Τι σουξε λετε ρε παιδια? εγω λαμβανω ελαχιστα πμ (ζητημα να παιρνω 10 το μηνα) και αν εξαιρεσω 2-3 ατομα με τα οποια μιλαω ολα τα αλλα ασχολουνται με το αν δουλευω καπου (και δεν εννοω καποια τραπεζα ή φουρνο), που δουλευω, αν κανω σπεσιαλ φουλ προγραμμα με ολα τα κομφορ φως νερο τηλεφωνο ή με βριζουν
δεν ξερω ποιος διαδιδει τετοιες φημες για μενα....καθολου σουξε δεν εχω σας πληροφορω....χαχαχαχαχαχαχαχα
ρε συ λιωμα εσυ ολο δεν ασχολεισαι με τις γυναικες του σαιτ και ολο μαζι μας ασχολεισαι τι βιτσιο ειναι αυτο? σα γκομενα κανεις ωρες ωρες....."εγω δε ζηλευω μωρο μου...φυσικα και μπορεις να κοιτας οποια θες ειματε πολιτισμενοι ανθρωποι....(10 λεπτα αργοτερα) πωπω αυτη την ψηλη ξανθια με τις βυζαρες τοπλες και το στρινγκ κοιτας? μα τι της βρηκες? πφφφφφ εχει και κυτταριτιδα και πεσμενο στηθος και παω και στοιχημα οτι ειναι παρτολα...." ελεος δηλαδη...ή μην μπαινεις στον κοπο να μας απαντας οταν δε σου απευθυνουμε το λογο ή οταν δε σε αφορα καποιο θεμα (εκτος αν εστειλες πμ στη νινα και συ...) ή μην κανεις βαρυγδουπες δηλωσεις
και επειδη ξερω οτι δεν ασχολεισαι περιμενω με αγωνια την απαντηση σου
καλα επι του θεματος νομιζω οτι ειναι αστειο να απαντησω ετσι? με εχετε καλυψει προ πολλου....απλα προς πληροφορηση του φιλοθεαμωνος κοινου να πω οτι προσωπικα δε με απασχολει να ανακαλυψω ουτε πως σκεφτονται οι αντρες ουτε γιατι πανε στις πουτανες...αυτη ειναι και η μαγεια στις σχεσεις το να μην καταλαβαινεις πως σκεφτεται ο αλλος...ποιο θα ηταν το νοημα του να μπαινουμε ολοι στο τριπακι αυτο? και πες οτι αντε καταλαβες ποιο το νοημα? αντιλαμβανομαι οτι το φιλοθεαμων κοινο ειχε μια τεραστια σκασιλα για την αχρηστη πληροφορια της ημερας αλλα ειπα να το μοιραστω μαζι σας
α και θα ηθελα να παρακαλεσω τον λιωμα που δεν ασχολειται μαζι μας να κανει μια μικρη υποχωρηση και απλα να μου απαντησει ή να μου βρει ενα αποσπασμα τελος παντων, ενα ποστ, κατιτις το οποιο να περιγραφει εστω και μια τριχα απο τα μαλλια μου
σιγα μην ανεβασουμε και φωτο προς αγρα γαμπρων... ευχαριστω...
υ.γ. νομιζω οτι ο οποιοσδηποτε εχει το στοιχειωδες διανοητικο επιπεδο θα μπορουσε να αντιληφθει οτι μια γυναικα δεν ανεχεται την υποψια κερατου ποσο μαλλον να μπει σε ενα φορουμ και να πιασει επι τουτου γκομενο εναν τυπο ο οποιος συχναζει σε μπουρδελα και αρα εχει το κερατο σιγουρο στο κεφαλι της....(η μαριαννα απαλασσεται λογω ηλικιας...λεμε τωρα...)νομιζω αν ηθελε καποια να βρει γκομενο θα μπορουσε να μπει σε ενα απο τα χιλιαδες σαιτ που υπαρχουν για αυτο το λογο.....
τοντοκ εσυ που μπαινεις στο κοσμοφορουμ σε ειπε κανεις ποτε γυναικωτο?φλουφλη?λουλου?ντιντι?ντιγκινταγκα?μπαινεις μηπως για να "ψυχολογησεις" τις γυναικες του σημερα?να αντιληφθεις τον ψυχισμο τους (ο οποιος ειμαι σιγουρη οτι σε απασχολει τα μαλα)? για να κανεις κοπι πειστ στα φιλαρακια σου και να ανοιγεις θρεντ με τα οποια θα χαιρεσαι? οποια και να ειναι η αιτια δε σε κανει σε τιποτα απολυτως καλυτερο απο μενα ή οποιαδηποτε αλλη γυναικα του φορουμ
απο τα γραφομενα καποιων αντιλαμβανομαι οτι πρεπει να πεφτει πολυ παντοφλα και πλαστης σπιτι και βγαινουν τα σπασμενα εδω....δεν εξηγειται αλλιως η τοση κατινια που ομοια της βρισκεις μονο σε γυναικες τελευταιας κατηγοριας