Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.333
...."χρήσιμα"...σ οτι μ αφοράΤο φαντάζομαι και το ασπάζομαι απόλυτα... είναι γλυκό το ποτό της αμαρτίας που λέει και το άσμα...και τα λεφτα ....ακόμα πιο γλυκά...
...."χρήσιμα"...σ οτι μ αφοράΤο φαντάζομαι και το ασπάζομαι απόλυτα... είναι γλυκό το ποτό της αμαρτίας που λέει και το άσμα...και τα λεφτα ....ακόμα πιο γλυκά...
Η καλύτερη απάντηση ως τώρα.......4 στα 4 ........σωστός απολυταΟι βίζιτες έχουν 4 χαρακτηριστικά,
έχουν χαμηλή ιδέα για τον εαυτό τους,
δεν έχουν βαθύ συναίσθημα και είναι επιφανειακές,
είναι "κλωτσοσκούφια" δλδ τις κουμαντάρουν άλλοι,
και έχουν υπερβολική εξάρτηση από το χρήμα.
Λίγες είναι οι σεξουλιάρες.
Οι περισσότερες κάνουν σεξ μηχανικά.
Κάποιες από αυτές είναι καλόψυχες.
....σε καταλαβαίνω απόλυτα..κι εγώ έχω καλό επίπεδο μόρφωσης και αντικείμενο εργασίας, αλλά δεν "φτάσανε "στα μεγάλα ζόρια και πήρα την απόφαση να κάνω το χόμπι μου(ψοφάω για σεξ με διαφορετικά άτομα,ισχύει 1000%) "εργασία "Πάντα είναι "χρησιμα"... Χαράς το κουράγιο σας, αλλά εγω ειλικρινά κατά 90% θα το έκανα... με έχουν "γαμησει" τόσο στην ζωή μου εργασιακά (οχι με κακούς μισθους, αλλά δίνοντας όλο μου το είναι... μοχθήσει πολύ που λένε... ) που ειλικρινά και να το πω και ωμά, να ρίχνω και 3-4 γαμησια την ημέρα ακόμα λαι σε 50-60 ετών γυναίκες... θα μου φαινόταν ΌΑΣΗ στην έρημο...
Σωστή και ειλικρινής....σε καταλαβαίνω απόλυτα..κι εγώ έχω καλό επίπεδο μόρφωσης και αντικείμενο εργασίας, αλλά δεν "φτάσανε "στα μεγάλα ζόρια και πήρα την απόφαση να κάνω το χόμπι μου(ψοφάω για σεξ με διαφορετικά άτομα,ισχύει 1000%) "εργασία "
....συνειδητή απόφαση ,και μπήκα στα βαθιά με την αλήθεια μου. Στιγμή δεν εχω μετανιώσει .Σωστή και ειλικρινής
και προσθέτω το 5ο. Απιστευτες στα συνεχή ψέματα, προς όλες τις κατευθύνσειςΗ καλύτερη απάντηση ως τώρα.......4 στα 4 ........σωστός απολυτα
....ελεγχόμενο συναίσθημα, έχεις δίκιο.. πχ εγω νιώθω μονο για συγκεκριμένα άτομα στην ζωή μου,οπου υπάρχει χρημα,δεν υπάρχει συναίσθημα..υπάρχει μόνο "ωμο"σεξ,εξάλλου αυτο ειναι το ζητούμενο στην "εργασία "αυτη.Ακόμη και να μην το παραδέχονται, είναι απολύτως αμοραλιστριες......κινητά jukebox.......αν κάποια στιγμή παρασυρθουν σε συναισθηματισμους, τούς ξεχνούν στο δευτερόλεπτο, μόλις δουν το πράσινο χαρτί.....πόσα φονικά έχουν γίνει έτσι, από πουτανοκαψουρηδες
....συνειδητή απόφαση ,και μπήκα στα βαθιά με την αλήθεια μου. Στιγμή δεν εχω μετανιώσει .
Γεια σου ρε Νιονιο!!!Αυθορμητη θα μ ελεγα ...όπως μου "σκάνε "στο μυαλό,ετσι τα λεω χαχαχαχα!!Τζο μοναδική
Απολυτα σωστή.....Και οπως ειχε γραψει και η κυρια Ελενα Χατζη καποτε στο νημα της. "Περνας στην απεναντι οχθη και δεν υπαρχει επιστροφη".
Βεβαια σε ολους τους κανονες υπαρχουν και εξαιρεσεις.
Θα μπορουσες να γαμας καθε μερα γυναικες 50-60 χρονων; Για ποσο καιρο συνεχομενα; Για ενα μηνα; Για δυο; Για τρεις;Πάντα είναι "χρησιμα"... Χαράς το κουράγιο σας, αλλά εγω ειλικρινά κατά 90% θα το έκανα... με έχουν "γαμησει" τόσο στην ζωή μου εργασιακά (οχι με κακούς μισθους, αλλά δίνοντας όλο μου το είναι... μοχθήσει πολύ που λένε... ) που ειλικρινά και να το πω και ωμά, να ρίχνω και 3-4 γαμησια την ημέρα ακόμα λαι σε 50-60 ετών γυναίκες... θα μου φαινόταν ΌΑΣΗ στην έρημο...
Αν είσαι σε μια ηλικία γύρω στα 30 , το κάνεις άνετα... αν είσαι μικρότερος ακομα πιο άνετα.. γυμναστικη θέλει και κάνα χαπάκι αν δεν σηκωνεται το εργαλείο... θεωρώ ότι έστω και για 1 χρόνο να το κάνεις, τα χρήματα είναι πολύ πολύ πολύ καλύτερα από τις απολαβές ενός μισθωτού... θα έκανα λοιπόν το πουλί (καρδια) μου πέτρα και ναι θα τις πηδαγα!!!Θα μπορουσες να γαμας καθε μερα γυναικες 50-60 χρονων; Για ποσο καιρο συνεχοιμενα; Για ενα μηνα; Για δυο; Για τρεις;
Πιστευω οτι ειναι πολυ πιο δυσκολο για τον ανδρα σωματικα, να ανταπεξελθει σε τετοια δουλεια, ενω για την γυναικα ειναι πιο δυσκολο ψυχολογικα.
Δεν μπορούν να την κάνουν όλες αυτή τη δουλειά.....πρέπει να αντέχεις ψυχολογικά τη σιχαμαρα ....ενα σωρό νέες κοπέλες " ξεκωλιαζονται " για 3 ευρώ την ώρα για 10+ ώρες τη μέρα γιατί δεν αντέχουν να ξεκωλιαστουν στη βίζιτα .... επιπλέον δεν είναι λίγα τα παραδείγματα κοριτσιών που είτε το ρίχνουν στο ποτο είτε στην λουκουμοσκονη ( πρέζα δύσκολα γιατί σε κάνει να μοιάζεις σαν τελειωμένος) ....σε κατανοώ φίλε πάντως απόλυτα ...με καλές σπουδές και θεωρητικά μέλλον ψάχνω ήδη τι μπορώ να κάνω εναλλακτικά στη ζωή γιατί στην γαλέρα που μαι χωμένος δεν με βλέπω να αντέχω για πολύ ....με βλέπω χαπακια ....Αν και παλιό το τοπικ... πόσοι από εσάς/εμάς θα θέλατε να κάνετε την δουλεια αυτή αλλά δεν μπορειτε/μπορούμε? Και δεν αστειεύομαι... η ερώτηση δεν αφορά αυτούς που έχουν οικονομική άνεση... αφορά τον απλό καθημερινό τύπο, που σπούδασε τοσα χρόνια, έκανε μεταπτυχιακό και είναι σερβιτόρος, ντελιβερας, δουλευει σε μια εταιρία χωρίς ρεπό, πωλητής με 700 ευρώ τον μήνα... Ειλικρινά, εγώ τείνω προς το "ενδεχομένως θα το έκανα για κάνα δυο χρόνια για να κάνω μια γερή μπάζα και μετά back to real life"...