Νέα

Γιατί δεν ερωτεύομαι τις σχέσεις μου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jean-Claud
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 579
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.711
Πόντοι
19.795
όπως λεει και ο τιτλος το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι δεν ερωτεύομαι τις κοπελες που κανω σχεση,εχω κανει κάμποσες σχεσεις και ποτε δεν εχω ερωτευτεί ειτε κεραυνοβολα ειτε κανονικα καμια κοπελα,μετα το αντιλαμβάνονται ότι δεν τις γουστάρω η καλυτερα ότι δεν τις αγαπαω και φευγουν.εχει συμβει σε κανενα αυτό το θεμα?αν ναι το αντιμετωπισαν και πως?επισης δεκτες και οι εμπειριες περι του ιδιου προβλήματος από συναγωνιστες.
Έχω και εγώ αυτό το πρόβλημα, αλλά, ακριβώς από την αντίθετη πλευρά. Ενώ εγώ τις ερωτεύομαι όλες, καμμιά δεν με έχει ερωτευτεί. Θα νομίζετε ότι τρολαρω, αλλά, αυτή είναι η αληθεια. Φευ. :S

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Έχω και εγώ αυτό το πρόβλημα, αλλά, ακριβώς από την αντίθετη πλευρά. Ενώ εγώ τις ερωτεύομαι όλες, καμμιά δεν με έχει ερωτευτεί. Θα νομίζετε ότι τρολαρω, αλλά, αυτή είναι η αληθεια. Φευ. :S

ρε τυπε η τελευταια που σε ερωτευτηκε ηταν συμμαθητρια της μπουμπουλινας!!
γιαυτο δεν θυμασαι!  :birdman:  :grin:

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Φυσικά και είναι ψυχολογικό.

Κάποια σε έχει ξενερώσει σε ευαίσθητη στιγμή και το κρατάς μέσα σου.

Μπορεί να είναι και η ίδια σου η μητέρα, ή ακόμα και η γιαγιά, ή η δασκάλα, ή ο παιδικός σου έρωτας.

Θέλει πολύ δουλειά για να δεις τι φταίει .

Σημαντικό ότι αναγνωρίζεις ότι κάτι σου φταίει.

Στείλε ηλικία και αριθμό μόνιμων σχέσεων ;
30 ετων και μονιμες σχεσεις πεντε συνολικα,δεν μετραω τα τσιλιμπουρδισματα

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
οι 2 από γνωριμια μεσω φιλων,οι άλλες 2 από τα σοσιαλ και 1 από καμακι.

Οι περισσοτεροι περιοριζονται σε γκομενες της παρεας που δεν γουσταρουν και τοσο αλλα τι να κανουν..

Τις γουσταρες, η απλα ασχοληθηκες επειδη ξταν διαθεσιμες?

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Οι περισσοτεροι περιοριζονται σε γκομενες της παρεας που δεν γουσταρουν και τοσο αλλα τι να κανουν..

Τις γουσταρες, η απλα ασχοληθηκες επειδη ξταν διαθεσιμες?
ηταν διαθέσιμες γι αυτό δεν τις γουσταρα.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
παιζει ρολο και αν εισαι σιγουρος με τον εαυτο σου για το επομενο βημα θελεις γαμο  δεν θελεις θες καποια να ειστε μαζι χωρις γαμο βαριεσαι ευκολα και δεν θες την ιδια γυναικα  και θες να εχεις διαφορες να περνας την ωρα σου

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
παιζει ρολο και αν εισαι σιγουρος με τον εαυτο σου για το επομενο βημα θελεις γαμο  δεν θελεις θες καποια να ειστε μαζι χωρις γαμο βαριεσαι ευκολα και δεν θες την ιδια γυναικα  και θες να εχεις διαφορες να περνας την ωρα σου

Γεια σου γιωργη με τα ωραια σου

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Οταν ενας ανθρωπος (σπανια περιπτωση) εχει καταλαβει τι παιζει γυρω του σε κοινωνικο επιπεδο αλλα και με τη γυναικεια φυση, δεν μπορει να ερωτευτει.

Μπορει να ερωτευτει αυτος που δεν εχει διαπιστωσει τι συμβαινει στη κοινωνια. Αυτος που δεν εχει καταννοησει τη γυναικεια φυση.

Οταν γνωριζεις, εχεις διαπιστωσει, δεν μπορεις να φας κουτοχορτο ουτε να πιστευεις σε ουτοπιες. Ζεις στη πραγματικοτητα και οχι σε φαντασιακους κοσμους.

Μια απο τις μεγαλες πλανες ειναι "εχουν δικιο οι πολλοι". Λαθος. Παντα οι λιγοι εχουν το δικιο. Οχι οι πολλοι. Λιγοι εχουν τη δυναμη-εξουσια στα χερια τους. Λιγοι εχουν καταφερει να γινουν πλουσιοι. Λιγοι καταφεραν να διακριθουν σε ενα αθλημα, στη τεχνη, στις επιστημες, στο καλλιτεχνικο χωρο, παντου. Πολλοι προσπαθησαν, ελαχιστοι τα καταφεραν, σε ολους τους τομεις.

Με βαση αυτο, ασε τους αλλους να ερωτευονται και διατηρησε τη ψυχικη σου υγεια. Αφοσιωσου στον εαυτο σου και τη βελτιωση σου σε ολους τους τομεις. Γαμα οσο παραπανω μπορεις, οσο πιο συχνα μπορεις με οποιο τροπο μπορεις.

Ζησε ετσι για αρκετο καιρο και θα καταλαβεις το τι θελω να σου πω. Ζηστο πρωτα, βγαλε μετα συμπερασμα και ελα εδω να μας γραψεις την εμπειρια σου. Ελα να γραψεις μεσα απο την εμπειρια σου και οχι μεσα απο θεωριες.

Οταν φτασεις σε ενα χ οικονομικο επιπεδο μονος σου, τα εχεις καταφερει μονος σου, οταν εχεις βελτιωσει την υγεια-εμφανιση σου, οταν εχεις παιξει μπαλα με πολλες γυναικες (ειτε επι πληρωμη ειτε κανονικα) τοτε και μονο τοτε θα εχεις καταλαβει αρκετα παραπανω απο οτι τωρα και θα διαπιστωσεις τι ακυρες μαλακιες ειναι οι ερωτες-αγαπες-λουλουδια.

Ερωτευσου τα αρχιδια σου, πιστεψε σε αυτα, σεβασου τα και ζησε σαν αντρας. Ασε τη καθε ψυχασθενη να φορτωθει σε αλλον και να γαμησει τη ψυχικη ηρεμια καποιου αλλου που πιστευει σε αυτα και τα ζηταει το κορμι του. 

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Οταν ενας ανθρωπος (σπανια περιπτωση) εχει καταλαβει τι παιζει γυρω του σε κοινωνικο επιπεδο αλλα και με τη γυναικεια φυση, δεν μπορει να ερωτευτει.
Μπορει να ερωτευτει αυτος που δεν εχει διαπιστωσει τι συμβαινει στη κοινωνια. Αυτος που δεν εχει καταννοησει τη γυναικεια φυση.
Οταν γνωριζεις, εχεις διαπιστωσει, δεν μπορεις να φας κουτοχορτο ουτε να πιστευεις σε ουτοπιες. Ζεις στη πραγματικοτητα και οχι σε φαντασιακους κοσμους.
ασε τους αλλους να ερωτευονται και διατηρησε τη ψυχικη σου υγεια. Αφοσιωσου στον εαυτο σου και τη βελτιωση σου σε ολους τους τομεις. Γαμα οσο παραπανω μπορεις, οσο πιο συχνα μπορεις με οποιο τροπο μπορεις.
Οταν φτασεις σε ενα χ οικονομικο επιπεδο μονος σου, τα εχεις καταφερει μονος σου, οταν εχεις βελτιωσει την υγεια-εμφανιση σου, οταν εχεις παιξει μπαλα με πολλες γυναικες (ειτε επι πληρωμη ειτε κανονικα) τοτε και μονο τοτε θα εχεις καταλαβει αρκετα παραπανω απο οτι τωρα και θα διαπιστωσεις τι ακυρες μαλακιες ειναι οι ερωτες-αγαπες-λουλουδια.
Ερωτευσου τα αρχιδια σου, πιστεψε σε αυτα, σεβασου τα και ζησε σαν αντρας. Ασε τη καθε ψυχασθενη να φορτωθει σε αλλον και να γαμησει τη ψυχικη ηρεμια καποιου αλλου που πιστευει σε αυτα και τα ζηταει το κορμι του.  
:thumbsup:

desireme

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2018
Κριτικές
1
Like
21
Πόντοι
0
Ρε φιλε μην το φιλοσοφεις πολυ. Απλα στο παρελθον πρεπει να εχεις πληγωθει απο καποια σχεση οπως ολοι μας η εχεις βιωματα χωρισμενων γονεων και εισαι κουμπωμενος συναισθηματικα δεν σου βγαινει και καλα κανεις.Χαλαρωσε,γαμα οσο μπορεις και ζησε την καθε στιγμη με οποια κοπελα εισαι και καποια στιγμη ισως
λυθεις και ερωτευτεις αν πραγματικα αυτο επιθυμεις.Μονο να εισαι ντομπρος με τις κοπελες που εισαι και μην τις πληγωνεις.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885
Κατά την ταπεινή μου γνώμη...ΜΗΝ κοιτάς ΚΑΘΌΛΟΥ (ντάξει μην του γαμήσεις και εντελώς) κοινωνικά κριτήρια οικονομικά κτλ. Κοίτα αυτή του θες να σαι μαζί της να ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ, να σου "γεννάει" εικόνες/συναισθήματα που να ΘΕΣ να τα ζήσεις μαζί της. Όλα τ άλλα είναι κοινωνικός συμβιβασμός και ο φόβος της μοναξιάς/κοινωνικού στιγματισμού που μας κάνουν να συνάπτουμε σχέσεις για το φαίνεσθαι!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
και ολοι δεν κανουμε για οικογενεια  και ισως δεν μπορουμε ολοι διοτι ισως εχουμε υψηλα στανταρς η θελουμε καποια που να ειμαστε σιγουροι οτι αξιζει 

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom