Θα τολμήσω να πω μια γνώμη αν και σχετικά ΄΄νέος΄΄ στο άθλημα (2 χρόνια) αλλά όχι και στην ηλικία (57+). Μια γυναίκα που ξεκινά να εργάζεται ως εκδιδόμενη μπορεί να έχει ως αιτίες δεκάδες. Από μεγάλη ανάγκη χρημάτων και έλλειψη εναλλακτικών μέχρι τον εθισμό στο σεξ και τη νυμφομανία, τίποτε δεν αποκλείεται. Το σημαντικό, για μένα, είναι όχι γιατί ξεκινά αλλά γιατί ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ. Η εύκολη απάντηση είναι για το ΄΄εύκολο χρήμα΄΄. Ως άντρας θα διαφωνήσω ότι είναι ΄΄εύκολο΄΄ αν και τα ποσά που παίζονται είναι υπό προϋποθέσεις αρκετά μεγάλα. Και δεν είναι εύκολο αν σκεφτούμε τους κινδύνους των συναντήσεων με αγνώστους, βράδυ, όχι και στις καλύτερες περιοχές (βλ.
Μεταξουργείο), την αντιμετώπιση περιέργων τύπων με ψυχολογικά ή άλλα προβλήματα, το ρίσκο να κολλήσουν κάποιο ΣΜΝ όσο κι αν προσέχουν, τον κίνδυνο της κοινωνικής κατακραυγής αν τυχόν μαθευτεί στον κοινωνικό τους κύκλο και άλλα πολλά που νομίζω ότι όλοι λίγο πολύ τα φανταζόμαστε. Θα μου πείτε ότι υπάρχουν και άλλες δουλειές πολύ πιο ΄΄βαριές΄΄ (βλ. απορριματοφόρα κ.α) αλλά εδώ δεν πάμε να βρούμε αν υπάρχουν χειρότερες ή καλύτερες δουλειές απ΄αυτήν αλλά τους λόγους για να μπει μια κοπέλα στον κύκλο αυτό. Κλείνοντας νομίζω ότι για όποιον λογο και να ξεκίνησε κάποια κοπέλα μπορεί να αποφασίσει αν θα βάλει όρια που θα την διατηρήσουν κυρία ή όχι. Η απόφαση είναι δική της και δεν μας πέφτει λόγος. Όσο για την κοινωνική προσφορά τους τη θεωρώ ιδιαίτερα σημαντική για την ισορροπία που επιφέρουν στις βιολογικές ανάγκες όλων εμάς των αντρών. Συνεπώς, αν μη τι άλλο, ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ το δικαιούνται, αν όχι όλες, οι περισσότερες. Χρόνια Πολλά σε όλους και μακάρι το 2025 να μας φέρει ότι επιθυμει ο καθένας, και φυσικά πολύ περισσότερο και καλύτερο σεξ...