Νέα

Γιατί δεν ερωτεύομαι τις σχέσεις μου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jean-Claud
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 579
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ρε ανθρωπε, πας σε ψυχολογο και τον ρωτας γιατι δεν εχεις ερωτευθει ακομη?

Και θελεις συνταγη απο εμας για να ερωτευθεις?
ναι ρε καλα κανει, εδω ειναι ερωτικο σαητ και μπαινουν χιλιαδες καποιος θα βρεθει.
προσωπικα απο τις 39 σχεσεις μου πρεπει να εχω ερωτευθει κατω απο 10, ηταν συνδιασμος εξωτερικης εμφανισης, χρονου που τα ειχαμε και χαρακτηρα να μπορουμε να συνενοηθουμε εστω σε καποια θεματα. νομιζω το κριτιριο για να πεις οτι αυτην την ερωτευτηκα και την αλλη οχι ειναι αν σε πειραζει να την δεις να τα εχει φτιαξει με αλλον, αν ειναι στα αρδχιδια σου σημαινει δεν την ειχες ερωτευθει και για αυτο δεν ζηλευεις
πχ μου ερχονται στο μυαλο λιλα, φραντσεσκα, μαρια, χριστινα, νοπη, μαρια,
αντιθετα καποια μπορει να ειναι πιο ομορφη απο αυτες οπως ελεανα, μαρια, μαρια, (ναι εχω πανω απο 4 μαριες πρωην) αλλα να μην σου καιγεται καρφι.

η συνταγη της επιτυχιας φιλε ζαν κλωντ αν θες να ερωτευθεις ειναι να ειναι τοσο σεξουαλικη που να μην βαριεστε να κανετε σεξ και 2 φορες την ημερα (αρα να ειναι πολυ ομορφη ή να δινει κωλο ή να τα καταπινει) ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΝΑ ΚΛΑΝΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ ΑΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ=ΑΓΑΠΗ=ΕΡΩΤΑΣ=Ο ΜΟΝ ΑΜΟΥΡ ΕΚΟΥΤΕ ΜΟΥΑ... ΠΡΡΡΡΡ

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
ακομα το πρόβλημα μου συνεχιζετε και λυση δεν εχει υπαρξει ακομα και με επισκεψεις σε ψυχολόγους.
θα ηθελα αν καποιος συναγωνιστης εχει παθει το ιδιο και τι τροπους εχει βρει να το λυσει.

Εσένα σε ερωτεύονται τυπε οι γυναίκες που κάνεις σχέση;

Γιατί πρώτον μια νορμάλ γυναίκα ποτέ δεν ερωτεύεται άνδρα που δεν είναι ερωτευμένος μαζί της όπως και ένας νορμάλ άνδρας ποτέ δεν ερωτεύεται γυναικα που δεν αισθάνεται το ίδιο μαζί του..
Για να ερωτευτείς μια γυναίκα πρέπει να ναι και αυτή ερωτευμενη μαζι σου..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΝΑ ΚΛΑΝΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ ΑΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ=ΑΓΑΠΗ=ΕΡΩΤΑΣ=Ο ΜΟΝ ΑΜΟΥΡ ΕΚΟΥΤΕ ΜΟΥΑ... ΠΡΡΡΡΡ
Αν αποκτησεις την ανεση να κλανεις μπροστα της, η σχεση εχει τελειωσει

Alex71, 27.10.2019

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
κατσε ρε αλεξ εγω κλανω 7 χρονια μπροστα στην σοφια,
εκλανα 8 χρονια μπροστα στην λιλα,
5 χρονια μπροστα στην νοπη,

σε ποσο εχει τελειωσει αν κραταει τοσα χρονια με τοσα κλασιματα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
κατσε ρε αλεξ εγω κλανω 7 χρονια μπροστα στην σοφια,
εκλανα 8 χρονια μπροστα στην λιλα,
5 χρονια μπροστα στην νοπη,

σε ποσο εχει τελειωσει αν κραταει τοσα χρονια με τοσα κλασιματα?
Κι εγω κλανω μπροστα στη γυναικα μου 25 χρονια

Κανε τις αναγωγες σου

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
απο ποτε εχει τελειωσει η σχεση σου με την γυναικα σου?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εγω σου ανεφερα 3 σχεσεις μακροχρονιες που δεν εληξαν παρα τα μακροχρονια κλασιματα,
εσυ μου ειπες μια μακροχρονια σχεση σου και δεν ειπες αν εληξε και πότε?
αντιθετα προσφατες σχεσεις που δεν προλαβα να νοιωσω οικειοτητα μπορει να εληξαν συντομα σε μερες ή βδομαδες χωρις κλανιες

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
2 γκομενες το χρονο απο τα 23 ως τα 39 και καποιες καλες χρονιες 4-5 σου ειναι φανταστικο νουμερο αγαμητε?

Το φοβερο τυπε ειναι που εκλανες τη παλαμη σου ολα αυτα τα χρονια και εντυπωσιαζοσουν που δεν ξινιζε....αντε ρε μαλακα πισωγλεντη μας εκανες και γελασαμε πρωινιατικα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Το φοβερο τυπε ειναι που εκλανες τη παλαμη σου ολα αυτα τα χρονια και εντυπωσιαζοσουν που δεν ξινιζε....αντε ρε μαλακα πισωγλεντη μας εκανες και γελασαμε πρωινιατικα!!! :2funny: :2funny: :2funny:
πισωγλεντης απο οπου κι ως που? κοψε το τρολαρισμα, αυτα στον πικερ που ειναι πραγματικος πισωγλεντης

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
όχι προτίμησα αποτυχημενους οδοντίατρους άνεργους ασχημους χοντρους που πάνε με ιερόδουλες και νομίζουν ότι είναι γαμιαδες

Μετά πόσο καιρό άρχισες να τους κλάνεις;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom