George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.843
- Πόντοι
- 1.056
Μάλλον δεν έχεις πάει ποτέ με κανονική γυναίκα..ποια η διαφορά?
Πλάκα μου κάνεις ρε φίλε?
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα..
Μάλλον δεν έχεις πάει ποτέ με κανονική γυναίκα..ποια η διαφορά?
Τώρα μας έκανες την μούρη κρέας.Εχει μεγάλη βαρύτητα η γνώμη σου,να ξέρεις.Η μαλακια σε έχει τυφλώσει και δεν μπορείς να αντιληφθείς το σοβαρό από το αστείο.Σε παρακολουθώ πάντως,τα ποστ που γράφεις.Ποστ αρχικαραγκιοζη είναι,μην νομίζεις.και να γιατί δεν θα γαμήσετε ποτέ χωρίς χρήμα...
σχόλια εμετικά, λίγες αράδες που δείχνουν ότι τα συμπλέγματα κάνουν πάρτι.
είμαι σίγουρος πως ανήκετε στην κατηγορία αυτών που και τα κορίτσια εδώ μέσα (ορθώς) ρίχνουν άκυρα...
Ετσι όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση πρέπει να διαλέξεις σε ποια κατηγορία θα παίξεις σαν ανδρας ...
Alpha : Call girls, πουτανακια, μαζατζουδες και πουλ μουρ στις καριολες
Beta ... αγαπούλης, σχεσακιας, παρακαλεσακιας, αναξιοπρεπεις
Ε ναι...εντελως διαφορετικοι κοσμοι...καπου δηλαδη πρεπει να αυτοπροστατευτουμε απο το χαμηλο επιπεδο της νεας γενιας.Μεγάλη κουβέντα..
Γενικά η νέα γενιά είναι καταδικασμένη, όλοι με ψυχολογικά!
Και το μεγαλύτερο ποσοστό προέρχεται απο τον ψηφιακό κόσμο που ζούνε..
15+χρονια μετα απο την πορεια μου με εκδιδομενες γυναικες,πολυ δυσκολα ταιριαζω με κοπελες της ηλικίας μου ή μικροτερες,αισθάνομαι οτι με μικραινουν με αποτελεσμα να ειμαι εξω απο τα νερα μου,μη λειτουργικος και ειμαι σε εντελως αλλους ρυθμους απο τους δικους τους...συνεπως για να μην μεινω αναπηρος ακολουθωντας τους ρυθμους τους,δεν πλησιαζω καν.
Μη νομιζεις οτι πλεον μπορω να "παιξω μπαλα" εξω...τοσα χρονια στον αγοραιο ερωτα ξεχνας να φλερταρεις...οπότε περιμενω να με φλερταρουν.γιατι δεν κοιτας μεγαλυτερες??
Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα σημερα,μπορει να το χρησιμοποιησει καποια ολο αυτο υπερ της σαν "βιασμο"τοσες καυλιαρες ΕΠΟΠ υπάρχουν γιατί δεν ρίχνεις κανέναν πούτσο εκεί, γαμάνε φαντάροι και ανώτεροι, για' δε γαμάς εσύ;
Ε ναι...εντελως διαφορετικοι κοσμοι...καπου δηλαδη πρεπει να αυτοπροστατευτουμε απο το χαμηλο επιπεδο της νεας γενιας.
Φαινεται να ξεπεράστηκε πια το σταδιο φλερτ...το 90% γυρω ειναι αδιαφορες..και στην τελικη γιατι να μην φλερταρουν και οι γυναικες αν ενδιαφερονται...αυτο ισχυει δυστυχως. πολυ χαμηλο ρε πουστη...
δεν εχει να κανει με τη μορφωση,αλλα την ελλειψη κοινωνικης παιδειας και ενσυναισθησης.
λιγο τα σοσιαλ,λιγο οι διαλυμενες οικογενειες,λιγο η επιρροη απο αλλοδαπους δευτερης γενιας.
και αν με τις κοπελες αυτο το προσπερναμε επειδη μας ενδιαφερουν,με τα αμπαλα αρσενικα δεν υπαρχει περιθωριο συνεννοησης σε χωρους εργασιας η αναγκαστικης συνυπαρξης. καλη ωρα,στο στρατο
για πολλες μπατσες..! ο νηματοθετης μπορει να επιβεβαιωσει ,αν και αυτος πιτσιρικας ειναι.
σιγουρα θα παρατηρει πως επικοινωνουν οι μεγαλυτεροι φανταροι με τους μικροτερους,τα γηραιοτερα στελεχη με τα νεοτερα.
ανεκαθεν οι πιο πιτσιρικαδες εβγαζαν αντιδραση η αμφισβητηση,οκ ολοι περασαμε απο αυτο το σταδιο.
αμφισβητιες μπορει να ημασταν,οχι ομως κακομαθημενοι και ασεβεις.
σημερα παρατηρουνται φαινομενα οπως ξερολιαση -ελλειψη σεβασμου και τακτ-τεμπελια-αμπαλοσυνη-κυριως αντικοινωνικοτητα
και για να επικεντρωσουμε στα γυναια,παλιοτερα ακομα και σε παρτυ αναρχομεταλλαδων να πηγαινες ,παρατηρουσες μια αλφα επικοινωνια.
ειχες περιθωρια φλερτ ακομα και με μια μια μεταλλου,μπορουσες να κανεις μια υποτυπωδη κουβεντα.
σημερα ακομα και σε παρτακια του πιο in club να πας,ολες με το κινητο θα ειναι.
πρεπει να εισαι σκληρος καριολης γι'αυτο λεω και ξαναλεω,μην περιμενετε μονο τη νυχτα.
οι καλυτερες πεσιματικες γινονται την ημερα!
συνεχίζεις να επιβεβαιώνεις το γεγονός ότι δεν ξέρεις απολύτως τίποτα από γυναίκες. Και δεν πρόκειται να το μάθεις στα μπουρδέλα να είσαι σίγουρος.Αυτό το "incel" που γράψατε κάποιοι τι είναι ακριβώς? Δεν μ αρέσουν γενικά οι ταμπέλες...
Όπως και να χει ευχαριστώ για τις κριτικές καλες ή κακές, να ξέρετε δε παρεξηγουμαι εύκολα οπότε γράψτε ελεύθερα ό,τι νομίζετε.
Ήθελα να πω κάτι ακόμα, προχθές είχα βγει με κάτι φιλαράκια (όχι συνάδελφοι) οι οποίοι ασχολούνται πολύ με τα σοσιαλ και γαμανε πολύ καλά θα έλεγα απ αυτά. Είχαμε κάτσει να πιούμε καφέ και κάθε 2-3 λεπτά χτυπούσε το κινητό ενός "γκλιν γκλιν", ήταν μηνύματα απ τη γκομενα, του λέω σε κάποια φάση "Γραψτη στα αρχιδια σου ρε μαλακα μιλάμε τώρα εδώ", μου απαντάει "Δε γίνεται φίλε αν δεν απαντήσω θα βρω το μπελά μου μετά, θα πέσει ανάκριση" και σκέφτηκα από μέσα μου "Πόσο μουνοδουλος παιζει να σαι". Αυτό είναι που δεν θέλω, να εχω μπάστακα πάνω απ το κεφάλι μου δε μπορώ. Στη φάση που βρίσκομαι τις γυναίκες(εκτός της δουλειάς) μόνο για γαμησι τις θέλω, δε γουστάρω να με πρήζουν με τα ψυχολογικά τους. Και δεν γενικευω το 80% περίπου έχει την ίδια συμπεριφορά, το υπόλοιπο 20% είναι κυρίως κορίτσια από επαρχία.
Κάποιος τσιτώθηκεΤώρα μας έκανες την μούρη κρέας.Εχει μεγάλη βαρύτητα η γνώμη σου,να ξέρεις.Η μαλακια σε έχει τυφλώσει και δεν μπορείς να αντιληφθείς το σοβαρό από το αστείο.Σε παρακολουθώ πάντως,τα ποστ που γράφεις.Ποστ αρχικαραγκιοζη είναι,μην νομίζεις.
Φαινεται να ξεπεράστηκε πια το σταδιο φλερτ...το 90% γυρω ειναι αδιαφορες..και στην τελικη γιατι να μην φλερταρουν και οι γυναικες αν ενδιαφερονται...
Οχι να φλερταρουν ρε φιλε...εγω οτι καλυτερο μπορουσα εχω κανει,ξοδεψα πολυ χρονο,πολυ χρημα,υποβαθμιστικα πολυ για να φτασω το επιπεδο τους,γαμηθηκα ψυχολογικα...αφηνω το φλερτ για νεοτερες γενιες που εχουν ορεξη και διαθεση για τραβηγματα.καλα αν περιμενες να σε φλερταρει γυναικα,παρατα τα τυπε...
το μονο που απομενει να κανεις ειναι αλλαγη φυλου.....χωρις παρεξηγηση ,ετσι?...
παρε λιγο τα πανω σου.....μην εισαι ηττοπαθης.
Αυτό δεν είναι κατηγορία τύπε... Σούπερ Μάρκετ είναι... και του πουλιού το γάλα να'ούμε...κατηγορια αλφαβητα δεν υπαρχει τυπε? παν μετρον αριστον
τοσες καυλιαρες ΕΠΟΠ υπάρχουν γιατί δεν ρίχνεις κανέναν πούτσο εκεί, γαμάνε φαντάροι και ανώτεροι, για' δε γαμάς εσύ;
Γενικά ναι είναι χάλια ο στρατός , αλλά κάποιους μπορεί να τους αρέσει εμείς πχ είχαμε στην μονάδα έναν ΟΒΑ (οπλίτης βραχέας ανακατατάξεως) ο οποίος τελείωσε την θητεία του και έκανε αίτηση να τον ξαναπάρουν μόνιμο (είχε βαθμό δεκανέα , αυτοί λογικά δεν φτάνουν σε μεγάλο βαθμό αν υπάρχουν ακόμα) άρα υποθέτω πως του άρεσε εκεί η εκτός και αν δεν είχε άλλη επιλογή για δουλειά οπότε το έκανε αναγκαστικά.μηπως ο τυπος ειναι απλα δοκιμος και μας δουλευει?
αλλα ξεχασα,μας ειπε πως ειναι σε γραφειο....οποτε καταλαβαινω....καταραμενη ρουτινα.
γενικως, ο στρατος ειναι μια τοξικη κατασταση....απ' οπου και να την πιασεις...
μονο που ξυπνας απο τις 6 και φορας καθε μερα αυτες τις μαλακιες στολες
αμα μεχρι να βγεις στην προωρη συνταξη κανεις αγγαρεια,τι να την κανεις τη συνταξη....θα εχει φυγει ετσι η ζωη.
ισως μια αλλαγη επαγγελματικου προσανατολισμου του εδινε την απαραιτητη ωθηση στην κοινωνικη αλληλεπιδραση με τα γυναια
...κατα βαθος πιστευω οτι λυπαται τον εαυτο του για το το δρομο που επιλεξε.....
αυτο του δημιουργει μια αισθηση γενικευμενου ξενερωματος...και ψυχολογικη δυσκαμψια