mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 16
γυναικες του site ελατε στο thread "Προσφορα και ζητηση".
Αλλ ρε συ μουνιτσα αν θες ακομα και απο τη δικη οπτικη να το δουμε σ'εναν ανρα β γαινει πιο οικονομικη μια πουτανα απο μια σχεση για να μη φτασω στο σημειο να το συγκρινω και με γαμο!!!ακους εκει value for money....Skidoo: Μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μην πεις....τες παν με κουρασε το θεμα λες και ειμαστε παιδακια στο δημοτικο αγορακια και κοριτσακια και παιζουμε "πολεμο".....κυρια κυρια ο γιωργακης με κλωτσισε.....
δε με απασχολει ο λαπλας τι εκανε για παρτη της ουτε τι εκανε η μανταμ για παρτη του αλλου....ειναι πολυ υποκειμενικες και βιαστικες οι κρισεις και τα συμπερασματα σου ομως οποτε δεν υπαρχει λογος συζητησης...συμπονας τον λαπλας και βριζεις τη γκομενα του που τον παρατησε μετα απο 4 χρονια σχεσης και σπευδεις να δικαιολογησεις τον αλλον που μετα απο 8 χρονια σχεσης παρατησε τη γκομενα του εγκυο ουσα λεγοντας "δεν ειχαν υπογραψει και κανα συμβολαιο"....δυο μετρα δυο σταθμα....στο χερι σου ειναι το αν θα πεταξεις τα λεφτα σου ή οχι στην καθε σακαφιορα ή αν θα επιλεξεις να γαμας πουτανες για ολη σου τη ζωη...ο καθενας κανει τις επιλογες του αλλωστε και επιλεγει αυτα που τον ολοκληρωνουν σαν ανθρωπο
Bull: το ποστ μου αναφεροταν στον skidoo οχι σε σενα....σε ενοχλει ο ορος τζαμπα πηδημα? βρισκομαστε σε ενα σαιτ οπου το σεξ μετραται με νομισματικες μοναδες και χρονικους περιορισμους και σε ενοχλει ο ορος τζαμπα πηδημα????? αν αυτο δεν ειναι value for money τοτε ποιο ειναι? εχεις μια γυναικα επι 8 χρονια η οποια κανει για οσο χρονο θες ολα οσα θες (υποθετικα μιλωντας παντα) χωρις καποιο χρηματικο ανταλλαγμα για τις υπηρεσιες της...κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας? απο τη μια εχουμε αναγαγει το σεξ σε τεχνοκρατικη εννοια με οικονομικους ορους αντι για αισθητηριακες εννοιες και μας ενοχλει κατα ταλλα ο ορος τζαμπα πηδημα? δε σε ενοχλει οταν συζητας τι "παιρνεις" με 20 ευρω και για ποση ωρα αλλα σε ενοχλει οταν μιλαμε για "Τζαμπα πηδημα"?
καλη μου ξεκουραση γιατι οπως παμε δε θα παω για υπνο
καλά ρε mounitsa από ποτε το πήδημα είναι τσάμπα με τις γκομενές μας (πλην ελάχιστων εξαιρέσεων γυναικών);
Δηλαδή τα ποτά, τα φαγητά και τις εκδρομούλες δεν τις πληρώνουμε σε ευρώ;;;
Όσον αφορά το main topic του thread, ένα έχω να πω. ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΤΥΠΟΣ (και ναι φωνάζω)
Προφανως υπαρχει καποιο πολυ βαθυ νοημα πισω απο τα ξεκατινιασμενα ποστ σου το οποιο ειμαι αρκετα πεζη για να αντιληφθω ή δεν μπορεις να χειριστεις καλα τον γραπτο λογο...οποιο και απο τα δυο συμβαινει σου ζητω συγγνωμη...αυτο που δεν μπορεις να αντιληφθεις μετα συγχωρησεως παντα ειναι οτι εγω (μιλαω παντα για τον εαυτο μου και δεν εκφραζω αποψη για καμια αλλη κοπελα) δε θεωρω οτι ειμαι σε ενα φορουμ οπου ενα τσουρμο λιγουρια τρεχουν στις πουτανες και ας τους δουλεψουμε....ακομα και ετσι να ηταν ποσο καιρο να δουλευεις καποιον? 1 μηνα?2? 3? 5? καπου βαριεσαι και παυει να ειναι διασκεδαστικο....σιγουρα ομως πιστευω οτι ειμαι σε ενα φορουμ οπου υπαρχουν ΚΑΙ καμποσοι μαλακες (οπως σε καθε αλλο φορουμ αλλωστε) τους οποιους ναι και θα δουλεψω και θα ειρωνευτω και θα χλευασω
δε σε αφορουν θεματα οπως το αν ψαχνουμε γκομενο, αν εχουμε γκομενο ή αν ευελπιστουμε να μας πηδηξει κανενας απο δω μεσα αλλα μονο ποτε εχουμε περιοδο δεν εχεις σχολιασει και ποτε ειναι οι γονιμες μερες μας (οπως φαινεται και στις πιο πισω σελιδες ή στο θρεντ της μαριαννας...)
αν δεν απατομαι ειχες σχολιασει μεχρι και το ποσο απελπισμενη πρεπει να ειναι η μαριαννα που εγραψε τα οσα εγραψε και οτι ουτε καν η μπαζοφιλεναδα σου δεν θα επεφτε σε αυτο το επιπεδο....παρολαυτα δεν ασχολεισαι με τις αγαμιες ή τις πολυγαμιες μας....κατι τετοια ποστ (δυστυχως οχι μονο απο σενα) μου θυμιζουν ξεφτυλογκομενες που πανε για καφε και συζητανε το μεγεθος του πουλιου των γκομενων τους και που βαφουν τα νυχια τους και που ξυνουν τις φτερνες τους...τετοια ποιοτητα συζητησεων δηλαδη....αν ειναι να γινουμε φιλοναδες να το ξερω να πηγαινουμε για κανε καφε κανα μπουρναζι να τα συζηταμε να μας λες και πρωτοτυπες ιδεες για δωρακια και αμπαλαζ....ειναι τραγελαφικο να σχολιαζουν μερικοι αντρες θεματα τα οποια βρισκω ουτως ή αλλως ελεεινο να τα συζητανε οι γυναικες μεταξυ τους (που τελος παντων ειναι και πιο κατινες οσο να πεις) ποσο μαλλον εκεινοι....
ακομα περιμενω να μου βρεις μια παραθεση περιγραφης μου απο μερους μου...αντιθετως εγω ενθυμουμαι δικες σου φωτογραφιες (με το κεφαλι καλυμμενο ευτυχως) σε ηδυπαθεστατες ποζες με μισανοιχτο το πουκαμισακι στηθακι εξω και σταυρουδακι στο λαιμο και την κινεζουλα παραμαζωμα....μπας και προσπαθουσες να ριξεις καμια απο μας ή απλα ηθελες να κανεις το κομματι σου στο φορουμ?ειναι αστειο να κατηγορεις εμας οτι ψαχνομαστε για μπηχτες και αυτοπεριγραφομαστε οταν εσυ εχεις ανεβασει φωτο σου και μερικοι αλλοι (ακομα πιο εξυπνοι) δημοσιευουν τα πουλια τους σε πληρη στυση... αυτο δηλαδη ποσο τραγικους σας κανει? (τη δικαιολογια "ηθελα να δειξω στους συμφορουμιτες μου το τελευταιο μου βελτιωμενο αποκτημα που πλενει ΚΑΙ δοντακια και κανει και οδοντικο νημα μωρη σαυρα και γιαυτο την ανεβασα σιγα μην ηθελα να ψαρεψω μπαζογκομενα απο δω μεσα" τη θεωρω αστεια απο τωρα οποτε μην μπεις στον κοπο να την γραψεις καν)
ποσες πια σου εχουν στειλει πμ απο εδω? 5-6 ειμαστε ολες και ολες....το πολυ πολυ να σου εστειλε καμια μαριαννα (λογω αφελειας) και να σε σκυλοβρισε ή να σου την επεσε, καμια ρουλι (ως μοντ οταν ηταν) ή καμια καυλιτσα ή αλλη εταιρα (για να βγαλει κανα φραγκο η κοπελα...) αν και το βλεπω χλωμο.....μην ξεχνας οτι και συ πισω απο μια οθονη εισαι και πισω απο αυτην την οθονη πουλας αντριλες και βαρβατιλες οποτε εχω καθε δικαιωμα να θεωρω οτι τρως τρελη παντοφλα για να παρουσιαζεις τετοια κομπλεξικη συμπεριφορα στο ιντερνετ θελοντας να επιδειξεις τα αντρικα σου στοιχεια και την τεστοστερονη που σου φουσκωνει τα στηθια...φυσικα μπορει να εχω αδικο και να εισαι απλα μλκας ή το καλυτερο παιδι ή ο μεγαλυτερος καφρος ή η πιο τρελη αδερφη σε ολο το Γκαζι δεν το γνωριζω και δε θελω να το μαθω απλα να σου υπενθυμισω οτι τα συμπερασματα ειναι αυθαιρετα απο ολους για ολους....και επειδη ειμαι σιγουρη οτι θα πεις σκασιλα σου μεγαλη ποια ειναι η δικια μου αποψη ή της καθεμιας για το ατομο σου να προσθεσω οτι αν ηταν οντως σκασιλα σου απλα δε θα ασχολιοσουν για να αποδειξεις το παραμικρο ουτε σε μενα ουτε σε κενανεναν αλλον ουτε να "βαλεις στη θεση του" το καθε τσουτσεκι που αυθαδιαζει...ο αντρας οταν τα εχει τα @@δια τα χρησιμοποιει οταν χρειαζεται χωρις να διατυμπανιζει την αντριλα και τη μαγκια του και δεν φλυαρει για αυτα ενω δεν ειναι σε θεση να τα χρησιμοποιησει γιατι τοτε λεγεται ντεμεκ μαγκας...ελπιζω να σε καλυψα και επειδη εγω οντως δε θελω επουδενι να ασχολουμαι μαζι σου ευελπιστω να αντεληφθηκες αυτο που θελω να πω και να το ληξουμε το θεματακι μας
τοντοκ το οτι δεν εχεις κανει ακαουντ και δεν μπαινεις καν στον κοπο να τις κραξεις μες τα μουτρα τους κατα την ταπεινη μου αποψη σε κανει ακομα περισσοτερο κατινα....αντεστραμμενος ο ρολος σου θα μπορουσε να ηταν μια κατινοχαζογκομενοκαβαλημενη (απο αυτες που κοροιδευεις...ξερεις εσυ) η οποια λαθραναγιγνωσκει (προσεξε το ρημα...) το φορουμ και μετα παει οσαν το χαζοχαρουμενο και σχολιαζει με τις φιλες της τις βλακειες που λενε τα αγορακια μεταξυ τους χωρις να εκφραζει κατ ιδιαν την αποψη της σε αυτους....ειτε η αρσενικη ειτε η θηλυκη βερσιον μου φερνει αναγουλα οπως και να εχει
Δεν μπορω να καταλαβω που ειναι το παραλογο στο να κραζει μια γυναικα εναν αντρα ο οποιος μετα απο 8 χρονια τζαμπα πηδηματος θυμηθηκε οτι δε θελει να κανει γαμο (κατα πασα πιθανοτητα και αυτη ηλιθια θα ηταν για να μην το εχει παρει πρεφα)
και με βαση το παραπανω παραδειγμα θα μπορουσαμε να αφορισουμε παγκοσμιως τους αλητες και καφρους αντρες που αφηνουν εξω απο τα σκαλια της εκκλησιας τα αθωα και δυσμοιρα κοριτσακια ακριβως οπως η ακατανομαστη πρωην του λαπλας εκανε τα οποια αισχη εκανε και πεσανε καποιοι να την σκυλοβρισουνε
Πφφφφφφ χωρατατζη εισαι μικρος ακομα θα τα μαθεις αμα παρατησουν εγκυο καμια αδερφη ή ξαδερφη σου μετα απο καμια 10αρια χρονια σχεσης....
και θα μας πεις για τον αλλον τον χλεχλε το μπουλη που παρατησε εγκυο τη γυναικα μετα απο 8 χρονια σχεσης?
οτι μιλωντας σε ενα σαιτ το οποιο εχει αναγαγει την πιο ωραια ανθρωπινη πραξη σε χρηματοοικονομικη αξια
δε σου φταιει κανεις αν εχεις κατα καιρους αναγκαστει να "πληρωσεις" ολα τα ποτα,φαγητα,ταξιδια ή οτιδηποτε αλλο....μια σωστη γυναικα δε θα ανεχοταν καποιον που θα της πληρωνε τα παντα...
τον υπνο του δικαιου... σου ειπε κανεις οτι μετα απο 8 χρονια σχεσης ντε και καλα πρεπει ενα ζευγαρι να παντρευτει???υπαρχει καποιος κανονας,καποιος νομος καπου γραμμενος και δεν το ξερω????η λεξη φθορα σε μια σχεση σου λεει κατι????Bull...μου λες οτι "Φανερωθηκα" και εκδηλωθηκα και ποσο πουτανες ειναι οι γυναικες που πηδιουνται ολες τελικα μονο για το χρημα ή οπου υπαρχει χρημα επειδη μιλησα για τζαμπα πηδημα και σου εξηγω με ποιον τροπο το ειπα αυτο....και ξαφνικα θυμηθηκες οτι μιλαμε για σχεση τελικα? ε αυτο λεω τοση ωρα...οτι προφανως για τον εναν απο τους δυο δεν ηταν σχεση αλλα μαλλον city tour call girl ή ο,τι αλλο θες να το αποκαλεσεις ειρωνικα μιλωντας φυσικα....ακομα να αντιληφθεις αυτο που λεω? φυσικα και δεν του εκανε χαρη που γαμιοταν μαζι του...η διαφορα ειναι οτι μετα απο 8 χρονια σχεσης δε γαμιεσαι απλα με καποιον αλλα θετεις καποιες βασεις για κατι παραπανω....εκτος αν θες τζαμπα πηδημα...κοινως να πηδας χωρις καμια περαιτερω ευθυνη ή δεσμευση...δεν υπαρχει μονο το χρηματικο τζαμπα...υπαρχει ο τζαμπας ως εννοια συναισθηματικη και οχι μονο....η διαφορα σε μια πουτανα και μια σχεση ειναι οτι στην πρωτη μετα το σεξ δεν επερχονται παραπανω ευθυνες....ελπιζω να καταλαβαινεις τι θελω να πω...δεν υπαρχει λογος καχυποψιας και θεωριας συνομωσιας...ειλικρινα κουραστικα να το εξηγησω παραπανω και κατανταει κουραστικο και για μενα και για ολους τους αλλους που το διαβαζουν....
Vas νομιζω οτι για να ειναι μια σχεση σωστη πρεπει να ειναι ισορροπημενη....οταν ενας ανθρωπος ξεκινα μια σχεση ή βρισκεται μεσα σε μια σχεση θεωροντας οτι "πληρωνει" τη γκομενα του τοτε υπαρχει σαφως προβλημα ή ειναι απλα μαλακας που πληρωνει τη γκομενα του....αυτο ακριβως ειρωνευτικα πριν....οτι μιλωντας σε ενα σαιτ το οποιο εχει αναγαγει την πιο ωραια ανθρωπινη πραξη σε χρηματοοικονομικη αξια ειναι απιστευτα αστειο να παρεξηγειστε με τον ορο "τζαμπα πηδημα"...δε σου φταιει κανεις αν εχεις κατα καιρους αναγκαστει να "πληρωσεις" ολα τα ποτα,φαγητα,ταξιδια ή οτιδηποτε αλλο....μια σωστη γυναικα δε θα ανεχοταν καποιον που θα της πληρωνε τα παντα...και αν η σχεση ηταν σωστη και υγιης και η "χρηματικη" ας πουμε συνεισφορα του αντρα καλυπτονταν με καποιον τροπο αναλογα και ισοδυναμα απο τη γυναικα (ειτε αυτο λεγεται να εχει ενα πιατο φαι ετοιμο, να του κανει μασαζ, να του πλενει τα ρουχα, να του κανει το καλυτερο σεξ που μπορει να φανταστει) τοτε δε θα υπηρχε καν θεμα συζητησης για το αν "πληρωνουν" ή δεν πληρωνουν οι αντρες τις γυναικες....
μια υγιης σχεση βασιζεται στην αλληλοπροσφορα συναισθηματων και οχι μονο....αλιμονο αν ειναι να καθομαστε να μετραμε σε δραχμες ή σε πραξεις (εγω εκανα αυτο εκεινος εκανε εκεινο αρα με εριξε...πραγμα το οποιο κανουν συνηθως οι γυναικες)ή σε οτιδηποτε αλλο τη σχεση μας!!! τοτε δε μιλαμε για σχεση αλλα για απλη ανταλλαγη υπηρεσιων....και για να κλεισω οπως ειπα και πριν το τζαμπα δεν αναφερεται ΜΟΝΟ στο χρηματικο και για εμενα τετοιου ειδους σχεσεις οπου οι ευθυνες οι υποχρεωσεις και τα συναισθηματα δεν υπαρχουν ειτε απο αντρα προερχεται ειτε απο γυναικα το θεωρω τζαμπα πηδημα ή τζαμπα χορηγο πες το οπως θες....το ιδιο θα ελεγα για μια γυναικα που καθεται με εναν αντρα 8 χρονια απλα επειδη της πληρωνει τα παντα....ειμαι πολυ σεντιμεντάλ γυναικα τι να κανω τα βλεπω ολα ρομαντικα
Λιωμα μπορεις να χτυπας τον κωλο σου κατω αμα θες και να τραβηξεις και τις κωλοτριχες σου ακομα αλλα ειμαι σιγουρη οτι διαβασες ολο το ποστ μου τα γραφομενα σου κατα καιρους αλλωστε αυτο εχουν δειξει οτι "δεν ασχολεισαι" ....ακομα και να μην το διαβασες βεβαια αποδεικνυεις για αλλη μια φορα οτι ασχολεισαι μαζι μου (τη συγκεκριμενη στιγμη...αλλες φορες με αλλες....) απλα και μονο ετσι για να σχολιασεις κατι.....θα μπορουσες καλλιστα να μην απαντησεις εφοσον δεν διαβασες το ποστ μου.....υπαρχει λογος που εξακολουθεις να προκαλλεις τον διαλογο? η αδιαφορια οπως η αξιοπρεπεια και ο αυτοσεβασμος ειναι μερικες παρα πολυ ωραιες εννοιες τις οποιες θα ηταν καλο να αρχισεις να υιοθετεις καποια στιγμη ειδικα οταν θες να το παιξεις καμποσος
Η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα (ενιοτε και τα ποδια οταν εχει κεφια) και αποχωρει για υπνο....
Λιωμα μπορεις να χτυπας τον κωλο σου κατω αμα θες και να τραβηξεις και τις κωλοτριχες σου ακομα αλλα ειμαι σιγουρη οτι διαβασες ολο το ποστ μου τα γραφομενα σου κατα καιρους αλλωστε αυτο εχουν δειξει οτι "δεν ασχολεισαι" ....ακομα και να μην το διαβασες βεβαια αποδεικνυεις για αλλη μια φορα οτι ασχολεισαι μαζι μου (τη συγκεκριμενη στιγμη...αλλες φορες με αλλες....) απλα και μονο ετσι για να σχολιασεις κατι.....θα μπορουσες καλλιστα να μην απαντησεις εφοσον δεν διαβασες το ποστ μου.....υπαρχει λογος που εξακολουθεις να προκαλλεις τον διαλογο? η αδιαφορια οπως η αξιοπρεπεια και ο αυτοσεβασμος ειναι μερικες παρα πολυ ωραιες εννοιες τις οποιες θα ηταν καλο να αρχισεις να υιοθετεις καποια στιγμη ειδικα οταν θες να το παιξεις καμποσος
τον υπνο του δικαιου... σου ειπε κανεις οτι μετα απο 8 χρονια σχεσης ντε και καλα πρεπει ενα ζευγαρι να παντρευτει???υπαρχει καποιος κανονας,καποιος νομος καπου γραμμενος και δεν το ξερω????η λεξη φθορα σε μια σχεση σου λεει κατι????
τον υπνο του δικαιου... σου ειπε κανεις οτι μετα απο 8 χρονια σχεσης ντε και καλα πρεπει ενα ζευγαρι να παντρευτει???υπαρχει καποιος κανονας,καποιος νομος καπου γραμμενος και δεν το ξερω????η λεξη φθορα σε μια σχεση σου λεει κατι????
τα περισσοτερα τοπικ καπου εκει καταληγουν........στο ασχετο και αυτο ειναι το ωραιο...EΕ καλα στα 8 χρόνια δεν θα τεθηκε το θεμα του γάμου??? Αν ο τυπος σε μια φάση ειπε ΝΑΙ και μετα απο 3-4 χρόνια ειπε ΟΧΙ ειναι κόπανος. Ποιος ο λόγος να εχεις σχέση 8 χρόνια. Τωρα βεβαια αν η γκομενα ειναι ζωον και ο αλλος την εφτυνε 8 χρονια και αυτη εκει κολιτσιδα ειναι άλλο θεμα.
Οπως λεει ο Παριος
'Φταιμε και οι δυο που ζουμε μονοι κατω απο τον ιδιο ουρανό..."
Ωραια τοποθετηθηκα αλλα ολα αυτα τι σχεση εχουν με το αρχικο ποστ????
δεν με απασχολει αν ειχε,εχει...αν ποτε θα εχει,μπορει να σου απαντησει η ιδια σ'αυτοΠιστεύεις ότι είχε σχέση ποτέ? Ή μήπως ότι έχει τώρα? Ή θα έχει στο μέλλον?
αλλα αν εχει τετοιες απψεις το κοβω χλωμο...εως κιτρινο...