Νέα

Γιατί δεν ερωτεύομαι τις σχέσεις μου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jean-Claud
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 579
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Το συμπέρασμα που βγαίνει απο αυτό το θέμα είναι, οτι τελικά.....

"Ο Ωνάσης αν ζούσε σήμερα, θα ήταν μέλος του bourdela.com"
              Bourdeliaris82
                28/9/2019

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Κατα βαθος η αληθεια ειναι, ότι δημιουργει εξαρτηση στη ζωη σε φερνει πισω.
Ας λεγεται και ερωτας αυτο, γιατι τις περισσοτερες φορες σε βαζει με υπουλο τροπο στην διαδικασια να επιλυσεις προβληματα που μεχρι προσφατα δεν ηταν δικα σου. Για να νιωθει η εκλεκτη της καρδιας σαν Βασιλισσα. Ετσι σου δημιουργει πλασματικες υποχρεωσεις, αφου εκεινη οριζει πλεον την παρτιδα στο σκακι της ζωης. Πχ. στεγαση,περισσοτερα χρηματα, παιδια, ανεσεις, ταξιδια, διατροφη, και αλλα πολλα.. Στο τελος οξειδωνεσαι γρηγοροτερα, δεν βαμάς απο το αγχος, και χαιρετας τα εγκοσμια.
:thumbsup:

flying foxes

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2019
Like
62
Πόντοι
1
Δεν σου το εχουν πει ακομα τι θελουν;

Μου φαινεται πρεπει να ξανακανεις την ιδια ταξη, εως να μαθεις τα βασικα.

Καλη σχολικη χρονια και καλη προοδο.

Δε μας λες κάτι ουσιώδες , μόνο ειρωνίες και αρλουμπες για μισογυνισμο
Πες μας λοιπον εσυ που είσαι ο έμπειρος , εκτος απο το προφανές που θέλουν ολες οι γυναίκες (χρημα) τι άλλο ?

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
Πες μας λοιπον εσυ που είσαι ο έμπειρος , εκτος απο το προφανές που θέλουν ολες οι γυναίκες (χρημα) τι άλλο ?
Δεν εχω παρακολουθησει ολα τα ποστ του κυριου σαββίδη , παρόλαυτά δεν νομιζω να εχει μιλησει για μισογυνισμο , και εκτος αυτου δεν νομίζω να μπορεις να είσαι ταυτόχρονα και παιχτης και μισογυνης κάπου δεν κολλάει το ενα με το άλλο  :think:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Δεν εχω παρακολουθησει ολα τα ποστ του κυριου σαββίδη , παρόλαυτά δεν νομιζω να εχει μιλησει για μισογυνισμο , και εκτος αυτου δεν νομίζω να μπορεις να είσαι ταυτόχρονα και παιχτης και μισογυνης κάπου δεν κολλάει το ενα με το άλλο  :think:
Για να μην κουράζεσαι φίλε να διαβάζεις σεντόνια, τα περισσότερα ποστ μιλάνε για πουτσα, πέταγμα του μουνιού στο πάτωμα της τουαλέτας και ξύλο στις γυναίκες. Όχι μισογυνισμό απλώς, παθολογικό μίσος βγάζει.
Είναι γνωστός ψυχασθενής που αυτοαποθεώνεται, γνώστης μιας αλήθειας που την ξέρει μόνον αυτός και τον αποθεώνουν σταθερά 2-3 ναυάγια ακόμα. Είναι επικίνδυνος με την πραγματική σημασία της λέξης.
Άμα τον φτύσεις, αυτός δε γουστάρει τις ειρωνείες και τις προσβολές αλλά για όποιον δε συμφωνεί με τις ασυναρτησίες που γράφει το μπινελίκι και οι προσβολές πάνε σύννεφο.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Αντε θα σο γράψω εγώ !! Αλλά θέλει διάβασμα !! Δεν είναι απλό.

Τα έχω ξαναγράψει οπότε όσοι βαριούντε τα παραλείπουν.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Η άποψή μου λοιπόν είναι ότι η ελληνική κοινωνία είναι ισχυρά μητριαρχική. Το λαικό τραγούδι "Ο κουταλιανός'' όπως και πολλές παλιές ελληνικές ταινίες με γλαφυρό και κωμικό τρόπο αποδίδουν το γεγονός ότι με ελάχιστες εξαιρέσεις το πάνω χέρι στην ελληνική οικογένεια η και απλή σχέση τον έχουν οι γυναίκες.

Σε ελάχιστες άλλες κοινωνίες η εικόνα του άντρα που ''άγεται και φέρεται'' η κατατρομοκρατείται από τη σύζυγό του, γίνεται αποδεκτή με χιούμορ και συγκατάβαση όπως γίνεται στην Ελλάδα, σε στατιστικά μεγάλη μερίδα του πληθυσμού.

Στην Ελλάδα το να έχει η γυναίκα το πάνω χέρι σε μια οικογένεια η και σε μια σχέση έχει φτάσει να θεωρείται ''Γυναικεία Μαγκιά'' η αλλιώς καπατσοσύνη επί το λαικότερον.

Επίσης έχει φτάσει να θεωρείται Γυναικεία Μαγκιά η γυναίκα να ''μαδάει'' οικονομικά τον άντρα, έχοντας υψηλές απαιτήσεις που ο άντρας θα πρέπει άνευ όρων να ικανοποιήσει, αν θέλει να την έχει δίπλα του. Ακόμη και απο τις μεταμοντέρνες φεμινίστριες θα ακούσεις απόψεις του τύπου ''Ε πως να το κάνουμε ρε παιδί μου ?? Ο άντρας πάντα πληρώνει όταν βγαίνεις έξω''.

Ο φεμινισμός όμως πάντα φεμινισμός να μην ξεχνιόμαστε !!!  :grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Το κοινωνιολογικό μοντέλο που διέπει την ελληνική κοινωνία γίνεται πολύ εμφανές απο τις συμβουλές των μανάδων προς κόρες και υιούς αντίστοιχα. Το  δίπολο στις μητρικές συμβουλές απο Μανα σε υιό η σε κόρη έχει την παρακάτω οριοθέτηση που αναφέρω σαν παράδειγμα.

Μάνα προς γυιό, όσον αφορά τη συμπεριφορά του προς τις γυναίκες. "Να είσαι καθαρός, ευγενικός, τρυφερός, περιποιητικός, να τις κερνάς κλπ ". Ετσι κάνουν οι σωστοί άντρες προς τις γυναίκες.

Μανα προς κόρη. Κοίτα μη μπλέξεις με κανένα μπατίρη !! Δεν θα του κάτσεις εύκολα !! Πού σε πήγε ?? ήταν ακριβό ο μέρος ?? Είναι πλούσιος κοίταξε να τον τυλίξεις, γκαστρώσου αν χρειαστεί !! Εδεσες τον γάιδαρό σου ?? Οι φίλοι του ?? Ποιοί φίλοι του ?? Δεν έχει φίλοι του μετά το γάμο, να τον ξεκόψεις απο τις παρέες και γρήγορα !!!! κλπ κλπ

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Πηγαίνοντας ένα βήμα παρακάτω. Η γυναίκα που μένει ανύπαντρη στην ελληνική κοινωνία αντιμετωπίζεται πάντα με συγκατάβαση. θεωρείται απλά ''Ατυχη''. Εμπλεξε με μαλάκες, Δεν βρέθηκε ένα καλό παιδί κλπ κλπ. Το πολύ πολύ να την πούν γεροντοκόρη. Αλλά μέχρι εκεί και τέρμα.

Αντίθετα ο άντρας που δεν παντρεύεται θεωρείται στην Ελλάδα κοινωνικό απόβλητο. Στις οικογένειες των πρώην φίλων του κοινωνικά ξαφνικά δεν χωράει ούτε σαν επισκέπτης. Ο αλήτης, ο αλανιάρης, ο γκομενιάρης, ο ανεπρόκοπος, ο πουτανιάρης, ο γυρίστρας κλπ κλπ. Οι πεθερές απο την πλευρά της γυναίκας παίζουν ενεργό ρόλο στον αποκλεισμό των συγκεκριμένων ''κοινωνικών αποβλήτων''.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Το σεξ γενικότερα είναι αποδεκτό μόνο μέσα σε ένα οικογενειακό πλαίσιο γάμου η άντε προσωρινά μέσα στο πλαίσιο μιας σοβαρής σχέσεως που θα οδηγήσει γρήγορα σε γάμο. Οτιδήποτε άλλο είναι επιλήψιμο. Κατά τα άλλα οι μουσουλμάνοι, που έχουν θεσμοθετημένη τη πολυγαμία, μας φαίνονται παλιομοδίτες και αναχρονιστικοί.

Για τη χρήση της πορνείας ούτε λόγος βέβαια. Και το πρόβλημα της μητριαρχικής κοινωνικής προσέγγισης με τη πορνεία δεν είναι ηθικής βάσεως όπως πολλοί αφελώς αρέσκονται να πιστεύουν. Το πρόβλημα είναι ότι οι ''καθώς πρέπει κυρίες'' αντιλαμβάνονται ότι αυτές  οι καριόλες οι πουτάνες ουσιαστικά ακυρώνουν το βασικότερο όπλο χειραγώγησης των γυναικών πάνω στους άντρες. Αυτό τους καίει. Σιγά μην κόπτονται ηθικά  για το αν κάποιες ξένες στη πλειοψηφία τους τύπισες ήρθαν στην Ελλάδα και πουλάνε το κορμί τους. 

Το γεγονός ότι μέσω της συμπεριφοράς που εμπνέουν στις κόρες τους απλά στην ουσία τις κάνουν πολύ ακριβότερες πουτάνες ουδεμίαν σημασίαν ασφαλώς έχει.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Τα αποτελέσματα της μητριαρχικής δομής και αντίληψης της ελληνικής κοινωνίας είναι πολλά και εύκολα ανιχνεύσιμα.

Το πιο προφανές από όλα. Ο Ελληνας είναι στη συμπεριφορά του φανερά ο παγκόσμιος πρωταθλητής Μουνόδουλος. To site βρίθει από επιθετικούς προσδιορισμούς. Ο Πιρφόρος, ο καληνυχτάκιας, ο γκομενοβοσκός, κλπ Αυτός που προσκυνάει το μουνί και κάνει τα πάντα για να το αποκτήσει διακηβεύοντας και την προσωπική του αξιοπρέπεια.

Προσοχή δεν γράφω εκτιμάει το μουνί !!! Γράφω προσκυνάει το Μουνί και αυτό έχει διαφορά. Ολοι οι άντρες σε όλες τις χώρες εκτιμούν το μουνί, γιατί αυτό είναι στη φύση τους, στα ένστικτά τους.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Πουθενά όμως σε όλο το κόσμο δεν έχω προσωπικά ξανασυναντήσει τέτοια μουνοδουλίαση. Να γίνεται ό άλλος σκυλάκι της κάθε μαλακισμένης προκειμένου να γαμήσει. Να συμπεριφέρεται με τρόπο που παραπέμπει στη έκφραση ''Ελεήστε και εμένα το κακόμοιρο που είμαι χωρίς γυναίκα''.

Να γίνεται ο άλλος υπηρέτης, οδηγός, μεταφορέας κλπ προκειμένου να βγάλει μια γκόμενα. Να κάνει τη ψυχή του χαλάκι για να σκουπίσει τα πόδια της η κάθε ''πριγκηπέσα'' μπας και γαμήσει, η ακόμη χειρότερα για να δείξει στο περίγυρό του ότι να τα κατάφερε έχει μια ωραία γκόμενα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Το παραπάνω γεγονός γίνεται πιο εμφανές αν δει κανείς τα κοινωνικά δεδομένα και τη γενική συμπεριφορά ( σε επίπεδο στατιστικού μέσου όρου εννοώ ) των ανδρών προς τις γυναίκες σε άλλες χώρες όπως για παράδειγμα οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης η της Ασίας.

Εκεί  παρόλο που η συμπεριφορά των ανδρών προς τις γυναίκες είναι πολύ πιο άσχημη από ότι αυτή των Ελλήνων οι γυναίκες τους είναι πολύ πιο ''ξηγημένες'' από τις Ελληνίδες στη συμπεριφορά τους. Οι όμορφες δεν καβαλάνε καλάμι, οι απαιτήσεις τους είναι λογικές, η ανταπόκριση τους είναι ανάλογη στο πως τους συμπεριφέρεται ο ΄κάθε άνδρας και σε πολλές περιπτώσεις η συμπεριφορά τους είναι καθ' υπερβολή καλή σε σημείο που να το βλέπεις και να απορείς.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Για να ξεφύγουμε λίγο απο τη θεωρία !! :grin:

Παλαιότερα είχα ανοίξει ένα θέμα με τίτλο Λεξικόν της Γκομενικής !!

Θα παραθέσω τμήματά του για να ''μεταφράσουμε'' λίγο το τρόπο σκέψης των γυναικών και άρα το τι ζητάνε.
:grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Η σωστή αντίληψη και ερμηνεία των γυναικείων κινήσεων αλλά και εκφράσεων έχει πολλαπλή καθημερινή και αναμφισβήτητη χρησιμότητα.

Εκεί όμως που η χρήση του είναι αναμφισβήτητα χρήσιμη  είναι στο  ‘’ευγενές’’ άθλημα του γκομενιλικίου.

Σε αυτό που το nick name μου υπαινίσσεται είμαι αρκετά καλός μια και πάντα το είχα σαν έμφυτο χαρακτηριστικό αλλά και το καλλιέργησα μέσα από την δουλειά μου.

Θα προσπαθήσω λοιπόν παρακάτω να δώσω μια εννοιολογική απόδοση εν είδη ‘’μετάφρασης’’ κάποιων κλισέ εκφράσεων στο παιχνίδι του γκομενιλικίου.  Τι λένε οι γυναίκες και πως ερμηνεύεται αυτό από τους άντρες δηλαδή.

Με άλλα λόγια θα βάλω τις βάσεις ενός λεξικού της γκομενικής. Τα εμπνευσμένα μέλη του site μπορούν κατόπιν να εμπλουτίσουν με την εμπειρία τους το λεξικό.

Πολλές από τις ‘’μεταφράσεις’’ τις έχω βρεί τόσο μέσα στο site όσο και έξω από αυτό. Κάποιες άλλες είναι δικές μου εμπνεύσεις.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ως συνήθως, οι γυναίκες δεν παίρνουν ποτέ την ευθύνη για τίποτα.

Πάντα φταίνε οι άλλοι και όχι το κακό τους το κεφάλι.

Ακόμα και όταν κάνουν σεξ, θέλουν να διώξουν την ευθύνη της αποπλάνησης από πάνω τους.

Μερικές από τις πιο κλισέ ατάκες τους και τι πραγματικά εννοούν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom