κανει.

Για αυτο δεν πετυχαινουν οι και καλα ερωτες και οι γαμοι και οι διαφορες καταπιεστικες φασεις.

Σημερα ολοι οταν παιζουν σωστα, εχουν επιλογες. Απλο ειναι.

Ποιος ερωτευτηκε ποιον; Ηθελε απλα για εκεινη τη περιοδο να ειναι η δικη σου σειρα που θα τη γαμας. Μετα θα βαλει αλλον. Θα τελειωσει το παραμυθακι σας και απλα θα παει και επισημα πλεον να αναζητησει αλλου πουτσα και σπερμα. Καλα θα κανει, το ιδιο εχεις ηδη κανει και εσυ. Ηδη γαμας αλλα μουνακια και ψηνεις αλλα τοσα.

Τωρα ναι, κατι ανικανοι, αμπαλοι, ναι αυτοι θα ερωτευτουν και θα μπουν και στο βρακι της καλα καλα, στριμωχτα. Εως να τον βαρεθει και να τον πεταξει εξω και να τον στειλει στο διαολο, οπως συνηθως γινεται με ολους αυτους.

Φτιαξε τον εαυτο σου, τσεπη-εμφανιση-στυλ και ασε μετα αυτες και καλα να σε "ερωτευονται" και λυσσαξε τες στη πουτσα. Ζησε ετσι για μερικους μηνες και ελα μετα να ξαναπουμε για ερωτες...
:thumbsup: :thumbsup:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ένας απο τους πολλούς Πυρφόρους  :cool2:

Εσκαγε ενα τσουβαλι λεφτα στη καθε μια να κανει τη καυλα της, σκορπουσε περιουσιες ολοκληρες για τις καυλες μιας γυναικας και αυτο το ονομαζουμε μαγκια.

Δεν εχω δει κανεναν να κανει το ιδιο και να αποτυγχανει, οποιος εχει λεφτα και ειναι διαθεσιμος να τα σκορπαει στις γυναικες, παντα θα εχει διαφορες ρουφηχτρες πανω του, αυτες θα κανουν τη δουλεια τους, αυτος θα γαμαει οτι δεν θα εβλεπε ποτε ουτε σε ταινια χωρις τα λεφτα του και οι αλλοι θα ζηλευουν τη ζωη του, θα ονειρευονται ποσο γαματα και τελεια ειναι να σε θελουν οι γυναικες απλα για να σου τρωνε τα λεφτα διοτι χωρις αυτα δεν θα σου εδιναν ουτε τη σερβιετα που πετανε.

Με τα λεφτα...μονο ενας υπαρχει που μπορει ακομα και εκει να αποτυχει...θα βρει το προβλημα-εμποδιο ακομα και σε αυτη τη συνθηκη, θα συνεχισει να ειναι αγαμητος και ξανα κλαψα-θεωρια-μιζερια.

Μη σου πω οτι μετα απο λιγες ημερες (ή και ωρες) θα φροντισει να χασει και τα λεφτα, να ζησει το απολυτο δραμα: Ειχα λεφτα και εμεινα ταπι οποτε τωρα πως θα γαμησω, ολες οι γυναικες θελουν λεφτα...μπλα μπλα μπλα....

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Άλλο οι μπίζνες.. άλλο οι γυναίκες.. και το αντίστροφο..

Εχω δει φτωχαδακια να γαμανε τις διαφορες ντιβες που εχει "αγορασει" ο καθε χ λεφτας και να βολταρει η κοπελα με τον φτωχο γαμια της με το αμαξι που της πηρε ο λεφτας, να τρωνε και να πινουν στην υγεια του.

Απειρες κοπελες και καλα κανουν. Απο τη μια βολευονται και εξασφαλιζουν χρημα και απο την αλλη σαν ανθρωποι και αυτες θελουν να περασουν καλα, να νιωσουν ομορφα με εναν αντρα που πραγματικα θα γουσταρουν.

Χιλιαδες κοπελες γυρω μας οπως και χιλιαδες παντρεμενες, τα ημιδιαμονης απο αυτες γεμιζουν καθε μερα, ζουν τη ζωη και καλα κανουν τα κοριτσια. Εμπλεξαν με εναν ντεκαυλε μαλακα, για χ λογο δεν μπορουν να χωρισουν, γλεντανε τις τρυπες τους με οποιον γουσταρουν. Καλα κανουν και μαγκια τους.

Ο αλλος δεν εχω καταλαβει τι δεν εχει καταλαβει...και τι παριστανει...

Καλα τωρα τελευταια εχουν αυξηθει και αυτοι που γουσταρουν κατι τετοια...ή τρεμουν να μιλησουν μη τυχον και τον αφησει και μεινει μονος...εχουμε γεμισει και απο αυτους.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
σκορπουσε περιουσιες ολοκληρες για τις καυλες μιας γυναικας και αυτο το ονομαζουμε μαγκια.
οι αλλοι θα ζηλευουν τη ζωη του, θα ονειρευονται ποσο γαματα και τελεια ειναι να σε θελουν οι γυναικες απλα για να σου τρωνε τα λεφτα
διοτι χωρις αυτα δεν θα σου εδιναν ουτε τη σερβιετα που πετανε.
φτωχαδακια γαμανε τις διαφορες ντιβες που εχει "αγορασει" ο καθε χ λεφτας και βολταρει η κοπελα με τον φτωχο γαμια της με το αμαξι που της πηρε ο λεφτας,τρωνε και πινουν στην υγεια του.
Χιλιαδες κοπελες γυρω μας οπως και χιλιαδες παντρεμενες, τα ημιδιαμονης απο αυτες γεμιζουν καθε μερα, ζουν τη ζωη και καλα κανουν τα κοριτσια.
Εμπλεξαν με εναν ντεκαυλε μαλακα, για χ λογο δεν μπορουν να χωρισουν, γλεντανε τις τρυπες τους με οποιον γουσταρουν. Καλα κανουν και μαγκια τους.
Ο αλλος δεν εχω καταλαβει τι δεν εχει καταλαβει...και τι παριστανει...
Καλα τωρα τελευταια εχουν αυξηθει και αυτοι που γουσταρουν κατι τετοια...
ή τρεμουν να μιλησουν μη τυχον και τον αφησει και μεινει μονος...εχουμε γεμισει και απο αυτους.
Σκληρές αλήθειες και σήμερα  :thumbsup:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ο Αριστοτέλης Ωνάσης ήταν ο,τιδήποτε άλλο εκτός από πυρφόρος!
καραπυρφορος.

μπορουσε να εχει ολο το πλεημποη και παντρεφτηκε ζωντοχηρα με παιδια.
αν του αρεσε οικογενεια και παιδια με το χρημα που ειχε μπορουσε να κανει ξωγαμα με πιτσιρικες.

εκανε μονο 2 παιδια, γαμουσε την μαρια καλας και την τζακι κεννεντι οταν μπορουσε να εχει 10 μερυλην μονροε καθε βραδυ σαν πασας

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
καραπυρφορος.

αν του αρεσε οικογενεια και παιδια με το χρημα που ειχε μπορουσε να κανει ξωγαμα με πιτσιρικες.

εκανε μονο 2 παιδια, γαμουσε την μαρια καλας και την τζακι κεννεντι οταν μπορουσε να εχει 10 μερυλην μονροε καθε βραδυ σαν πασας

Ναι, τι σημαίνει αυτό?

flying foxes

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2019
Like
62
Πόντοι
1
Πιστεύω ότι στην εποχή μας δύσκολα ερωτεύεται πλεόν κανείς .Οι λόγοι πολλοί αλλά ίσως ο βασικότερος ότι έχει χαθεί ο ρομαντισμός, η ειλικρίνεια και ο αθυορμητισμός στις σχέσεις .
Τα κινητά , τα ινσταγραμ , τα πρότυπα και οι ταχύτητες της εποχής μας τα έχουν λιώσει όλα
Γενικά ο έρωτας δεν είναι κάτι που συμβαίνει εύκολα και στον καθένα , προσωοικά έχω ερωτευτεί μόνο 2 φορές στις ζωη μου

Επισκέπτης
Πιστεύω ότι στην εποχή μας δύσκολα ερωτεύεται πλεόν κανείς .Οι λόγοι πολλοί αλλά ίσως ο βασικότερος ότι έχει χαθεί ο ρομαντισμός, η ειλικρίνεια και ο αθυορμητισμός στις σχέσεις .
Τα κινητά , τα ινσταγραμ , τα πρότυπα και οι ταχύτητες της εποχής μας τα έχουν λιώσει όλα
Γενικά ο έρωτας δεν είναι κάτι που συμβαίνει εύκολα και στον καθένα , προσωοικά έχω ερωτευτεί μόνο 2 φορές στις ζωη μου

Η πικρή αλήθεια!

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
καραπυρφορος.

Aυτό δείχνει το πόσο βαριά αρχίδια είχε.
Είχε πάντα δίπλα του γυναίκες που συνιστούσαν πνευματική, εγκεφαλική και συναισθηματική πρόκληση.
Γυναίκες από το πάνω ράφι.
Η Μπουβιέ, η Κάλας, η Λιβανού απλησίαστο όνειρο για τη συντριπτική πλειονότητα του ανδρικού πληθυσμού.
Ο άνθρωπος έχει γευτεί ΤΙΣ γυναικάρες στη ζωή του, πέραν των τριών μονίμων σχέσεών του. Είχε στο κότερο τα περιβόητα σκαμπό από δέρμα βαλάνου φάλαινας και έκανε τρελό παιχνίδι με αυτά. Πινέλωνε αβέρτα.
Καραβοκύρης από τους λίγους που τα έβαλε με τις ΗΠΑ, όχι ναυάγιο που παριστάνει ότι επιπλέει.

υ.γ. Ζωντοχήρα είθισται να λέγεται αυτή που έχει πάρει διαζύγιο. Η Τζάκυ ήταν χήρα.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Πώς δεν ερωτεύονται ρε φίλε,δεν βλέπεις έξω φασώματα,αγκαλιές,φιλιά κλπ;Δηλαδή τί είναι όλοι αυτοί;Απλά συμβαίνει πιο πολύ σε ηλικίες 25- που οι γκόμενες ακόμα ψάχνονται

flying foxes

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2019
Like
62
Πόντοι
1
Πώς δεν ερωτεύονται ρε φίλε,δεν βλέπεις έξω φασώματα,αγκαλιές,φιλιά κλπ;Δηλαδή τί είναι όλοι αυτοί;Απλά συμβαίνει πιο πολύ σε ηλικίες 25- που οι γκόμενες ακόμα ψάχνονται

Φίλε αυτο σε αυτη την ηλικία δεν είναι έρωτας αλλά ο υπέρμετρος ενθουσιασμός των ορμονών μας....

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Οταν ενας ανθρωπος (σπανια περιπτωση) εχει καταλαβει τι παιζει γυρω του σε κοινωνικο επιπεδο αλλα και με τη γυναικεια φυση, δεν μπορει να ερωτευτει.

Μπορει να ερωτευτει αυτος που δεν εχει διαπιστωσει τι συμβαινει στη κοινωνια. Αυτος που δεν εχει καταννοησει τη γυναικεια φυση.

Οταν γνωριζεις, εχεις διαπιστωσει, δεν μπορεις να φας κουτοχορτο ουτε να πιστευεις σε ουτοπιες. Ζεις στη πραγματικοτητα και οχι σε φαντασιακους κοσμους.

Μια απο τις μεγαλες πλανες ειναι "εχουν δικιο οι πολλοι". Λαθος. Παντα οι λιγοι εχουν το δικιο. Οχι οι πολλοι. Λιγοι εχουν τη δυναμη-εξουσια στα χερια τους. Λιγοι εχουν καταφερει να γινουν πλουσιοι. Λιγοι καταφεραν να διακριθουν σε ενα αθλημα, στη τεχνη, στις επιστημες, στο καλλιτεχνικο χωρο, παντου. Πολλοι προσπαθησαν, ελαχιστοι τα καταφεραν, σε ολους τους τομεις.

Με βαση αυτο, ασε τους αλλους να ερωτευονται και διατηρησε τη ψυχικη σου υγεια. Αφοσιωσου στον εαυτο σου και τη βελτιωση σου σε ολους τους τομεις. Γαμα οσο παραπανω μπορεις, οσο πιο συχνα μπορεις με οποιο τροπο μπορεις.

Ζησε ετσι για αρκετο καιρο και θα καταλαβεις το τι θελω να σου πω. Ζηστο πρωτα, βγαλε μετα συμπερασμα και ελα εδω να μας γραψεις την εμπειρια σου. Ελα να γραψεις μεσα απο την εμπειρια σου και οχι μεσα απο θεωριες.

Οταν φτασεις σε ενα χ οικονομικο επιπεδο μονος σου, τα εχεις καταφερει μονος σου, οταν εχεις βελτιωσει την υγεια-εμφανιση σου, οταν εχεις παιξει μπαλα με πολλες γυναικες (ειτε επι πληρωμη ειτε κανονικα) τοτε και μονο τοτε θα εχεις καταλαβει αρκετα παραπανω απο οτι τωρα και θα διαπιστωσεις τι ακυρες μαλακιες ειναι οι ερωτες-αγαπες-λουλουδια.

Ερωτευσου τα αρχιδια σου, πιστεψε σε αυτα, σεβασου τα και ζησε σαν αντρας. Ασε τη καθε ψυχασθενη να φορτωθει σε αλλον και να γαμησει τη ψυχικη ηρεμια καποιου αλλου που πιστευει σε αυτα και τα ζηταει το κορμι του.  

Επίτρεψέ μου να πιστεύω ότι μέχρις ενός σεβαστού βαθμού καταλαβαίνω τι συμβαίνει γύρω μου σε κοινωνικό επίπεδο !!

Και όχι μόνο σε κοινωνικό !! Και σου γράφει κάποιος που γενικά θεωρείται επαγγελματικά και οικονομικά αρκετά αν όχι ιδιαίτερα επιτυχημένος.

Είσαι πεπεισμένος για την "εκμεταλευτική" φύση της πλειοψηφίας των γυναικών στη σύγχρονη κοινωνία. Και ίσως σε μεγάλο βαθμό θα συμφωνήσω μαζί σου.

Όμως εδώ δεν μιλάμε για την πλειοψηφία των τσόκαρων που μας περιστοιχίζουν. Δεν μιλάμε για τα σαχλοκούδουνα που θεωρούν επαγγελματική επιτυχία το να γίνουν αρχικά γλάστρες σε πρωινάδικο και αργότερα μια καινούργια καινούργιου !! :grin:

Ούτε για τα μεταμοντέρνα μαλακοτσιμπουκώματα που ονειρεύονται πλούσια διαζύγια η διαθήκες από τα βλαμένα και συναισθηματικά  ανάπηρα ναυάγια που πέφτουν στα δίχτυα τους.

Εδώ μιλάμε για την ξεχωριστή την ιδιαίτερη την αλλιώτικη την εξωτική την την την... γυναίκα στα δικά σου μάτια, που θα για κάποιο περίεργο λόγο θα κινητοποιήσει στο άδυτο της ψυχής σου μια ακατανόητη, πανέμορφη αλλά και επώδυνη διαδικασία.

Ο έρωτας έχει το στοιχείο της εξατομικευμένης μοναδικότητας. Και εσύ προσπαθείς να τον "ερμηνεύσεις" και να τον κρίνεις με στοιχεία κοινωνικής στατιστικής.

Προσπάθησε να εξηγήσεις με λογικούς όρους γιατί σε κάποιους αρέσουν τα γεμιστά και σε κάποιους όχι. Έχεις τις ίδιες πιθανότητες.

Εμφανίσεις την προσωπική αυτοβελτίωση του άντρα σε οικονομικό κυρίως επίπεδο σαν το "άγιο δισκοπότηρο". Εχω τις αμφιβολίες μου για αυτό, αλλά ακόμη και αν έχεις δίκιο, με ποιό τρόπο θα εμποδίσει ο έρωτας την γενικότερη αυτοβελτίωση κάποιου ανθρώπου ??

Τα δικά μου δεδομένα δείχνουν ότι ο έρωτας ενισχύει καταλυτικά τις σύμφυτες τάσεις ενός ανθρώπου. Αν κάποιος είναι από χαρακτήρα και φύσης αρνητικός θα τον φτάσει στην καταστροφή. Αν είναι θετικός και δημιουργικός θα επιταχύνει εκθετικά την ανάπτυξή του σε όλους τους τομείς. Εχω προσωπικά δεδομένα από το περιβάλλον μου για αυτό. Πίστεψέ με.

Θα συμφωνήσω μαζί σου στη πλατωνική σου άποψη περί επαίοντος.

Όμως ξέρεις πια είναι η πεμπτουσία της βλακείας ?? Να πιστεύεις ότι κατέχεις την απόλυτη αλήθεια, ότι είσαι δηλαδή επαίων ενώ κοιμάσαι όρθιος.

Ο Charles bukowski έγραψε " Οι έξυπνοι άνθρωποι είναι γεμάτοι αμφιβολίες, οι ηλίθιοι είναι γεμάτοι σιγουριά".

Και επειδή από τον Πλάτωνα ως τον bukowski διήνυσα μεγάλη απόσταση, θα σου πώ κάτι πιο λαϊκό.

Ο βαθύτερος λόγος που όταν κάποιος καράβλαχος βρεθεί σε μια high class δεξίωση μπροστά σε ένα μπουφέ με εδέσματα δοκιμάζει μόνο τις ελιές, ξέρεις ποιος είναι ???

Ο ΦΟΒΟΣ ΦΙΛΕ.

Δεν υπαινίσομαι κάτι προσωπικό. Αλλά το να απορρίπτει κάποιος εκ του συλλήβδην κάτι που δεν έχει δοκιμάσει, δέν έχει γνωρίσει, δεν έχει αισθανθεί και βιώσει, δεν παραπέμπει σε επαίοντα.

Να είσαι καλά !! Και να δοκιμάζεις νέα πράγματα. Πάνω από όλα αυτά σε αυτοβελτιώνουν !! Παντοϋ !! :hi: :hi:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Εδώ θα διαφωνήσω. Υπάρχουν και είναι πραγματικά ερωτευμένοι. Αλλά μιλάμε για ένα ποσοστό γύρω στο 3%. Είχα παρακολουθήσει μια σειρά διαλέξεων για τη σεξουαλική ζωή στις σχέσεις. Ολοι οι ομιλητές μεταξύ άλλων έλεγαν ότι μετά τον πρώτο χρόνο και έως τον τρίτο η επιθυμία μειώνεται, είτε του ενός είτε του άλλου είτε και των δύο. Καπου εκεί στον τρίτο περνάει στο ρελαντί. Το πως το διαχειρίζεται το κάθε ζευγάρι μετά είναι δικό του θέμα και υπάρχουν πολλοί τρόποι. Αλλά υπάρχει ένα 3% που έχει μια ιδιαίτερη συμβατότητα με το έτερον ήμισυ και ζει με πάθος συναισθηματικό και σεξουαλικό τη σχέση του ακόμα και μετά από 30 χρόνια. Αυτοί που παραμένουν πραγματικά ερωτευμένοι μετά από 30 χρόνια. Και φυσικά δεν είναι η πλειονότητα όσων το δηλώνουν.

Δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε παντού!!

Θα ήταν βαρετό !! :grin: :grin: :grin:

Ας διαφωνούμε και κάπου !! :hi:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
καραπυρφορος.

Χαιρομαι που βλεπω ακομα εναν εδω μεσα να μιλαει απλα λογικα, τιποτα αλλο.

Απλη λογικη, οταν εχεις τοσα λεφτα, επιλεγεις κατι απο την ελιτ των γυναικων, οχι απο το πατο. Μπραβο σου φιλε, να εισαι καλα και να συνεχιζεις να γραφεις την αληθεια.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146

Σωστος, μπραβο φιλε μου. Ευχομαι να μην σου ξανασυμβει. Πιστευω οτι δεν σου εκανε και καλο αυτο που σου συνεβη δυο φορες. Σωστα;

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Επίτρεψέ μου να πιστεύω ότι μέχρις ενός σεβαστού βαθμού καταλαβαίνω τι συμβαίνει γύρω μου σε κοινωνικό επίπεδο !!

Και όχι μόνο σε κοινωνικό !! Και σου γράφει κάποιος που γενικά θεωρείται επαγγελματικά και οικονομικά αρκετά αν όχι ιδιαίτερα επιτυχημένος.

Είσαι πεπεισμένος για την "εκμεταλευτική" φύση της πλειοψηφίας των γυναικών στη σύγχρονη κοινωνία. Και ίσως σε μεγάλο βαθμό θα συμφωνήσω μαζί σου.

Όμως εδώ δεν μιλάμε για την πλειοψηφία των τσόκαρων που μας περιστοιχίζουν. Δεν μιλάμε για τα σαχλοκούδουνα που θεωρούν επαγγελματική επιτυχία το να γίνουν αρχικά γλάστρες σε πρωινάδικο και αργότερα μια καινούργια καινούργιου !! :grin:

Ούτε για τα μεταμοντέρνα μαλακοτσιμπουκώματα που ονειρεύονται πλούσια διαζύγια η διαθήκες από τα βλαμένα και συναισθηματικά  ανάπηρα ναυάγια που πέφτουν στα δίχτυα τους.

Εδώ μιλάμε για την ξεχωριστή την ιδιαίτερη την αλλιώτικη την εξωτική την την την... γυναίκα στα δικά σου μάτια, που θα για κάποιο περίεργο λόγο θα κινητοποιήσει στο άδυτο της ψυχής σου μια ακατανόητη, πανέμορφη αλλά και επώδυνη διαδικασία.

Ο έρωτας έχει το στοιχείο της εξατομικευμένης μοναδικότητας. Και εσύ προσπαθείς να τον "ερμηνεύσεις" και να τον κρίνεις με στοιχεία κοινωνικής στατιστικής.

Προσπάθησε να εξηγήσεις με λογικούς όρους γιατί σε κάποιους αρέσουν τα γεμιστά και σε κάποιους όχι. Έχεις τις ίδιες πιθανότητες.

Εμφανίσεις την προσωπική αυτοβελτίωση του άντρα σε οικονομικό κυρίως επίπεδο σαν το "άγιο δισκοπότηρο". Εχω τις αμφιβολίες μου για αυτό, αλλά ακόμη και αν έχεις δίκιο, με ποιό τρόπο θα εμποδίσει ο έρωτας την γενικότερη αυτοβελτίωση κάποιου ανθρώπου ??

Τα δικά μου δεδομένα δείχνουν ότι ο έρωτας ενισχύει καταλυτικά τις σύμφυτες τάσεις ενός ανθρώπου. Αν κάποιος είναι από χαρακτήρα και φύσης αρνητικός θα τον φτάσει στην καταστροφή. Αν είναι θετικός και δημιουργικός θα επιταχύνει εκθετικά την ανάπτυξή του σε όλους τους τομείς. Εχω προσωπικά δεδομένα από το περιβάλλον μου για αυτό. Πίστεψέ με.

Θα συμφωνήσω μαζί σου στη πλατωνική σου άποψη περί επαίοντος.

Όμως ξέρεις πια είναι η πεμπτουσία της βλακείας ?? Να πιστεύεις ότι κατέχεις την απόλυτη αλήθεια, ότι είσαι δηλαδή επαίων ενώ κοιμάσαι όρθιος.

Ο Charles bukowski έγραψε " Οι έξυπνοι άνθρωποι είναι γεμάτοι αμφιβολίες, οι ηλίθιοι είναι γεμάτοι σιγουριά".

Και επειδή από τον Πλάτωνα ως τον bukowski διήνυσα μεγάλη απόσταση, θα σου πώ κάτι πιο λαϊκό.

Ο βαθύτερος λόγος που όταν κάποιος καράβλαχος βρεθεί σε μια high class δεξίωση μπροστά σε ένα μπουφέ με εδέσματα δοκιμάζει μόνο τις ελιές, ξέρεις ποιος είναι ???

Ο ΦΟΒΟΣ ΦΙΛΕ.

Δεν υπαινίσομαι κάτι προσωπικό. Αλλά το να απορρίπτει κάποιος εκ του συλλήβδην κάτι που δεν έχει δοκιμάσει, δέν έχει γνωρίσει, δεν έχει αισθανθεί και βιώσει, δεν παραπέμπει σε επαίοντα.

Να είσαι καλά !! Και να δοκιμάζεις νέα πράγματα. Πάνω από όλα αυτά σε αυτοβελτιώνουν !! Παντοϋ !! :hi: :hi:

Σεβομαι τα οσα λες, διαφωνω σε ολα.

Σεβομαι διοτι απλα δεν ειρωνευεσαι και εχεις μια ποιοτητα ως ανθρωπος και εκφραζεις τη γνωμη σου με σεβασμο.

Θεωρω οτι δεν θα με οδηγησει σε καμια αυτοβελτιωση οπως γραφεις το να ερωτευτω.

Ρωτησες πως μπορει ενας ερωτας να εμποδισει την αυτοβελτιωση ενος ανθρωπου. Το αφηνω ετσι, μονο του. Χωρις απαντηση. Εχει ηδη απαντησει η ζωη καθημερινα γυρω μας μεσα απο τα χιλιαδες παραδειγματα ανθρωπων που λογω του ερωτα κατεστρεψαν τις ζωες τους ή ακομα και τις εχασαν.

Anyway, δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου, εισαι οκ ανθρωπος, σεβεσαι, εχεις ποιοτητα, το αφηνω εδω. Εχεις τη γνωμη σου γυρω απο το θεμα, εχω τη δικη μου.

Καλη συνεχεια σου ευχομαι σε οτι κανεις και να εχεις υγεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom