Νέα

Για να μην παρεξηγούμαστε..!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Agent_Nina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 289
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
θα απαντησω ΝΑΙ, επειδη η γνωση ειναι σημαντικη για μενα, και γιαυτο συμμετεχω εδω σε αυτες τις ομαδες συζητησεων, επειδη αναζητω και ειδικα αλλα και γενικα !!!

ΟΚ, καλά κάνεις και την ψάχνεις τότε, αφού σου αρέσει. Εμένα από την άλλη... ειδικά κάτι τέτοια προβλήματα με αφήνουν παγερά αδιάφορο!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
ΟΚ, καλά κάνεις και την ψάχνεις τότε, αφού σου αρέσει. Εμένα από την άλλη... ειδικά κάτι τέτοια προβλήματα με αφήνουν παγερά αδιάφορο!

εσυ μπορει να κανεις και καλυτερα απο μενα, ομως παντα θα πιστευω οτι το "γνωθις αυτων" ειναι το ποιο σημαντικο (πιστευω να το λεω σωστα, αν οχι παρακαλω διορθωστε με)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.203
Πόντοι
17.085
Γνώθι σαυτόν (επειδή το ζήτησες).

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τι σουξε λετε ρε παιδια? εγω λαμβανω ελαχιστα πμ (ζητημα να παιρνω 10 το μηνα) και αν εξαιρεσω 2-3 ατομα με τα οποια μιλαω ολα τα αλλα ασχολουνται με το αν δουλευω καπου (και δεν εννοω καποια τραπεζα ή φουρνο), που δουλευω, αν κανω σπεσιαλ φουλ προγραμμα με ολα τα κομφορ φως νερο τηλεφωνο ή με βριζουν :2funny: δεν ξερω ποιος διαδιδει τετοιες φημες για μενα....καθολου σουξε δεν εχω σας πληροφορω....χαχαχαχαχαχαχαχα

ρε συ λιωμα εσυ ολο δεν ασχολεισαι με τις γυναικες του σαιτ και ολο μαζι μας ασχολεισαι τι βιτσιο ειναι αυτο? σα γκομενα κανεις ωρες ωρες....."εγω δε ζηλευω μωρο μου...φυσικα και μπορεις να κοιτας οποια θες ειματε πολιτισμενοι ανθρωποι....(10 λεπτα αργοτερα) πωπω αυτη την ψηλη ξανθια με τις βυζαρες τοπλες και το στρινγκ κοιτας? μα τι της βρηκες? πφφφφφ εχει και κυτταριτιδα και πεσμενο στηθος και παω και στοιχημα οτι ειναι παρτολα...." ελεος δηλαδη...ή μην μπαινεις στον κοπο να μας απαντας οταν δε σου απευθυνουμε το λογο ή οταν δε σε αφορα καποιο θεμα (εκτος αν εστειλες πμ στη νινα και συ...) ή μην κανεις βαρυγδουπες δηλωσεις :2funny:

και επειδη ξερω οτι δεν ασχολεισαι περιμενω με αγωνια την απαντηση σου :P

καλα επι του θεματος νομιζω οτι ειναι αστειο να απαντησω ετσι? με εχετε καλυψει προ πολλου....απλα προς πληροφορηση του φιλοθεαμωνος κοινου να πω οτι προσωπικα δε με απασχολει να ανακαλυψω ουτε πως σκεφτονται οι αντρες ουτε γιατι πανε στις πουτανες...αυτη ειναι και η μαγεια στις σχεσεις το να μην καταλαβαινεις πως σκεφτεται ο αλλος...ποιο θα ηταν το νοημα του να μπαινουμε ολοι στο τριπακι αυτο? και πες οτι αντε καταλαβες ποιο το νοημα? αντιλαμβανομαι οτι το φιλοθεαμων κοινο ειχε μια τεραστια σκασιλα για την αχρηστη πληροφορια της ημερας αλλα ειπα να το μοιραστω μαζι σας :2funny:

α και θα ηθελα να παρακαλεσω τον λιωμα που δεν ασχολειται μαζι μας να κανει μια μικρη υποχωρηση και απλα να μου απαντησει ή να μου βρει ενα αποσπασμα τελος παντων, ενα ποστ, κατιτις το οποιο να περιγραφει εστω και μια τριχα απο τα μαλλια μου  :) σιγα μην ανεβασουμε και φωτο προς αγρα γαμπρων... ευχαριστω...

υ.γ. νομιζω οτι ο οποιοσδηποτε εχει το στοιχειωδες διανοητικο επιπεδο θα μπορουσε να αντιληφθει οτι μια γυναικα δεν ανεχεται την υποψια κερατου ποσο μαλλον να μπει σε ενα φορουμ και να πιασει επι τουτου γκομενο εναν τυπο ο οποιος συχναζει σε μπουρδελα και αρα εχει το κερατο σιγουρο στο κεφαλι της....(η μαριαννα απαλασσεται λογω ηλικιας...λεμε τωρα...)νομιζω αν ηθελε καποια να βρει γκομενο θα μπορουσε να μπει σε ενα απο τα χιλιαδες σαιτ που υπαρχουν για αυτο το λογο.....

τοντοκ εσυ που μπαινεις στο κοσμοφορουμ σε ειπε κανεις ποτε γυναικωτο?φλουφλη?λουλου?ντιντι?ντιγκινταγκα?μπαινεις μηπως για να "ψυχολογησεις" τις γυναικες του σημερα?να αντιληφθεις τον ψυχισμο τους (ο οποιος ειμαι σιγουρη οτι σε απασχολει τα μαλα)? για να κανεις κοπι πειστ στα φιλαρακια σου και να ανοιγεις θρεντ με τα οποια θα χαιρεσαι? οποια και να ειναι η αιτια δε σε κανει σε τιποτα απολυτως καλυτερο απο μενα ή οποιαδηποτε αλλη γυναικα του φορουμ:)

απο τα γραφομενα καποιων αντιλαμβανομαι οτι πρεπει να πεφτει πολυ παντοφλα και πλαστης σπιτι και βγαινουν τα σπασμενα εδω....δεν εξηγειται αλλιως η τοση κατινια που ομοια της βρισκεις μονο σε γυναικες τελευταιας κατηγοριας :)

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
γενικά σε όλα όσα έγραψες...

Συμφωνώ μέσα στη διαφωνία μου μαζί σου αγαπητή μου. Το παν είναι να σέβεσαι τον αντίπαλο. Μαθαίνεις την τακτική και τον τρόπο σκέψης, κάνεις αναγνώριση του γηπέδου και ξεκινάς. Μετά παίζεις το παιχνίδι που μπορείς ανάλογα με το ταλέντο, τη φυσική κατάσταση και το σχεδιασμό που θα κάνεις. Τα άλλα είναι προς απλή κατανάλωση...

Επισκέπτης
ρε συ λιωμα εσυ ολο δεν ασχολεισαι με τις γυναικες του σαιτ και ολο μαζι μας ασχολεισαι τι βιτσιο ειναι αυτο?

Επειδή ούτε εσύ φαίνεται να έπιασες το νόημα αυτών που λέω, ούτε βέβαια το πιτσιρίκι που ακόμα δεν έχει δει τίποτα στην ζωή του και πιστεύει ότι τα έχει δει όλα, να το πω καθαρά και ξάστερα:

Ο λόγος που απαντάω σε τέτοιες μαλακίες (γιατί περί μαλακίας που σας δέρνει πρόκειται) είναι να καταλάβετε ότι δεν απευθύνεστε σε μαλάκες οι οποίοι χάφτουν όλα αυτά που λέτε. Ούτε κουτσομπολιό κάνω, ούτε καν έχω απαντήσει σε ΚΑΝΕΝΑ pm από τις διάφορες που μου έχουν στείλει pm, ούτε με ενδιαφέρει στο ελάχιστο αν ψάχνετε απεγνωσμένα να πηδηχτείτε λόγω πολύμηνης αποχής. Αυτά είναι δικά σας θέματα, λύστε τα. Απλά δεν μπορώ να βλέπω κάποιες να μας περνάνε για μαλάκες του στυλ "χαχαχα, είμαι σε ένα site με μπουρδέλα που οι μαλάκες αυτοί τρέχουν σε πουτάνες και τα δουλεύω ψιλό-γαζί!!!". Είπαμε... παίζω με το Internet από το 1991 κι έχω δει πολλά από κάτι τέτοια κοριτσάκια. Κι εδώ η άλλη νόμιζε ότι δεν υπήρχε Internet το 1991... Ναι, είναι λοιπόν ένας χώρος όπου η καθεμία μπορεί να λέει το μακρύ της και το κοντό της κρυμμένη καλά πίσω από μία οθόνη, είναι ο μοναδικός χώρος όπου κάποια γίνεται "επίκεντρο" επειδή όντως μερικοί μαλάκες θα ψαρώσουν. Γιατί κάτω από συνθήκες face-to-face όλα αυτά τα τοσυτσεκάκια δεν θα κοιτούσαν καν στα μάτια και θα μιλούσαν στον πληθυντικό στους περισσότερους από εμάς!!! :cheesy: Τα συμπεράσματα δικά σου.

Κατάλαβες τώρα? Αν όχι, δεν πειράζει, never mind!

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.958
Πόντοι
6.925
υ.γ. νομιζω οτι ο οποιοσδηποτε εχει το στοιχειωδες διανοητικο επιπεδο θα μπορουσε να αντιληφθει οτι μια γυναικα δεν ανεχεται την υποψια κερατου ποσο μαλλον να μπει σε ενα φορουμ και να πιασει επι τουτου γκομενο εναν τυπο ο οποιος συχναζει σε μπουρδελα και αρα εχει το κερατο σιγουρο στο κεφαλι της....(η μαριαννα απαλασσεται λογω ηλικιας...λεμε τωρα...)νομιζω αν ηθελε καποια να βρει γκομενο θα μπορουσε να μπει σε ενα απο τα χιλιαδες σαιτ που υπαρχουν για αυτο το λογο.....

Καλά δεν ξεκαθαρίσαμε - πέρσι νομίζω - ότι το μπουρδελινγκ δεν είναι κέρατο αλλά hobby? Πάλι από την αρχή?

OP
OP
A

Agent_Nina

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Μετά από αρκετές σελίδες με υποθέσεις σχετικά με το ποιόν μου και τις προθέσεις μου, καταλήγω στα εξής συμπεράσματα:

1. Συμπεριφορά αγέλης.
Όταν συγχρωτίζονται παραπάνω από 7 άτομα παρόμοιου κοινωνικοοικονομικού επιπέδου και ενδιαφερόντων, η συμπεριφορά της ομάδας ομοιάζει με αυτή θηρίων. Αυτόματα ορίζονται ηγέτες και ακόλουθοι. Και οι κριτική ικανότητα των δεύτερων πλησιάζει το μείον άπειρο.

2. Ανειλικρίνια και internet.
Σε έναν χώρο τόσο απρόσωπο, ακόμα και η απόλυτη ένδειξη ειλικρίνιας και καθαρότητας, αμφιβάλεται ως ψέμα και αναλήθεια. Και τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει γνώμη στους ηγέτες ώστε να πιστεί και το σύνολο.

3. Σαν-Τσου, η μέθοδος του πολέμου.
Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση. Σε απλοϊκότερη μορφή βέβαια, καθώς η θεωρία του μεγάλου στρατηλάτη, ορίζει να μάθεις τα μειονεκτήματα του "αντιπάλου" και να τα χρησιμοποιήσεις προς όφελός σου, πράγμα αδύνατον εντός του συγκεκριμένου πλαισίου(βλ. Νο.2)

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Αυτές τις "γυναίκες" τις έχει δει κανείς ή το δούλεμα πάει σύννεφο, μιας και έχω φάει τα νιάτά μου στα φόρα και από τέτοιες μαλακίες άλλο τίποτα. Πολλαπλοί λογαριασμοί, απατεωνιές, φούμαρα. Φαντάσου κανά μήτσο να καγχάζει με τις μαλακίες που διαβάζει...

Επισκέπτης
Μετά από αρκετές σελίδες με υποθέσεις σχετικά με το ποιόν μου και τις προθέσεις μου, καταλήγω στα εξής συμπεράσματα:

1. Συμπεριφορά αγέλης.
Όταν συγχρωτίζονται παραπάνω από 7 άτομα παρόμοιου κοινωνικοοικονομικού επιπέδου και ενδιαφερόντων, η συμπεριφορά της ομάδας ομοιάζει με αυτή θηρίων. Αυτόματα ορίζονται ηγέτες και ακόλουθοι. Και οι κριτική ικανότητα των δεύτερων πλησιάζει το μείον άπειρο.

2. Ανειλικρίνια και internet.
Σε έναν χώρο τόσο απρόσωπο, ακόμα και η απόλυτη ένδειξη ειλικρίνιας και καθαρότητας, αμφιβάλεται ως ψέμα και αναλήθεια. Και τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει γνώμη στους ηγέτες ώστε να πιστεί και το σύνολο.

3. Σαν-Τσου, η μέθοδος του πολέμου.
Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση. Σε απλοϊκότερη μορφή βέβαια, καθώς η θεωρία του μεγάλου στρατηλάτη, ορίζει να μάθεις τα μειονεκτήματα του "αντιπάλου" και να τα χρησιμοποιήσεις προς όφελός σου, πράγμα αδύνατον εντός του συγκεκριμένου πλαισίου(βλ. Νο.2)

Mόνο ένα σχόλιο: Στο Internet δεν υπάρχουν ηγέτες, στρατηλάτες κι όλα αυτά που αναφέρεις. Ο καθένας είναι πίσω απο μία οθόνη κι έτσι μάχες με την έννοια που το λες δεν υπάρχουν. Ούτε υπάρχουν opinion-leaders και decision-makers. Υπάρχουν μόνο admins και mods. Κι εγώ βέβαια δεν ανήκω σε καμία από τις 2 κατηγορίες όπως βλέπεις.

OP
OP
A

Agent_Nina

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω.
Σε όλους τους χώρους κοινωνικής συνέβρεσης υπάρχουν ηγέτες και ηγούμενοι, και εσύ προφανώς ανήκεις στην πρώτη κατηγορία. Η έπαρση έχει πάντα λόγο που υπάρχει, και εγώ αναρωτιέμαι τί έχεις και αξίζεις τη δικιά σου.
Όσο για την αναφορά μου σε στρατηλάτες, ήταν μόνο για τον Σαν Τσου, γνωστό Κινέζο στρατηγό, του οποίου οι απόψεις περί πολέμου αποτελούσαν βιβλίο με τίτλο "Η τέχνη του πολέμου" και εφαρμόζονται μέχρι και σήμερα στις σύγχρονες μεθόδους marketing.

Επισκέπτης
Σε όλους τους χώρους κοινωνικής συνέβρεσης υπάρχουν ηγέτες και ηγούμενοι, και εσύ προφανώς ανήκεις στην πρώτη κατηγορία.

Σε διαβεβαιώ λοιπόν ότι ΔΕΝ ανήκω στην κατηγορία που λες. Απόδειξη ότι με πλησίασαν οι admins για να γίνω moderator και αρνήθηκα. Αυτό μπορούν να στο επιβεβαιώσουν και οι ίδιοι.

Τώρα αν κάποια μέλη συμφωνούν με κάποια πράγματα που λέω... και τι έγινε? Κι εγώ συμφωνώ με κάποια πράγματα που λένε άλλα μέλη.

OP
OP
A

Agent_Nina

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Μα αυτή ακριβώς αγαπητέ, είναι η διαφορά του ηγέτη από τον χρησμένο αρχηγό.
Σκέψου το.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Σε όλους τους χώρους κοινωνικής συνέβρεσης υπάρχουν ηγέτες και ηγούμενοι, και εσύ προφανώς ανήκεις στην πρώτη κατηγορία. Η έπαρση έχει πάντα λόγο που υπάρχει, και εγώ αναρωτιέμαι τί έχεις και αξίζεις τη δικιά σου.
Όσο για την αναφορά μου σε στρατηλάτες, ήταν μόνο για τον Σαν Τσου, γνωστό Κινέζο στρατηγό, του οποίου οι απόψεις περί πολέμου αποτελούσαν βιβλίο με τίτλο "Η τέχνη του πολέμου" και εφαρμόζονται μέχρι και σήμερα στις σύγχρονες μεθόδους marketing.

μιλας για την διαχρονικοτητα καταστασεων, και την συγχρονη εφαρμογη τους, αλλα βλεποντας μονο απο μια πλευρα.

εγω παρεθεσα σε προηγουμενο ποστ μου ακριβως την αιτια της υπαρξης αυτου του thread, και δεν βλεπω να παραδεχεσαι καποιες αληθειες,
δεν στο λεω υποτειμιτικα ή με καποια τετοια σχετικη εννοια,
αλλα ειναι σημαντικο να παραδεχομαστε...

φιλικα

μιμικος

OP
OP
A

Agent_Nina

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Σε βεβαιώ ότι το σχετικό μου σχόλιο ήταν μόνο προς αστεϊσμό.
Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα χρησιμοποιήτο εναντίον μου εν είδει πρακτικών δίκης!

chrisvnv

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Ναι, είναι λοιπόν ένας χώρος όπου η καθεμία μπορεί να λέει το μακρύ της και το κοντό της κρυμμένη καλά πίσω από μία οθόνη, είναι ο μοναδικός χώρος όπου κάποια γίνεται "επίκεντρο" επειδή όντως μερικοί μαλάκες θα ψαρώσουν. Γιατί κάτω από συνθήκες face-to-face όλα αυτά τα τοσυτσεκάκια δεν θα κοιτούσαν καν στα μάτια και θα μιλούσαν στον πληθυντικό στους περισσότερους από εμάς!!! :cheesy: Τα συμπεράσματα δικά σου.

+100

ισως στο τσουτσεκακια να τα χαλαμε λιγο ως προς τον χαρακτηρισμο... αλλα πραγματικα ετσι ειναι...

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Σε βεβαιώ ότι το σχετικό μου σχόλιο ήταν μόνο προς αστεϊσμό.
Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα χρησιμοποιήτο εναντίον μου εν είδει πρακτικών δίκης!

ξερεις διαβαζα καπου μεσα στο site το εξης:
ποια ειναι η διαφορα της βλακειας απο την ιδιοφυϊα?
οτι η βλακεια ειναι ανικητη ενω η ιδιοφυϊα οχι!!!  :dancing: :dancing:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Σε όλους τους χώρους κοινωνικής συνέβρεσης υπάρχουν ηγέτες και [size=12pt]ηγούμενοι[/size],

Κι εγώ που νόμιζα πως ηγούμενοι υπάρχουν μόνο στο Άγιο Όρος!!! :dancing:

Πλάκα-πλάκα, γεμάτο γκόμενες είναι το site :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom