Νέα

Για να μην παρεξηγούμαστε..!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Agent_Nina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 289
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μπα δεν εχω "αναψει" απλα κανει απιστευτη ζεστη
τι να κανουμε δεν ειμαστε ολοι στα ΒΠ ουτε καν στην αθηνα

Αυτό μου το λες για να συγκινηθώ? Ή για να αποδείξεις κάτι στον εαυτό σου?  :2funny:

πραγματικα στα παλαια  τακουνια μου αν συγκινηθεις... στο ειπα για να καταλαβεις οτι φαινεται, αν ανοιξεις λιγο τα ματακια σου κ δεις... ποιες ψαχνονται κ ποιες οχι εδω μεσα. μετα απο τοσα καιρο που ειμαι εδω περα ειναι χαζο να πιστευεις οτι αν ηθελα να βρω γκομενο δεν θα ειχα βρει...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Μην αρχίσουμε τώρα όλοι να ξερνάμε ομαδικώς... κι όχι μόνο τα βυζιά της... τα δαχτυλάκια της τα είδες? Σαν φρατζολάκια ήταν.......... πάω να ξεράσω.......

Εμένα, σαν κρασσάτα λουκάνικα μου φάνηκαν!!! :rockon:

Επισκέπτης
αν ανοιξεις λιγο τα ματακια σου κ δεις... ποιες ψαχνονται κ ποιες οχι εδω μεσα. μετα απο τοσα καιρο που ειμαι εδω περα ειναι χαζο να πιστευεις οτι αν ηθελα να βρω γκομενο δεν θα ειχα βρει...

Επιμένεις!!! Τι να σου πω... Πάλι περαστικά? Όταν λέω κάτι το λέω μία φορά, sorry. Όποιος καταλαβαίνει, καταλαβαίνει!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
πραγματι... οποιος εχει το μινιμουμ αικιου καταλαβαινει...
ελα ενταξει δεν σου βγηκε αυτη τη φορα... να το παιξεις μαγκακι στις γυναικες του σαιτ... νεεεεεεεεεεεεεξτ ταιμ

Επισκέπτης
πραγματι... οποιος εχει το μινιμουμ αικιου καταλαβαινει...
ελα ενταξει δεν σου βγηκε αυτη τη φορα... να το παιξεις μαγκακι στις γυναικες του σαιτ... νεεεεεεεεεεεεεξτ ταιμ

Nαι, ναι!!! Με τάπωσες, με βούλωσες που λέτε κι εσείς τα πιτσιρικάκια! ΟΚ, σταματάω να μιλάω με κουράδες 20κάτι χρόνων! Με τάπωσες!!!  :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μην εκνευριζεσαι κ ριχνεις κ το επιπεδο.. δεν κανει... ειδες τι επαθε η εητζεντ νινα.

φλεσακο μπορει να ειχε κρυφεςς χαρες η κ***τσα :P

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
όσο και κρυφές να ήταν μετά από λίγο τις βαριέσαι...ειδικά άμα είναι σαν κρασάτο λουκάνικο....δεν είναι μόνο οι κρυφές χάρες που κάνουν μια κοπέλα αυτό που είναι....υπάρχουν και πολύ βαθύτερα πράγματα......
ρε παιδιά αυτη η αιώνια διαμάχη των δύο φύλων μήπως να κοπάσει λίγο?....

Επισκέπτης
όσο και κρυφές να ήταν μετά από λίγο τις βαριέσαι...ειδικά άμα είναι σαν κρασάτο λουκάνικο....δεν είναι μόνο οι κρυφές χάρες που κάνουν μια κοπέλα αυτό που είναι....υπάρχουν και πολύ βαθύτερα πράγματα......
ρε παιδιά αυτη η αιώνια διαμάχη των δύο φύλων μήπως να κοπάσει λίγο?....

Για ποια κρυφά μιλάτε? Μάλλον έχασα επεισόδια!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
για τις....κρυφές χάρες της κυρίας καυλίτσας....της γνωστής από τις φωτό που πεοθηλάζει κ.λ.π.............

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Sex / Sex γενικά / Απ: Xωρισμός...  στις: 25/07/07, 16:04 
Παράθεση από: str81977 στις 25/07/07, 14:02
Τα γράφω για να γίνω αρεστός στη Νίτσα, στη Μπάιτ και στη Μαριαννα

Εμένα δηλαδή, με έχουν όλοι φτυσμένη, έτσι...??!!!

αυτο εγραψε η agent_nina μια μερα πριν ανοιξει το thread με τιτλο "Για να μην παρεξηγουμαστε...!" ειναι η πιο λογικη απαντηση στο θεμα.
δηλαδη ηθελε να τραβηξει προσοχη, λογω του οτι την ειχαμε φτυσμενη στα threads, παροτι απο οτι καταλαβα ειχε λαβει ποσα πμ.

πιστευω να συμφωνειτε με τα γεγονοτα.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ας πούμε στον Duracell να την πηδήξει. Θα του πούμε ότι είναι γκομενάρα σαν την καυλίτσα.

Επισκέπτης
πιστευω να συμφωνειτε με τα γεγονοτα.

Χεχε, χαράς στο κουράγιο σου που κάθισες να το ψάξεις! Γενικά πέφτει ΠΟΛΥ φούμαρο ρε συ, δεν το 'χεις πάρει χαμπάρι? :) Αφού αν μου πουν ποτέ "εσένα σε λένε Δημήτρη", δεν θα τις πιστέψω :cheesy:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Χεχε, χαράς στο κουράγιο σου που κάθισες να το ψάξεις! Γενικά πέφτει ΠΟΛΥ φούμαρο ρε συ, δεν το 'χεις πάρει χαμπάρι? :) Αφού αν μου πουν ποτέ "εσένα σε λένε Δημήτρη", δεν θα τις πιστέψω :cheesy:

μου αρεσει να ψαχνω την αιτια των πραγματων, για το θεμα φουμαρο ειναι μεγαλο θεμα και απαιτει μεγαλη συζητηση, εγω εχω συνηδιτοποιησει ενα πραγμα, οτι τωρα οι γυναικες μεσα σε ολη αυτη την εξελιξη που επικρατει, δυστυχως δεν ξερουν πως να προσαρμοστουν, ωστε και εμεις οι αντρες να μπορεσουμε να παιξουμε σωστα το ρολο μας απεναντι τους.

σε ευχαριστω για την συμπαρασταση στην αποψη μου.

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Μετά από 7 σελίδες βρήκαμε τελικά την αιτία.

Μπράβο στον mimiko.Εξαιρετικός!Και για τις απόψεις του επίσης...

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Μετά από 7 σελίδες βρήκαμε τελικά την αιτία.

Μπράβο στον mimiko.Εξαιρετικός!Και για τις απόψεις του επίσης...

σε ευχαριστω, ειναι πολυ σημαντικο να μαθαινεις να απλοποιεις την κατασταση στην βασικη αιτια.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Σε απασχολούν τέτοια πράγματα? :)

θα απαντησω ΝΑΙ, επειδη η γνωση ειναι σημαντικη για μενα, και γιαυτο συμμετεχω εδω σε αυτες τις ομαδες συζητησεων, επειδη αναζητω και ειδικα αλλα και γενικα !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom