Διαγραμμένο μέλος 198166
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2020
- Like
- 2.009
- Πόντοι
- 216
Ντροπή τέτοιο θέμα
Εντωμεταξύ οι γυναίκες τα ίδια και χειρότερα λέτε για μας
Ντροπή τέτοιο θέμα
Ντροπή τέτοιο θέμα
Σάλτα και γαμήσου με κάνα κωπρόσκυλο μωρή χοντροσαβούρα!
ξερόχυνω με τροβαδουρο που ηρθε φορτωμενος απο το νήμα των αμερικανικών εκλογών
Απλά δεν εκτιμώ τις γυναίκες τύπε...
Λυπάμαι που το λέω αλλά μόνο ένας loser θα άνοιγε τέτοιο νήμα και θα τσουβάλιαζε συλλήβδην όλες τις γυναίκες. Από τα γραφόμενα διαφαίνεται πολύ φτύσιμο και άλλη τόση πίκρα και θυμός, άρα, στο τέλος ακραίος μισογυνισμός. Να το κοιτάξεις φιλαράκι διότι τέτοια συναισθήματα και τέτοιες απόψεις για το άλλο μισό του ανθρωπίνου γένους (μία εκ των εκπροσώπων του σε γέννησε σημειωτέον) πέρα από επικίνδυνες και νοσηρές κάνουν πολύ κακό και σε εσένα τον ίδιο αφου σε δηλητηριάζουν σιγά-σιγά και σε αποκόπτουν από το άλλο φύλο, οπότε το μόνο που μένει είναι είτε ο πληρωμένος "έρωτας" ή να το γυρίσεις αλλιώς...
Sorry, αλλά από τη στιγμή που μοιράζεσαι απόψεις/σκέψεις/συναισθήματα θα πρέπει να είσαι έτοιμος να ακούσεις και τον όποιο αντίλογο.
Καλό βράδυ και περαστικά σου.
Μιλάς σαν πούστης,για το καλό σου ελπίζω και να είσαι για να το απολαύσεις όταν θα σε γαμάω!
τύπε τροβαδούρε που καταντήσαμε. απο την τεστοστερόνη των ανατολικών νημάτων φτάσαμε στο σημειο να διαβάζουμε τον τυπο λες και γραφει στο κοσμοπολίταν
Ντροπή τέτοιο θέμα
Εκτιμάς τους άντρες τροβαδούρε?
Για πες, τους εκτιμάς πολυ?
Είναι σεβαστή η άποψή σου μόνο που κάνεις λάθος στο loser στην πίκρα και στο φτύσιμο.Λυπάμαι που το λέω αλλά μόνο ένας loser θα άνοιγε τέτοιο νήμα και θα τσουβάλιαζε συλλήβδην όλες τις γυναίκες. Από τα γραφόμενα διαφαίνεται πολύ φτύσιμο και άλλη τόση πίκρα και θυμός, άρα, στο τέλος ακραίος μισογυνισμός. Να το κοιτάξεις φιλαράκι διότι τέτοια συναισθήματα και τέτοιες απόψεις για το άλλο μισό του ανθρωπίνου γένους (μία εκ των εκπροσώπων του σε γέννησε σημειωτέον) πέρα από επικίνδυνες και νοσηρές κάνουν πολύ κακό και σε εσένα τον ίδιο αφου σε δηλητηριάζουν σιγά-σιγά και σε αποκόπτουν από το άλλο φύλο, οπότε το μόνο που μένει είναι είτε ο πληρωμένος "έρωτας" ή να το γυρίσεις αλλιώς...
Sorry, αλλά από τη στιγμή που μοιράζεσαι απόψεις/σκέψεις/συναισθήματα θα πρέπει να είσαι έτοιμος να ακούσεις και τον όποιο αντίλογο.
Για μένα είναι πολύ σημαντικό προσόν να ξέρεις ποιος είσαι και τι ακριβώς ζητάς. Στην προκειμένη περίπτωση, αν και σε κάποια πράγματα διαφωνώ, σου δίνω respect που έχεις πλήρη αυτογνωσια στο συγκεκριμένο θέμαΕίναι σεβαστή η άποψή σου μόνο που κάνεις λάθος στο loser στην πίκρα και στο φτύσιμο.Λυπάμαι που το λέω αλλά μόνο ένας loser θα άνοιγε τέτοιο νήμα και θα τσουβάλιαζε συλλήβδην όλες τις γυναίκες. Από τα γραφόμενα διαφαίνεται πολύ φτύσιμο και άλλη τόση πίκρα και θυμός, άρα, στο τέλος ακραίος μισογυνισμός. Να το κοιτάξεις φιλαράκι διότι τέτοια συναισθήματα και τέτοιες απόψεις για το άλλο μισό του ανθρωπίνου γένους (μία εκ των εκπροσώπων του σε γέννησε σημειωτέον) πέρα από επικίνδυνες και νοσηρές κάνουν πολύ κακό και σε εσένα τον ίδιο αφου σε δηλητηριάζουν σιγά-σιγά και σε αποκόπτουν από το άλλο φύλο, οπότε το μόνο που μένει είναι είτε ο πληρωμένος "έρωτας" ή να το γυρίσεις αλλιώς...
Δε θα είχα πρόβλημα να το παραδεχτώ.
Άλλωστε αυτό που γράφεις είναι ο υγιής αντίλογος.
Κάποιοι από τους φίλους μου έκαναν οικογένεια και έχουν γυναίκα και παιδιά.
Δε τους θεωρω losers.Απλα αν εγω ημουν στη θεση τους θα ημουν τετοιος.
Τις γυναικες τις εμαθα πολυ καλα φιλε μου.
Τις γλεντησα οσο δεν παει,με πληγωσαν τις πληγωσα μ αγαπησαν τις αγαπησα.
Ειμαι ενα καραβι που εχω πολλα ταξιδια σε ολους τους Ωκεανους και πολλα γραψει στο ημερολογιο μου.
Αυτο που γραφω λοιπον ειναι οτι αποκομησα απο αυτα τα ταξιδια και απο τις πολλες και ποικιλλες γνωριμιες μου με τις γυναικες.
Οχι μια στενομυαλη γεματη οργη και αρνητικο συναισθημα αποψη καποιου που τον.εφτυσαν οι γυναικες.
Και με γουσταραν και μ αγαπησαν πολυ.
ΑΛΛΑ με τους δικους τους ορους οι καριολες...
Αυτα τα λιγα.
τύπε καραμανη αν γαμανε μονο οι όμορφοι και γυμνασμένοι δεν εχεις πολλες ελπίδες
πολυ σωστος ο τρουμπακης γι ακομα μια φορα!
Ποιες μυες και γυμναστηρια κ μαλακιες ρε τυποι;;;
Εχεις λεφτα;
Εισαι διασημος;
Ωραία,άσε τα χρήματα στην άκρη.
Ένας που γυμνάζεται,που περιποιείται το ντύσιμο,το μαλλί του,την εμφάνιση του γενικά κλπ,θα φορτώσει πιο πολλά ωραία μουνιά ή ένας μέτριος τυπάκος?
Ντροπή τέτοιο θέμα
Ντροπή τέτοιο θέμα
λογικο ρε πουσταδουρε!
ο ΑΛΓΕΡΙΝΟΣ αλλαξε το...ΔΝΑ σου!
πολυ σωστος ο τρουμπακης γι ακομα μια φορα!
τύπε τα μπέρδεψες αλλο τρουμπακης αλλο τρούμπαμαν
Ρε μαλάκα ΠουΣτράτο τι ξέρεις εσύ από γυναίκες;
Μίλα μας για την τέχνη της μαλακίας...αγάμητο ναυάγιο.
κατι μου λεει οτι εφαγες στη μαπα πολυυυυ ελεινιδα στη ζωη σου.Είναι σεβαστή η άποψή σου μόνο που κάνεις λάθος στο loser στην πίκρα και στο φτύσιμο.Λυπάμαι που το λέω αλλά μόνο ένας loser θα άνοιγε τέτοιο νήμα και θα τσουβάλιαζε συλλήβδην όλες τις γυναίκες. Από τα γραφόμενα διαφαίνεται πολύ φτύσιμο και άλλη τόση πίκρα και θυμός, άρα, στο τέλος ακραίος μισογυνισμός. Να το κοιτάξεις φιλαράκι διότι τέτοια συναισθήματα και τέτοιες απόψεις για το άλλο μισό του ανθρωπίνου γένους (μία εκ των εκπροσώπων του σε γέννησε σημειωτέον) πέρα από επικίνδυνες και νοσηρές κάνουν πολύ κακό και σε εσένα τον ίδιο αφου σε δηλητηριάζουν σιγά-σιγά και σε αποκόπτουν από το άλλο φύλο, οπότε το μόνο που μένει είναι είτε ο πληρωμένος "έρωτας" ή να το γυρίσεις αλλιώς...
Δε θα είχα πρόβλημα να το παραδεχτώ.
Άλλωστε αυτό που γράφεις είναι ο υγιής αντίλογος.
Κάποιοι από τους φίλους μου έκαναν οικογένεια και έχουν γυναίκα και παιδιά.
Δε τους θεωρω losers.Απλα αν εγω ημουν στη θεση τους θα ημουν τετοιος.
Τις γυναικες τις εμαθα πολυ καλα φιλε μου.
Τις γλεντησα οσο δεν παει,με πληγωσαν τις πληγωσα μ αγαπησαν τις αγαπησα.
Ειμαι ενα καραβι που εχω πολλα ταξιδια σε ολους τους Ωκεανους και πολλα γραψει στο ημερολογιο μου.
Αυτο που γραφω λοιπον ειναι οτι αποκομησα απο αυτα τα ταξιδια και απο τις πολλες και ποικιλλες γνωριμιες μου με τις γυναικες.
Οχι μια στενομυαλη γεματη οργη και αρνητικο συναισθημα αποψη καποιου που τον.εφτυσαν οι γυναικες.
Και με γουσταραν και μ αγαπησαν πολυ.
ΑΛΛΑ με τους δικους τους ορους οι καριολες...
Αυτα τα λιγα.