STAVROS6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2015
- Like
- 546
- Πόντοι
- 36
κι εγω τα ιδια
ναι ρε καλα κανει, εδω ειναι ερωτικο σαητ και μπαινουν χιλιαδες καποιος θα βρεθει.Ρε ανθρωπε, πας σε ψυχολογο και τον ρωτας γιατι δεν εχεις ερωτευθει ακομη?
Και θελεις συνταγη απο εμας για να ερωτευθεις?
ακομα το πρόβλημα μου συνεχιζετε και λυση δεν εχει υπαρξει ακομα και με επισκεψεις σε ψυχολόγους.
θα ηθελα αν καποιος συναγωνιστης εχει παθει το ιδιο και τι τροπους εχει βρει να το λυσει.
καλά εσύ έχεις σοβαρά προβλήματα. Πάνε σε κανένα νοσοκομείο
Από πού κι ως πού?Για να ερωτευτείς μια γυναίκα πρέπει να ναι και αυτή ερωτευμενη μαζι σου..
Αν αποκτησεις την ανεση να κλανεις μπροστα της, η σχεση εχει τελειωσειΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΝΑ ΚΛΑΝΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ ΑΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ=ΑΓΑΠΗ=ΕΡΩΤΑΣ=Ο ΜΟΝ ΑΜΟΥΡ ΕΚΟΥΤΕ ΜΟΥΑ... ΠΡΡΡΡΡ
Κι εγω κλανω μπροστα στη γυναικα μου 25 χρονιακατσε ρε αλεξ εγω κλανω 7 χρονια μπροστα στην σοφια,
εκλανα 8 χρονια μπροστα στην λιλα,
5 χρονια μπροστα στην νοπη,
σε ποσο εχει τελειωσει αν κραταει τοσα χρονια με τοσα κλασιματα?
Tι δεν καταλαβες?απο ποτε εχει τελειωσει η σχεση σου με την γυναικα σου?
προσωπικα απο τις 39 σχεσεις μου πρεπει να εχω ερωτευθει κατω απο 10,
2 γκομενες το χρονο απο τα 23 ως τα 39 και καποιες καλες χρονιες 4-5 σου ειναι φανταστικο νουμερο αγαμητε?Τυπε τα εφτιαξες 39 φορες με τη παλαμη σου;Εντυπωσιακο στατιστικο....
2 γκομενες το χρονο απο τα 23 ως τα 39 και καποιες καλες χρονιες 4-5 σου ειναι φανταστικο νουμερο αγαμητε?
πισωγλεντης απο οπου κι ως που? κοψε το τρολαρισμα, αυτα στον πικερ που ειναι πραγματικος πισωγλεντηςΤο φοβερο τυπε ειναι που εκλανες τη παλαμη σου ολα αυτα τα χρονια και εντυπωσιαζοσουν που δεν ξινιζε....αντε ρε μαλακα πισωγλεντη μας εκανες και γελασαμε πρωινιατικα!!!
Από πού κι ως πού?
όχι προτίμησα αποτυχημενους οδοντίατρους άνεργους ασχημους χοντρους που πάνε με ιερόδουλες και νομίζουν ότι είναι γαμιαδεςΕσύ ;
Πήγες για Πάκια σήμερα ;
όχι προτίμησα αποτυχημενους οδοντίατρους άνεργους ασχημους χοντρους που πάνε με ιερόδουλες και νομίζουν ότι είναι γαμιαδες
εξαιρετικά σεξι να μην σέβεσαι την ερωτική σου σχέση σε κανένα επίπεδο και να φέρεσαι γενικά ως ζώο.Μετά πόσο καιρό άρχισες να τους κλάνεις;