Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Γιατι αυτο ειναι γενικο!
Για ολες τις καργιολες!
Οχι μονο ντοπιες...
Για ολες τις καργιολες!
Οχι μονο ντοπιες...
Γιατι αυτο ειναι γενικο!
Για ολες τις καργιολες!
Οχι μονο ντοπιες...
Θελουν να γαμανε ασταματητα και οσο γινεται πιο πολλες οταν ειναι ελευθεροι αλλα οταν κανουν σχεσεις να τους ειναι πιστες και αφοσοιωμενες.λες
"Αυτες ειναι ερειπια.Πρωην ψωλουδες που χορτασε η μουνα τους καυλια και ηπιαν λιτρα σπερματος.Και τωρα βαρεθηκαν και θελουν ενα λιμανι για να δεσουν να κανουν οικογενεια."
μπερδεύομαι...
κι αναρωτιέμαι
α. κι εμείς το ίδιο δεν κάνουμε? δεν προσπαθούμε να χορτάσουμε μουνί? μας κάνει αυτό ερείπια????
β. λογικό δεν είναι κάποιος ή κάποια να χορταίνουν τη ζωή και το σεξ, κυρίως στις πιο νέες ηλικίες, και στη συνέχεια όσο μεγαλώνουν να ψάχνουν την ηρεμία και την ασφάλεια μιας οικογένειας? που είναι το μεμπτό και το περίεργο?
γ. αυτό ακριβώς δεν είναι που ζητάμε από τις γυναίκες? δλδ να μας κάθονται και να γαμάμε? να μη μένουμε με το πουλί στο χέρι αλά σαντ-μαν?
μετά όμως τις λέμε πουτάνες...
κι αν δεν κάθονται και ζητάνε πρώτα σοβαρές σχέσεις και παντρειές τις λέμε ελεεινίδες....
έλεος παίδες, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.
Φιλε μου νομιζω οτι δεν εχεις καλογαμησει ποτε.Απαξιωστε τες τις καργιολες!
Υπαρχουν πολυ πιο σημαντικα πραματα απ το μουνι:
Ταξιδια
Βιβλια
Ταινιιες
Μπαλα
Αλκοολ
Μασα
Υπνος
Καφες
Τεχνολογια-γκατζετ-iphone κλπ
Μουσικη
Μανι μανι 10 μπορω να βρω πιο σημαντικα απο το γαμησι!
Βγαλτε απο το μυαλο σας μουνια γαμισια κλπ και θα νιωστε τοσο αναλαφροι και ξεγνιαστοι...
ΦΡΕΝΟ ΡΕ ΣΤΙΣ ΚΑΡΓΙΟΛΕΣ!
Φρενο απ τ αποδυτηρια!
Ποιες μυες και γυμναστηρια κ μαλακιες ρε τυποι;;;
Εχεις λεφτα;
Εισαι διασημος;
Ωραία,άσε τα χρήματα στην άκρη.
Ένας που γυμνάζεται,που περιποιείται το ντύσιμο,το μαλλί του,την εμφάνιση του γενικά κλπ,θα φορτώσει πιο πολλά ωραία μουνιά ή ένας μέτριος τυπάκος?
αναλογα πως το βλεπει η καθε καργιολα....
αναλογα τις ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ κρισεις...
Φίλε, εδώ είναι το νήμα για τους μισογύνηδες παγκόσμιου εμβέλειας...το άλλο είναι για του μισογύνηδες εντόπιας παραγωγής...Γιατι αυτο ειναι γενικο!
Για ολες τις καργιολες!
Οχι μονο ντοπιες...
Εννοείτε ότι δεν έχει τοπικιστικό χαρακτήρα κυριέ μου;
αυτο ισχιει για ολους τους ανθρωπουςΔεν είναι όλες οι γυναίκες ίδιες κι η αλήθεια είναι ότι βρίσκουν και τα κάνουν. Από εμάς εξαρτάται. Δράση και αντίδραση.
Φίλε john100 καλημέρα
1.Άλλο άνδρας άλλο γυναίκα.Τραγικό σημείο της εποχής μας οτι τα εξίσωσαν και δυστυχώς μας το πέρασαν σιγα σιγα.
Μια γυναίκα με.ανδρική συμπεριφορά στη διεκδίκηση του σεξ είναι εντελώς εκτός πραγματικότητος.
Μια και οι γυναίκες έχουν σε αφθονία την παροχή κι έυρεση ΜΟΝΟ σεξ(οτι ωρα θελουν).Οποτε αυτο τις κανει περισσοτερο επιλεκτικες(βασει δικων τους κριτηριων παντα)
Επισης δεν.ειναι ιδιο να χεις πουτσα αναμεσα στα ποδια σου με το να.χεις μουνι.Δε θα μπω σε λεπτομεριες,αλλα περισσοτερο φθειρεται μια λευκη κολλα(γυναικα)αν.γραψεις πανω της πολλες φορες παρα το στυλο(ανδρας)
Επισης:Πως νοιωθεις αν σε μια ουρα που στεκεσαι για το μουνι μιας γυναικας,γνωριζεις οτι οι προηγουμενοι το γαμησαν με λιγοτερες απαιτησεις απο μεριας γυναικας ενω τωρα-μετα τα 30 της-το μουνι απεκτησε απαιτησεις σταθεροτητας και οικογενειας;
Β η 2.Χορταινεται ποτε το σεξ ρε φιλε;
Προσωπικα δεν επιθυμω ησυχο λιμανι ουτε οικογενεια και φυσικα ουτε παιδια.
3 η γ.Το θεμα δεν ειναι αυτο
Εγω δε τις λεω πουτανες γιατι μου καθισαν.Μαγκια τους και απολαυση μου.
Τις λεω ΚΑΡΙΟΛΕΣ ομως επειδη με πονηρια και χειρισμους ανεβοκατεβαζουν την αξια του μουνιου τους αναλογως συνθηκων.
Μην.υπεραπλουστευουμε το θεμα.Ευχαριστω
Φίλε τρουμπαμαν,
Θα απαντήσω σε όλα να γίνεται διάλογος...
1. Συμφωνώ απόλυτα ότι άλλο γυναικα και άλλο άντρας κι ότι σήμερα κυριαρχεί μια στρεβλή εξίσωση των δυο φίλων. Και για να μην πλατιάζουμε και για να μιλάμε συγκεκριμένα επί του θέματος και όχι γενικά, μπερδευεις φοβάμαι τη θέληση για σεξ και εμπειρίες με τον τρόπο προσέγγισης κλπ κλπ.
Στο δεύτερο διαφέρουμε. Στο πρώτο όχι, ας μην το μακρυγορούμε. Να σου πω πάντως ότι σοβαρες θεωρίες εξελικτικής βιολογίας υποστηρίζουν ότι σημαντικός παράγοντας της αρχικής δημιουργίας κυττάρων οικογένειας ήταν οι συνεχείς σεξουαλικές ορμές της γυναίκας αφότου σταμάτησε να έχει οίστρο.
Για τα περί ουρας για το μουνί και πως αισθάνομαι, βασικά στα αρχίδια μου πόσοι το έχουν γαμήσει.
Όσες έχει γαμήσει και ο δικός μου πούτσος...
2. Όχι το σεξ δεν χορταίνεται. Αλλά ποιος είπε ότι κάνοντας οικογένεια σταματαει? (Και εντός και εκτός).
Οι πολλές περιπέτειες μετριάζονται, λίγο ή πολύ ανάλογα τα κεφια του καθενός.
3. Στο 3 συμφωνώ σε πολύ μεγάλο βαθμό
Δεν θελουμε σχεσεις.Αυτο μας το επιβαλλετε με τον τροπο σας εσεις οι γυναικες.Θελουν να γαμανε ασταματητα και οσο γινεται πιο πολλες οταν ειναι ελευθεροι αλλα οταν κανουν σχεσεις να τους ειναι πιστες και αφοσοιωμενες.λες
"Αυτες ειναι ερειπια.Πρωην ψωλουδες που χορτασε η μουνα τους καυλια και ηπιαν λιτρα σπερματος.Και τωρα βαρεθηκαν και θελουν ενα λιμανι για να δεσουν να κανουν οικογενεια."
μπερδεύομαι...
κι αναρωτιέμαι
α. κι εμείς το ίδιο δεν κάνουμε? δεν προσπαθούμε να χορτάσουμε μουνί? μας κάνει αυτό ερείπια????
β. λογικό δεν είναι κάποιος ή κάποια να χορταίνουν τη ζωή και το σεξ, κυρίως στις πιο νέες ηλικίες, και στη συνέχεια όσο μεγαλώνουν να ψάχνουν την ηρεμία και την ασφάλεια μιας οικογένειας? που είναι το μεμπτό και το περίεργο?
γ. αυτό ακριβώς δεν είναι που ζητάμε από τις γυναίκες? δλδ να μας κάθονται και να γαμάμε? να μη μένουμε με το πουλί στο χέρι αλά σαντ-μαν?
κι αν δεν κάθονται και ζητάνε πρώτα σοβαρές σχέσεις και παντρειές τις λέμε ελεεινίδες....
Δεν γινεται
Αδελφέ Mpratan πάντα εκτιμώ τη μετρημένη και επί της ουσίας άποψή σου.Για μένα είναι πολύ σημαντικό προσόν να ξέρεις ποιος είσαι και τι ακριβώς ζητάς. Στην προκειμένη περίπτωση, αν και σε κάποια πράγματα διαφωνώ, σου δίνω respect που έχεις πλήρη αυτογνωσια στο συγκεκριμένο θέμαΕίναι σεβαστή η άποψή σου μόνο που κάνεις λάθος στο loser στην πίκρα και στο φτύσιμο.Λυπάμαι που το λέω αλλά μόνο ένας loser θα άνοιγε τέτοιο νήμα και θα τσουβάλιαζε συλλήβδην όλες τις γυναίκες. Από τα γραφόμενα διαφαίνεται πολύ φτύσιμο και άλλη τόση πίκρα και θυμός, άρα, στο τέλος ακραίος μισογυνισμός. Να το κοιτάξεις φιλαράκι διότι τέτοια συναισθήματα και τέτοιες απόψεις για το άλλο μισό του ανθρωπίνου γένους (μία εκ των εκπροσώπων του σε γέννησε σημειωτέον) πέρα από επικίνδυνες και νοσηρές κάνουν πολύ κακό και σε εσένα τον ίδιο αφου σε δηλητηριάζουν σιγά-σιγά και σε αποκόπτουν από το άλλο φύλο, οπότε το μόνο που μένει είναι είτε ο πληρωμένος "έρωτας" ή να το γυρίσεις αλλιώς...
Sorry, αλλά από τη στιγμή που μοιράζεσαι απόψεις/σκέψεις/συναισθήματα θα πρέπει να είσαι έτοιμος να ακούσεις και τον όποιο αντίλογο.
Καλό βράδυ και περαστικά σου.
Δε θα είχα πρόβλημα να το παραδεχτώ.
Άλλωστε αυτό που γράφεις είναι ο υγιής αντίλογος.
Κάποιοι από τους φίλους μου έκαναν οικογένεια και έχουν γυναίκα και παιδιά.
Δε τους θεωρω losers.Απλα αν εγω ημουν στη θεση τους θα ημουν τετοιος.
Τις γυναικες τις εμαθα πολυ καλα φιλε μου.
Τις γλεντησα οσο δεν παει,με πληγωσαν τις πληγωσα μ αγαπησαν τις αγαπησα.
Ειμαι ενα καραβι που εχω πολλα ταξιδια σε ολους τους Ωκεανους και πολλα γραψει στο ημερολογιο μου.
Αυτο που γραφω λοιπον ειναι οτι αποκομησα απο αυτα τα ταξιδια και απο τις πολλες και ποικιλλες γνωριμιες μου με τις γυναικες.
Οχι μια στενομυαλη γεματη οργη και αρνητικο συναισθημα αποψη καποιου που τον.εφτυσαν οι γυναικες.
Και με γουσταραν και μ αγαπησαν πολυ.
ΑΛΛΑ με τους δικους τους ορους οι καριολες...
Αυτα τα λιγα.
θελουν να φερνουν τους αντρες οσο το δυνατον πιο κοντα στη φυση των γυναικων.παρολα αυτα υπαρχουν και αντρες με γυνακεια φυση οπως και γυναικες με αντρικη φυση.πχ ολες αυτες στα διαφορα τσατ ειναι γυναικες με αντρικη φυση,γαμιουνται με 20 αντρες τη βδομαδα (θελουν και γαμο)...Δεν θελουμε σχεσεις.Αυτο μας το επιβαλλετε με τον τροπο σας εσεις οι γυναικες.Θελουν να γαμανε ασταματητα και οσο γινεται πιο πολλες οταν ειναι ελευθεροι αλλα οταν κανουν σχεσεις να τους ειναι πιστες και αφοσοιωμενες.λες
μπερδεύομαι...
κι αναρωτιέμαι
Δεν γινεται
Μας κουνατε το μουνι σας σαν καροτο κι εμεις τρεχουμε σε τροχια σχεσης που καταβαθος δε θελουμε για να το φαμε.
Ετσι σας αφηνουμε και εγκυες.
Εσεις το θελετε περισσοτερο και μεσα απο τον εμμεσο εκβιασμο που μας ασκειτε οτι αν δε σας κανουμε μητερες θα χασουμε το προνομιο να σας πηδαμε,το καταφερνετε και αυτο!