celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.107
- Πόντοι
- 6.056
ακου τυπε να μαθαινεις
δεν βαριεσαι τυπε αν δεν τα μαθω φετος,ξαναδινω του χρονου :S :S :Sακου τυπε να μαθαινεις
Κατα βαθος η αληθεια ειναι, ότι δημιουργει εξαρτηση στη ζωη σε φερνει πισω.
Ας λεγεται και ερωτας αυτο, γιατι τις περισσοτερες φορες σε βαζει με υπουλο τροπο στην διαδικασια να επιλυσεις προβληματα που μεχρι προσφατα δεν ηταν δικα σου. Για να νιωθει η εκλεκτη της καρδιας σαν Βασιλισσα. Ετσι σου δημιουργει πλασματικες υποχρεωσεις, αφου εκεινη οριζει πλεον την παρτιδα στο σκακι της ζωης. Πχ. στεγαση,περισσοτερα χρηματα, παιδια, ανεσεις, ταξιδια, διατροφη, και αλλα πολλα.. Στο τελος οξειδωνεσαι γρηγοροτερα, δεν βαμάς απο το αγχος, και χαιρετας τα εγκοσμια.
Δεν σου το εχουν πει ακομα τι θελουν;
Μου φαινεται πρεπει να ξανακανεις την ιδια ταξη, εως να μαθεις τα βασικα.
Καλη σχολικη χρονια και καλη προοδο.
Τί να τους δίνει ρε φίλε,τα 10-20-30 ευρώ του μπουρδέλου
Δεν εχω παρακολουθησει ολα τα ποστ του κυριου σαββίδη , παρόλαυτά δεν νομιζω να εχει μιλησει για μισογυνισμο , και εκτος αυτου δεν νομίζω να μπορεις να είσαι ταυτόχρονα και παιχτης και μισογυνης κάπου δεν κολλάει το ενα με το άλλοΔε μας λες κάτι ουσιώδες , μόνο ειρωνίες και αρλουμπες για μισογυνισμο
Πες μας λοιπον εσυ που είσαι ο έμπειρος , εκτος απο το προφανές που θέλουν ολες οι γυναίκες (χρημα) τι άλλο ?
Για να μην κουράζεσαι φίλε να διαβάζεις σεντόνια, τα περισσότερα ποστ μιλάνε για πουτσα, πέταγμα του μουνιού στο πάτωμα της τουαλέτας και ξύλο στις γυναίκες. Όχι μισογυνισμό απλώς, παθολογικό μίσος βγάζει.Δεν εχω παρακολουθησει ολα τα ποστ του κυριου σαββίδη , παρόλαυτά δεν νομιζω να εχει μιλησει για μισογυνισμο , και εκτος αυτου δεν νομίζω να μπορεις να είσαι ταυτόχρονα και παιχτης και μισογυνης κάπου δεν κολλάει το ενα με το άλλο
Δε μας λες κάτι ουσιώδες , μόνο ειρωνίες και αρλουμπες για μισογυνισμο
Πες μας λοιπον εσυ που είσαι ο έμπειρος , εκτος απο το προφανές που θέλουν ολες οι γυναίκες (χρημα) τι άλλο ?