teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.765
- Πόντοι
- 2.306
Προχθες λοιπόν είχε ένα ντοκυμαντέρ του bbc για τα πιθήκια. Ακολουθούσε τον David, τον αρχηγό μια μικρής αγέλης πιθήκων με σρσενικα και θηλυκά, στη ζούγκλα της Κένυας. Ο David ως αρχηγός πιθηκας είχε διαφορά κόλπα για να συμμαζεύει τους νεαρότερους αντίζηλους που ήθελαν την αρχηγία., διατηρώντας το δικαίωμα του για πρωτοκαθεδρία στην τροφή κλπ Εως ότου, ένα από τα θηλυκά μπήκε σε οίστρο (απ ‘ ότι κατάλαβα όταν μπαίνουν σε οίστρο τα θηλυκά πιθήκια «πρήζεται» ο κωλος τους και είναι πασιφανές ότι θέλουν σεξ). Ο David διεκδίκησε ως αρχηγός το αναφαίρετο δικαίωμα του να πηδήξει πρώτος την εν λόγω θηλυκιά.....και τότε του την έπεσαν όλοι οι αρσενικοί αντίζηλοι συντονισμένα....αφήνοντας τον ημιθανή και ηττημένο.
Τι θέλω να πω?
Το θέμα διεκδίκησης της γυναίκας από τον άνδρα, την βάζει αυτόματα σε πλεονεκτική θέση και τους άνδρες σε προβλήματα. Είναι ένα δεδομένο της φύσης, είτε μας αρέσει είτε όχι. Η ανάγκη να μας «ανήκει» μια γυναίκα έρχεται από το DNA μας και δυστυχώς σε μεγάλο βαθμό μας καθορίζει.
Αντί λοιπόν να διεκδικήσουμε την ίση θέση μας στον μάταιο αυτό κόσμο χωρίς κομπλεξισμούς, μισογυνισμούς και άλλους -ισμους, κοιτάζοντας να είμαστε εμείς ειλικρινείς απέναντι στον εαυτό μας πρώτα , αναγνωρίζοντας ότι το άλλο φύλο είναι καλώς ή κακώς συμπλήρωμα της φύσης μας, αναλωνόμαστε σε σκηνές ζηλοτυπίας, απαξίωσης της γυναίκας (καλά, ο άλλος το έχει « κάψει» τελείως με τις απόψεις περί βιασμού) και γενικότερα μιας εντελώς ανώριμης αντιμετώπισης με ανάλυση όλων των λόγων που δεν εκτιμάμε την γυναίκα....
Εμένα όλο αυτό μου κάνει θέμα Cosmopolitan για άνδρες....
Συντάσσομαι με τον τύπο Reznov.....δεν εκτιμω πολλές γυναίκες αλλά και πολλούς άνδρες τελικά...ίσως τους τελευταίους περισσότερο.
Τι θέλω να πω?
Το θέμα διεκδίκησης της γυναίκας από τον άνδρα, την βάζει αυτόματα σε πλεονεκτική θέση και τους άνδρες σε προβλήματα. Είναι ένα δεδομένο της φύσης, είτε μας αρέσει είτε όχι. Η ανάγκη να μας «ανήκει» μια γυναίκα έρχεται από το DNA μας και δυστυχώς σε μεγάλο βαθμό μας καθορίζει.
Αντί λοιπόν να διεκδικήσουμε την ίση θέση μας στον μάταιο αυτό κόσμο χωρίς κομπλεξισμούς, μισογυνισμούς και άλλους -ισμους, κοιτάζοντας να είμαστε εμείς ειλικρινείς απέναντι στον εαυτό μας πρώτα , αναγνωρίζοντας ότι το άλλο φύλο είναι καλώς ή κακώς συμπλήρωμα της φύσης μας, αναλωνόμαστε σε σκηνές ζηλοτυπίας, απαξίωσης της γυναίκας (καλά, ο άλλος το έχει « κάψει» τελείως με τις απόψεις περί βιασμού) και γενικότερα μιας εντελώς ανώριμης αντιμετώπισης με ανάλυση όλων των λόγων που δεν εκτιμάμε την γυναίκα....
Εμένα όλο αυτό μου κάνει θέμα Cosmopolitan για άνδρες....
Συντάσσομαι με τον τύπο Reznov.....δεν εκτιμω πολλές γυναίκες αλλά και πολλούς άνδρες τελικά...ίσως τους τελευταίους περισσότερο.