Νέα

Για να μην παρεξηγούμαστε..!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Agent_Nina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 289
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dgomez

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
0
rouli, ολα αυτα που γραψαμε (μιλαμε για εγκυκλοπαιδειες) ηθελαν να καταληξουν σ'αυτο που ειπες με λιγα λογια. ετσι ειμαστε οι ανθρωποι δυστιχως, πολυλογαδες

ΥΓ: μου"ρ"ιτσα??? το n πηγε περιπατο?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ναι ρε λιωμα καλη ξηγα....μου κανες τη μουρη κρεας....αν θυμαμαι καλα ειχες πει οτι παρεχεις τα παντα στη γυναικα σου οικονομικα και μια αρκετα ανετη ζωη....εγω αυτο το βλεπω σχεση παρε-δωσε...κανω τον μαλακα εφοσον μου παρεχονται αυτα που θελω....και ναι που να σηκωθει να φυγει με ενα παιδι στην αγκαλια...εφυγε 3-4 μερες το ξανασκεφτηκε και ξαναγυρισε...πολλες γυναικες θα το εκαναν αυτο...δεν ξερω και αν δουλευει ή οχι αλλα αν δεν δουλευει ειναι αλλος ενας λογος...

η ευτυχια για τον καθενα ειναι κατι πολυ υποκειμενικο...αλλοι μπορει να θεωρουν οτι ειναι ευτυχισμενοι απαξ και εχουν εναν αντρα που τους παρεχει τα παντα και ας ξενοκοιμαται....αλλοι παλι οχι....δεν περιμενα εσενα βεβαια να μου μιλησει για την ευτυχια που επιφερει η μητροτητα....απλα μαλλον ξεχνας οτι αλλη ειναι η ευτυχια που προσφερει ενα παιδι σε μια γυναικα και αλλη ο αντρας της...δυο εννοιες τελειως διαφορετικες οποτε μην συγχεεις την ευτυχια που προσφερει το παιδι σου στη γυναικα σου με σενα....

ρουλι με τα προσωπικα του καθενος εγω προσωπικα ασχολουμαι μονο οταν ο καθε βαρυμαγκας της οθονης και του γλυκου νερου αρχισει να ασχολειται με τα δικα μου προσωπικα, το αν εχω παιδι, αν εχω γκομενο, αν θα αποκτησω ποτε κτλ κτλ κτλ  :)

vasmav δε θεωρω υποχρεωση κανενος να "δωσει" τιποτα απολυτως ετσι οπως το θετεις...ο καθενας προσφερει ο,τι θεωρει ή ο,τι νιωθει σωστο να προσφερει και δεν περιμενει ανταλλαγμα...ετσι υποτιθεται λειτουργει η σχεση....ο μονος λογος που μιλησα για μια σωστη συμπεριφορα απο τη γυναικα απεναντι στην "οικονομικη" συνεισφορα του αντρα ειναι γιατι η γυναικα "ειθισται" να μην επιβαρυνεται οικονομικα (οπως και εσυ ο ιδιος ειπες) επομενως θεωρω οτι το λιγοτερο που μπορει να κανει (οχι επειδη πρεπει αλλα επειδη το νιωθει) ειναι να περιποιηθει τον αντρας της...δεν καταλαβαινω που ειναι το παραλογο σε αυτο που λεω...και φυσικα ενα μασαζ ή ενα πιατο φαγητο δεν μπορει να αντισταθμισει "υλικα" μια εκδρομη στο πηλιο αλλα ειναι μια πραξη με την οποια δειχνεις οτι φροντιζεις τον ανθρωπο σου...οπως ειπα και πριν οταν ενας ανθρωπος αρχιζει και σκεφτεται ποσα πληρωνει ή ποσα πιατα μαγειρευει για τη σχεση του τοτε αρχιζει και υπαρχει προβλημα....

οσο για το κερατο ειναι μια τεραστια κουβεντα η οποια δεν υπαρχει λογος να γινει εδω γιατι θα βγουν παλι τα μαχαιρια :)

SNIFsnif

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Μπράβο στην από πάνω.

Τα είπε τσεκουράτα.
Σαν τον Ξενίδη.
Χύμα και τσουβαλάτα.
Έτσι ακριβώς είναι.
Σαφέστατα.
Αναμφίβολα.
Πώς μπορούσα να είμαι τόσο τυφλός μέχρι τώρα;

Επιτέλους, μια γυναίκα που ξεχωρίζει από τις άλλες.
Με λόγο κοφτερό, ξεκάθαρο, μεστό.
Μια γυναίκα έξυπνη.
Καλλιεργημένη.
Δυνατή.
Όμορφη.
Σέξυ.
Αλλά εγκεφαλικά σέξυ, όχι σαν τις άλλες τις κατίνες τις ψηλοκώλες, που κάνουν γυμναστική και πεντικιούρ και τέτοιες αηδίες.
Σου καυλώνει τον εγκέφαλο.

Μια γυναίκα δυναμική και ανεξάρτητη, που στέκεται στα πόδια της.
Που δεν φοβάται να δει την πραγματικότητα κατάματα.
Που ξέρει τι θέλει.
'Η που δεν ξέρει τι θέλει, γιατί είναι πολύπλοκη.
Όχι σαν τις άλλες, τις κατίνες, τις κουνέλες που γεννάνε και νοιάζονται μόνο για παιδιά και άντρα.

Κύριοι, οφείλετε να ομολογήσετε πως είστε όλοι πολύ λίγοι για μια γυναίκα σαν κι αυτή.
Της αξίζει κάποιος καλύτερος. Πολύ καλύτερος.
Όχι εσείς οι πουτανιάρηδες.

Της αξίζει ένας ψηλός, μελαχρινός μεσογειακός θεός.
Με 2 διδακτορικά.
Δημοφιλής σε όλες τις χοτ παρέες της Αθήνας.
Και του Λονδίνου.
Και του Λιχτενστάιν.
Να ξέρει τους μαιτρ στα πιο ψαγμένα μαγαζιά στο Γκάζι.
Να είναι κολλητός με τους πιο ιν συλλέκτες της Βενετίας.
Με αμύθητη περιουσία. Αλλά απλός και προσιτός.
Να μη φοβάται τη δέσμευση.
Ένας άντρας που θα της δώσει αυτά που αξίζει (κι αξίζει πολλά αυτή η γυναίκα).
Με γυμνασμένους τρικέφαλους και τεράστιο πέος.
Που θα κάνει την κάθε στιγμή ξεχωριστή.
Και που δεν θα έχει μάτια για άλλη γυναίκα, παρόλο που οι άλλες θα τον κοιτάνε σαν ξερολούκουμο, αλλά με την επιθυμία θα μείνουν οι ξεκωλιάρες, διότι η δικιά μας θα έχει καπαρώσει το κελεπούρι.

Μια γυναίκα σαν κι αυτή πράγματι αξίζει πολύ περισσότερα πράγματα από το να ασχολείται μαζί σας, κομπλεξικοί, ανώμαλοι, άπονοι.
Σιγά μην χάνει τον χρόνο της μαζί σας.
Είστε ανεπίδεκτοι βελτιώσεως.
Και πολύ ασχολήθηκε μαζί σας.
Κάποιοι εδώ ήταν εντάξει άτομα, αλλά κάποιοι άλλοι είναι κομπλεξάρες (φαγωθείτε μεταξύ σας).

Εκείνη όμως πληγώθηκε από τη συμπεριφορά σας.
Κι αναρωτιέται γιατί ν' ασχολείται με αποτυχημένους μικροαστούς σαν κι εσάς.
Μήπως πρέπει να σας αφήσει στη δυστυχία σας;
Μήπως πρέπει ν' ασχοληθεί με άτομα του επιπέδου της;

Μήπως θα έπρεπε να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω της σε σας τους κομπλεξικούς και ν' ανοίξει πανιά για άλλα φόρουμ;

Σκεφτείτε την εικόνα:

Η βαρκούλα ν' απομακρύνεται, Εκείνη να σας κουνά λευκό μαντίλι και κάπου στο βάθος η Αρλέτα να παίζει στην κιθάρα της ένα τραγουδάκι που εκφράζει όλες τις ξεχωριστές, έξυπνες, ανεξάρτητες, fabulous, φιλοσοφημένες γυναίκες του καιρού μας και που προφητεύει την τελική τους μοίρα.

Αβάντι μαέστρο.

"Σου 'φερνα στρείδια απ' το ασπρονήσι, σου 'φτιαχνα τσάι γιασεμιού,
Μα 'σένα σ' είχαν συνηθίσει σε φασολάδες και τουρλού.

Πάω πίσω λοιπόν στη μαμά μου, στην κάμαρά μου την παιδική,
μήπως βρω το χρυσό πρίγκηπα μου, που τονε ψάχνω εδώ και μια ζωή.

Πρόσεχες πάντα στα πλακάκια κάθε σκουπίδι και λεκέ,
κι είχα στο βάζο λουλουδάκια, που δεν τα πρόσεξες ποτέ.

Μια ευκαιρία τελευταία, που είχε απομείνει πια για μας,
κι αυτή την έχασες μοιραία, για να μη χάσεις ένα ματς.

Κι όταν μπω στα γαλάζια σεντόνια, ο πρίγκηπάς μου θα είναι εκεί,
θα φοράει τη δικιά σου κολώνια και θα φιλάει όπως φιλάς εσύ."

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Για να μη παρεξηγούμαστε.. Λέγομαι Ιασωνας
τα εχω με ενα super model και μη μου στελνεται αλλα private messages οι γυναίκες που ειναι εδω.

Στο site γράφτηκα ετσι για να δω απο κοντα πως ειναι αυτοι που πανε με γυναικες -κατι σαν επισκεψη στο ζωολογικο κηπο δηλαδη αλλα με ανθρωπους.
Δεν εχω αναγκη ειμαι ομορφος, μορφωμενος με πλουσιο μπαμπα.... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Φιλτατε Βελτσο ειλικρινα με στεναχωρειτε... τοση φαια ουσια η οποια θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει εξυπνα και δημιουργικα και αναλωνεστε σε αστεια χρονογραφηματα τα οποια μοιαζουν με αρθρα του πινκ γουμαν (ουτε καν επιπεδο κοσμοπολιταν)....ειναι κριμα κι αδικο γκρεμιζουν το σκυλαδικο :( αναρωτιεμαι αν αναφερεστε τελικα σε μενα ή μπερδευεστε ενεκα του καυσωνα με τα λινκ που παραθετει ο φιλτατος τοντοκ κατα καιρους απο το κοσμοφορουμ :)

απαταστε οικτρα αν πιστευετε οτι υπαρχει εστω και μια γυναικα που δε θα ανταλλαζε τα μεταπτυχιακα και τα διδακτορικα για ψηλα καπουλια και αλλα φαιδρα "κοινα" και "πεζα" γυναικεια χαρακτηριστικα....ο λογος σας μοιαζει εξυπνος....αν δεν γραφατε και ευφυολογηματα πιθανον να πιστευα οτι ειστε κι ολας :)

SNIFsnif

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1

"Όταν ακούω να λέγεται λόγος για διανοούμενους, τραβάω περίστροφο", έλεγε ένας παλιός υπουργός της Γερμανίας, τον οποίο εκτιμώ για την αισθητική του.

απαταστε οικτρα αν πιστευετε οτι υπαρχει εστω και μια γυναικα που δε θα ανταλλαζε τα μεταπτυχιακα και τα διδακτορικα για ψηλα καπουλια και αλλα φαιδρα "κοινα" και "πεζα" γυναικεια χαρακτηριστικα....

Κάποιες επενδύουν χρόνο και ενέργεια στα μεταπτυχιακά, στην καριέρα, στην κουλτούρα
Αυτές τις προσλαμβάνουμε ως υπαλλήλους ή τους πουλάμε υπερτιμημένες αντίκες.

Κάποιες άλλες επενδύουν χρόνο και ενέργεια στα γυμναστήρια, στη φροντίδα του σώματος, στη μαγειρική και γενικά στο να μας περιποιούνται.
Με αυτές ζευγαρώνουμε.

ο λογος σας μοιαζει εξυπνος....αν δεν γραφατε και ευφυολογηματα πιθανον να πιστευα οτι ειστε κι ολας :)

Στο σημείο αυτό συνήθως σας στέλνουν PM του στυλ "με παρεξήγησες, δεν το εννοούσα, πάμε για καφέ", ε;
Κάπως προβλέψιμο. For both sides.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
"Όταν ακούω να λέγεται λόγος για διανοούμενους, τραβάω περίστροφο", έλεγε ένας παλιός υπουργός της Γερμανίας, τον οποίο εκτιμώ για την αισθητική του.

Κάποιες επενδύουν χρόνο και ενέργεια στα μεταπτυχιακά, στην καριέρα, στην κουλτούρα
Αυτές τις προσλαμβάνουμε ως υπαλλήλους ή τους πουλάμε υπερτιμημένες αντίκες.

Κάποιες άλλες επενδύουν χρόνο και ενέργεια στα γυμναστήρια, στη φροντίδα του σώματος, στη μαγειρική και γενικά στο να μας περιποιούνται.
Με αυτές ζευγαρώνουμε.

Στο σημείο αυτό συνήθως σας στέλνουν PM του στυλ "με παρεξήγησες, δεν το εννοούσα, πάμε για καφέ", ε;
Κάπως προβλέψιμο. For both sides.

Δεν ξερω αν ο υπουργος το χρησιμοποιησε το περιστροφο παντως αρκετοι θα επρεπε να το κανουν....το κακο ειναι οτι η ηλιθιοτητα δε γνωριζει ορια και ο ηλιθιος δεν εχει την αυτογνωσια ή το φιλοτιμο (για το καλο της ανθρωποτητας) που θα τον οδηγουσε σε μια τετοια πραξη....

με το δευτερο σκελος του ποστ δεν μπορω να καταλαβω που διαφωνουμε....οπως ειπα και πριν δε γνωριζω ουτε μια γυναικα η οποια δε θα ανταλλασε τα πτυχια της για ολα αυτα τα κατα ταλλα πεζα οπως λενε πολλες χαρακτηριστικα....μαλλον δεν διαβαζετε προσεκτικα (χαρακτηριστικο οσων βγαζουν βιαστικα συμπερασματα)καθοτι λιγες σειρες πριν εγραφα ποσο σημαντικο ειναι για μια γυναικα να περιποιειται τον αντρα της...υπαρχει αντιληπτικο προβλημα ισως?

παρολαυτα ειμαι υποστηρικτρια της μετριοπαθειας (και ουχι της μετριοτητας) γιαυτο και θεωρω οτι η υπαρξη μονο ενος απο τα δυο στοιχεια (μορφωση ή καλλωπισμος) μπορει να αποβει καταστροφικη για τον κατοχο τους γιαυτο και απαιτειται διαρκης καλλιεργεια και των δυο :)

κανετε ενα λαθος βεβαια....το οτι μια γυναικα αφιερωνει πολυ χρονο σε γυμναστηρια και μανικιουρν ή κομμωτηρια δε σημαινει αυταπαγγελτα οτι ειναι καλη νοικοκυρα και μαγειρισσα και οτι θα περιποιειται τον αντρα της...το τονιζω επειδη τα βαλατε μαζι ως μια και ιδανικη κατηγορια με την οποια ζευγαρωνετε....πολλες φορες η κατηγορια γυμναστηρια-μανικιουρ συναδει με την κατηγορια χαζογκομενα που ψαχνει χορηγο απο τον οποιο θα πιει το αιμα (και το χρημα)και συνηθως αυτο το ειδος γυναικας καμια απολυτως σχεση δεν εχει με μαγειρικη, φασινα, περιποιηση αλλα μαλλον με φιλιππινεζες...εαν επιθυμειτε να ζευγαρωσετε με κατι τετοιο ειναι δικαιωμα σας αν και ευχομαι να μην διαιωνιζονται τετοια ειδη με τη δημιουργια απογονων...

μπορει μια γυναικα να εχει τις γνωσεις του αινσταιν (Χωρις να ειναι ξερολας) το ναζι και την ομορφια της μεριλιν (Χωρις να ειναι χαζογκομενα αλλα θηλυκο) και τις μαγειρικες ικανοτητες του τσελεμεντε (χωρις να ειναι γυναικουλα αλλα καλη νοικοκυρα)? το ιδανικο για μενα.... ;)

το τελευταιο σχολιο ομολογω οτι ειναι εντελως αστοχο....μαλλον εκφραζει αλλο ενα βιαστικο συμπερασμα και δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως....οπως εχω ξαναπει λαμβανω ελαχιστα πμ οπου συνηθως με βριζουν ή με ρωτανε που δουλευω...
και κατι τελευταιο....δινω την εντυπωση της ιδιαιτερα συμπαθους γυναικας μεσα στο φορουμ με το τρελο σουξε και τους επιδοξους μπηχτες και δεν το εχω παρει χαμπαρι μηπως?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ρε συ mounitsa πολύ ιδανικά βλέπεις τις σχέσεις. Δεν ξέρω ίσως και να σουνα τυχερή στη ζωή σου. Από την άλλη, δυστυχώς στις μέρες μας οι περισσότερες σχέσεις ακολουθούν το πρότυπο του «δούναι και λαβείν» καθώς οι περισσότερες γυναίκες ψάχνουν τον λεγόμενο σπόνσορα! Άλλωστε όπως αυτή η κοπελίτσα τονίζει στο post της, ο πρώην της, ήταν δημόσιος υπάλληλος με καλό μισθό. Με άλλα λόγια το πρώτο που βρήκε να πει για αυτόν μετά από 8 χρόνια σχέσης είναι ότι είχε οικονομική ευχέρεια και σίγουρη δουλειά. Έλεος!!!  Και μετά μου λες εσύ για ισορροπημένες σχέσεις, αλληλοπροσφορά συναισθημάτων και τζάμπα πήδημα.  Ε όχι το πήδημα δεν είναι τζάμπα και το χω πληρώσει έμμεσα ή άμεσα όταν ήταν ο αυτοσκοπός μου, πράγμα για το οποίο βεβαίως και δεν μου φταίει κανείς καθώς ήταν επιλογή μου .
Σε αντίθετη περίπτωση, κοινώς αν η κοπέλα σε ενδιαφέρει για παραπάνω από ένα ή και περισσότερα κρεβάτια, τότε η συμπεριφορά αλλάζει άρδην ......

Επίσης αναφέρεις ότι πολλές φορές η χρηματική συνεισφορά του άντρα μπορεί να αντισταθμιστεί από τη γυναίκα, μεταξύ άλλων και από ένα μασάζ ή το καλύτερο σεξ που του χουν κάνει ποτέ. Δηλαδή θεωρείς, ότι καλώς κάνει μία γυναίκα και ζητά «αποζημίωση» για τις υπηρεσίες της; Πάλι στα λόγια μου έρχεσαι... Άσε που όσον αφορά το σεξ και εμείς οι άντρες κάτι κάνουμε κατά τη διάρκειά του, όταν σπαρταράτε δεν είναι κι άσχημα;

α!γεια σου!

SNIFsnif

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Δεν ξερω αν ο υπουργος το χρησιμοποιησε το περιστροφο

Το χρησιμοποίησε.
Σε άλλους όμως, όχι στον εαυτό του.
Για τον εαυτό του είχε καβατζώσει υδροκυάνιο.
Κανείς δεν έμαθε πώς το βρήκε.

κανετε ενα λαθος βεβαια....το οτι μια γυναικα αφιερωνει πολυ χρονο σε γυμναστηρια και μανικιουρν ή κομμωτηρια δε σημαινει αυταπαγγελτα οτι ειναι καλη νοικοκυρα και μαγειρισσα και οτι θα περιποιειται τον αντρα της...το τονιζω επειδη τα βαλατε μαζι ως μια και ιδανικη κατηγορια με την οποια ζευγαρωνετε....πολλες φορες η κατηγορια γυμναστηρια-μανικιουρ συναδει με την κατηγορια χαζογκομενα που ψαχνει χορηγο απο τον οποιο θα πιει το αιμα (και το χρημα)και συνηθως αυτο το ειδος γυναικας καμια απολυτως σχεση δεν εχει με μαγειρικη, φασινα, περιποιηση αλλα μαλλον με φιλιππινεζες...εαν επιθυμειτε να ζευγαρωσετε με κατι τετοιο ειναι δικαιωμα σας αν και ευχομαι να μην διαιωνιζονται τετοια ειδη με τη δημιουργια απογονων...

Η φράση-κλειδί ήταν "να ΜΑΣ περιποιούνται".
Αυτές που περιποιούνται μόνο τον εαυτό τους τις εξαπατούμε, τις πηδάμε (μόνο, όταν δεν έχουμε κάτι καλύτερο) κι ύστερα τις πετάμε. Και τον χειμώνα παίρνουν τηλέφωνα κι τις έχουμε για κάβες.

μπορει μια γυναικα να εχει τις γνωσεις του αινσταιν (Χωρις να ειναι ξερολας) το ναζι και την ομορφια της μεριλιν (Χωρις να ειναι χαζογκομενα αλλα θηλυκο) και τις μαγειρικες ικανοτητες του τσελεμεντε (χωρις να ειναι γυναικουλα αλλα καλη νοικοκυρα)? το ιδανικο για μενα.... ;)  

Όποια θέλει τα παραπάνω σε αυτό τον βαθμό και ταυτόχρονα, καταλήγει να μην έχει τίποτε από αυτά.

Προσωπικά θα μου αρκούσε κάποια που πρωτίστως θα της άρεσε να με βλέπει ικανοποιημένο.

Ας μαγείρευε απλώς καλά, ας ήταν απλώς έξυπνη και καπάτσα, ας ήταν απλώς κάπως μορφωμένη, ας ήταν απλώς ομορφούλα και τσαπερδόνα.
Οι γυναίκες Αϊνστάιν-Μέριλιν-Τσελεμεντές-όλα-σε-ένα υπάρχουν μόνο στην παραμυθοχώρα και πίνουν τσίπουρα με τον χρυσό πρίγκιπα της Αρλέτας.
(Και ποτέ δεν μου άρεσε η Μέριλιν Μονρό και γενικά αυτές οι μαλακισμένες του Χόλλυγουντ)

δινω την εντυπωση της ιδιαιτερα συμπαθους γυναικας μεσα στο φορουμ με το τρελο σουξε και τους επιδοξους μπηχτες και δεν το εχω παρει χαμπαρι μηπως?

Οι άντρες είναι μαζοχιστές.
Κάποιοι στο κρεβάτι.
Οι περισσότεροι στη ζωή.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Το χρησιμοποίησε.
Σε άλλους όμως, όχι στον εαυτό του.
Για τον εαυτό του είχε καβατζώσει υδροκυάνιο.
Κανείς δεν έμαθε πώς το βρήκε.

Η φράση-κλειδί ήταν "να ΜΑΣ περιποιούνται".
Αυτές που περιποιούνται μόνο τον εαυτό τους τις εξαπατούμε, τις πηδάμε (μόνο, όταν δεν έχουμε κάτι καλύτερο) κι ύστερα τις πετάμε. Κι ύστερα παίρνουν τηλέφωνα κι τις έχουμε για κάβες.

Όποια θέλει τα παραπάνω σε αυτό τον βαθμό και ταυτόχρονα, καταλήγει να μην έχει τίποτε από αυτά.

Προσωπικά θα μου αρκούσε κάποια που πρωτίστως θα της άρεσε να με βλέπει ικανοποιημένο.

Ας μαγείρευε απλώς καλά, ας ήταν απλώς έξυπνη και καπάτσα, ας ήταν απλώς κάπως μορφωμένη, ας ήταν απλώς ομορφούλα και τσαπερδόνα.
Οι γυναίκες Αϊνστάιν-Μέριλιν-Τσελεμεντές-όλα-σε-ένα υπάρχουν μόνο στην παραμυθοχώρα και πίνουν τσίπουρα με τον χρυσό πρίγκιπα της Αρλέτας.
(Και ποτέ δεν μου άρεσε η Μέριλιν Μονρό και γενικά αυτές οι μαλακισμένες του Χόλλυγουντ)

Οι άντρες είναι μαζοχιστές.
Κάποιοι στο κρεβάτι.
Οι περισσότεροι στη ζωή.

προφανως τοτε η χρηση της ελληνικης απο μερους σας δεν ειναι οπως θα επρεπε (παρολαυτα ειστε αριστος στο να κανετε υποδειξεις στους αλλους) καθως γραφετε παραπανω οτι "Κάποιες άλλες επενδύουν χρόνο και ενέργεια στα γυμναστήρια, στη φροντίδα του σώματος, στη μαγειρική και γενικά στο να μας περιποιούνται."
το αφηνω πανω σας να αντιληφθειτε τι γραψατε, τι ανταπαντησα και τι εννοουσατε τελικα...δε θα μπω στον κοπο να κανω και επεξηγηση συντακτικου  και επεξηγη του πως μπορει να αλλαξει το νοημα της προτασης....αναγνωριζω ομως οτι ο γραπτος λογος ειναι πιο ευκολα παρεξηγησιμος και αντιπαρερχομαι :)

εσας θα σας αρεσε καποια η οποια θα ηθελε να σας εχει πρωτιστως ικανοποιημενο (υποθετω οτι θα ηταν αυτο προτεραιοτητα και για εσας αυτο ως προς εκεινη) εγω μιλαω ομως για την προσωπικη αναπτυξη της γυναικας....και φυσικα δεν υπαρχουν γυναικες αινσταιν-μεριλιν-τσελεμεντες αλλα το βρισκω αναγκαιο για μια γυναικα να προσπαθει να αναπτυσσεται σε ολους τους τομεις οσο μπορει...εσας μπορει να σας καλυπτει μια απλα ομορφη και νοικοκυρα ή μια απλα εξυπνη και καλλιεργημενη ειναι υποκειμενικα αυτα...εγω νομιζω οτι το κυρια στο σαλονι δουλα στην κουζινα και πουτανα στο κρεβατι δεν εχει βγει τυχαια (καθοτι ειμαι απο την Πολη και φοριεται πολυ το σλογκαν εκει) και μπορει να μην εισαι μαστερ και στα 3 οφειλεις ομως να προσπαθεις :)

η μεριλιν χρησιμοποιηθηκε ως παραδειγμα παγκοσμιου στατους ομορφιας  (οπως λεμε μπραντ πιτ ασχετως που δε μου αρεσει)
και σε καποιον μπορει να μην αρεσει η ελληνικη κουζινα και κατ επεκταση ο Τσελεμεντες...
και καποιος αλλος μπορει να θεωρει οτι ο Αινσταιν ηταν απλα ηλιθιος....
ελπιζω να εγινα κατανοητη

Δεν ξερω αν ειναι μαζοχες ή οχι εμενα εμπρακτως με πμ δεν μου το εχει δειξει κανεις τους παντως....το ενοχλητικο ομως δεν ειναι αυτο....το ενοχλητικο ειναι οτι μπαινει ενας τυπακος με 40 ποστ και χωρις να γνωριζει τα γραπτα μου (2.500 ποστ ειναι καμποσα για να τα διαβασει καποιος οσο να πεις) βγαζει βιαστικα συμπερασματα για το ατομο μου....αυτο με ενοχλει οσο να ναι :) εκτος να μιλαμε για καποιον παλαιοτερο χρηστη οποτε ρουφαω το αυγο μου και παω στη γωνια μου ;)

lion67

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
38
Πόντοι
1
ωχ,σε σελιδα του κοσμοπολιταν μπηκα? :jerking: :jerking: :jerking:

SNIFsnif

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
προφανως τοτε η χρηση της ελληνικης απο μερους σας δεν ειναι οπως θα επρεπε (παρολαυτα ειστε αριστος στο να κανετε υποδειξεις στους αλλους) καθως γραφετε παραπανω οτι "Κάποιες άλλες επενδύουν χρόνο και ενέργεια στα γυμναστήρια, στη φροντίδα του σώματος, στη μαγειρική και γενικά στο να μας περιποιούνται."
το αφηνω πανω σας να αντιληφθειτε τι γραψατε, τι ανταπαντησα και τι εννοουσατε τελικα...δε θα μπω στον κοπο να κανω και επεξηγηση συντακτικου  και επεξηγη του πως μπορει να αλλαξει το νοημα της προτασης....αναγνωριζω ομως οτι ο γραπτος λογος ειναι πιο ευκολα παρεξηγησιμος και αντιπαρερχομαι :)

Υποδείξεις κάνω ΜΟΝΟ σε όσες καυχιούνται για τις γλωσσικές τους δεξιότητες, την ίδια στιγμή που δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
Οπότε... μόλις ήρθε η σειρά σας.

Ο γραπτός λόγος είναι παρεξηγήσιμος μόνον από τους αλλοδαπούς (που δεν ξέρουν ελληνικά) και από τις δεσποινίδες που αντί να διαβάσουν αυτό που γράφεται, διαβάζουν αυτό που θέλουν να δουν.

Βαριέμαι να εξηγώ τα αυτονόητα, αλλά άντε.

Η επίμαχη πρόταση είναι:
"Κάποιες άλλες επενδύουν χρόνο και ενέργεια στα γυμναστήρια, στη φροντίδα του σώματος, στη μαγειρική και γενικά στο να μας περιποιούνται."

Όπως σας είπα η φράση-κλειδί είναι "και γενικά στο να μας περιποιούνται".
Πράγμα που σημαίνει ότι όλα τα άλλα είναι απλά μερικά, ενδεικτικά συστατικά στοιχεία του γενικού συνόλου (δηλαδή του να μας περιποιούνται).
Οπότε, όποιος έχει μάτια για να βλέπει, διακρίνει αμέσως ότι η γυμναστική και η φροντίδα του σώματος αναφέρονται εδώ ως συστατικά στοιχεία της περιποίησης που αφιερώνει μια γυναίκα στον άντρα της (διότι το να είναι όμορφη για τον άντρα της είναι κι αυτό μια μορφή περιποίησης).

Επομένως αυτό αυτομάτως αποκλείει τις γυναίκες που  ναρκισσεύονται για να βρουν τον χορηγό.

Είναι γελοίο να εξηγώ λογικές επαγωγές αυτονόητες σε οποιονδήποτε με IQ πάνω από 70, αλλά βέβαια εσείς ούσα γυναίκα λογικό είναι να βλέπετε αυτό που θα θέλατε να δείτε και όχι αυτό που παρουσιάζεται μπροστά στα μάτια σας.

εσας θα σας αρεσε καποια η οποια θα ηθελε να σας εχει πρωτιστως ικανοποιημενο (υποθετω οτι θα ηταν αυτο προτεραιοτητα και για εσας αυτο ως προς εκεινη) εγω μιλαω ομως για την προσωπικη αναπτυξη της γυναικας...

Ναι.
(Εννοείται.)
Ποσώς με απασχολεί η προσωπική της ανάπτυξη, διότι εδώ το ζήτημα είναι η αλληλεπίδραση μεταξύ μας και το τι περιμένω εγώ από αυτή. Σας τα έχουνε μάθει λάθος και να τα ξεμάθετε. Η έμφυλη σχέση είναι σύμπλεγμα ενός ενιαίου ανδρογύνου και όχι δυο παράλληλοι δρόμοι δυο αποξενωμένων ατομικοτήτων. Αν θέλει προσωπική ανάπτυξη, ας ακολουθήσει τον προσωπικό δρόμο της. Γι' αυτό υπάρχουν τα μοναστήρια.

.εγω νομιζω οτι το κυρια στο σαλονι δουλα στην κουζινα και πουτανα στο κρεβατι δεν εχει βγει τυχαια (καθοτι ειμαι απο την Πολη και φοριεται πολυ το σλογκαν εκει) και μπορει να μην εισαι μαστερ και στα 3 οφειλεις ομως να προσπαθεις :)

Σοφό τρίπτυχο, το οποίο είχα την ευτυχία να το συναντήσω σε κάποια αξιόλογα κορίτσια.

Καμμία όμως από αυτές δεν περηφανευόταν για το επίτευγμά της να έχει συμπληρώσει 2500 ποστ σε ένα φόρουμ μπουρδελιάρηδων και πουτανιάρηδων, οι οποίοι και καλά την "εκνευρίζουν" και τους οποίους και καλά προσπαθεί να φέρει στον καλό τον δρόμο (κάπως σαν εκείνες τις θεούσες που ξελιγώνονται να παίρνουν μάτι ό,τι πορνογραφικό κυκλοφορεί και καλά για να "σώσουν τα απολωλότα πρόβατα").

το ενοχλητικο ειναι οτι μπαινει ενας τυπακος με 40 ποστ και χωρις να γνωριζει τα γραπτα μου (2.500 ποστ ειναι καμποσα για να τα διαβασει καποιος οσο να πεις) βγαζει βιαστικα συμπερασματα για το ατομο μου....αυτο με ενοχλει οσο να ναι :) εκτος να μιλαμε για καποιον παλαιοτερο χρηστη οποτε ρουφαω το αυγο μου και παω στη γωνια μου ;)

Ουκ εν τω πολλώ το ευ.

ΜΠΑΙΝΩ στο φόρουμ, γιατί μαθαίνω τις τεχνικές λεπτομέρειες ενός κόσμου αρκετά ενδιαφέροντος, ο οποίος μέχρι πρότινος μου ήταν σχεδόν άγνωστος και στον οποίο σκοπεύω να εντρυφήσω για ένα χρονικό διάστημα για λόγους ολοκλήρωσης των εμπειριών μου.
Εσείς γιατί μπαίνετε; Σας καυλώνει η Σαβάννα;

ΓΡΑΦΩ στο φόρουμ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ, επειδή, εξαιτίας μιας πρόσφατης περιτομής αδυνατώ να τιμήσω τη Σαβάννα (και την κάθε Σαβάννα), οπότε περνώ την ώρα μου, μαθαίνοντας.
Εσείς γιατί γράφετε; Σας καυλώνει η Σαβάννα;

ΚΑΝΩ ΔΙΑΛΟΓΟ με τις δεσποινίδες του φόρουμ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ, επειδή οι γιατροί μου συνέστησαν να αποφεύγω τις στύσεις μέχρι να πέσουν τα ράμματα. Κι ομολογουμένως, η παρακολούθηση των γυναικείων συνεισφορών σε ΑΥΤΟ το φόρουμ με έχει βοηθήσει τα μάλα.

Όχι δεν είμαι παλαιό μέλος του φόρουμ.
Παραταύτα όμως... ρουφήξτε το αυγό σας και στη γωνιά σας σαν καλό κορίτσι.

Υ.Γ.: Σοβαρά τώρα... κρίνετε την αξία ενός συνομιλητή σας από τον αριθμό των ποστ του και την παλαιότητά του σε ένα φόρουμ;
Και, αν υποθέσουμε ότι είμαι ένα παλαιότερο μέλος, θα ήσαστε πρόθυμη να ρουφήξετε το αυγό σας και να πάτε στη γωνιά σας; Καλά μιλάτε σοβαρά;
ΟΚ, το καταλαβαίνω το γλείψιμο που ρίχνουν τα θηλυκά στα ισχυρά αρσενικά μιας αγέλης, αλλά ακόμα κι ΕΔΩ;
Στο διαδίκτυο;

Επειγόντως, get a life!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Θεωρω περιττο να σχολιασω ολα τα προηγουμενα περαν του τελευταιου....κρινω εναν συνομιλητη μου βασει αυτων που λεει και οχι βασει του αριθμου των ποστ του και αυτο που βλεπω σε εσας ειναι εναν τυχαρπαστο με 45 ποστ που ξαφνικα γραφει κατεβατα για το ποια ειμαι, τι πιστευω, τι αξιωνομαι κτλ κτλ κτλ...αλλα μαλλον και παλι το αντιληπτικο σας επιπεδο δεν σας επιτρεπει να καταλαβετε τι ειναι γραμμενο ακριβως παραπανω οποτε σχολια για iq ανω του 70 στους συνομιλητες σας ειναι τουλαχιστον τραγελαφικα...

το ποσο αντιλαμβανεστε τι γραφει ή πρεσβευει ο συνομιλητης σας και το ποσο βιαστικα συναγετε συμπερασματα ειναι εμφανες και απο την δηλωση οτι ως αλλη μητερα τερεζα προσπαθω να βαλω τα σερνικα στον σωστο δρομο...φιλτατε δε με απασχολει ουτε που βαζει ο καθενας το πουλι του ουτε πως την βρισκει και φυσικα δεν καταδικαζω την πορνεια ουτε αυτους που την βρισκουν με αυτην οπως δεν με απασχολει αν καποιοι γουσταρουν τραβελια με προσοντα, πατουσολαγνειες ή bdsm...το σεξ αλλωστε ειναι η μονη ενστικτωδης λειτουργια που μας εχει απομεινει με ελευθερη εκφραση και φροντιζω να την ευχαριστηθω τα μαλα χωρις να με προβληματιζουν οι επιλογες του καθενος στον τομεα...αλλωστε δε γνωριζετε τις δικες μου επιλογες και βιτσια...τα μονα που με απασχολουν ειναι τα σχολια επι προσωπικου στα οποια και απανταω ειδαλλως περιοριζομαι στην γενικη συζητηση λεγοντας τις αποψεις μου :)
και ετσι για να γινεται κουβεντα ναι με καυλωνει η σαβαννα και η τουντρα και η ταιγκα και ο τροπικος του αιγοκερου μαζι μπορω να πω και οταν μου μεινει κανα φραγκο στην τσεπη εχω σκοπο να τις επισκεφθω ολες μαζι για να ξεχαρμανιασω :)

τελος οταν ο συνομιλητης μου δεν διαθετει ιχνος σαρκασμου ή ειρωνιας ή ακομα χειροτερα δεν ειναι σε θεση να αντιληφθει τη δικια μου ειρωνια παυει να ειναι ενδιαφερων ή εστω τσαλεντζινγκ και ειλικρινα δε βλεπω λογο να συνεχισω να συζηταω μαζι του γιατι προφανως διαθετει αυτιστικα χαρακτηριστικα εξεταζοντας μονο κατα κυριολεξια τα λεγομενα των αλλων.... καλη σας ημερα :)

SNIFsnif

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Θεωρω περιττο να σχολιασω ολα τα προηγουμενα περαν του τελευταιου....

Κοινώς κοιτάξατε μέσα στον καθρέφτη που έβαλα μπροστά σας και δεν σας άρεσε αυτό που είδατε, οπότε κλείνετε τα μάτια, πιστεύοντας ότι, αν το ξεχάσετε, θα σας ξεχάσει κι αυτό και θα φύγει μακριά.

κρινω εναν συνομιλητη μου βασει αυτων που λεει και οχι βασει του αριθμου των ποστ του

Ναι, ε;
Και στο καπάκι, χωρίς καν να μπει τελεία:

και αυτο που βλεπω σε εσας ειναι εναν τυχαρπαστο με 45 ποστ

Γιούχου!
Δεσποινίς μου ο λόγος σας είναι κβαντικός.
Σε απλά ελληνικά είπατε ψέμμα και μάλιστα ηλίθιο ψέμμα, που εύκολα αποκαλύπτεται αν κάνει κάποιος τον κόπο να διαβάσει μέχρι την τελεία.

που ξαφνικα γραφει κατεβατα για το ποια ειμαι, τι πιστευω, τι αξιωνομαι κτλ κτλ κτλ...

Τα οποία όμως κατεβατά θεωρείτε "περιττό να σχολιάσετε", κοινώς κάνετε μόκο γιατί σας βάζουν έναν καθρέφτη μπροστά σας και δεν σας αρέσει αυτό που βλέπετε.

φιλτατε δε με απασχολει ουτε που βαζει ο καθενας το πουλι του ουτε πως την βρισκει και φυσικα δεν καταδικαζω την πορνεια ουτε αυτους που την βρισκουν με αυτην οπως δεν με απασχολει αν καποιοι γουσταρουν τραβελια με προσοντα, πατουσολαγνειες ή bdsm...το σεξ αλλωστε ειναι η μονη ενστικτωδης λειτουργια που μας εχει απομεινει με ελευθερη εκφραση και φροντιζω να την ευχαριστηθω τα μαλα χωρις να με προβληματιζουν οι επιλογες του καθενος στον τομεα...

Τότε, εξηγήστε μου αυτό που γράψατε μόλις προχτες σε αυτό το θρεντ.(και μένω σε αυτό το θρεντ, γιατί αν ήθελα να κουοουτάρω κι άλλα δικά σας δεν θα τα σήκωνε ο σέρβερ)

και μην το παρεις σαν προσωπικη επιθεση μιλαω για ολους τους παντρεμενους που συχναζουν σε μπουρδελα ή εχουν γκομενες ποσο μαλλον ενας φρεσκοπαντρεμενος αντρας με φρεσκογεννημενο μωρο τον οποιο ειλικινα δεν καταλαβαινω γιατι θα πρεπει να τον εχω σε εκτιμηση....

(Μεταξύ μας τώρα, νομίζω ότι δεν θα πληγωθούν πάαααρα πολύ, επειδή δεν τους έχετε σε εκτίμηση)

Σε απλά ελληνικά είπατε ΠΑΛΙ ψέμμα και μάλιστα ηλίθιο ψέμμα, που εύκολα αποκαλύπτεται, αν κάνει κάποιος τον κόπο να διαβάσει την προηγούμενη σελίδα του θρεντ.

Αχ... πού πήγαν εκείνες οι αληθινές γυναίκες που σου λέγανε ψεμματάρες κι έπαιρνες όρκο ότι λένε αλήθεια...

και ετσι για να γινεται κουβεντα ναι με καυλωνει η σαβαννα και η τουντρα και η ταιγκα και ο τροπικος του αιγοκερου μαζι μπορω να πω και οταν μου μεινει κανα φραγκο στην τσεπη εχω σκοπο να τις επισκεφθω ολες μαζι για να ξεχαρμανιασω :)

Σε ΑΥΤΟ τό φόρουμ στο οποίο έχετε κάνει 2500 ποστ, η ΜΟΝΗ Σαβάννα είναι το χαμογελαστό κορίτσι στα αριστερά της σελίδας στα City Tours.

Για την άλλη Σαβάννα επισκεφτείτε:

τελος οταν ο συνομιλητης μου δεν διαθετει ιχνος σαρκασμου ή ειρωνιας ή ακομα χειροτερα δεν ειναι σε θεση να αντιληφθει τη δικια μου ειρωνια παυει να ειναι ενδιαφερων ή εστω τσαλεντζινγκ και ειλικρινα δε βλεπω λογο να συνεχισω να συζηταω μαζι του γιατι προφανως διαθετει αυτιστικα χαρακτηριστικα εξεταζοντας μονο κατα κυριολεξια τα λεγομενα των αλλων.... καλη σας ημερα :)

Δηλαδή, δεν σας γοήτευσα;
Δεν υπήρξα ο άνδρας-πρόκληση;
Δεν είχα χιούμορ, προσωπικότητα, ξέρω-τι-θέλω, είμαι-ο-εαυτός-μου και ωραία χέρια;
Δεν θα σας ρίξω στο κρεβάτι;
Δεν θα μ' ερωτευτείτε;
Δεν θα σας κάνω να ξεχάσετε όλους τους προηγούμενους άντρες, καθώς αφήνεστε στα δυνατά μπράτσα μου και τρέμετε σύγκορμη με πολλαπλούς οργασμούς;
Δεν θα σας προσφέρω πρωινό δίπλα στην πισίνα;
Δεν θα σας πάω την άλλη μέρα σπίτι σας με την Πόρσε, ακριβώς τη στιγμή που θα περνάει από εκεί η παλιά συμμαθήτριά σας η ξινή για να σκάσει από το κακό της;
Δεν θα σας διεκδικήσω δυναμικά από τον πρώην σας με τον οποίο θα πηδιέστε, γιατί είστε μπερδεμένη;
Δεν θα σας ζητήσω γονατιστός να με παντρευτείτε με μονόπετρο Καρτιέ;
Δεν θα πείτε το πολυπόθητο ναι;

Ωϊμέεεε... (με εκφορά σχολής Εθνικού Θεάτρου στην Επίδαυρο)
Είστε τόσο, μα τόσο σκληρή.
Μοιραία γυναίκα εσύ.
Με κατέστρεψες.

(Σοβαρά τώρα: το χιούμορ, η λεπτή ειρωνεία, ο διακριτικός υποβιβασμός της γυναίκας σε κορίτσι, το "πατρικό" περιπαιχτικό ύφος, ο σωστός χρονισμός του βλέμματος και των αγγιγμάτων με τη σεξουαλική φόρτιση της συζήτησης, οι ερωτήσεις που επιτρέπουν στη γυναίκα να φλυαρεί για τον Εαυτό Της, η ανατροφοδότηση των λεγομένων της με στόχο να νιώσει ότι την "νιώθω" και ένα σωρό άλλα ΦΤΗΝΑ τρικ εφηρμοσμένης ψυχολογίας, που ΠΑΝΤΑ πιάνουν σε ΟΛΕΣ τις "ξεχωριστές" αυτού του κόσμου... επιφυλάσσονται για εκεί όπου πάμε να πηδήξουμε, δεσποινίς.
Καθώς δεν είμαι ιεραπόστολος, δεν με ενδιαφέρει να σας κάνω να νιώσετε όμορφα, χωρίς να προσβλέπω σε κάποιο όφελος.
Και σεις δεν έχετε τίποτε που να θέλω.
Διότι δεν αγοράζω γουρούνι στο σακκί.
Και να σας ήθελα δηλαδή, δεν θα με άφηναν τα ράμματα έτσι κι αλλιώς.
Οπότε, σας μιλώ ειλικρινά και σαν ίσος προς ίση.
Κι ΑΥΤΟ είναι που σας ενοχλεί πιο πολύ από καθετί άλλο.)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
πωωω...
πρεπει να σ εχουν ταραξει στο φαρμακο ετσι? ορρους κ τετοια?

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τώρα αφού βγάλατε και οι δύο τ απωθημένα σας,κάνατε την ανάλυση του εγώ σας,του χαρακτήρα σας,των επιθυμιών σας,της μόρφωσης σας,του πνευματικού επιπέδου σας κ.λ.π. για να μην γράφω άλλα.....για ηρεμήστε λίγο και σταματήστε αυτή την κόντρα που έτσι και αλλιώς δεν θα βγάλει πουθενά.....τάπατε,ξεδώσατε, βριστήκατε με επίπεδο φτάνειιιιιι......be cool boyς and girls....πάμε παρακάτω....

Επισκέπτης
Eγώ ένα δεν κατάλαβα: Γιατί μιλάνε στον πληθυντικό? :cheesy:

Επισκέπτης
Savoir vivre δηλαδή... (ή όπως σκατά γράφεται, δεν ξέρω γαλλικά!)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom