Νέα

Γιατί δεν εκτιμώ τις γυναίκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 706
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Εγώ θα πω ότι αν μερικοί βελτιώσουν την εμφάνιση τους,τότε θα αλλάξει η μοίρα τους με τις γυναίκες (και ως εκ τουτου η νοοτροπία τους απέναντι στο γυναικείο φύλο)

Μάλλον εσύ πριν αυτοβελτιωθείς εφάρμοζες το όσα δεν φτάνει οι αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια και ως εκ τούτου νομιζεις ότι όλοι κάνουν το ίδιο.

Διάβασε να μάθεις που τοποθετούσε ο Αριστοτέλης τις γυναίκες που σας περάσανε κάποιες γαμημένες απόψεις στο σχολείο και μόλις σας πούνε το αντίθετο κλονίζεται η πραγματικότητα σας και αντιδράτε.

Μισάνθρωπος detected

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Εγώ θα πω ότι αν μερικοί βελτιώσουν την εμφάνιση τους,τότε θα αλλάξει η μοίρα τους με τις γυναίκες (και ως εκ τουτου η νοοτροπία τους απέναντι στο γυναικείο φύλο)

Μάλλον εσύ πριν αυτοβελτιωθείς εφάρμοζες το όσα δεν φτάνει οι αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια και ως εκ τούτου νομιζεις ότι όλοι κάνουν το ίδιο.

Διάβασε να μάθεις που τοποθετούσε ο Αριστοτέλης τις γυναίκες που σας περάσανε κάποιες γαμημένες απόψεις στο σχολείο και μόλις σας πούνε το αντίθετο κλονίζεται η πραγματικότητα σας και αντιδράτε.

Μισάνθρωπος detected

Μπράβο ξέρεις να κάνεις διάλογο!!!!

nik neos kosmos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
149
Πόντοι
1
Το ότι οι γυναίκες δεν είναι με όλους τους άντρες έτσι όπως περιγράφεις, κάτι σημαίνει αυτό για τους άντρες...
Δεν είναι με όλους τους άνδρες το ίδιο φυσικά.

Θα είναι καλές προσωρινά με εκείνον που "τους κάνει".

Όπου εκεί βάλε στο νου σου ότι μπορεί να κατεβάσει η φαντασία σου κι ακόμη παραπέρα.

Το τι μπορεί να θέλει μια γυναίκα είναι απίστευτο και διαφέρει:
-κάποια ήθελε ισπανό.Λατίνο γενικά.Της μίλησε ένας γνωστός μου κοιλαράς 1,60 με φρύδια και ψωρίαση και την ξεμούνιασε σε τέτοιο βαθμό που αυτή και παντρεμένη πλεον έρχεται σε εκείνον και την κάνει να χύνει πολύ δυνατά.
-Κάποτε μια με ερωτεύτηκε επειδή βοήθησα μια γριούλα να ανέβει στο τραίνο.Έλεος.
-Κάποια άλλη γούσταρε συγκεκριμμένο ζώδιο
-μια γκόμενα που γαμούσα με παράτησε μόλις είδε το φτωχικό μου όχημα και ξενέρωσε όταν της είπα ότι πληρώνω ενοίκιο.
Ξαφνικά έπαψε να χύνει όταν τη γαμούσα και με παράτησε για άλλον
-άλλη είχε κόλημα με τους φαλακρούς και ξυρισμένους γιατί όπως μου είχε πει φαντάζεται ένα γιγαντιαίο φαλλό στη θέση του κεφαλιού τους και ερεθίζεται εγκεφαλικά.

Φυσικά όλα αυτά μπορούν να αλλάξουν
χωρίς προειδοποίηση ανά πάση στιγμή αλλάξει θέση ο κάλος που έχει η καθεμιά στον εγκέφαλο.

Επίσης δε παίζει ρόλο πόσο "κυριλέ" σοβαρή είναι,πόσο ευγενική η με τα νερά σου παει ή πόσο πουτανί είναι.

Τα είχα με σοβαρό κορίτσι πανεπιστημίου που δεν προκαλούσε ποτέ και ταιριάζαμε σε όλα.
Ήταν σοβαρή και δεν είχε δώσει δικαίωμα.
Ώσπου κάποια φορά πήγε στο γυναικολόγο της μετά από διακοπές 1 μήνα.Δεν ειχα κανει καθολου σεξ μαζι της.

Και ο γυναικολογος ζητησε επαναληψη στο παπ γιατι ο κυτταρολογος που το ειδε στο μικροσκοπιο ηταν γεματο σπερμα(οχι δικο μου προφανως)

Μετα απο εντονη πιεση παραδεχτηκε πως κοιμηθηκε με ενα τυπο που γνωρισε στις διακοπες.

Ομως ειπε το μετανοιωσε κι οτι εμεβα αγαπουσε.

Εννοειται εφαγε πουλο.

Πονεσε πολυ αυτο.

Θα μου πειτε μεμονομενη περιπτωση

Θα σας απαντήσω:

Δεν είναι έτσι Απλα αυτη με ξεγελασε

Ολες οι γυναικες εχουν μεσα στο μυαλο τους την πονηρια.

Δεν ειναι τυχαιο που η ευα παρασυρθηκε απο το φιδι και πηρε υο μηλο.Κι ο μαλακας ο Αδαμ της ειχε εμπιστοσυνη και το δαγκασε και χασαν τον παραδεισο.
σε ολα σωστος,θα σταθω σε ενα σημειο ομως που θα διαφωνησω..καποια κοπελα που ειναι πανεπιστημιου δε σημαινει οτι ειναι και σοβαρη.Αλλο η μορφωση και αλλο ο χαρακτηρας

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Υπάρχουν καριολες γυναίκες.
Όπως και μαλακες άντρες.

Πάντως αυτοί που μισούν γυναίκες,παρατηρώ πως συνήθως έχουν μέτρια ή άσχημη εξωτερική εμφάνιση (σε ύψος,μύες,ντύσιμο αναφέρομαι)

Λοιπόν επειδή τώρα σε νοιάζει πως είναι αυτός που το λέει και όχι τι λέει να σου πω ότι είμαι μελαχρινός, 1.90 και γυμνασμένος αρκετά, όσο για ντύσιμο κυρίως φόρμες φοράω γιατί απλά έτσι γουστάρω.

Το καλύψαμε αυτό;

Στο θέμα του βιασμού: ΔΕΝ θέλω να βιάσω γιατί δεν αξίζουν ούτε τον κόπο του βιασμού.

Για τα παιδιά και γενικότερα για τις παρορμήσεις να θυμίσω ότι ο άνθρωπος έχει και τη λογική που του λέει ότι πόροι για πολλά παιδιά δεν υπάρχουν, η επιβίωση του βιαστή τίθεται σε κίνδυνο και πολλά παρόμοια φαινόμενα τα οποία καθορίζουν τον τρόπο συμπεριφοράς.

Αυτό όμως δεν αναιρεί όλα τα υπόλοιπα. Τα ένστικτα μας μαθαίνουμε να τα ελέγχουμε με τον καιρό ΑΛΛΑ υπάρχουν.

Οι γυναίκες είναι διαφορετικές από εμάς, ακόμη και εγκεφαλικά διαφέρουν και το βλέπεις με απεικονιστικές μεθόδους. Ακόμα και στους οργασμούς τους άλλες περιοχές του εγκεφάλου ενεργοποιούνται.

Καλό είναι όταν μιλάτε πάντως να έχετε κάνει και μία έρευνα πριν πετάξετε την παπαριά σας γιατί ως γνωστόν οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτρυπίδες και όλοι έχουμε από μία.

Πες το ντε ότι είσαι αδερφή να τελειώνουμε. :2funny:
Στο μπουρδέλα είμαστε όχι στο κατηχητικό μη ντρέπεσαι.

Αν συμπέρανες αυτό από όλα όσα έγραψα προτιμώ να μιλήσω με σκύλο, γάτα κτλ. Τώρα που το έγραψα και αυτό βασικά σκέφτομαι ότι με το μυαλό που έχεις μπορεί να νομίζεις ότι είμαι κτηνοβάτης.

Λες πως ο φυσικός σκοπός του άντρα είναι ο βιασμός, αλλά οι γυναίκες δεν είναι ούτε για βίασμα.

Παραπέμπεις στις απόψεις των αρχαίων Ελλήνων και του Αριστοτέλη, που είχαν τις γυναίκες μόνο για αναπαραγωγή και είναι ιστορικά οι πρώτες δηλωμένες αδερφές.

Δηλαδή που θες να πάει το μυαλό μου;

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206

Μισάνθρωπος detected

Koίτα να δεις που το ίδιο σκέφτηκα για εσένα

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Καλά λέει ο άλλος για την εμφάνιση παίδες. Αλλά να ξέρετε θέλει και τρόπο.

Και, και, και...:confused:

Τελοσπάντων, όταν φτιάξετε ένα ωραίο πακέτο άνω του 7 θα καταλάβετε ότι τελικά ποτέ δεν θα περνάτε καλά για καιρό.

Πρέπει να πέσετε σε πολύ ειδική περίπτωση διότι στην σημερινή εποχή, όλα είναι της πλάκας.

Οπότε πάρτε ανάσες και κοιτάξτε να περνάτε απλά καλά για όσο πάει το πράγμα κι ότι γίνει μετά!

:rockon:

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Νιώθω σαν να ξαναγύρισα στα μαθητικά-φοιτητικά χρόνια. Μπακουροπαρέα που βλέπει μια γκόμενα στο κλαμπ και σχολιάζει "κοίτα μια πουτάνα". Φίλε troubaman το ποστάρισμά σου στάζει από παντού ηττοπάθεια. Δηλαδή τι περίμενες να έχει η γυναίκα εγγύηση από τον κατασκευαστή για μηχανικές βλάβες; Χτες γεννήθηκες;

Υπάρχει και ο έρωτας, υπάρχει και το συμφέρον. Αν παραχωρήσεις εξουσία σε μια γυναίκα θα σε πατήσει κάτω, μήπως όμως και ο άντρας δε θα κάνει το ιδιο; Έτσι είναι η ανθρώπινη φύση. Για μένα το πρόβλημα στην Ελλάδα ξεκινά από τη συμπεριφορά των αντρών. Ο άντρας που θεωρεί ύψιστο ιδανικό να κυκλοφορεί και αυτός γκομενα ,να έχει και αυτός οικογένεια επειδή έχουν όλοι οι άλλοι, σκύβει το σβέρκο για σφαλιάρα. Και φυσικά η γυναίκα θα τον κάνει παντελόνι. Έχω γαμήσει παντρεμένες που έβριζαν τους άντρες τους. Γιατί δεν παίρνεις διαζύγιο της λέω; - Ε τώρα που να αλλάζω σπίτι, είναι πολύπλοκο, θα στενοχωρηθούν και τα παιδιά... Η αλήθεια ήταν ότι τα ήθελε όλα δικά της. Και τα είχε.

Ακούω από άλλη μπαρόβια "θα τον χωρίσω αυτόν που έχω τώρα γιατί παραείναι έξυπνος".

Θυμάμαι κάτι φοιτητές σαβουρογάμηδες "ε ξέρεις ήθελα εμπειρίες, πού να βρεις άλλη" και μετά πάνε για καφέ με γυαλιά ηλίου να μη φαίνεται οτι καρφώνουν όλη την ώρα τις γυναίκες των άλλων. Ε ρε μαλάκα όσο κρατάς μια μπαζόλα δίπλα σου, γιατί να φύγει; Αφού η μπαζόλα ξέρει ότι δε θα ξαναβρει γκόμενο.

Προσωπικά έχασα πολλά τρένα επειδή δεν ήθελα να είμαι σπόνσορας και να καταρρακώνεται η αξιοπρέπειά μου. Και δεν το μετάνιωσα. Είχα όμως και σχέσεις όπως ξέρω και για σχέσεις άλλων που υπήρχε αγνό συναίσθημα. Εντάξει και αυτό θα τελειώσει κάποτε και θα έρθει η συνήθεια, είναι και οργανικό άλλωστε.

Το ζήτημα είναι να μην κλαίγεσαι. Παίξε μπάλα για να κερδίσεις, όχι για να συμμετέχεις.
Γιατί νοιώθω ότι δεν κατάλαβες τίποτα από το ποστ μου?

Ηττοπάθεια δεν είναι φίλε η αποτίμηση και περιγραφή της πραγματικότητας.

Ούτε γράφω σε κάποια σειρά που πως θα θελα να είναι μια γυναίκα,με εγγύηση μάλιστα από τον κατασκευαστή της.

Αν νομίζεις ότι γεννήθηκα χθες,τότε πραγματικά δεν έχεις καθόλου πείρα στο να ψυχολογείς.

Όπως έγραψα σε κάποια σειρά στο ποστ μου στην πορεία άλλαξα την άποψη που είχα για τη γυναίκα.Μακάρι να γεννιόμουν χθες.Τότε θα μίλαγα για αγνό συναίσθημα όπως έκανες αναφορά κι εσύ.

Να σαι σίγουρος πως όπως εσύ πήδαγες τη γυναίκα κάποιου,έτσι κι εσένα κάποιος άλλος πήδαγε το αγνό σου συναίσθημα.

Μην ψαρώνεις όμως.

Όταν αναφερόμαστε σε μια αλήθεια το πιο σοφό είναι να την αποδεχτούμε παρά να ελπίζουμε πως δεν ισχύει ή πως υπάρχουν εξαιρέσεις.

Γιατί έτσι την πάτησαν όσοι την πάτησαν.Πίστεψαν στην εξαίρεση.

Σημασία έχει τί κάνουμε από εκεί και πέρα.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216

Μισάνθρωπος detected

Αντιλήφθηκες ότι απλά μου τη λες και δεν αντιλέγεις ούτε αναιρείς κάτι από όσα είπα έτσι;

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206

Μισάνθρωπος detected

Αντιλήφθηκες ότι απλά μου τη λες και δεν αντιλέγεις ούτε αναιρείς κάτι από όσα είπα έτσι;

Aντιλήφθηκες ότι απλά έγραψες ένα κατεβατό μαλακίες γεματος νεύρα,έτσι?

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
troubaman μιλάς πολύ σωστά.....Μπορώ να πω ότι αυτά που γράφεις μπορούν να χαρακτηριστούν και ως διατριβή περί γυναικών.....Όμως διαφωνώ σε κάτι......Οι πουτάνες της φυλής και κάθε φυλής που είναι ξεκάθαρες, είναι μόνο για να περνάς καλά......Ποτέ μα ποτέ δεν υποκαθιστούν μια σχέση, έναν αρραβώνα ή ένα γάμο.......Άντρες που πέρασαν όλη τη ζωή τους μόνο με πληρωμένο έρωτα δεν έχουν σε καμία περίπτωση τις εμπειρίες και την ωρίμανση της σκέψης και της ζωής τους γενικότερα όσο ένας άντρας που έκανε 2, 5, 10, 20, 50 σχέσεις.......Άλλο οι πουτάνες....Οι πουτάνες είναι το φρούτο που θα έλεγε και ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου.......Αυτές χρειάζονται για να ξεδίνεις, να κάνεις το κέφι σου.......Ουαί κι αλίμονο αν μείνουμε σε όλη μας τη ζωή με τις βίζιτες......Μπορεί να έχεις λοιπόν δίκιο σε όσα λες αλλά πίστεψέ με καμιά γυναίκα δε θα σου δώσει τα ίδια με την προηγούμενη.....Ξέρω, έχουν τρελαθεί εντελώς τα τελευταία χρόνια, είναι για τα σίδερα αλλά επιβάλλεται να συνάπτουμε σχέσεις με το ωραίο φύλο, πώς να γίνει δηλαδή.........Ειδάλλως θα αποζητάς την αγάπη στις πληρωμένες και εκεί θα είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα.........Επομένως ως παλιός και έμπειρος θα σου πω προχώρα με μια άλλη κοπέλα και πού ξέρεις, οι νέες εμπειρίες μπορεί και να σε κάνουν να αλλάξεις γνώμη..............
Υ.Γ. Τόσο καιρό διάβαζα το troubaman ως troubleman.......... :cheesy:

Υπέροχα τοποθετημένη η γνώμη σου φίλε μου και δίνεις βήμα για όμορφο διάλογο!

Πόσο σπάνιο αυτό!Να χαίρομαι να διαβάζω μια γνώμη κι ας με βρίσκει να διαφωνώ σε ορισμένα λεπτά σημεία.

Είμαι 42 ετών.Από τα 16 στις πουτάνες από τα 20 στις κανονικές γυναίκες.

Στη ζωή μου αυτά τα δύο πήγαιναν παράλληλα.Ίσως αυτό δε με τιμά,αλλά το παραδέχομαι πως ποτέ δεν εγκατέλειψα τις ιερόδουλες.

Είχαν μια μαγεία,ένα κάτι που η ''κανονική'' χωρίς πληρωμή γυναίκα δε μπορούσε να μου το δώσει.

Συγκεκριμμένα έχω ως φετιχ να γαμάω άγνωστες γυναίκες.Δε θέλω να τις γνωρίσω να μάθω το χαρακτήρα τους να εξοικειωθώ.Θέλω να κάνω σεξ μαζί τους έτσι μπαμ και κάτω.

Επειδή η καριόλα η κοινωνία αυτό σπάνια στο δίνει(κανα τυχερο one night stand σε διακοπές ή στη δουλειά),αλλά οι περισσότερες γυναίκες σε περνάνε μέσα από τη διαδικασία των ΡΑΝΤΕΒΟΥ ε τελικά μου στερούν το φετιχ μου.

Όταν η άλλη σου λέει ''στοπ που πας,να γνωριστούμε πρώτα'' ενώ εσύ είσαι τέρμα καβλωμένος και επιθυμείς διακαώς να εκσπερματίσεις εεεε και πρέπει να επιστρατεύσεις κοινωκικές δεξιότητες όπως λίγο χιούμορ,λίγο αντρίλα,λίγο μαγκιά κτλ...
εεεε πάει το γλυκό έχασε σε γεύση.

Άλλοι γουστάρουν να νοιώθουν για μια γυναίκα,να την αγαπούν,θέλουν να κάνουν έρωτα και όχι σεξ.

Εμένα αυτό δε με συγκινεί.

Το μόνο μείον στις πουτάνες είναι πως στερούνται κοινωνικού ''περιβλήματος'' ''καθωσπρεπισμού'' .Αυτό θα τις έκανε ακόμη πιο καβλωτικές:

Να εξηγήσω τι εννοώ:Είναι με τα εσώρουχά τους και ο ρόλος τους είναι να πηδιούνται.Επομένως δεν εξιτάρει τόσο όσο πχ να βρεις μια κοπέλα εκεί έξω πχ γκαρσόνα και να την πας στις τουαλέτες να τη γδύσεις και να τη γαμήσεις ενώ πριν λίγο ήταν γκαρσόνα.

Τα μασάζ κατ οίκον έχουν αυτό το θετικό:Σου δημιουργούν την ψευδαίσθηση πως αν γαμήσεις δε θα είναι καραμπινάτη πόρνη αλλά κοπέλα με κοινωνική καθωσπρέπει υπόσταση.

Πάμε παρακάτω:

Προσωπικά έχω ανθρώπους να αγαπάω.Δεν ψάχνω αγάπη στο πρόσωπο μια γυναίκας.

Τους έρωτές μου τους έζησα στον όποιο βαθμό και είδα πως είναι απλά ένα εφηβικό καπρίτσιο και τίποτε άλλο.

Δεν επιζητώ ούτε αυτό από μια γυναίκα.

Θα μπορούσα να ερωτευτώ ένα βιρτουόζο βιολονιστα για το πόσο ωραία παίζει,ή μια αθλήτρια του Ταεκ βο ντο για την τεχνική της..ή ένα ηθοποιό για μια ερμηνεία τους

είδες ότι τοποθέτησα τον έρωτα στα πλαίσια του θαυμασμού για έναν δεξιοτέχνη ανεξαρτήτως φύλου για να τονίσω το πόσο ξέχωρα έχω αυτή την έννοια από την ερωτική επιθυμία έλξη και απόλαυση.

Πάμε στην οικογένεια.Δε θέλω γιατί δε μ αρέσουν τα παιδιά.Οπότε δώρον άδωρον.

Συνοψίζοντας.Για μένα:

ΑΛΛΟ έρωτας

ΑΛΛΟ αγάπη

ΑΛΛΟ ανγακη για οικογενεια

και ΑΛΛΟ ερωτική έλξη και επιθυμία οργασμικών συσπάσεων της ουρήθρας μου που ειναι το ΜΟΝΟ πράγμα που επιθυμώ από μια γυναίκα.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Ρε φίλε δεν έχεις ούτε ένα επιχείρημα.

Τη μία πας να με βγάλεις πούστη την άλλη μισάνθρωπο και τώρα εκνευρισμένο.

Πήγαινε ξανά σχολείο ρε άνθρωπε μπας και μάθεις να συνδιαλέγεσαι.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Το ότι οι γυναίκες δεν είναι με όλους τους άντρες έτσι όπως περιγράφεις, κάτι σημαίνει αυτό για τους άντρες...
Δεν είναι με όλους τους άνδρες το ίδιο φυσικά.

Θα είναι καλές προσωρινά με εκείνον που "τους κάνει".

Όπου εκεί βάλε στο νου σου ότι μπορεί να κατεβάσει η φαντασία σου κι ακόμη παραπέρα.

Το τι μπορεί να θέλει μια γυναίκα είναι απίστευτο και διαφέρει:
-κάποια ήθελε ισπανό.Λατίνο γενικά.Της μίλησε ένας γνωστός μου κοιλαράς 1,60 με φρύδια και ψωρίαση και την ξεμούνιασε σε τέτοιο βαθμό που αυτή και παντρεμένη πλεον έρχεται σε εκείνον και την κάνει να χύνει πολύ δυνατά.
-Κάποτε μια με ερωτεύτηκε επειδή βοήθησα μια γριούλα να ανέβει στο τραίνο.Έλεος.
-Κάποια άλλη γούσταρε συγκεκριμμένο ζώδιο
-μια γκόμενα που γαμούσα με παράτησε μόλις είδε το φτωχικό μου όχημα και ξενέρωσε όταν της είπα ότι πληρώνω ενοίκιο.
Ξαφνικά έπαψε να χύνει όταν τη γαμούσα και με παράτησε για άλλον
-άλλη είχε κόλημα με τους φαλακρούς και ξυρισμένους γιατί όπως μου είχε πει φαντάζεται ένα γιγαντιαίο φαλλό στη θέση του κεφαλιού τους και ερεθίζεται εγκεφαλικά.

Φυσικά όλα αυτά μπορούν να αλλάξουν
χωρίς προειδοποίηση ανά πάση στιγμή αλλάξει θέση ο κάλος που έχει η καθεμιά στον εγκέφαλο.

Επίσης δε παίζει ρόλο πόσο "κυριλέ" σοβαρή είναι,πόσο ευγενική η με τα νερά σου παει ή πόσο πουτανί είναι.

Τα είχα με σοβαρό κορίτσι πανεπιστημίου που δεν προκαλούσε ποτέ και ταιριάζαμε σε όλα.
Ήταν σοβαρή και δεν είχε δώσει δικαίωμα.
Ώσπου κάποια φορά πήγε στο γυναικολόγο της μετά από διακοπές 1 μήνα.Δεν ειχα κανει καθολου σεξ μαζι της.

Και ο γυναικολογος ζητησε επαναληψη στο παπ γιατι ο κυτταρολογος που το ειδε στο μικροσκοπιο ηταν γεματο σπερμα(οχι δικο μου προφανως)

Μετα απο εντονη πιεση παραδεχτηκε πως κοιμηθηκε με ενα τυπο που γνωρισε στις διακοπες.

Ομως ειπε το μετανοιωσε κι οτι εμεβα αγαπουσε.

Εννοειται εφαγε πουλο.

Πονεσε πολυ αυτο.

Θα μου πειτε μεμονομενη περιπτωση

Θα σας απαντήσω:

Δεν είναι έτσι Απλα αυτη με ξεγελασε

Ολες οι γυναικες εχουν μεσα στο μυαλο τους την πονηρια.

Δεν ειναι τυχαιο που η ευα παρασυρθηκε απο το φιδι και πηρε υο μηλο.Κι ο μαλακας ο Αδαμ της ειχε εμπιστοσυνη και το δαγκασε και χασαν τον παραδεισο.
σε ολα σωστος,θα σταθω σε ενα σημειο ομως που θα διαφωνησω..καποια κοπελα που ειναι πανεπιστημιου δε σημαινει οτι ειναι και σοβαρη.Αλλο η μορφωση και αλλο ο χαρακτηρας
Συμφωνω απόλυτα σε αυτό που λες,το ανέφερα κι εγώ για να ''αυτοσαρκαστώ'' δλδ κοίτα που είχε και πτυχίο πανεπιστημίου η κυρία

ακριβώς για να τεκμηριώσω πως ο χαρακτήρας δεν έχει να κάνει με πολλά ''δηθεν'' κριτήρια ένα από τα οποία είναι και η πανεπιστημιακή μόρφωση

nik neos kosmos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
149
Πόντοι
1
..συμφωνω..ομως ειμαι και γω εμφανισημος αλλα ποτε δεν μου αρεσε η πρωτη ερωτηση που μου κανανε παντα "με τι ασχολεισαι?"..και οταν δεν περνανε την απαντηση που θελανε...αντε γεια

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
[quote author=troubaman link= ]

Και με.πόναγε και στο σεξ...δεν είχα τελειώσει ούτε μια φορά μαζί του...πόναγα...την είχε τεράστια..."χα χαχα

4.Είναι απίστευτασυναλλαγη.
Τύπε όλο αυτό το κατεβατό για να μας πεις οτι την έχεις μικρή :think: :S [/quote]:2funny::2funny::2funny::2funny:

Εύστοχη ατάκα σου φίλε μου χα χα χα

Μωρέ μικρή δεν την έχω καθόλου 19+ εκατοστά μετρημένη από την πάνω πλευρά και χοντρή είναι αλλά και πάλι αυτό για κάποιες δεν αποτελεί λόγο να μη σε ''ευνουχίσουν''

Θυμάμαι τύπισσα που στο πισοκολλητό μου λέει

Δώσε πόνο αντρα μου τι φοβάσαι?Επειδή την έχεις μεγάλη???

Μην μασάς αυτός που με ξεπαρθένιασε την είχε 25 πόντους!

Δεν μασάω εγώ από μεγάλες πούτσες

Ε ελεος ρε κοπελια γαμω το

καταλαβαίνεις τώρα τι λέω φιλαρα μου?

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Κι αν δεν είχαμε τις γυναίκες τι θα κάναμε ρε παιδία;
Θα γινόμασταν πούστηδες;

Πίσω από αυτό το μισογυνισμό που έχουν πολλοί εδώ μέσα, κρύβεται μια λανθάνουσα ομοφυλοφιλία.

Δεν είπε κανείς να μην είχαμε τις γυναίκες.Μόνο για σεξ όμως.

• Like
Αντιδράσεις: tnt60
OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296

Η Λίλιθ είναι μυθικός θηλυκός Μεσοποτάμιος νυχτερινός δαίμονας που σχετίζεται με τον άνεμο και πιστεύεται ότι βλάπτει τα παιδιά. Στο Ταλμούδ και το Μιδράς, η Λίλιθ εμφανίζεται σαν νυχτερινός δαίμονας. Σύμφωνα με κάποια απόκρυφα κείμενα της καθολικής εκκλησίας, η Λίλιθ ήταν η πρωτόπλαστη γυναίκα και φτιάχτηκε όπως ο Αδάμ από χώμα, οπότε ήταν ίση του, σε αντίθεση με την Εύα.
Όταν ο Αδάμ προσπάθησε να την καθυποτάξει, η Λίλιθ πρόφερε το ιερότερο από τα ονόματα του Θεού και υψώθηκε στον ουρανό. Ο Αδάμ παραπονέθηκε στον Θεό, ο οποίος της έδωσε την επιλογή ή να υποταχθεί στον Αδάμ είτε να φύγει από τον Κήπο της Εδέμ και πολλά από τα παιδιά που θα κάνει να πεθαίνουν. Η Λίλιθ, για να μπορέσει να έχει ελεύθερη βούληση, διάλεξε να εγκαταλείψει τον Κήπο της Εδέμ. Έπειτα από τη φυγή της, ο Αδάμ νιώθοντας μοναξιά παρακάλεσε το Θεό και του έδωσε μια γυναίκα υποτακτική, την Εύα...

Στο "υποτακτικη" μπορειτε να προσθέσετε και άλλα επίθετα...

Μια Λίλιθ να βρείτε... Μόνο έτσι πάει η σχέση μπροστά
Υπέροχη η περιγραφή του μύθου της Λίλιθ άσχετα αν συμφωνώ με το συμπέρασμά σου ή οχι φίλε μου.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Τυπε πρεπει να σε πονεσε πολυ το κερατο που εφαγες :confused:

Με πείραξε φίλε αλλά ως εκεί.Ήταν μια εμπειρία της ζωής μου.

Έχω ρίξει κι εγώ κέρατο άρα δε δικαιούμαι να το παίζω θιγμένος και άγιος βάλλοντας το λίθο προς τις γυναίκες γι αυτό το λόγο.

Καμμία σχέση.Απλά περιγράφω πως πραγματικά ΕΙΝΑΙ η αλήθεια.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Φίλε συγχαρητήρια για την περιγραφή της πραγματικότητας που κάνεις.

Έχεις δίκιο μέχρι και στην τελευταία λέξη.

Να σε προϊδεάσω για να ξέρεις τι να περιμένεις...

Τώρα θίγεις μουνόδουλους, αγαπουληδες και φεμινιστές.

Να περιμένεις αντιδράσεις, όχι γιατί εσύ λες κάτι το οποίο δεν ισχύει αλλά επειδή χαλάς το παραμυθάκι σε πολλούς.
Ακριβώς φίλε μου σωστός.Περιγράφω μια πραγματικότητα είτε μας αρέσει είτε όχι..

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
[quote author=troubaman link= ]

Και με.πόναγε και στο σεξ...δεν είχα τελειώσει ούτε μια φορά μαζί του...πόναγα...την είχε τεράστια..."χα χαχα

4.Είναι απίστευτασυναλλαγη.
Τύπε όλο αυτό το κατεβατό για να μας πεις οτι την έχεις μικρή :think: :S
:2funny::2funny::2funny::2funny:

Εύστοχη ατάκα σου φίλε μου χα χα χα

Μωρέ μικρή δεν την έχω καθόλου 19+ εκατοστά μετρημένη από την πάνω πλευρά και χοντρή είναι αλλά και πάλι αυτό για κάποιες δεν αποτελεί λόγο να μη σε ''ευνουχίσουν''

Θυμάμαι τύπισσα που στο πισοκολλητό μου λέει

Δώσε πόνο αντρα μου τι φοβάσαι?Επειδή την έχεις μεγάλη???

Μην μασάς αυτός που με ξεπαρθένιασε την είχε 25 πόντους!

Δεν μασάω εγώ από μεγάλες πούτσες

Ε ελεος ρε κοπελια γαμω το

καταλαβαίνεις τώρα τι λέω φιλαρα μου? [/quote]

Σου είπε για άλλον την ώρα που τη γάμαγες;

Δεν σου έπεσε;

Την έφτυσες πριν φύγεις;

palamas

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
441
Πόντοι
21
Καλά λέει ο άλλος για την εμφάνιση παίδες. Αλλά να ξέρετε θέλει και τρόπο.

Και, και, και...:confused:

Τελοσπάντων, όταν φτιάξετε ένα ωραίο πακέτο άνω του 7 θα καταλάβετε ότι τελικά ποτέ δεν θα περνάτε καλά για καιρό.

Πρέπει να πέσετε σε πολύ ειδική περίπτωση διότι στην σημερινή εποχή, όλα είναι της πλάκας.

Οπότε πάρτε ανάσες και κοιτάξτε να περνάτε απλά καλά για όσο πάει το πράγμα κι ότι γίνει μετά!

:rockon:

Με λίγα λόγια ζήσε το σήμερα κι όσο πάει.

• Like
Αντιδράσεις: tnt60

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom