Νέα

Για να μην παρεξηγούμαστε..!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Agent_Nina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 289
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
fleshforfantasy o Kαρπετ πέρσι τέτοιο καιρο μάμαγε ενα τρομερό μωρο παρουσιάστρια..μην πω ονόματα και φάω κανα μπάν..

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
fleshforfantasy o Kαρπετ πέρσι τέτοιο καιρο μάμαγε ενα τρομερό μωρο παρουσιάστρια..μην πω ονόματα και φάω κανα μπάν..

Κατάλαβα...Και μετά ανεβάζουμε φωτογραφίες τους στο site και λέμε "τί τρομερά μωρά, τί καύλα", και αυτές μαμιούνται με τον κάθε Κάρπετ..Πόσο κ@@λα είναι κάποια όταν πάει με αυτούς;

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
μπα δειχνει καλή κοπελα..
και φιγουράρει στην λίστα πολλών συνμπάκουρων απο στο σχετικό ΤΟΠ10 ελληνίδων...
Να σου πω φίλε καλυτερα να προτιμουν καλα παιδια οπως Κάρπετ παρά γκει-τρινινταντ στυλ Σόμερ,Ανανιάδης,Αρναούτογλου

Επισκέπτης
:o :o :o :o :o........στη δικη σου ζωη μετραει πολυ το ποσες γκομενες εχεις γαμησει κ θα γαμησεις ή το ποσο μουναρες ηταν ή οχι ? Γνωστος ειναι σ'αυτους που ασχολουνται με τα αθλητικα...

Οσο για τον Γεωργιου....τι να πω...τα λεει ολα το συμβαν κ η εξηγηση που δινεις μονος σου...
"η γκόμενα δεν ήταν μαζί του για τα νιάτα του και την ομορφιά του!"....παλι μιλαμε για πληρωμενες γκομενες...

Δεν μίλησα για την ζωή γενικότερα mclein αλλά αφού το θέτεις έτσι, ΝΑΙ για μένα είναι ένα από τα σημαντικά στοιχεία στην ζωή να γαμάς ωραία μουνιά, πίσω βέβαια από την υγεία και την οικογένεια τα οποία είναι οι πρώτες προτεραιότητες. Γι' αυτό και δηλώνω "λάτρης κόκκινων σπιτιών", επειδή το ΚΑΝΩ, θέλω να το κάνω και δεν θέλω δεσμεύσεις. Γουστάρω να πληρώνω ρε παιδί μου, να γαμάω πολλές και διαφορετικές μουνάρες και να μην έχω ούτε δεσμεύσεις ούτε τίποτα. Γι' αυτό και δεν έχω γκόμενα (ενώ πολλοί παντρεμένοι έχουν). Εσύ από την άλλη δεν το κάνεις. Δικαίωμά σου, σου είπα εγώ τίποτα?

Όσο για το "πληρωμένες γκόμενες" για πες μου κάποιες που ΔΕΝ τις πληρώνουν οι σύζυγοι με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. Ή μήπως εσύ δεν πληρώνεις την δικιά σου? Οι γκόμενες φιλαράκο μου στην μουνάρα τους αν είναι ο άλλος ωραίος ή άσχημος. Διαλέγουν άντρα σύμφωνα με το status του,την πορτοφόλα του και το συζυγιλίκι γενικότερα (για το αν γίνει καλός πατέρας, σύζυγος, κτλ).

Και στο κάτω-κάτω΄σε αυτή την ζωή όλος ο τσακωμός γίνεται για το "πάπλωμα". Και "πάπλωμα" είναι αυτά που βάζει σε προτεραιότητες ο καθένας από εμάς. Φυσικά μπορείς να κρίνεις το οποιοδήποτε δημόσιο πρόσωπο, αλλά όχι να τον κρίνεις βάση των επιλογών του που ενδεχομένως να είναι διαφορετικές από τις δικιές σου. Αν σου κάνει τον παρακολουθείς, αν όχι τον γράφεις στην παπάρα σου και συνεχίζεις ακάθεκτος ;)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δηλαδη τα γκομενακια τα βρηκαν μεταξυ τους τελικα? δε θα πεσει ξυλο? τζαμπα οι λασπες και τα στρινγκ? :( :( :(

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ελειπα σημερα γυρισα και το βραδυ ξαναφευγω :) :) :)
ωραια ηταν αν και ηρθαν κατι φιλοι την τελευταια εβδομαδα και εξαντληθηκα....ημουν με 4-5 ωρες υπνο την ημερα ολο το πρωι οδηγουσα (γιατι εκανα και ξεναγηση) μετα μπανιο και φαγητο και το βραδυ ξενυχτια ε ποσο να αντεξει ο ανθρωπος....τωρα προβλεπεται μια εβδομαδα πληρες λιωσιμο σε θαλασσα με μπυρες κατω απο δεντρακια....χεχεχεχεχε

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Χαχαχαχαχαχα ετσι οπως ειναι οι δρομοι μες τις στροφες καθε φορα που προσπαθουσε κανενας δυσμοιρος να περασει το δρομο φωναζα "κανονακιιιιιι" :2funny:

αντε παω να φτιαξω το μαλλι να πεταξω καμια ανταυγεια μην τυχον και με δει ετσι στους κοσμοπολιτικους Φουρνους η κυρια που θα μου νοικιασει το δωματικο και με παρεξηγησει....γιατι με τι μουτρα θα παρουσιαστω τελος παντων αν δεν κανω μια μιζαμπλι ενα μανικιουρ ενα κατιτις :P :P

(πλακα πλακα εχω μια φιλη η οποια εμαθα οτι πλακωνοτανε με το φιλο της επι μια εβδομαδα γιατι ηθελε να παρει ενα ζευγαρι γοβες μαζι της στην αγονη γραμμη που παμε!!!!!!! ολο και καπου θα χρειαστουν λεει :2funny: :2funny: )

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Λοιπόν σήμερα καθησα και διάβασα όλο το thread. Κάποια συμπεράσματα.
Οι γυναίκες (γνωστές :2funny: ) που μπαίνουν και συμμετέχουν είναι έξυπνες και καλλιεργημένες.
Όχι ότι δεν είναι γυναίκες και στο finale υποκύπτουν και κινούνται από τα ίδια κίνητρα όπως όλες, αλλά έχουν κάποιο επίπεδο και κάποια κοινωνική μόρφωση άνω του μετρίου. Αυτές τις διαφορές στη αντίληψη παρατήρησα, πέραν φυσικά των διαφορών και των επιδιώξεων των δύο φύλλων που σε αυτό το thread φάνηκε με το παραπάνω :2funny: . Είναι πραγματικά πρόβλημα πολλοί να μην αντιλαμβανόμαστε τι λέει κάποιος, να το αναλύουμε, να θεωρητικοποιούμε και αναγάγουμε, αντί να δώσουμε σε μια γυναίκα(αν το αξίζει φυσικά :2funny: ) το δικαίωμα λόγου και άποψης. Διότι σε αυτή τη χώρα έχουμε συνηθήσει σε μικρόνοοες ηλίθιες - που είναι και η συντριπτική πλεοψηφία - και αναλόγως έχουν αναπτυχθεί και τα εξαρτημένα ανακλαστικά των περισσοτέρων( για αυτό προτιμώ Россия, αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία :2funny: :2funny: :2funny: ). Πάραυτα, αν και τα περισσότερα κορίτσια φαίνεται ότι έχουν lack πραγματικών εμπειριών, νομίζω ότι τους αξίζει αντικειμενικότερη συμπεριφορά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom