Νέα

Γιατί δεν εκτιμώ τις γυναίκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 706
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
εγω θα προτεινα στο τυπο τρουμπαμαν να κανει λιγο κρατει με τα θρεντ τυπου "ημερησιο faceplant απο γκομενα"
αν παει ετσι η δουλεια η που θα του τα γεμιζουν κομπρες οι απιστοι η θα τον παρουν στο δουλεμα ολοι σαν τον πανοφανη με τα γουρουνια :undecided:

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.830
Πόντοι
216
Κτητικότητα ονομάζεται, όχι ομοφυλοφιλία.

Είναι λογικό το ισχυρό φίλο να θέλει να αφήσει τα παιδιά του σε όσο περισσότερες τρύπες γίνεται για αναπαραγωγικούς λόγους.

Δεν είναι τυχαίο ότι τα σπερματοζωάρια των βιαστών παρουσιάζουν αυξημένη κινητικότητα.
Τύπε, μελέτες έχουν δείξει ότι οι ακα κρεμπιέδες εκτινάσουν την ψυχολογία του άντρα και γίνονται εθισμός :glasses:

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.709
Πόντοι
216
Οι κρεμπιεδες δεν ξέρω τι είναι ούτε το ακα ξέρω.

Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν επιχείρημα.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.079
Πόντοι
3.556
Οι κρεμπιεδες δεν ξέρω τι είναι ούτε το ακα ξέρω.

Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν επιχείρημα.

τυπε οι κρεμπιεδες ειναι οι κουραμπιεδες στην καθομιλουμενη. σερβιροναι καθε χριστουγεννα:confused:

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.321
Πόντοι
4.546
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Υπάρχουν καριολες γυναίκες.
Όπως και μαλακες άντρες.

Πάντως αυτοί που μισούν γυναίκες,παρατηρώ πως συνήθως έχουν μέτρια ή άσχημη εξωτερική εμφάνιση (σε ύψος,μύες,ντύσιμο αναφέρομαι)

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Κτητικότητα ονομάζεται, όχι ομοφυλοφιλία.

Είναι λογικό το ισχυρό φίλο να θέλει να αφήσει τα παιδιά του σε όσο περισσότερες τρύπες γίνεται για αναπαραγωγικούς λόγους.

Δεν είναι τυχαίο ότι τα σπερματοζωάρια των βιαστών παρουσιάζουν αυξημένη κινητικότητα.

Αυτές οι μαλακίες τις έχω βαρεθεί.
Εγώ ρε τύπε δε θέλω να αφήσω τα παιδιά μου σε όσες περισσότερες τρύπες γίνεται.
Δε θέλω καν ούτε ένα παιδί.
Και οι περισσότεροι δε θέλουν αυτό που λες, αφού παντρεύονται και κάνουν ένα άντε δυο παιδιά.
Τι μαλακίες είναι αυτές που τις παπαγαλίζεται όλοι;

Αν ήταν όπως τα λες το ισχυρό φύλο θα έκανε μάχη, θα επιβίωναν λίγοι και αυτοί θα γαμούσαν συνέχεια και θα καναν παιδιά.
Αλλά δεν ισχύει αυτό.
Μάλλον μαλακίες λες για ισχυρά και ασθενή φύλα.

Μάλλον θες να γίνεις βιαστής γιατί δε σου κάθεται καμία και θες να βρεις επιστημονικό υπόβαθρο για την ανωμαλία σου :confused:

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Όπως και μαλακες άντρες.

Πάντως αυτοί που μισούν γυναίκες,παρατηρώ πως συνήθως έχουν μέτρια ή άσχημη εξωτερική εμφάνιση (σε ύψος,μύες,ντύσιμο αναφέρομαι)

Αυτό ισχύει και για τις γυναίκες. Αν δεις αυτές που είναι sjw, φεμινίστριες, μίσανδρες... κάτι χοντρές αγάμητες πατσόλες είναι.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Όπως και μαλακες άντρες.

Αυτό ισχύει και για τις γυναίκες. Αν δεις αυτές που είναι sjw, φεμινίστριες, μίσανδρες... κάτι χοντρές αγάμητες πατσόλες είναι.

Δεν θα διαφωνήσω σε αυτό.
Όπως ξαναείπα,φταίνε και τα 2 φύλα.

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.278
Πόντοι
206
troubaman μιλάς πολύ σωστά.....Μπορώ να πω ότι αυτά που γράφεις μπορούν να χαρακτηριστούν και ως διατριβή περί γυναικών.....Όμως διαφωνώ σε κάτι......Οι πουτάνες της φυλής και κάθε φυλής που είναι ξεκάθαρες, είναι μόνο για να περνάς καλά......Ποτέ μα ποτέ δεν υποκαθιστούν μια σχέση, έναν αρραβώνα ή ένα γάμο.......Άντρες που πέρασαν όλη τη ζωή τους μόνο με πληρωμένο έρωτα δεν έχουν σε καμία περίπτωση τις εμπειρίες και την ωρίμανση της σκέψης και της ζωής τους γενικότερα όσο ένας άντρας που έκανε 2, 5, 10, 20, 50 σχέσεις.......Άλλο οι πουτάνες....Οι πουτάνες είναι το φρούτο που θα έλεγε και ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου.......Αυτές χρειάζονται για να ξεδίνεις, να κάνεις το κέφι σου.......Ουαί κι αλίμονο αν μείνουμε σε όλη μας τη ζωή με τις βίζιτες......Μπορεί να έχεις λοιπόν δίκιο σε όσα λες αλλά πίστεψέ με καμιά γυναίκα δε θα σου δώσει τα ίδια με την προηγούμενη.....Ξέρω, έχουν τρελαθεί εντελώς τα τελευταία χρόνια, είναι για τα σίδερα αλλά επιβάλλεται να συνάπτουμε σχέσεις με το ωραίο φύλο, πώς να γίνει δηλαδή.........Ειδάλλως θα αποζητάς την αγάπη στις πληρωμένες και εκεί θα είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα.........Επομένως ως παλιός και έμπειρος θα σου πω προχώρα με μια άλλη κοπέλα και πού ξέρεις, οι νέες εμπειρίες μπορεί και να σε κάνουν να αλλάξεις γνώμη..............
Υ.Γ. Τόσο καιρό διάβαζα το troubaman ως troubleman.......... :cheesy:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μια χαρά είναι οι γυναίκες για αυτό που προορίζονται! Για σεξ! :2funny:

Δυστυχώς ενώ όλα ξεκινούν καλά μαζί τους, σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις χαλάει η κατάσταση

επειδή τα θέλουν όλα όπως τα θέλουν. Συνεπώς, κάθε τόσο αλλάζουμε γυναίκα κι όλα καλά!

Το τι πιστεύουν αυτές μας είναι αδιάφορο. Δεν έχει ιδιαίτερο νόημα η συζήτηση μαζί τους!

:hi:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Εγώ θα πω ότι αν μερικοί βελτιώσουν την εμφάνιση τους,τότε θα αλλάξει η μοίρα τους με τις γυναίκες (και ως εκ τουτου η νοοτροπία τους απέναντι στο γυναικείο φύλο)

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.278
Πόντοι
206
Εγώ θα πω ότι αν μερικοί βελτιώσουν την εμφάνιση τους,τότε θα αλλάξει η μοίρα τους με τις (ωραίες) γυναίκες (και ως εκ τουτου η νοοτροπία τους απέναντι στο γυναικείο φύλο)
Θα συμφωνήσω............

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Εγώ θα πω ότι αν μερικοί βελτιώσουν την εμφάνιση τους,τότε θα αλλάξει η μοίρα τους με τις (ωραίες) γυναίκες (και ως εκ τουτου η νοοτροπία τους απέναντι στο γυναικείο φύλο)
Θα συμφωνήσω............

Πίστεψε με,αυτό που έγραψα ενοχλεί πολλούς εδώ μέσα

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Πρώτα πρέπει να αλλάξουν τον ψυχικό τους κόσμο και τη νοοτροπία τους και σε δεύτερο χρόνο την εμφάνιση.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.709
Πόντοι
216
Όπως και μαλακες άντρες.

Λοιπόν επειδή τώρα σε νοιάζει πως είναι αυτός που το λέει και όχι τι λέει να σου πω ότι είμαι μελαχρινός, 1.90 και γυμνασμένος αρκετά, όσο για ντύσιμο κυρίως φόρμες φοράω γιατί απλά έτσι γουστάρω.

Το καλύψαμε αυτό;

Στο θέμα του βιασμού: ΔΕΝ θέλω να βιάσω γιατί δεν αξίζουν ούτε τον κόπο του βιασμού.

Για τα παιδιά και γενικότερα για τις παρορμήσεις να θυμίσω ότι ο άνθρωπος έχει και τη λογική που του λέει ότι πόροι για πολλά παιδιά δεν υπάρχουν, η επιβίωση του βιαστή τίθεται σε κίνδυνο και πολλά παρόμοια φαινόμενα τα οποία καθορίζουν τον τρόπο συμπεριφοράς.

Αυτό όμως δεν αναιρεί όλα τα υπόλοιπα. Τα ένστικτα μας μαθαίνουμε να τα ελέγχουμε με τον καιρό ΑΛΛΑ υπάρχουν.

Οι γυναίκες είναι διαφορετικές από εμάς, ακόμη και εγκεφαλικά διαφέρουν και το βλέπεις με απεικονιστικές μεθόδους. Ακόμα και στους οργασμούς τους άλλες περιοχές του εγκεφάλου ενεργοποιούνται.

Καλό είναι όταν μιλάτε πάντως να έχετε κάνει και μία έρευνα πριν πετάξετε την παπαριά σας γιατί ως γνωστόν οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτρυπίδες και όλοι έχουμε από μία.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.709
Πόντοι
216
Εγώ θα πω ότι αν μερικοί βελτιώσουν την εμφάνιση τους,τότε θα αλλάξει η μοίρα τους με τις γυναίκες (και ως εκ τουτου η νοοτροπία τους απέναντι στο γυναικείο φύλο)

Μάλλον εσύ πριν αυτοβελτιωθείς εφάρμοζες το όσα δεν φτάνει οι αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια και ως εκ τούτου νομιζεις ότι όλοι κάνουν το ίδιο.

Διάβασε να μάθεις που τοποθετούσε ο Αριστοτέλης τις γυναίκες που σας περάσανε κάποιες γαμημένες απόψεις στο σχολείο και μόλις σας πούνε το αντίθετο κλονίζεται η πραγματικότητα σας και αντιδράτε.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Όπως και μαλακες άντρες.

Λοιπόν επειδή τώρα σε νοιάζει πως είναι αυτός που το λέει και όχι τι λέει να σου πω ότι είμαι μελαχρινός, 1.90 και γυμνασμένος αρκετά, όσο για ντύσιμο κυρίως φόρμες φοράω γιατί απλά έτσι γουστάρω.

Το καλύψαμε αυτό;

Στο θέμα του βιασμού: ΔΕΝ θέλω να βιάσω γιατί δεν αξίζουν ούτε τον κόπο του βιασμού.

Για τα παιδιά και γενικότερα για τις παρορμήσεις να θυμίσω ότι ο άνθρωπος έχει και τη λογική που του λέει ότι πόροι για πολλά παιδιά δεν υπάρχουν, η επιβίωση του βιαστή τίθεται σε κίνδυνο και πολλά παρόμοια φαινόμενα τα οποία καθορίζουν τον τρόπο συμπεριφοράς.

Αυτό όμως δεν αναιρεί όλα τα υπόλοιπα. Τα ένστικτα μας μαθαίνουμε να τα ελέγχουμε με τον καιρό ΑΛΛΑ υπάρχουν.

Οι γυναίκες είναι διαφορετικές από εμάς, ακόμη και εγκεφαλικά διαφέρουν και το βλέπεις με απεικονιστικές μεθόδους. Ακόμα και στους οργασμούς τους άλλες περιοχές του εγκεφάλου ενεργοποιούνται.

Καλό είναι όταν μιλάτε πάντως να έχετε κάνει και μία έρευνα πριν πετάξετε την παπαριά σας γιατί ως γνωστόν οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτρυπίδες και όλοι έχουμε από μία.

Πες το ντε ότι είσαι αδερφή να τελειώνουμε. :2funny:
Στο μπουρδέλα είμαστε όχι στο κατηχητικό μη ντρέπεσαι.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.709
Πόντοι
216
Όπως και μαλακες άντρες.

Το καλύψαμε αυτό;

Πες το ντε ότι είσαι αδερφή να τελειώνουμε. :2funny:
Στο μπουρδέλα είμαστε όχι στο κατηχητικό μη ντρέπεσαι.

Αν συμπέρανες αυτό από όλα όσα έγραψα προτιμώ να μιλήσω με σκύλο, γάτα κτλ. Τώρα που το έγραψα και αυτό βασικά σκέφτομαι ότι με το μυαλό που έχεις μπορεί να νομίζεις ότι είμαι κτηνοβάτης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom