Έχω ένα φίλο που ντρέπεται να πάει γιατρό. Το πρόβλημα που έχει είναι ότι ξαφνικά το σπέρμα του έχει γίνει κιτρινωπό και παχύρευστο (κομμάτια σαν ζελ)...........τον έχω πρήξει να πάει να το κοιτάξει αλλά τίποτα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Για περισσότερο σπέρμα!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xristos1000
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 48
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Στείλτον χειροπόδαρα συνΑΕΚτσή! Χωρίς αστεία.Έχω ένα φίλο που ντρέπεται να πάει γιατρό. Το πρόβλημα που έχει είναι ότι ξαφνικά το σπέρμα του έχει γίνει κιτρινωπό και παχύρευστο (κομμάτια σαν ζελ)...........τον έχω πρήξει να πάει να το κοιτάξει αλλά τίποτα.
Επισκέπτης
sonyp900, το κιτρινωπό και παχύρρευστο παραπέμπει σε πυώδες. Πρέπει οπωσδήποτε να πάει σε έναν ουρολόγο για να μη το μετανοιώσει κάποτε, να του πεις.
καλα βρε φιλε σονυ κιαυτος βλεπει το σπερμα του να γινεται ετσι και δεν παει γιατρο???????????????? κατι ξερει μαλλον που δεν στο λεει............Έχω ένα φίλο που ντρέπεται να πάει γιατρό. Το πρόβλημα που έχει είναι ότι ξαφνικά το σπέρμα του έχει γίνει κιτρινωπό και παχύρευστο (κομμάτια σαν ζελ)...........τον έχω πρήξει να πάει να το κοιτάξει αλλά τίποτα.
Δε νομίζω να έχει σχέση. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να δει ειδικό. Μπορεί να ναι κάτι απλό. Με το ίδιο σύμπτωμα που περιγράφεις ειχα τσακώσει χλαμύδια που ανιχνεύτηκαν στο ετήσιο σκανάρισμα αφροδισίων που κάνω. Αυριο στο γιατρό.Την ίδια χρονική στιγμή ξεκίνησε να παίρνει χάπια θυρωειδή αλλά δεν ξέρω αν φταίει και αυτό.
Επισκέπτης
Ακριβώς Eskiya είχες μια ουρηθρίτιδα από χλαμύδια και αυτό ήταν ουρηθρικό έκκριμα.
Επισκέπτης
αυτά τα χάπια δεν έχουν καμιά σχέση με ότι αφορά το σεξουαλικόΤην ίδια χρονική στιγμή ξεκίνησε να παίρνει χάπια θυρωειδή αλλά δεν ξέρω αν φταίει και αυτό.
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.916
- Πόντοι
- 606
ρηξ του διαλυτικο νιτρου.θα δεις και οικονομιαΣυναγωνιστές, το σπέρμα μου έχει γίνει πού πηχτό... και δεν αρέσει στη γκόμενα. Λέτε να έχω τπτ?
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
χωρις να ειμαι γιατροςΣυναγωνιστές, το σπέρμα μου έχει γίνει πού πηχτό... και δεν αρέσει στη γκόμενα. Λέτε να έχω τπτ?
επειδη το ειχα ψαξει παλιοτερα
3 ειναι τα ενδεχομενα:
1) ειναι χοντραδια λογω παρατεταμενης αγαμιας
2) ειναι παροδικο και οφειλεται στη διατροφη
3) εχεις προστατιτιδα
VILLAGE
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 16
Τυποι, με τα αρχικα υγρα που βγαζει το καβλι μας που ειναι διαφανη σαν νερο κολλωδες, εχουν σπερμα η οχι? μπορει με αυτα να μειενι εγκυος γκομενα??
Γαμαγα χθες ενα μουνι καλο, και της τον εχωσα στην αρχη για λιγο και μετα εβαλα καποτα, αλλα το καβλι μου πρεπει να εβγαλε απο αυτο το υγρο οταν της οτν εβαλα στην αρχη
Γαμαγα χθες ενα μουνι καλο, και της τον εχωσα στην αρχη για λιγο και μετα εβαλα καποτα, αλλα το καβλι μου πρεπει να εβγαλε απο αυτο το υγρο οταν της οτν εβαλα στην αρχη
giannis_peir
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
ΑΝ δεν κανω λάθος ονομάζονται προσπερματικά υγρά. Θεωρητικά υπάρχει πιθανότητα σύλληψης αλλά πάρα μα παρα πολύ μικρή...Καλό ειναι πάντως να βάζεις ένα σκουφο μην γίνεις μπαμπας και δεν το πάρεις χαμπάρι.Τυποι, με τα αρχικα υγρα που βγαζει το καβλι μας που ειναι διαφανη σαν νερο κολλωδες, εχουν σπερμα η οχι? μπορει με αυτα να μειενι εγκυος γκομενα??
VILLAGE
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 16
ΑΝ δεν κανω λάθος ονομάζονται προσπερματικά υγρά. Θεωρητικά υπάρχει πιθανότητα σύλληψης αλλά πάρα μα παρα πολύ μικρή...Καλό ειναι πάντως να βάζεις ένα σκουφο μην γίνεις μπαμπας και δεν το πάρεις χαμπάρι.
Εχεις δικιο, αλλα ηταν τοσο καυλιαρικο το μουνακι, τοσο σεξυ...που στην αρχη της τον εβαλα ..
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Εχεις δικιο, αλλα ηταν τοσο καυλιαρικο το μουνακι, τοσο σεξυ...που στην αρχη της τον εβαλα ..
Τύπε τα γούστα πληρώνονται! Πρόσεχε μην σου χτυπήσει καμιά την πόρτα με το παιδί σου!
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
Τύπε τα γούστα πληρώνονται! Πρόσεχε μην σου χτυπήσει καμιά την πόρτα με το παιδί σου!
φαντάζεσαι?
Gamaw Gries
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Μήπως είσαι έγκυος;Φίλε μου, πηδάω συνέχεια οπότε δεν παίζει να είναι από αγαμία (και να μην πηδούσα, θα τον έπαιζα συνέχεια). Στη διατροφή δεν έχω αλλάξει κάτι... Προστατίτιδα, δεν έπρεπε να έχω και κάποιο άλλο σύμπτωμα?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 167
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 72
- Εμφανίσεις