troubaman μιλάς πολύ σωστά.....Μπορώ να πω ότι αυτά που γράφεις μπορούν να χαρακτηριστούν και ως διατριβή περί γυναικών.....Όμως διαφωνώ σε κάτι......Οι πουτάνες της φυλής και κάθε φυλής που είναι ξεκάθαρες, είναι μόνο για να περνάς καλά......Ποτέ μα ποτέ δεν υποκαθιστούν μια σχέση, έναν αρραβώνα ή ένα γάμο.......Άντρες που πέρασαν όλη τη ζωή τους μόνο με πληρωμένο έρωτα δεν έχουν σε καμία περίπτωση τις εμπειρίες και την ωρίμανση της σκέψης και της ζωής τους γενικότερα όσο ένας άντρας που έκανε 2, 5, 10, 20, 50 σχέσεις.......Άλλο οι πουτάνες....Οι πουτάνες είναι το φρούτο που θα έλεγε και ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου.......Αυτές χρειάζονται για να ξεδίνεις, να κάνεις το κέφι σου.......Ουαί κι αλίμονο αν μείνουμε σε όλη μας τη ζωή με τις βίζιτες......Μπορεί να έχεις λοιπόν δίκιο σε όσα λες αλλά πίστεψέ με καμιά γυναίκα δε θα σου δώσει τα ίδια με την προηγούμενη.....Ξέρω, έχουν τρελαθεί εντελώς τα τελευταία χρόνια, είναι για τα σίδερα αλλά επιβάλλεται να συνάπτουμε σχέσεις με το ωραίο φύλο, πώς να γίνει δηλαδή.........Ειδάλλως θα αποζητάς την αγάπη στις πληρωμένες και εκεί θα είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα.........Επομένως ως παλιός και έμπειρος θα σου πω προχώρα με μια άλλη κοπέλα και πού ξέρεις, οι νέες εμπειρίες μπορεί και να σε κάνουν να αλλάξεις γνώμη..............
Υ.Γ. Τόσο καιρό διάβαζα το troubaman ως troubleman..........
Υπέροχα τοποθετημένη η γνώμη σου φίλε μου και δίνεις βήμα για όμορφο διάλογο!
Πόσο σπάνιο αυτό!Να χαίρομαι να διαβάζω μια γνώμη κι ας με βρίσκει να διαφωνώ σε ορισμένα λεπτά σημεία.
Είμαι 42 ετών.Από τα 16 στις πουτάνες από τα 20 στις κανονικές γυναίκες.
Στη ζωή μου αυτά τα δύο πήγαιναν παράλληλα.Ίσως αυτό δε με τιμά,αλλά το παραδέχομαι πως ποτέ δεν εγκατέλειψα τις ιερόδουλες.
Είχαν μια μαγεία,ένα κάτι που η ''κανονική'' χωρίς πληρωμή γυναίκα δε μπορούσε να μου το δώσει.
Συγκεκριμμένα έχω ως φετιχ να γαμάω άγνωστες γυναίκες.Δε θέλω να τις γνωρίσω να μάθω το χαρακτήρα τους να εξοικειωθώ.Θέλω να κάνω σεξ μαζί τους έτσι μπαμ και κάτω.
Επειδή η καριόλα η κοινωνία αυτό σπάνια στο δίνει(κανα τυχερο one night stand σε διακοπές ή στη δουλειά),αλλά οι περισσότερες γυναίκες σε περνάνε μέσα από τη διαδικασία των ΡΑΝΤΕΒΟΥ ε τελικά μου στερούν το φετιχ μου.
Όταν η άλλη σου λέει ''στοπ που πας,να γνωριστούμε πρώτα'' ενώ εσύ είσαι τέρμα καβλωμένος και επιθυμείς διακαώς να εκσπερματίσεις εεεε και πρέπει να επιστρατεύσεις κοινωκικές δεξιότητες όπως λίγο χιούμορ,λίγο αντρίλα,λίγο μαγκιά κτλ...
εεεε πάει το γλυκό έχασε σε γεύση.
Άλλοι γουστάρουν να νοιώθουν για μια γυναίκα,να την αγαπούν,θέλουν να κάνουν έρωτα και όχι σεξ.
Εμένα αυτό δε με συγκινεί.
Το μόνο μείον στις πουτάνες είναι πως στερούνται κοινωνικού ''περιβλήματος'' ''καθωσπρεπισμού'' .Αυτό θα τις έκανε ακόμη πιο καβλωτικές:
Να εξηγήσω τι εννοώ:Είναι με τα εσώρουχά τους και ο ρόλος τους είναι να πηδιούνται.Επομένως δεν εξιτάρει τόσο όσο πχ να βρεις μια κοπέλα εκεί έξω πχ γκαρσόνα και να την πας στις τουαλέτες να τη γδύσεις και να τη γαμήσεις ενώ πριν λίγο ήταν γκαρσόνα.
Τα μασάζ κατ οίκον έχουν αυτό το θετικό:Σου δημιουργούν την ψευδαίσθηση πως αν γαμήσεις δε θα είναι καραμπινάτη πόρνη αλλά κοπέλα με κοινωνική καθωσπρέπει υπόσταση.
Πάμε παρακάτω:
Προσωπικά έχω ανθρώπους να αγαπάω.Δεν ψάχνω αγάπη στο πρόσωπο μια γυναίκας.
Τους έρωτές μου τους έζησα στον όποιο βαθμό και είδα πως είναι απλά ένα εφηβικό καπρίτσιο και τίποτε άλλο.
Δεν επιζητώ ούτε αυτό από μια γυναίκα.
Θα μπορούσα να ερωτευτώ ένα βιρτουόζο βιολονιστα για το πόσο ωραία παίζει,ή μια αθλήτρια του Ταεκ βο ντο για την τεχνική της..ή ένα ηθοποιό για μια ερμηνεία τους
είδες ότι τοποθέτησα τον έρωτα στα πλαίσια του θαυμασμού για έναν δεξιοτέχνη ανεξαρτήτως φύλου για να τονίσω το πόσο ξέχωρα έχω αυτή την έννοια από την ερωτική επιθυμία έλξη και απόλαυση.
Πάμε στην οικογένεια.Δε θέλω γιατί δε μ αρέσουν τα παιδιά.Οπότε δώρον άδωρον.
Συνοψίζοντας.Για μένα:
ΑΛΛΟ έρωτας
ΑΛΛΟ αγάπη
ΑΛΛΟ ανγακη για οικογενεια
και ΑΛΛΟ ερωτική έλξη και επιθυμία οργασμικών συσπάσεων της ουρήθρας μου που ειναι το ΜΟΝΟ πράγμα που επιθυμώ από μια γυναίκα.