Το ότι οι γυναίκες δεν είναι με όλους τους άντρες έτσι όπως περιγράφεις, κάτι σημαίνει αυτό για τους άντρες...
Δεν είναι με όλους τους άνδρες το ίδιο φυσικά.
Θα είναι καλές προσωρινά με εκείνον που "τους κάνει".
Όπου εκεί βάλε στο νου σου ότι μπορεί να κατεβάσει η φαντασία σου κι ακόμη παραπέρα.
Το τι μπορεί να θέλει μια γυναίκα είναι απίστευτο και διαφέρει:
-κάποια ήθελε ισπανό.Λατίνο γενικά.Της μίλησε ένας γνωστός μου κοιλαράς 1,60 με φρύδια και ψωρίαση και την ξεμούνιασε σε τέτοιο βαθμό που αυτή και παντρεμένη πλεον έρχεται σε εκείνον και την κάνει να χύνει πολύ δυνατά.
-Κάποτε μια με ερωτεύτηκε επειδή βοήθησα μια γριούλα να ανέβει στο τραίνο.Έλεος.
-Κάποια άλλη γούσταρε συγκεκριμμένο ζώδιο
-μια γκόμενα που γαμούσα με παράτησε μόλις είδε το φτωχικό μου όχημα και ξενέρωσε όταν της είπα ότι πληρώνω ενοίκιο.
Ξαφνικά έπαψε να χύνει όταν τη γαμούσα και με παράτησε για άλλον
-άλλη είχε κόλημα με τους φαλακρούς και ξυρισμένους γιατί όπως μου είχε πει φαντάζεται ένα γιγαντιαίο φαλλό στη θέση του κεφαλιού τους και ερεθίζεται εγκεφαλικά.
Φυσικά όλα αυτά μπορούν να αλλάξουν
χωρίς προειδοποίηση ανά πάση στιγμή αλλάξει θέση ο κάλος που έχει η καθεμιά στον εγκέφαλο.
Επίσης δε παίζει ρόλο πόσο "κυριλέ" σοβαρή είναι,πόσο ευγενική η με τα νερά σου παει ή πόσο πουτανί είναι.
Τα είχα με σοβαρό κορίτσι πανεπιστημίου που δεν προκαλούσε ποτέ και ταιριάζαμε σε όλα.
Ήταν σοβαρή και δεν είχε δώσει δικαίωμα.
Ώσπου κάποια φορά πήγε στο γυναικολόγο της μετά από διακοπές 1 μήνα.Δεν ειχα κανει καθολου σεξ μαζι της.
Και ο γυναικολογος ζητησε επαναληψη στο παπ γιατι ο κυτταρολογος που το ειδε στο μικροσκοπιο ηταν γεματο σπερμα(οχι δικο μου προφανως)
Μετα απο εντονη πιεση παραδεχτηκε πως κοιμηθηκε με ενα τυπο που γνωρισε στις διακοπες.
Ομως ειπε το μετανοιωσε κι οτι εμεβα αγαπουσε.
Εννοειται εφαγε πουλο.
Πονεσε πολυ αυτο.
Θα μου πειτε μεμονομενη περιπτωση
Θα σας απαντήσω:
Δεν είναι έτσι Απλα αυτη με ξεγελασε
Ολες οι γυναικες εχουν μεσα στο μυαλο τους την πονηρια.
Δεν ειναι τυχαιο που η ευα παρασυρθηκε απο το φιδι και πηρε υο μηλο.Κι ο μαλακας ο Αδαμ της ειχε εμπιστοσυνη και το δαγκασε και χασαν τον παραδεισο.