Νέα

Για να μην παρεξηγούμαστε..!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Agent_Nina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 289
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
910
Πόντοι
96
Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω.
Σε όλους τους χώρους κοινωνικής συνέβρεσης υπάρχουν ηγέτες και ηγούμενοι, και εσύ προφανώς ανήκεις στην πρώτη κατηγορία. Η έπαρση έχει πάντα λόγο που υπάρχει, και εγώ αναρωτιέμαι τί έχεις και αξίζεις τη δικιά σου.
Όσο για την αναφορά μου σε στρατηλάτες, ήταν μόνο για τον Σαν Τσου, γνωστό Κινέζο στρατηγό, του οποίου οι απόψεις περί πολέμου αποτελούσαν βιβλίο με τίτλο "Η τέχνη του πολέμου" και εφαρμόζονται μέχρι και σήμερα στις σύγχρονες μεθόδους marketing.

Απο την πόλη ερχομαι και στην κορφη δεν πηγα!!!!
Τι Zun Tsun Αριστοτέλη Καβαφη πάνε και διαβαζουν οι γυναικες!!!! 2 ειναι τα βιβλία που πρεπει να εχουν κρυμμενα οι γυναικες ΚΑΜΑ ΣΟΥΤΡΑ και ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕ. Και κρυμμενα γιατι αν τα δουν οι αντρες τους θα αρχισουν να λένε ΑΑΑ αυτο δε το εχω δοκιμασει ουτε αυτο ουτε αυτο!!!!! Αντε ρε πουστη να ερθει ο Αυγουστος να σηκωθουμε να φύγουμε!!!!!

ΥΓ Αλλη παραθεση εκανα αυτη με τα 1-2-3 αλλα και αυτη κολλαει!!!

chrisvnv

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Sorry φιλαράκο, αλλά για μένα ένα 20χρονο είναι τσουτσεκάκι... είμαι 34 you know!

liomas ιδια ηλικια εχουμε.. απλα εννοουσα οτι δεν τους χαρακτηριζω ολους τσουτσεκακια... δεν ειπα οτι δεν υπαρχουν...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Τι σουξε λετε ρε παιδια? εγω λαμβανω ελαχιστα πμ (ζητημα να παιρνω 10 το μηνα) και αν εξαιρεσω 2-3 ατομα με τα οποια μιλαω ολα τα αλλα ασχολουνται με το αν δουλευω καπου (και δεν εννοω καποια τραπεζα ή φουρνο), που δουλευω, αν κανω σπεσιαλ φουλ προγραμμα με ολα τα κομφορ φως νερο τηλεφωνο ή με βριζουν :2funny: δεν ξερω ποιος διαδιδει τετοιες φημες για μενα....καθολου σουξε δεν εχω σας πληροφορω....χαχαχαχαχαχαχαχα

Mη ντρέπεσαι, είδες η καυλίτσα πως ξεπέρασε τις αναστολές της μόλις βρήκε το σωστό παλληκάρι και ήρωα;

τοντοκ εσυ που μπαινεις στο κοσμοφορουμ σε ειπε κανεις ποτε γυναικωτο?φλουφλη?λουλου?ντιντι?ντιγκινταγκα?μπαινεις μηπως για να "ψυχολογησεις" τις γυναικες του σημερα?να αντιληφθεις τον ψυχισμο τους (ο οποιος ειμαι σιγουρη οτι σε απασχολει τα μαλα)? για να κανεις κοπι πειστ στα φιλαρακια σου και να ανοιγεις θρεντ με τα οποια θα χαιρεσαι?

Και που είναι το κακό στο τελευταίο; Και σε πληροφορώ ότι δεν γράφω στο κοσμοφορουμ (ούτε έχω account). Τώρα μπορείς να δαγκώσεις το καλαμάκι με μανία.

Επισκέπτης
2 ειναι τα βιβλία που πρεπει να εχουν κρυμμενα οι γυναικες ΚΑΜΑ ΣΟΥΤΡΑ και ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕ.

Σωστός! Υπάρχουν συγκεκριμένοι ρόλοι. Τώρα τελευταία οι γυναίκες έχουν χάσει τον ρόλο τους. Γι' αυτό και πάνε κατά διαόλου και τους έχει γυρίσει μπούμερανγκ η όλη φάση της χειραφέτησης, κτλ, κτλ!!!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Kαι 2 φρέσκα αλιεύματα για να μας φτιάξει η διάθεση  :) :) :)

"Είμαι 30 πια, το γραφω και δεν το πιστευω!Απο τα 21 μου μεχρι και τα 29 μου,ναι ναι, 8 ολόκληρα χρόνια με κάποιον,που στο τέλος μου δήλωσε:ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ! Χωρίσαμε, μετά απο κλάμματα,κλείσιμο στο σπίτι,ατελείωτα dvd,είδα όλες τις σειρες,με πήραν ή με απηγαγαν καλυτερα οι φίλες μου και με βγάλαν έξω! Ντύθηκα, βάφτηκα και ναι! γνώρισα ένα καταπληκτικό παιδί,33,όμορφο με δκή του δουλεια,όλα καλά,αρχίσαμε βγαίναμε, τα έχουμε ήδη 1 χρόνο και...μου έκανε πρόταση γάμου!!! Ω! ναι, αυτό που περίμενα απο τον άλλον,μου το έδωσε ο νυν,το μπέρδεμα θα μου πείτε...Τον Α. τον αγαπάω,νιώθω ασφάλεια δίπλα του περνάμε τέλεια...αλλά εγώ για τί σκέφτομαι εκείνον;;Γιατί πάντα θα τους συγκρίνω;"

"Eimai 31xr kai genika auto pou thelo einai sovari sxesi -oxi sonei kai kala gamos alla mia desmeusi kai mia prooptiki gia ena paidi argotera.Eixa polles atixies sto thema"

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Επειδή ούτε εσύ φαίνεται να έπιασες το νόημα αυτών που λέω, ούτε βέβαια το πιτσιρίκι που ακόμα δεν έχει δει τίποτα στην ζωή του και πιστεύει ότι τα έχει δει όλα, να το πω καθαρά και ξάστερα:

Ο λόγος που απαντάω σε τέτοιες μαλακίες (γιατί περί μαλακίας που σας δέρνει πρόκειται) είναι να καταλάβετε ότι δεν απευθύνεστε σε μαλάκες οι οποίοι χάφτουν όλα αυτά που λέτε. Ούτε κουτσομπολιό κάνω, ούτε καν έχω απαντήσει σε ΚΑΝΕΝΑ pm από τις διάφορες που μου έχουν στείλει pm, ούτε με ενδιαφέρει στο ελάχιστο αν ψάχνετε απεγνωσμένα να πηδηχτείτε λόγω πολύμηνης αποχής. Αυτά είναι δικά σας θέματα, λύστε τα. Απλά δεν μπορώ να βλέπω κάποιες να μας περνάνε για μαλάκες του στυλ "χαχαχα, είμαι σε ένα site με μπουρδέλα που οι μαλάκες αυτοί τρέχουν σε πουτάνες και τα δουλεύω ψιλό-γαζί!!!". Είπαμε... παίζω με το Internet από το 1991 κι έχω δει πολλά από κάτι τέτοια κοριτσάκια. Κι εδώ η άλλη νόμιζε ότι δεν υπήρχε Internet το 1991... Ναι, είναι λοιπόν ένας χώρος όπου η καθεμία μπορεί να λέει το μακρύ της και το κοντό της κρυμμένη καλά πίσω από μία οθόνη, είναι ο μοναδικός χώρος όπου κάποια γίνεται "επίκεντρο" επειδή όντως μερικοί μαλάκες θα ψαρώσουν. Γιατί κάτω από συνθήκες face-to-face όλα αυτά τα τοσυτσεκάκια δεν θα κοιτούσαν καν στα μάτια και θα μιλούσαν στον πληθυντικό στους περισσότερους από εμάς!!! :cheesy: Τα συμπεράσματα δικά σου.

Κατάλαβες τώρα? Αν όχι, δεν πειράζει, never mind!

Προφανως υπαρχει καποιο πολυ βαθυ νοημα πισω απο τα ξεκατινιασμενα ποστ σου το οποιο ειμαι αρκετα πεζη για να αντιληφθω ή δεν μπορεις να χειριστεις καλα τον γραπτο λογο...οποιο και απο τα δυο συμβαινει σου ζητω συγγνωμη...αυτο που δεν μπορεις να αντιληφθεις μετα συγχωρησεως παντα ειναι οτι εγω (μιλαω παντα για τον εαυτο μου και δεν εκφραζω αποψη για καμια αλλη κοπελα) δε θεωρω οτι ειμαι σε ενα φορουμ οπου ενα τσουρμο λιγουρια τρεχουν στις πουτανες και ας τους δουλεψουμε....ακομα και ετσι να ηταν ποσο καιρο να δουλευεις καποιον? 1 μηνα?2? 3? 5? καπου βαριεσαι και παυει να ειναι διασκεδαστικο....σιγουρα ομως πιστευω οτι ειμαι σε ενα φορουμ οπου υπαρχουν ΚΑΙ καμποσοι μαλακες (οπως σε καθε αλλο φορουμ αλλωστε) τους οποιους ναι και θα δουλεψω και θα ειρωνευτω και θα χλευασω :)

δε σε αφορουν θεματα οπως το αν ψαχνουμε γκομενο, αν εχουμε γκομενο ή αν ευελπιστουμε να μας πηδηξει κανενας απο δω μεσα αλλα μονο ποτε εχουμε περιοδο δεν εχεις σχολιασει και ποτε ειναι οι γονιμες μερες μας (οπως φαινεται και στις πιο πισω σελιδες ή στο θρεντ της μαριαννας...)
αν δεν απατομαι ειχες σχολιασει μεχρι και το ποσο απελπισμενη πρεπει να ειναι η μαριαννα που εγραψε τα οσα εγραψε και οτι ουτε καν η μπαζοφιλεναδα σου δεν θα επεφτε σε αυτο το επιπεδο....παρολαυτα δεν ασχολεισαι με τις αγαμιες ή τις πολυγαμιες μας....κατι τετοια ποστ (δυστυχως οχι μονο απο σενα) μου θυμιζουν ξεφτυλογκομενες που πανε για καφε και συζητανε το μεγεθος του πουλιου των γκομενων τους και που βαφουν τα νυχια τους και που ξυνουν τις φτερνες τους...τετοια ποιοτητα συζητησεων δηλαδη....αν ειναι να γινουμε φιλοναδες να το ξερω να πηγαινουμε για κανε καφε κανα μπουρναζι να τα συζηταμε να μας λες και πρωτοτυπες ιδεες για δωρακια και αμπαλαζ....ειναι τραγελαφικο να σχολιαζουν μερικοι αντρες θεματα τα οποια βρισκω ουτως ή αλλως ελεεινο να τα συζητανε οι γυναικες μεταξυ τους (που τελος παντων ειναι και πιο κατινες οσο να πεις) ποσο μαλλον εκεινοι....

ακομα περιμενω να μου βρεις μια παραθεση περιγραφης μου απο μερους μου...αντιθετως εγω ενθυμουμαι δικες σου φωτογραφιες (με το κεφαλι καλυμμενο ευτυχως) σε ηδυπαθεστατες ποζες με μισανοιχτο το πουκαμισακι στηθακι εξω και σταυρουδακι στο λαιμο και την κινεζουλα παραμαζωμα....μπας και προσπαθουσες να ριξεις καμια απο μας ή απλα ηθελες να κανεις το κομματι σου στο φορουμ?ειναι αστειο να κατηγορεις εμας οτι ψαχνομαστε για μπηχτες και αυτοπεριγραφομαστε οταν εσυ εχεις ανεβασει φωτο σου και μερικοι αλλοι (ακομα πιο εξυπνοι) δημοσιευουν τα πουλια τους σε πληρη στυση... αυτο δηλαδη ποσο τραγικους σας κανει? (τη δικαιολογια "ηθελα να δειξω στους συμφορουμιτες μου το τελευταιο μου βελτιωμενο αποκτημα που πλενει ΚΑΙ δοντακια και κανει και οδοντικο νημα μωρη σαυρα και γιαυτο την ανεβασα σιγα μην ηθελα να ψαρεψω μπαζογκομενα απο δω μεσα" τη θεωρω αστεια απο τωρα οποτε μην μπεις στον κοπο να την γραψεις καν) :2funny:

ποσες πια σου εχουν στειλει πμ απο εδω? 5-6 ειμαστε ολες και ολες....το πολυ πολυ να σου εστειλε καμια μαριαννα (λογω αφελειας) και να σε σκυλοβρισε ή να σου την επεσε, καμια ρουλι (ως μοντ οταν ηταν) ή καμια καυλιτσα ή αλλη εταιρα (για να βγαλει κανα φραγκο η κοπελα...) αν και το βλεπω χλωμο.....μην ξεχνας οτι και συ πισω απο μια οθονη εισαι και πισω απο αυτην την οθονη πουλας αντριλες και βαρβατιλες οποτε εχω καθε δικαιωμα να θεωρω οτι τρως τρελη παντοφλα για να παρουσιαζεις τετοια κομπλεξικη συμπεριφορα στο ιντερνετ θελοντας να επιδειξεις τα αντρικα σου στοιχεια και την τεστοστερονη που σου φουσκωνει τα στηθια...φυσικα μπορει να εχω αδικο και να εισαι απλα μλκας ή το καλυτερο παιδι ή ο μεγαλυτερος καφρος ή η πιο τρελη αδερφη σε ολο το Γκαζι δεν το γνωριζω και δε θελω να το μαθω απλα να σου υπενθυμισω οτι τα συμπερασματα ειναι αυθαιρετα απο ολους για ολους....και επειδη ειμαι σιγουρη οτι θα πεις σκασιλα σου μεγαλη ποια ειναι η δικια μου αποψη ή της καθεμιας για το ατομο σου να προσθεσω οτι αν ηταν οντως σκασιλα σου απλα δε θα ασχολιοσουν για να αποδειξεις το παραμικρο ουτε σε μενα ουτε σε κενανεναν αλλον ουτε να "βαλεις στη θεση του" το καθε τσουτσεκι που αυθαδιαζει...ο αντρας οταν τα εχει τα @@δια τα χρησιμοποιει οταν χρειαζεται χωρις να διατυμπανιζει την αντριλα και τη μαγκια του και δεν φλυαρει για αυτα ενω δεν ειναι σε θεση να τα χρησιμοποιησει γιατι τοτε λεγεται ντεμεκ μαγκας...ελπιζω να σε καλυψα και επειδη εγω οντως δε θελω επουδενι να ασχολουμαι μαζι σου ευελπιστω να αντεληφθηκες αυτο που θελω να πω και να το ληξουμε το θεματακι μας :)

τοντοκ το οτι δεν εχεις κανει ακαουντ και δεν μπαινεις καν στον κοπο να τις κραξεις μες τα μουτρα τους κατα την ταπεινη μου αποψη σε κανει ακομα περισσοτερο κατινα....αντεστραμμενος ο ρολος σου θα μπορουσε να ηταν μια κατινοχαζογκομενοκαβαλημενη (απο αυτες που κοροιδευεις...ξερεις εσυ) η οποια λαθραναγιγνωσκει (προσεξε το ρημα...) το φορουμ και μετα παει οσαν το χαζοχαρουμενο και σχολιαζει με τις φιλες της τις βλακειες που λενε τα αγορακια μεταξυ τους χωρις να εκφραζει κατ ιδιαν την αποψη της σε αυτους....ειτε η αρσενικη ειτε η θηλυκη βερσιον μου φερνει αναγουλα οπως και να εχει :)

Δεν μπορω να καταλαβω που ειναι το παραλογο στο να κραζει μια γυναικα εναν αντρα ο οποιος μετα απο 8 χρονια τζαμπα πηδηματος θυμηθηκε οτι δε θελει να κανει γαμο (κατα πασα πιθανοτητα και αυτη ηλιθια θα ηταν για να μην το εχει παρει πρεφα)
και με βαση το παραπανω παραδειγμα θα μπορουσαμε να αφορισουμε παγκοσμιως τους αλητες και καφρους αντρες που αφηνουν εξω απο τα σκαλια της εκκλησιας τα αθωα και δυσμοιρα κοριτσακια ακριβως οπως η ακατανομαστη πρωην του λαπλας εκανε τα οποια αισχη εκανε και πεσανε καποιοι να την σκυλοβρισουνε :)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
τοντοκ το οτι δεν εχεις κανει ακαουντ και δεν μπαινεις καν στον κοπο να τις κραξεις μες τα μουτρα τους κατα την ταπεινη μου αποψη σε κανει ακομα περισσοτερο κατινα....αντεστραμμενος ο ρολος σου θα μπορουσε να ηταν μια κατινοχαζογκομενοκαβαλημενη (απο αυτες που κοροιδευεις...ξερεις εσυ) η οποια λαθραναγιγνωσκει (προσεξε το ρημα...) το φορουμ και μετα παει οσαν το χαζοχαρουμενο και σχολιαζει με τις φιλες της τις βλακειες που λενε τα αγορακια μεταξυ τους χωρις να εκφραζει κατ ιδιαν την αποψη της σε αυτους....ειτε η αρσενικη ειτε η θηλυκη βερσιον μου φερνει αναγουλα οπως και να εχει :)

:jerking: :jerking: :jerking:

Κάνε πρόταση στον Duracell γιατί σε βλέπω να μην την παλεύεις.

Δεν μπορω να καταλαβω που ειναι το παραλογο στο να κραζει μια γυναικα εναν αντρα ο οποιος μετα απο 8 χρονια τζαμπα πηδηματος θυμηθηκε οτι δε θελει να κανει γαμο (κατα πασα πιθανοτητα και αυτη ηλιθια θα ηταν για να μην το εχει παρει πρεφα)
και με βαση το παραπανω παραδειγμα θα μπορουσαμε να αφορισουμε παγκοσμιως τους αλητες και καφρους αντρες που αφηνουν εξω απο τα σκαλια της εκκλησιας τα αθωα και δυσμοιρα κοριτσακια ακριβως οπως η ακατανομαστη πρωην του λαπλας εκανε τα οποια αισχη εκανε και πεσανε καποιοι να την σκυλοβρισουνε :)

Το πιθανότερο είναι ότι βρήκε έναν μικρό και την χαιρόταν σαν τυροπιτας, άμα ήθελε συγκροτημένο άντρα να κοίταζε αλλού. Και μόλις αυτός την έκανε βρήκε στα γρήγορα ένα κορόιδο με καλή δουλειά όπως τονίζει και η ίδια για να την αποκαταστήσει αλλά γουστάρει και το εργαλείο που συνήθισε τόσα χρόνια.

Ευχαριστούμε πάντως που τονίζεις το ότι το "τσάμπα πήδημα" είναι κάτι για το οποίο οι γυναίκες απαιτούν πληρωμή και μάλιστα πολύ ακριβή. Με λίγα λόγια όλες θεωρούν ότι πρέπει να πληρωθούν για το πήδημα. Την επόμενη φορά που θα πεις τι φυσιολογικό είναι να θέλει μία ελεεινίδα να πηδηχτεί με 5-10-50 θυμήσου το κι αυτό.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Η γυναίκα δεν είχε 8 χρόνια τζάμπα πηδήματος? Πλήρωνε μήπως?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τοντοκ καλε μου αλλα λογια να αγαπιομαστε :) υπεθετα οτι ησουν αρκετα νοημων ωστε να αντιληφθεις αυτα που γραφω αλλα μαλλον εκανα λαθος οποτε δεν μπαινω στον κοπο ουτε να ασχοληθω περεταιρω ουτε να επεξηγησω τι εννοουσα με τον ορο τζαμπα πηδημα και ολα τα υπολοιπα :) κανε μας τη χαρη τωρα να ασχοληθεις με τις φιλεναδες σου απο το κοσμοφορουμ για να μας κρατας ενημερους καθημερινα για τα προβληματα της συγχρονης ελληνιδας τα οποια θα διανθιζεις με τα εξαιρετικα πετυχημενα σχολια σου :) κριμα παντως που δεν εχεις ακαουντ εκει περα το περιβαλλον σου ταιριαζει γαντι ;)

σκιντου αν τον χωρισμο τον ειχε προκαλλεσει η γυναικα με μια εξισου ηλιθια δικαιολογια θα ελεγα ακριβως το ιδιο πραγμα για αυτην....δε χαριζω καστανα και το ξερεις ;)

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
μετα απο 8 χρονια τζαμπα πηδηματος θυμηθηκε οτι δε θελει να κανει γαμο...

[/quote]Φανερωθηκες κι εσυ,τι αλλο θ'ακουσουμε ρε πουστη μου...μετα σας κακοφαινεται οταν λεμε εμεις οι αντρες οτι ολες ειστε πουτανες :uglystupid:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
κανε μας τη χαρη τωρα να ασχοληθεις με τις φιλεναδες σου απο το κοσμοφορουμ για να μας κρατας ενημερους καθημερινα για τα προβληματα της συγχρονης ελληνιδας τα οποια θα διανθιζεις με τα εξαιρετικα πετυχημενα σχολια σου :)

Να και ένα ακόμα:

"8elw na moy peite an kanw swsta...dhladh exw sxesh edw kai 8 mhnes kai den exw oloklirwsh...la8os moy???den kserw alla den 8elw akoma...mhpws prepei na allaksw?"

Μετά τις πιάνει η πρεμούρα για πολλές εμπειρίες  :dancing:

Αναρωτιέμαι τι λέει ο Tsu Tsu για το θέμα  :bounce:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Φανερωθηκες κι εσυ,τι αλλο θ'ακουσουμε ρε πουστη μου...μετα σας κακοφαινεται οταν λεμε εμεις οι αντρες οτι ολες ειστε πουτανες :uglystupid:

Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δε την αφήνει... :cheesy:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αλλος αποδω....καλα τοσο δυσκολο ειναι να το αντιληφθειτε δηλαδη? μιλαω περιεργα την ελληνικη μηπως? ή ειναι τοσο πολυπλοκο το σκεπτικο μου?
οταν ενας αντρας εχει μια γυναικα επι 8 χρονια και μολις συζητηθει το θεμα δεσμευση-γαμος-παιδι την κοπαναει τι ηταν αυτη η γυναικα για αυτον τοσον καιρο?οταν μαθαινει απο τη γυναικα που ηταν μαζι της 8 χρονια οτι θα γινει πατερας και την παραταει τι ηταν αυτη η γυναικα για αυτον τοσο καιρο? ενα πηδημα δεν ηταν? υπηρχε αγαπη-αφοσιωση-δεσμευση κτλ κτλ κτλ? αν υπηρχαν ολα αυτα για ποιο λογο να μη θελει το παιδι τους ουτε τον γαμο? δεν ειναι ολα αυτα η φυσιολογικη καταληξη μιας σχεσης μετα απο 8 χρονια??? αρα τι ηταν αυτη η γυναικα για αυτον? ενα απλο πηδημα δεν ηταν τελικα?σαν πουτανα δεν της συμπεριφερθηκε ουσιαστικα? την πληρωνε 20 ευρω το 10λεπτο μηπως? οχι...αρα τι ηταν για αυτον? ενα τζαμπα πηδημα δεν ηταν? σιγα τη θεωρια συνωμοσιας και τα μασονικα μυστικα που βγηκαν στη φορα και "φανερωθηκα" και εγω....

και για να μη χιμηξετε να με φατε το ιδιο σκεπτικο λειτουργει και αντεστραμμενα για λαμιες γυναικες και καψερους αντρες που περνανε τα παθη του χριστου μαζι τους....ελπιζω να μη θελετε να δωσω και για αυτο παραδειγμα και να βαλετε μπρος το μπρικι :)

Φανερωθηκες κι εσυ,τι αλλο θ'ακουσουμε ρε πουστη μου...μετα σας κακοφαινεται οταν λεμε εμεις οι αντρες οτι ολες ειστε πουτανες :uglystupid:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Γιατί της υπέγραψε κάνα συμβόλαιο ότι θα την παντρευόταν? Ας του κάνει μήνυση άμα την "παράτησε' :2funny: Ωωωωωχχχχ. :headbang:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Αλλος αποδω....καλα τοσο δυσκολο ειναι να το αντιληφθειτε δηλαδη? μιλαω περιεργα την ελληνικη μηπως? ή ειναι τοσο πολυπλοκο το σκεπτικο μου?
οταν ενας αντρας εχει μια γυναικα επι 8 χρονια και μολις συζητηθει το θεμα δεσμευση-γαμος-παιδι την κοπαναει τι ηταν αυτη η γυναικα για αυτον τοσον καιρο?οταν μαθαινει απο τη γυναικα που ηταν μαζι της 8 χρονια οτι θα γινει πατερας και την παραταει τι ηταν αυτη η γυναικα για αυτον τοσο καιρο? ενα πηδημα δεν ηταν? υπηρχε αγαπη-αφοσιωση-δεσμευση κτλ κτλ κτλ? αν υπηρχαν ολα αυτα για ποιο λογο να μη θελει το παιδι τους ουτε τον γαμο? δεν ειναι ολα αυτα η φυσιολογικη καταληξη μιας σχεσης μετα απο 8 χρονια??? αρα τι ηταν αυτη η γυναικα για αυτον? ενα απλο πηδημα δεν ηταν τελικα?σαν πουτανα δεν της συμπεριφερθηκε ουσιαστικα? την πληρωνε 20 ευρω το 10λεπτο μηπως? οχι...αρα τι ηταν για αυτον? ενα τζαμπα πηδημα δεν ηταν? σιγα τη θεωρια συνωμοσιας και τα μασονικα μυστικα που βγηκαν στη φορα και "φανερωθηκα" και εγω....

και για να μη χιμηξετε να με φατε το ιδιο σκεπτικο λειτουργει και αντεστραμμενα για λαμιες γυναικες και καψερους αντρες που περνανε τα παθη του χριστου μαζι τους....ελπιζω να μη θελετε να δωσω και για αυτο παραδειγμα και να βαλετε μπρος το μπρικι :)
τοτε μαλλον μιλας περιεργα την ελληνικη γλωσσα :blahblah1:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γιατί της υπέγραψε κάνα συμβόλαιο ότι θα την παντρευόταν? Ας του κάνει μήνυση άμα την "παράτησε' :2funny: Ωωωωωχχχχ. :headbang:

Πφφφφφφ χωρατατζη :P εισαι μικρος ακομα θα τα μαθεις αμα παρατησουν εγκυο καμια αδερφη ή ξαδερφη σου μετα απο καμια 10αρια χρονια σχεσης.... :2funny: δε με απασχολει αν υπεγραψε ή οχι συμβολαιο αλλα βρισκω λογικο να τον κραζει μια γυναικα εναν τετοιο τυπο αμα της εκανε κατι τετοιο....απλα επεξηγησα τι εννοουσα με το τζαμπα πηδημα γιατι λογω του καυσωνα μερικοι καψανε τα μηχανακια τους (που ελεγε και ο γιοκαρινης...) και ορμηξατε να με φατε και να μου πειτε οτι "φανερωθηκα" και οτι τελικα ολες οι γυναικες ειμαστε πουτανες γιατι καμια μας δεν το κανει τζαμπα λες και μου ξεφυγε κανενα μυστικο και καρφωθηκα :2funny: εδω ρε ο λαπλας ανοιξε κοτζαμ θεμα για την πρωην του που τον παρατησε μετα απο 4 χρονια (και δεν τον ειχε καταστησει και εγκυο...φαντασου...) και εχουν σπευσει ολοι να θαψουν την απιστη και να την σκυλοβρισουν και θα μας πεις για τον αλλον τον χλεχλε το μπουλη που παρατησε εγκυο τη γυναικα μετα απο 8 χρονια σχεσης?τες παν παω για υπνο και τα λεμε αλλη φορα εκτενεστερα :)

Bull συγγνωμη που δεν εγραψα το συλλογισμο μου σκεπτομενη οτι ολοι οι αντρες θεωρουν τις γυναικες πουτανες που πληρωνονται για το σεξ ειτε εκδιδονται ειτε οχι και παρερμηνευσες τα λεγομενα μου θεωροντας οτι "απολυφθηκα"....λυπαμαι παρα πολυ δε θα ξανασυμβει

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ο laplace είχε ξοδέψει μια περιουσία για πάρτη της και μετακόμισε και κοντά της  :headbang: Στα @@ στην τελική για της σακαφιόρες, τα πεταμένα λεφτά μας κλαίμε! Με αυτά πόσα  :knockinb: θα είχαμε σε διάφορα "ιδρύματα"...  :think: :headbang:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Πφφφφφφ χωρατατζη :P εισαι μικρος ακομα θα τα μαθεις αμα παρατησουν εγκυο καμια αδερφη ή ξαδερφη σου μετα απο καμια 10αρια χρονια σχεσης.... :2funny: δε με απασχολει αν υπεγραψε ή οχι συμβολαιο αλλα βρισκω λογικο να τον κραζει μια γυναικα εναν τετοιο τυπο αμα της εκανε κατι τετοιο....απλα επεξηγησα τι εννοουσα με το τζαμπα πηδημα γιατι λογω του καυσωνα μερικοι καψανε τα μηχανακια τους (που ελεγε και ο γιοκαρινης...) και ορμηξατε να με φατε και να μου πειτε οτι "φανερωθηκα" και οτι τελικα ολες οι γυναικες ειμαστε πουτανες γιατι καμια μας δεν το κανει τζαμπα λες και μου ξεφυγε κανενα μυστικο και καρφωθηκα :2funny: εδω ρε ο λαπλας ανοιξε κοτζαμ θεμα για την πρωην του που τον παρατησε μετα απο 4 χρονια (και δεν τον ειχε καταστησει και εγκυο...φαντασου...) και εχουν σπευσει ολοι να θαψουν την απιστη και να την σκυλοβρισουν και θα μας πεις για τον αλλον τον χλεχλε το μπουλη που παρατησε εγκυο τη γυναικα μετα απο 8 χρονια σχεσης?τες παν παω για υπνο και τα λεμε αλλη φορα εκτενεστερα :)
οτι και να θες να πεις μονο και μονο που χρησιμοποιησες τη φραση <<τσαμπα πηδημα>>...του το αλλαξες τα φωτα,οσο για την αδερφη μου εχει αποκατασταθει μια χαρα μην ανυσηχεις!τωρα αν μια γυναικα καταλαβαινει μετα απο 8 χρονια :uglystupid:με τι μπουλη εμπλεξε,σορρυ αλλα τα ηθελε ο κωλος της! :bottom: καλη ξεκουραση ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom