You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Για να μην παρεξηγούμαστε..!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Agent_Nina
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 289
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Agent_Nina
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Αγαπητέ Diego,
Κατ'αρχάς, καλημέρα και καλή εβδομάδα!
Όπως ανέφερα σε προηγούμενο post, το συγκεκριμένο forum εννοείται ότι δεν είναι η μόνη πηγή πληροφόρησής μου.
Αγαπητή bite,
Τα έπαιξε το τροφοδοτικό στο pc στο σπίτι από τις αυξομειώσεις στην τάση, καλά να πάθω που λυπήθηκα τα ευρά για UPS.. οπότε η μόνη σύνδεση που έχω είναι η δουλειά μου. Και ναι, βρίσκω απίστευτα ενημερωτικό το όλο thread, παρατηρώντας την αγέλη σε full frontal επίθεση στη μονάδα!!
Συμπέρασμα Νο. 4
Η γνώση ότι η ευαίσθητη χορδή του καθενός είναι η οικογένεια. Σε καταστάσεις πίεσης, η σχετική αναφορά αναμένεται να γονατίσει τον "αντίπαλο" αλλά και στις περισσότερες περιπτώσεις να τον εξαγριώσει.
Κατ'αρχάς, καλημέρα και καλή εβδομάδα!
Όπως ανέφερα σε προηγούμενο post, το συγκεκριμένο forum εννοείται ότι δεν είναι η μόνη πηγή πληροφόρησής μου.
Αγαπητή bite,
Τα έπαιξε το τροφοδοτικό στο pc στο σπίτι από τις αυξομειώσεις στην τάση, καλά να πάθω που λυπήθηκα τα ευρά για UPS.. οπότε η μόνη σύνδεση που έχω είναι η δουλειά μου. Και ναι, βρίσκω απίστευτα ενημερωτικό το όλο thread, παρατηρώντας την αγέλη σε full frontal επίθεση στη μονάδα!!
Συμπέρασμα Νο. 4
Η γνώση ότι η ευαίσθητη χορδή του καθενός είναι η οικογένεια. Σε καταστάσεις πίεσης, η σχετική αναφορά αναμένεται να γονατίσει τον "αντίπαλο" αλλά και στις περισσότερες περιπτώσεις να τον εξαγριώσει.
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
olala....ke scandal.....mais oui...
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 910
- Πόντοι
- 96
Συμπέρασμα Νο. 4
αλλιως ονομαζεται και "χτυπημα κατω απο τη μεση" που ακόμα και σε ενα απο τα πιο βαρβαρα αθλήματα οπως το μποξ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!
Παντως δεν ειναι τυχαιο οτι ΟΛΕΣ οι γυναικες που τσακώθηκαω με τον Liomas μην εχοντας τι άλλο να πουν το γυρισαν στο σπιτι του (ποσο ευγενικό)!!!!!
Επειδη αυτην την κακια συνήθεια την εχουν και οι ελευθεροι αντρες εχω να πω οτι εμεις οι παντρεμένοι καναμε εστω για ενα βραδυ (του γάμου) μια γυναικα ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ οσοι καναμε παιδι τους δώσαμε και την χαρα της μητρότητας (πηγαινετε σε ενα μαιευτηριο να δειτε ποσο ΛΑΜΠΟΥΝ οι λεχώνες ) οποτε ειμαστε απόλυτα δικαιολογημένοι και να πουμε και καμια μαλακια σε καμια γκομενίτσα και να χαβαλεδιασουμε σε κανα μασαζ/μπουρδελό.
Αυτα Καλημέρα !!!!!!!!!
Επισκέπτης
Συμπέρασμα Νο. 4
Κι εσύ τι ξέρεις από οικογένεια και έχεις άποψη? Και δεν μιλάω την οικογένεια του πατέρα σου, μιλάω για την δική σου οικογένεια. KAMIA σχέση το ένα με το άλλο. Καλύτερα λοιπόν αν δεν ξέρουμε κάτι να μην μιλάμε. Αλλά ξέχασα... αυτή η χώρα πάσχει από ξερολίαση. Όλοι έχουν άποψη για τα πάντα...
Ρε συ mounitsa, ποτέ δεν είπα ότι στη σημερινή εποχή είθισται ο άντρας να επωμίζεται τα οικονομικά βάρη, απλά πολλοί το επιλέγουμε σαν μια κίνηση εντυπωσιασμού στις ευκαιριακές σχέσεις. Αυτές οι σχέσεις είναι όντως δούναι και λαβείν και γιατί να το κρύψομε άλλωστε (τικ του ώμου).vasmav δε θεωρω υποχρεωση κανενος να "δωσει" τιποτα απολυτως ετσι οπως το θετεις...ο καθενας προσφερει ο,τι θεωρει ή ο,τι νιωθει σωστο να προσφερει και δεν περιμενει ανταλλαγμα...ετσι υποτιθεται λειτουργει η σχεση....ο μονος λογος που μιλησα για μια σωστη συμπεριφορα απο τη γυναικα απεναντι στην "οικονομικη" συνεισφορα του αντρα ειναι γιατι η γυναικα "ειθισται" να μην επιβαρυνεται οικονομικα (οπως και εσυ ο ιδιος ειπες) επομενως θεωρω οτι το λιγοτερο που μπορει να κανει (οχι επειδη πρεπει αλλα επειδη το νιωθει) ειναι να περιποιηθει τον αντρας της...δεν καταλαβαινω που ειναι το παραλογο σε αυτο που λεω...και φυσικα ενα μασαζ ή ενα πιατο φαγητο δεν μπορει να αντισταθμισει "υλικα" μια εκδρομη στο πηλιο αλλα ειναι μια πραξη με την οποια δειχνεις οτι φροντιζεις τον ανθρωπο σου...οπως ειπα και πριν οταν ενας ανθρωπος αρχιζει και σκεφτεται ποσα πληρωνει ή ποσα πιατα μαγειρευει για τη σχεση του τοτε αρχιζει και υπαρχει προβλημα....
Απλά τα πράγματα περιπλέκονται όταν η σχέση είναι σοβαρή. Εκεί αν η γυναίκα φτάσει να πιστεύει ότι προσφέροντας σεξ και φαγητό έχει υπερκαλύψει την προσφορά της, τότε βρασ’ τα Χαράλαμπε! Δυστυχώς όμως υπάρχουν κοριτσάκια και μη, τα οποία το πιστεύουν αυτό ακράδαντα και ψάχνουν τον sugar daddy ο οποίος θα τους τα παρέχει όλα, ενώ αυτές επωμίζονται την μοναδική ευθύνη του να προσφέρουν «υπηρεσίες». Άλλωστε στο έγραψα νομίζω και πιο πριν, η κοπέλα της οποίας το ποστ σχολιάζουμε, το πρώτο που βρήκε να πει μετά από 8 χρόνια σχέσης με έναν άνθρωπο τον οποίο είχε και σκοπό να παντρευτεί, είναι ότι είχε καλό μισθό! Ευτυχώς που γλίτωσε ο άνθρωπος
Έχω ακούσει ατάκα από κοπέλα 31 χρονών και απόφοιτης πανεπιστημίου, παρακαλώ, η οποία προσπαθούσε να με πείσει, ότι οι άντρες βεβαίως και πρέπει να συνεισφέρουν περισσότερο οικονομικά αλλά και στις δουλειές του σπιτιού από μία γυναίκα, διότι οι τελευταίες έχουν την πρόσθετη ευθύνη να διατηρούνται όμορφες και φρέσκες και γι αυτό το λόγο δεν πρέπει να κουράζονται. Το κακό όμως είναι ότι το παραπάνω δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό.
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Συμπέρασμα Νο. 4
Όχι και του καθενός, πρέπει να έχεις οικογένεια για να αντιδράσεις και αν έχεις, να αξίζει. Αλλιώς, δώσε και σε μένα μπάρμπα.
Eγώ ένα δεν κατάλαβα: Γιατί μιλάνε στον πληθυντικό?
Α, είναι καύλα να πλακώνεσαι στον πληθυντικό.
Μια (προς το παρόν ανεκπλήρωτη, αλλά πού θα πάει) φαντασίωσή μου είναι να τσακωθώ με έναν τύπο μιλώντας του στον πληθυντικό.
"Είστε μαλάκας, κύριε".
"Άντε γαμηθείτε, κύριε".
Άλλωστε εκεί φαίνεται η ευγένεια.
Να τον έχεις κάτω με σπασμένο γόνατο, να χώνεις επαναλαμβανόμενα διεισδυτικά λακτίσματα στην οδοντοστοιχία του, ΑΛΛΑ να συνεχίζεις να του μιλάς στον πληθυντικό!
Και ναι, βρίσκω απίστευτα ενημερωτικό το όλο thread, παρατηρώντας την αγέλη σε full frontal επίθεση στη μονάδα!!
Γεγονός είναι πάντως, δεσποινίς Νίνα, ότι ακόμα και σε ΑΥΤΟ το θρεντ που ανοίξατε ΕΣΕΙΣ για ΔΙΚΟ ΣΑΣ θέμα... και πάλι φτυσμένη σας έχουν κι ασχολούνται με τις άλλες!
Χεχε...
Σοβαρά τώρα, μήπως οι υπόλοιπες γυναίκες του φόρουμ προσπαθούν πίσω από την πλάτη σας να σας κλέψουν την προσοχή των άλλων;
Τς τς τς... γυναικείος ανταγωνισμός.
Κάντε κάτι. Κόψτε τους τον αέρα.
πωωω...
πρεπει να σ εχουν ταραξει στο φαρμακο ετσι? ορρους κ τετοια?
Πού τέτοια τύχη.
Θα είχα τουλάχιστον μια γλυκιά μαστούρα.
Δίχως φάρμακα κι ορρούς, δίχως μαστούρα.
Μονάχα εγώ, τα ράμματα κι ο πόνος. Άι άι άι.
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 390
- Πόντοι
- 6.055
Στα fora εκ των πραγματων καθενας γραφει ό,τι θέλει. Εφόσον λοιπόν ενα thread είναι στο σωστό σημείο μπορεί και ν αφορά στην επίδραση της κηπουρικής στην αεροδιαστημική, όπου μάλιστα θα εμφανιστουν τουλαχιστον 3 κηπουροι και αλλοι τοσοι μηχανικοι πυραυλων.
Βλεποντας 123456673234235235 post σε απαντηση καποιας(ου) που ψαχνει καλο αγορι αλλα και σε αυτο το thread, δυο παρατηρησεις.
Ποσο καμενος ειναι καποιος που σε forum για τον πληρωμενο ερωτα την πεφτει δικτυακα σε καποιον που υποτιθεται οτι ειναι γυναικα? Αδυνατω να πιστεψω οτι υπαρχει καποιος τοσο τελειωμενος.
Ολο και περισσοτερο, η παρουσια=μπιρι μπιρι μπιρι.... των γυναικων(?) εδω, μου θυμιζει τον ακολουθο μονολογο
Every mammal on this planet instinctively develops a natural equilibrium with the surrounding environment. But you do not. You move to an area and you multiply and multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus. You are a disease, a cancer of this planet. You are a plague. And we are... the cure.
Βλεποντας 123456673234235235 post σε απαντηση καποιας(ου) που ψαχνει καλο αγορι αλλα και σε αυτο το thread, δυο παρατηρησεις.
Ποσο καμενος ειναι καποιος που σε forum για τον πληρωμενο ερωτα την πεφτει δικτυακα σε καποιον που υποτιθεται οτι ειναι γυναικα? Αδυνατω να πιστεψω οτι υπαρχει καποιος τοσο τελειωμενος.
Ολο και περισσοτερο, η παρουσια=μπιρι μπιρι μπιρι.... των γυναικων(?) εδω, μου θυμιζει τον ακολουθο μονολογο
Every mammal on this planet instinctively develops a natural equilibrium with the surrounding environment. But you do not. You move to an area and you multiply and multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus. You are a disease, a cancer of this planet. You are a plague. And we are... the cure.
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
O agent Smith δηλαδή θα μας σώσει από τις γυναίκες? Μακάρι.
Every mammal on this planet instinctive ly develops a natural equilibrium with the surrounding environment . But you do not. You move to an area and you multiply and multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus. You are a disease, a cancer of this planet. You are a plague. And we are... the cure.
σωστος... εγω παλι λεω so long and thx for all the fish!
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
Παντως δεν ειναι τυχαιο οτι ΟΛΕΣ οι γυναικες που τσακώθηκαω με τον Liomas μην εχοντας τι άλλο να πουν το γυρισαν στο σπιτι του (ποσο ευγενικό)!!!!!
εννοεις δλδ οτι οι δικοι μου τσακωμοι με τον λιωμα δεν μετρανε? κλαψ σνιφ...
γιατι εγω στην οικογενεια του δεν αναφερθηκα ποτε (απ οσο θυμαμαι δλδ), κ μια φορα που το συζηταγαμε κιολας στο φορουμ, του ειπα, δεν ειναι σωστο να κρινουμε εμεις τι κανει ο καθενας κ να το κοψουμε... γιατι κανεις δεν ειναι στο σπιτι του αλλου.
αλλα ο λογος που του την ανεφερε η νιτσα, ειναι γιατι κ αυτος αναφερει τα προσωπικα της χωρις ουτε αυτος να ξερει. επισης εχει δωσει κ ο λιωμας καποια δικαιωματα αναφορων στην οικογενεια του με αυτα που εχει δηλωσει κατα καιρους, για τα οποια δεν θα εκφερω γνωμη δεν με αφορουν. περαν αυτων, γνωμη μου ειναι, οτι παρομοιες αναφορες θα επρεπε να σταματησουν, απο πασα κατευθυνση προς πασα κατευθυνση.
ευχαριστω για το χρονο σας.. να περασετε μια ομορφη μερα...
Πού τέτοια τύχη.
Θα είχα τουλάχιστον μια γλυκιά μαστούρα.
Δίχως φάρμακα κι ορρούς, δίχως μαστούρα.
Μονάχα εγώ, τα ράμματα κι ο πόνος. Άι άι άι.
κρυβεις εναν μαζοχισμο τλκ...
περαστικα κ κουραγιο παντως
Κάτι άξιο παρατήρησης και ενδεικτικό μιας γυναικείας αδυναμίας (που σοφό είναι να εκμεταλλεύομαστε στη ζωή μας):
Στο φόρουμ αυτό οι γυναίκες είναι ελάχιστες.
Λόγω της θεματολογίας του φόρουμ (εκδιδόμενες γυναίκες), οι "τίμιες" βάλλονται ανηλεώς και πανταχόθεν (τουλάχιστον στα φανερά).
Και παραταύτα, οι ελάχιστες γυναίκες του φόρουμ, αντί να συνασπιστούν, εκμεταλλεύονται κάθε ευκαιρία για να χώσουν αγκωνιές διακριτικά η μία στην άλλη.
Στα φανερά βέβαια είναι φίλες και αγαπιούνται και "τι κάνεις αγάπη μου" κλπ κλπ... αλλά εμμέσως πετάνε μπηχτές συνεχώς η μία για την άλλη.
Εξαρτημένα αντανακλαστικά.
Κάθε γυναίκα ανταγωνίζεται την άλλη, για να κερδίσει την προσοχή της αγέλης.
Η πλάκα είναι ότι αυτή η συμπεριφορά είναι δικαιολογημένη εκεί έξω.
Αλλά εδώ μέσα; Τι νόημα έχει;
Κανένα. Απλά η γυναίκα λειτουργεί (συνήθως) στον αυτόματο πιλότο.
Οπότε καταλήγουμε στο ότι η γυναίκα είναι ό,τι πλησιέστερο στον παβλοφικό σκύλο. Οι συμπεριφορές της είναι αυτόματες και συνεχίζονται ακόμα κι όταν δεν αντλεί όφελος από αυτές.
Αφ' ης στιγμής λοιπόν ένας αρσενικός είναι σεξουαλικά χειραφετημένος (η πορνεία και το κέρατο και οι καβάντζες νά 'ν' καλά), τότε μπορεί εύκολα να εκμεταλλευτεί τα "κουμπιά" των γυναικείων ελαττωμάτων για να προβλέπει ως ένα βαθμό τις συμπεριφορές τους και να τις ελέγχει (όχι απόλυτα βέβαια, αλλά σίγουρα σε ικανοποιητικό βαθμό).
Στο φόρουμ αυτό οι γυναίκες είναι ελάχιστες.
Λόγω της θεματολογίας του φόρουμ (εκδιδόμενες γυναίκες), οι "τίμιες" βάλλονται ανηλεώς και πανταχόθεν (τουλάχιστον στα φανερά).
Και παραταύτα, οι ελάχιστες γυναίκες του φόρουμ, αντί να συνασπιστούν, εκμεταλλεύονται κάθε ευκαιρία για να χώσουν αγκωνιές διακριτικά η μία στην άλλη.
Στα φανερά βέβαια είναι φίλες και αγαπιούνται και "τι κάνεις αγάπη μου" κλπ κλπ... αλλά εμμέσως πετάνε μπηχτές συνεχώς η μία για την άλλη.
Εξαρτημένα αντανακλαστικά.
Κάθε γυναίκα ανταγωνίζεται την άλλη, για να κερδίσει την προσοχή της αγέλης.
Η πλάκα είναι ότι αυτή η συμπεριφορά είναι δικαιολογημένη εκεί έξω.
Αλλά εδώ μέσα; Τι νόημα έχει;
Κανένα. Απλά η γυναίκα λειτουργεί (συνήθως) στον αυτόματο πιλότο.
Οπότε καταλήγουμε στο ότι η γυναίκα είναι ό,τι πλησιέστερο στον παβλοφικό σκύλο. Οι συμπεριφορές της είναι αυτόματες και συνεχίζονται ακόμα κι όταν δεν αντλεί όφελος από αυτές.
Αφ' ης στιγμής λοιπόν ένας αρσενικός είναι σεξουαλικά χειραφετημένος (η πορνεία και το κέρατο και οι καβάντζες νά 'ν' καλά), τότε μπορεί εύκολα να εκμεταλλευτεί τα "κουμπιά" των γυναικείων ελαττωμάτων για να προβλέπει ως ένα βαθμό τις συμπεριφορές τους και να τις ελέγχει (όχι απόλυτα βέβαια, αλλά σίγουρα σε ικανοποιητικό βαθμό).
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
των γυναικείων ελαττωμάτων
ή των ελαττωματικών γυναικών? ή των γυναικών-ελαττωμάτων?
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
που τις ειδες τις μπηχτες?
ελπιζω οχι μεταξυ εμου κ της νιτσας, διοτι Ημαστε φιλεναδες κανονικα κ με το νομο... κ δεν λεει τωρα να προκαλεσεις αψιμαχιες μεταξυ μας μεσιε μεγκα τρολλ
ελπιζω οχι μεταξυ εμου κ της νιτσας, διοτι Ημαστε φιλεναδες κανονικα κ με το νομο... κ δεν λεει τωρα να προκαλεσεις αψιμαχιες μεταξυ μας μεσιε μεγκα τρολλ
ή των ελαττωματικών γυναικών? ή των γυναικών-ελαττωμάτων?
Χμ... ίσως να μην είναι ελαττωματικές οι γυναίκες που επιδεικνύουν τέτοιες συμπεριφορές.
Βασικά, οι συμπεριφορές τους βρίσκονται εν πολλοίς στα γονίδιά τους.
Απλά, είναι συμπεριφορές που σε αρχέγονες εποχές πράγματι τις βοηθούσαν στην επιβίωση.
Το θέμα είναι ότι οι ίδιες συμπεριφορές στον σύγχρονο κόσμο δεν ευνοούν την επιβίωση. Αντίθετα, είναι βλαπτικές.
Αυτό όμως δεν είναι εύκολο να γίνει αντιληπτό από τις γυναίκες, διότι, ας μην ξεχνάμε, ουσιαστικά ζουν στην εποχή των σπηλαίων, μια που ο πολιτισμός είναι ολοκληρωτικά ανδρικό δημιούργημα, στο οποίο οι γυναίκες μόνον από σπόντα μετέχουν.
που τις ειδες τις μπηχτες?
συμφωνω με bite! ασε που "μεταξυ μας" εμενα ηδη καποιες γυναικες του σαιτ μου προκαλουν ερωτικο ενδιαφερον!!! οχι ολες παντως!!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 111
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις