Νέα

Για να μην παρεξηγούμαστε..!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Agent_Nina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 289
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
προξενητρα ή νταβας? αναρωτιεμαι πως πρεπει να σε λεω μεσιε... :tickedoff: :crazy:

ερι μου...  αν σε σπρωξω εκει στο μπανιο.. να ξερεις ηταν τυχαιο.. οχι για να επιβεβαιωθει κανενας σνιφαρισμενος... οχι.. οχι 0:) 0:)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
προξενητρα ή νταβας? αναρωτιεμαι πως πρεπει να σε λεω μεσιε... :tickedoff: :crazy:

ερι μου...  αν σε σπρωξω εκει στο μπανιο.. να ξερεις ηταν τυχαιο.. οχι για να επιβεβαιωθει κανενας σνιφαρισμενος... οχι.. οχι 0:) 0:)

Έλα τώρα που δε θες άντε!!! Να τα καμαρώσω εγώ τα κοριτσάκια τα όμορφα!

Επισκέπτης
Ναι θα ξέρω θα ξέρω μπαιτ αλλα δεν ξέρω σε ποιά θεωρεία να το εντάξω .. ας μας πει κάποιος επιτέλους απο τους σοφούς

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
οι σοφοι  μαλλον ξεκουραζονται τωρα... δεν θα ειναι απικο μολις τους χρειαστεις εσυ... αχαριστη γυναικα! μια σοφιστια τη μερα λενε... δεν ειναι κ για χορταση!

Επισκέπτης
Α δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό, θέλω να διασκεδάσω.. Πάμε τουλάχιστον για μπάνιο 3-4 "συνασπισμένες" κοπέλες και "τίμιες" πριν μαλλιοτραβηχτούμε για τα παλικάρια και μετά αφού μαυρίσουμε και διαβάσουμε κοσμοπόλιταν ερχόμαστε.. να έχουν ξυπνήσει και οι σοφοί ..

SNIFsnif

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Κουκλίτσαααα... πόσο σ' αγαπάωωωωωωω!!!!
Ματς! Μουτς!
Για να σε δω... κούκλα έγινες... Πώς αδυνάτισες έτσι... έχεις μείνει η μισή!
Κι εσύ, μωρό μου....
Ααααα!!!
Πόσο χαίρομαι που σε βλέπω! Είσαι η καλυτερότερη φίλη μου!!!
Ο Τάκης τι κάνει;
Χωρίσατε; Σώπα! Δεν το ήξερα! Πότε βρε παιδί μου; Τι έγινε;
Α, το γουρούνι!
Γιατί;
Επειδή ήταν πιο λεπτή από σένα;
Τς τς τς... Τον αλήτη.
Ευτυχώς εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα με τον Νίκο.
Ε, πού να βρει πιο όμορφη και πιο λεπτή από μένα;
Μη στενοχωριέσαι κουκλίτσα μου.
Αααα πόσο μου έλειψεεεεες!!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Α δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό, θέλω να διασκεδάσω.. Πάμε τουλάχιστον για μπάνιο 3-4 "συνασπισμένες" κοπέλες και "τίμιες" πριν μαλλιοτραβηχτούμε για τα παλικάρια και μετά αφού μαυρίσουμε και διαβάσουμε κοσμοπόλιταν ερχόμαστε.. να έχουν ξυπνήσει και οι σοφοί ..
θελε κυρια μου... ειναι σοβαρα πραγματα αυτα... εδω ειναι ιντερνετ (που γραφει κ ο τζερεμακος στην υπογραφη του) δεν ειναι για να γελας εσυ! ποσω μαλλον με τους σοφους!
μει δε φορς μπι γουιθ γιου παρ ολα αυτα.. ετσι επειδη Ημαστε λαρτζ!

παμε σε καμια ωρα... γιατι αλλιως θα γινω ντοματα :2funny:

παντως ειδες.. μολις το ζητησες... ηρθανε.. ομπι ουαν μου εσυ ω εριναλ!

SNIFsnif

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
παντως ειδες.. μολις το ζητησες... ηρθανε.. ομπι ουαν μου εσυ ω εριναλ!

Αχ, στο τσεπάκι της τους έχει τους άντρες.
Δεν υπάρχει περίπτωση ο άλλος να γευμάτιζε και τώρα να πίνει καφέ και να χαμογελάει.

Επισκέπτης
θελε κυρια μου... ειναι σοβαρα πραγματα αυτα... εδω ειναι ιντερνετ (που γραφει κ ο τζερεμακος στην υπογραφη του) δεν ειναι για να γελας εσυ! ποσω μαλλον με τους σοφους!
μει δε φορς μπι γουιθ γιου παρ ολα αυτα.. ετσι επειδη Ημαστε λαρτζ!

παμε σε καμια ωρα... γιατι αλλιως θα γινω ντοματα :2funny:

Κουκλίτσα μου μπαιτ! καλέ..αλλαξες μαγιό; Α καλα σου πάει απίστευτα.. Μπράβο γλυκιά μου μπράβο
Ε ναι είμαι αχάριστη και χαζοχαρούμενη ναι ναι ναι. Να αλλάξω ε; χμ.. λες; Επειδή είναι ιντερνετ ε; πω πω δεν το ειχα σκεφτεί δεν υτο έγραφε το κοσμοπολιταν! Θα στείλω γράμμα να τους ρωτήσω. Το καπέλακι σου χάρμα που το πήρες;Πολλά δεν έδωσες; Α στο πήρε ο τάκης! εμ πέστο και αρρώστησα..

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ναι αγαπη μου.. δεν Ημαστε πλεον μαζι το ξερεις ετσι? ναι ναι.. μα τον βαρεθηκα.. ουτε σ ενα μπουζουκι δεν πηγαιναμε.. μα ειναι δυνατον? ναι βρε σου λεω... πληρης ντεκαντανς..
του λεγα παμε στο "ονομα χαι κλαςς εστιατοριου που δεν ξερω πως λεγεται" κ εκανε πως δεν καταλαβαινε... οπως τα λες αγαπη μου.. γελοιος... εσυ πως τα περνας με τον δικο σου γλυκια μου? δεν ηθελα να στο πω.. μην με παρεξηγησεις δλδ.. αλλα δεν νομιζω οτι σου ταιριαζει...

Αχ, στο τσεπάκι της τους έχει τους άντρες.
Δεν υπάρχει περίπτωση ο άλλος να γευμάτιζε και τώρα να πίνει καφέ και να χαμογελάει.

πως.. υπαρχει.. αυτο που δεν υπαρχει περιπτωση να εχει δυστυχως ειναι σαρκασμο κ χιουμορ
νομποντυ ις περφικτ ντεν πειραζει

SNIFsnif

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
αυτο που δεν υπαρχει περιπτωση να εχει δυστυχως ειναι σαρκασμο κ χιουμορ
νομποντυ ις περφικτ ντεν πειραζει

Δηλαδή ούτε εσείς με θέλετε για σύζυγο; Γιατί μου το κάνετε αυτό; Πώς θα αποκατασταθώ; Τι θα γίνει με το βιολογικό μου ρολόι;

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
κ να σε θελαμε
τωρα ειναι αργα... ο σκιντου εχει αποφασισει να με δωσει αλλου.. τι να κανω... δεν τολμαω να του φερω αντιρρηση γιατι ειναι πολυ σκληρος... μην τον βλεπεις ετσι...  ουτε φαγητο δεν μου δινει... μονο νερο.. αντε κ κανα καφε οταν ειναι στις καλες του.

Επισκέπτης
ναι αγαπη μου.. δεν Ημαστε πλεον μαζι το ξερεις ετσι? ναι ναι.. μα τον βαρεθηκα.. ουτε σ ενα μπουζουκι δεν πηγαιναμε.. μα ειναι δυνατον? ναι βρε σου λεω... πληρης ντεκαντανς..
του λεγα παμε στο "ονομα χαι κλαςς εστιατοριου που δεν ξερω πως λεγεται" κ εκανε πως δεν καταλαβαινε... οπως τα λες αγαπη μου.. γελοιος... εσυ πως τα περνας με τον δικο σου γλυκια μου? δεν ηθελα να στο πω.. μην με παρεξηγησεις δλδ.. αλλα δεν νομιζω οτι σου ταιριαζει...

Αχ μην μου λες τέτοια ! ακου εκεί δεν σε πήγαινε μπουζούκια! μα χάθηκαν οι άντρες καλή μου δεν είναι δυνατόν. Και τι τον ήθελες έτσι μπορείς να μου πεις; να βρεις εναν με λεφτα και ας είναι και μεγαλύτερος όπως η Σούλα.  Ο δικός μου; α δεν σου το είπα; τα έχει με την γειτόννισα τελικά γιατι είχε λεει μεγαλα βυζια! αν είναι δυνατόν..

SNIFsnif

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
κ να σε θελαμε
τωρα ειναι αργα... ο σκιντου εχει αποφασισει να με δωσει αλλου.. τι να κανω... δεν τολμαω να του φερω αντιρρηση γιατι ειναι πολυ σκληρος... μην τον βλεπεις ετσι...  ουτε φαγητο δεν μου δινει... μονο νερο.. αντε κ κανα καφε οταν ειναι στις καλες του.

Φυσικά. Τα τρώει αλλού τα λεφτά. Εκεί που πιάνουν τόπο!  :dancing:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μην με πληγωνεις αλλο σνιφ.. εγω πιστευω πως ο σκιντου μου με αγαπαει κ θελει το καλο μου... απλα μου το δειχνει με το δικο του μοναδικο τροπο... για μενα το κανει... το ξερω... μου το επιβεβαιωνει οταν του ζηταω ενα πιατο φαι κ αρνειται!

Αχ μην μου λες τέτοια ! ακου εκεί δεν σε πήγαινε μπουζούκια! μα χάθηκαν οι άντρες καλή μου δεν είναι δυνατόν. Και τι τον ήθελες έτσι μπορείς να μου πεις; να βρεις εναν με λεφτα και ας είναι και μεγαλύτερος όπως η Σούλα.  Ο δικός μου; α δεν σου το είπα; τα έχει με την γειτόννισα τελικά γιατι είχε λεει μεγαλα βυζια! αν είναι δυνατόν..

τι?!!!! μου σηκωθηκε η τριχα αγαπη μου.. να βλεπεις? μα σου εκανε ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ? ο καραγκιοζης! που δεν ειχε ουτε καν πορσε κ τολμησε να σε αφησει γι αυτηηηηην? μην λυπασαι κουκλα μου... δεν πιανει μια διπλα σου αυτο το... μπαζο.. που βρηκε!

SNIFsnif

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
μην με πληγωνεις αλλο σνιφ.. εγω πιστευω πως ο σκιντου μου με αγαπαει κ θελει το καλο μου... απλα μου το δειχνει με το δικο του μοναδικο τροπο... για μενα το κανει... το ξερω... μου το επιβεβαιωνει οταν του ζηταω ενα πιατο φαι κ αρνειται!

Είδατε πόσο σας αγαπά; Σας θέλει όμορφη. Σας βοηθά ν' απαλλαγείτε από περιφέρειες και κυτταρίτιδες. Γιατί, από μόνη σας... ζήσε Μάη μου.  :2funny:

Λοιπόν, νύφες, έχουμε και δουλειές.
Τσάο.  :sunglasses:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
άντε..άντε...καλά πάμε....βαρούτε τα κλαρίναααα......

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μα... μ εχει αφησει 50 κιλα... για το καλο μου... λεει
εγω τον πιστευω... παντα... δεν θα μπορουσα διαφορετικα... ουτε καν να σκεφτω κατι "κακο" γι αυτον...
θα επρεπε να ντρεπομαι κ μονο που τον συζηταω μετα απο την υπεροχη συμπεριφορα που δειχνει απεναντι μου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom