nimertis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
καταραμενη ασχημια
Μην είσαι κακός και ζουλιάρης σαν και μένα
καταραμενη ασχημια
Μην είσαι κακός και ζουλιάρης σαν και μένα
τι να κανω ρε τυπε,οτι βλεπω λεω..ειπαμε γουστα ειναι αυτα,αλλα υπαρχει κ η αντικειμενικοτητα ..9 στους 10 αμα ρωτησεις το ιδιο με μενα θα πουν
Γυναίκα είμαι
ε αμα σου αρεσει και ο Ηλιας...δεν εχω κατι αλλο να πω..παντως αν οντως ηταν γαμω τα παιδια..δε θα εκρυβε οτι ειναι τρανςΤο μπάζο που ανεβάζεις όμως,αν και γεννήθηκε γυναίκα είναι κατώτερη από τη συγκεκριμένη τρανς... Και είναι και γαμώ τα άτομα.
αν αυτο το ποδι φοραει τριπλο καλσον..μαλλον μπερδευτηκες..απο τις μπουταρες σου που ουτε με κολλαν ιππασιας δε θα κρυβονται
Οσο για τη Λολα..ειναι μια απο τις αδυναμιες μου χρονια τωρα οπως και η Αφροδιτη.Τα κοριτσια μας που ειναι 100% Γυναικες (οχι πρωην Ηλιας) και 100% Ελληνιδες επιβιωνουν χρονια στη fetish σκηνη...
Γυναίκα είμαι
Του συναφιού;
Μπα όχι,μια ξενέρωτη ατυχήσασα είμαι
Δεν είδες το θρεντ μου με τον πρώην μου;
Αν μία είναι άξια να λέγεται domina είναι η ακόλουθη:
Η Λόλα είναι 200% θηλυκό, για να δούμε τι θα πείτε. Και δε χαλάει την πιάτσα κιόλας στο οικονομικό θέμα ούτε έχει ζάρες σε βυζιά, κώλο και πόδια.
Ατυχήσας σε τι;
Για το συνάφι αυτό λέω για το οποίο φαίνεται ότι έχεις άποψη:
Α,νόμιζα μήπως έλεγες αν είμαι και εγώ domina.
Ναι,στα μέρη που κυκλοφορούσα γκοθάδικα κλπ, ήταν γνωστές φυσιογνωμίες μπορώ να πω, και ξέρω από έγκυρες πηγές πολλά και έχω δει και άλλα τόσα
Γκοθάδικα, κάτι μέρη που συχνάζουν τύποι με ασβεστωμένες μούρες που νομίζουν ότι είναι ο Πίτερ Μέρφυ;
Καλά, τον Πίτερ Μέρφυ παίζει και ούτε να τον έχουν ακουστά.
Ελληνίδα 100%. Θηλυκό 200%. Και αληθινή αφέντρα όχι μαλακίες.
σε λιγο θα μας πεις οτι εχει κυταριτιδα και στον αφαλο...και στο μαγουλο
ποσο πιο πανω??θα μας τρελανεις???Αρκετα ασχοληθηκα μαζι σου..εγω φωτο με τριπλο καλσον δεν εχω δει.ΑΥΤΟ ηταν το τελευταιο μου μηνυμα.