Νέα

Για περισσότερο σπέρμα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xristos1000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Συναγωνιστές, το σπέρμα μου έχει γίνει πού πηχτό... και δεν αρέσει στη γκόμενα. Λέτε να έχω τπτ?

Τύπε με τόσο φαρμάκι που κουμπώνεις θες να είναι και φυσιολογικό το σπέρμα σου?  :2funny:
Τύπε αν δώσεις ποτέ αίμα σε κάποιον που έχει ανάγκη θα ξυπνήσει και θα έχει πάθει πριαπισμό μετά την μετάγγιση.  :grin:

memphesis

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2014
Like
1
Πόντοι
1
ΧΑ ΧΑ ΧΑ 6 σφυρίχτρες, έγραψες τύπε! Και η φάση είναι πως την ερχόμενη βδομάδα πάω να δώσω εθελοντικά αίμα... με την ευκαιρία θα με τσεκάρουν κιόλας. Πάντως ο ουρολόγος μου είχε πει πως τα ανυψωτικά κάνουν καλό στην κινητικότητα των σπερματοζωαρίων.

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Εχεις δικιο, αλλα ηταν τοσο καυλιαρικο το μουνακι, τοσο σεξυ...που στην αρχη της τον εβαλα ..
:S κ μετα λετε γιατι αρπαζετε δωρακια,τεσπα να προσεχεις γτ αυτες οι στιγμες μπορουν να πληρωθουν πολυ ακριβα
Τα σεβη μου.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Για να βοηθήσω τη κουβέντα.
Τα προσπερματικά υγρά χρησιμεύουν για λόγους λύπανσης και σχετικής διευκόλυνσης. Δεν περιέχονται  σπερματοζωάρια σε αυτά και άρα δεν υπάρχει πιθανότητα σύλληψης, εκτός αν χύσεις τμηματικά και δεν το καταλάβεις ( λέμε τώρα !!! ).

Το μεγαλύτερο μέρος των σπερματικών υγρών παράγονται στο προστάτη που είναι ένας αδένας με μυική κυρίως σύσταση. Η ποσότητα των σπερματικών υγρών εξαρτάται απο το μέγεθος του, την υγεία του και την ηλικία. Ο αριθμός των σπερματοζωαρίων στο σπέρμα δεν σχετίζεται με την ποσότητα του σπέρματος αλλά με την καλή η όχι λειτουργία των αρχιδιών και την ποιότητα του πόρου που οδηγεί απο τα αρχίδια στον προστάτη.

Η ταχτική λειτουργεία του προστάτη 2-3 φορές την εβδομάδα συντελεί σημαντικά στην υγεία του. Η υπερλειτουργία του η η υπολειτουργία του σχετίζεται με διάφορες παθήσεις όπως καλοήθης υπερπλασία, και προστατίτιδες λόγω ασυμπτωματικών ελαφρών λοιμώξεων. Λαικώς αμα το ζορίζεις για καιρό το εργαλέιο μπορεί και να πρηστεί. Αμα το αφήνεις και μπουκώνει μετά θέλει ξεκάπνισμα.

Εν ολίγοις αμα το δουλεύουμαι σωστά και τακτικά το εργαλείο θα παίζει μια χαρά για πάρα πολύ καιρό.

Διάφορα ''φάρμακα'' ιδίως ορμονικής βάσης ( βλέπε τεστοστερόνη και παράγωγά της  ) αποτελούν μέγιστη μαλακία ιδίως σε νέους ανθρώπους. Αν έχει κανείς αμφιβολίες ας ρωτήσει για τις μακροχρόνιες σεξουαλικές επιδόσεις αθλητών η επαγγελματιών bodybuilders.

simera_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
130
Πόντοι
281
οι τεχνητοί φουσκωτοί δεν έχουν άπλα...και δεν κανει και κουκου τζα...εκει να δεις ζωρι!

tarl talbot

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
21
Πόντοι
11
Συναγωνιστές, το σπέρμα μου έχει γίνει πού πηχτό... και δεν αρέσει στη γκόμενα. Λέτε να έχω τπτ?
Αν θελεις το σπερμα σου να ειναι λιγοτερο πυκνο αγορασε ενα βλεννολυτικο απο το φαρμακειο πχ το trebon-n ,πιες το μια ωρα πριν
το γαμισι και καλη ορεξη στην την mademoiselle (αν βελτιωνει την γευση δεν ξερω).

Συνημμένα

• tumblr_mg9atfbO421qjv9ywo1_500.jpg
    tumblr_mg9atfbO421qjv9ywo1_500.jpg
    42,6 KB · Εμφανίσεις: 39

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Εγώ ρε μάγκες πάντως δε βγάζω προσπερματικά υγρά.

Καθόλου τίποτα. Αλλά στο χύσιμο κανονικότατα όλα.

Είναι οκ έτσι?

NBAZ

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Οκτ 2010
Κριτικές
38
Like
1.809
Πόντοι
3.057
Νομίζω πως πρέπει να στείλεις mail στο μεγάλο δάσκαλο...

Συνημμένα

• 1092706001.jpg
    1092706001.jpg
    237,7 KB · Εμφανίσεις: 81

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom