Νέα

Για να μην παρεξηγούμαστε..!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Agent_Nina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 289
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6

Και αντιστρεφοντας αυτο που ειπε πιο πάνω η Erinal αν αναμεσα στα σεξουαλίκου τύπου μυνηματα υπηρχε και ενα "εχω τραπεζι Villa Mercedes το βραδυ στο όνομα...... έλα" θα πήγαινε η Νινα (και η κάθε Νινα)??????

ενα τραπεζι στη σπονδη θα ηταν οντως δελεαστικο!

(νομιζω πως πειναω...)

Επισκέπτης
Τη καυλίτσα κανένας δε τη θυμάται που έδωσε απλόχερα αποδείξεις της θηλυκής της υπόστασης  :new_shocked: και των χάλια βυζιών της;

Μην αρχίσουμε τώρα όλοι να ξερνάμε ομαδικώς... κι όχι μόνο τα βυζιά της... τα δαχτυλάκια της τα είδες? Σαν φρατζολάκια ήταν.......... πάω να ξεράσω.......

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Πάντως τις επιτυχίες της τις είχε... απόδειξη του που μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος μέσα στην απελπισία του!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ενα τραπεζι στη σπονδη θα ηταν οντως δελεαστικο!

(νομιζω πως πειναω...)
και εγώ ρουλί....αντί για σπονδή πάμε μονακό?....να πα΄ρω τηλ να κλείσω τραπέζι...σε 2 ωρίτσες με το ιδιωτικό μου τζέτ... :2funny:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
910
Πόντοι
96
  [size=11pt]Τωρα θα εκρασω το ονειρο του μέσου αντρα. Εχεις ρίξει την γκόμενα που γουσταρεις τρελλα τη πας στη Σπονδη για εφε που έχει το κατωθι (το ποιντ μου ειναι στο τελοσ)[/size]
[size=9pt]ΣΠΟΝΔΗ
Προτεινόμενο μενού
Ορεκτικά:
- Βελουτέ μανιταριών με φουαγρά και τρούφα.
- Σαλάτα με αστακό, αγκινάρες, κολοκυθάκια, κουκιά και ντομάτες κονφί με σάλτσα bigarade.
- Ballotin από φουακρά με chutney από σύκο και γκοφρέτες πατάτας.
Κυρίως πιάτα:
- Φιλέτο από άγριο φρέσκο λαβράκι Χαλκιδικής σε σάλτσα από φινόκιο, ελαιόλαδο και βανίλια.
- Σφυρίδα με πατάτες maxim, πράσο σε σάλτσα από σελινόριζα και τρούφα.
- Φιλέτο αρνιού με κάστανα, άγρια μανιτάρια και αγκινάρες σε σάλτσα αρωματισμένη από πορτοκάλι.
- Στήθος από περιστέρι με ανοιξιάτικα λαχανικά και σάλτσα από χυμό αγκινάρας αρωματισμένη με μανιτάρια cepes.
Γλυκά:
- Μους γιαουρτιού σε βάση από τριμμένη feuilletine πραλίνας με σος butterscotch.
- Creme brulee αρωματισμένη με βανίλια
- Μιλφέιγ με sabayon πορτοκάλι.[/size]

[size=11pt]Η γκομενα διαβαζει το μενου και γυρναει και σου λεει:
Δε παμε παρουμε τιποτα σε πακετο να παμε σπιτι σου/μου σε ξενοδοχείο να το κάνουμε με την υσηχία μας  :rockon: :rockon:[/size] 

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Εγω παλι ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω σε τι μπορει να χρησιμευσει σε μια γυνακα η συμμετοχη της σ'ενα φορουμ που εχει θεμα τα κοκκινα σπιτακια,callgirls και γενικα τον αγοραιο ερωτα :think:φυσικα αυτο που ειπε η νινα οτι το κανει για να κατανοησει τον τροπο που σκεφτονται οι αντρες το ακουω βερεσε...δεν υπαρχει ποτε περιπτωση να κατανοησει μια γυναικα τον τροπο που σκεφτεται ενας αντρας ουτε το αντιστροφο και μην πεταχτει κανα αλανι τωρα και πει οτι καταλαβαινει τον τροπο που σκεφτονται και λειτουργουν οι γυναικες :headbang:γιατι θα ειναι μεγαλος ψευτης :jerking: η μεγαλος πουστης :boff: Χωρις παρεξηγηση girls :-*
σε τίποτα απολύτως, αυτό το θέλω να μάθω πως σκέφτονται οι άνδρες κατά τη δικη μου ταπεινή άποψη απλά δεν στέκει, είναι άτοπο.  αν δεν υπήρχαν τα sections γενικής συζητήσεως προσωπικά θα σταματούσα να γράφω... :P

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
σε τίποτα απολύτως, αυτό το θέλω να μάθω πως σκέφτονται οι άνδρες κατά τη δικη μου ταπεινή άποψη απλά δεν στέκει, είναι άτοπο.  αν δεν υπήρχαν τα sections γενικής συζητήσεως προσωπικά θα σταματούσα να γράφω... :P
respect!!!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
γενικα μου φαινεται ατοπο εμενα, να μπαινει εδω μεσα μια γυναικα που απλα θελει να μαθει πως σκεφτονται οι αντρες, να χρησιμοποιει αμυντικο μηχανισμο το οτι εχει ενα παληκαρι σαν τα κρυα τα νερα, αλλα ταυτοχρονα συνομιλει μαζι μας, και γενικοτερα που δεν ειναι ειλικρινης.
αλλο να πει οτι γενικοτερα με τραβηξε η ιδεα να δω τι γινεται εδω μεσα και να ρωτησω και πεντε πραγματα, διοτι εχω κρυφες επιθυμιες ή οτιδηποτε αλλο,
αλλωστε εδω μεσα ειναι ανωνυμη δεν πρεπει να εχει ταμπου, στο τι θα γραψει και στο τι πραγματικα αναζηταει.
η κινηση του κατευθειαν ξεκαθαριζω την θεση μου, και ολοι εσεις που με κυνηγατε μην με κυνηγατε, αλλα αμα καποια στιγμη θελω καποιον να τον κυνηγησω εγω, μου φαινετε πολυ εγωιστικη και μεγαλο θυμα φεμινισμου,

με εκτιμηση και σεβασμο

μιμικος

Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
1
ακούστε να σας πω παλικαράκια γιατί σαν να παραγνωριστήκαμε...
ξεκίνησα αυτό το thread με σκοπό να ενημερώσω ΕΥΓΕΝΙΚΑ όλα τα μαλακισμένα που μου έστελναν pm του στιλ "έλα να στον χώσω όλο στο στόμα" ότι ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ.
Και πιστεύω ότι ήμουν κατά το δυνατόν ευγενής. Μα εσείς δεν τρώγεστε με τίποτα..
Ποιός χέστηκε ρε Λιώμα αν έχεις κι αν δεν έχεις? Και ποιος ακριβώς σας αποκάλεσε "χρέλιες τελευταίας διαλογής", ρε δε με χέζετε κομπλεξάρες???
Εγώ μόνο και μόνο για να μην θεωρηθεί ότι το παίζω κάτι σας το δήλωσα, έχω ήδη γκόμενο, ευχαριστώ για τις προσφορές, δε θα πάρω..
Και με πρήξατε. Ε, άει σοιχτήρ αγάπες μου.

Διακρίνω κάποιο σχετικό εκνευρισμό ή η ιδέα μου ειναι? Να ξέρεις πάντως ότι όταν εισχωρείς σε χωράφια άγνωστα και ξένα, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για τυχόν "συνέπειες"... πριν χάσεις την ψυχραιμία σου.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Να σου πω εγω τι ακριβως θες εδω μεσα:
Τσακωθηκες με το "αγορι σου" του πεταξες μια φραση: ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΩ!!!
Εγινες μελος...αλλα αργοτερα τα ξαναβρηκατε και ειπες δεν γαμιεται για να το σταματησω θα τους κανω ολους ρομπα που μου στειλανε και π.μ.
Τωρα πρεπει να εισαι και στις μερες σου (Κατι για περιοδο ανεφερα αλλα το ειπα ευγενικα) και αρχισες να μας τα χωνεις.

Λες και δεν ξερεις πως σκεφτονται οι αντρες

Αμαξια
Μουνια
Μπαλα
Μπυρα

Συνημμένα

• aszod03_bz_24[1].jpg
    aszod03_bz_24[1].jpg
    71,8 KB · Εμφανίσεις: 26
  • 22GLAM09.jpg
    22GLAM09.jpg
    94,8 KB · Εμφανίσεις: 25
  • 205642_BIGLANDSCAPE.jpg
    205642_BIGLANDSCAPE.jpg
    59,8 KB · Εμφανίσεις: 20

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
για την μπυρα δεν ειχα καμια φοτο σορρυ μαγκες!!!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Ετσι ειναι φιλε μου-Λες και δεν ξερουν επισης οτι αν γουσταρουμε μια γκομενα ειμαστε΄΄φυλακες-προστατες''οσο ειμαστε μαζι της-Επισης η πρακτορας δεν μου απαντησε αν ο καλος της ξερει τα σερφαρισματα στο bourdela.com

Επισκέπτης

Και δηλαδή από όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολα τα forums γενικής συζητήσεως του Internet, επέλεξες το συγκεκριμένο! Χεχε, sorry αλλά ούτε αφελή δεν πείθεις! Από την άλλη βέβαια χέστηκες αν πείθεις ή όχι, σωστά? Δεκτόν!

Παρόλα αυτά όμως... αυτά δεν νομίζω να τα τρώγανε ούτε καν οι συνομήλικοί σου ;)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μα ποιος σου ειπε πως γραφω μονο σε αυτο το φορουμ? γραφω σε 3-4
το συγκεκριμενο βασικα οπως ειπα πολλακις μου το υπεδειξε η νιτσα, η οποια απ οσο γνωριζω το ειδε κ αυτη καπου τυχαια... ηλθα, ειδα κ δεν απηλθα γιατι εχει ενδιαφερουσες συζητησεις. οταν σταματησουν κ μεινει μονο ενα φορουμ για τον αγοραιο ερωτα προφανως κ δεν θα γραφω, σαν τι να λεω δλδ? κ ποστ σε εκεινα τα section του φορουμ εχω ελαχιστοτατα.
ελπιζω να εγινα κατανοητη. ειναι απλο.

Επισκέπτης
μα ποιος σου ειπε πως γραφω μονο σε αυτο το φορουμ? γραφω σε 3-4
το συγκεκριμενο βασικα οπως ειπα πολλακις μου το υπεδειξε η νιτσα, η οποια απ οσο γνωριζω το ειδε κ αυτη καπου τυχαια... ηλθα, ειδα κ δεν απηλθα γιατι εχει ενδιαφερουσες συζητησεις. οταν σταματησουν κ μεινει μονο ενα φορουμ για τον αγοραιο ερωτα προφανως κ δεν θα γραφω, σαν τι να λεω δλδ? κ ποστ σε εκεινα τα section του φορουμ εχω ελαχιστοτατα.
ελπιζω να εγινα κατανοητη. ειναι απλο.

Ναι, whatever :cheesy:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
λιωμας καλο θα ηταν, κατα τη γνωμη μου παντα, να μην ψαχνεις ντε κ καλα να την "πεις" σε καποια οποιαδηποτε γυναικα εδω μεσα, δεν υπαρχει λογος. κ καποτε καποτε ειναι κ ατοπο. φοβαμαι επισης οτι μπορει κ να παρεξηγηθεις οτι ασχολεισαι συνεχως μαζι τους αντι να αδιαφορεις γι αυτες, οπως πολλακις εχεις δηλωσει οτι κανεις.
δεν ειναι ολα τα πραγματα περιεργα... καποτε κ οι εξηγησεις τους ειναι απλουστατες.
αν εσυ νομιζεις οτι ψαχνομαι για γκομενο ή παρακολουθω τους ανδρες ή οτιδηποτε αλλο που δεν μπορω να σκεφτω τωρα, δικαιωμα σου ειναι. δεν σημαινει πως ειναι η αληθεια. αλλωστε εαν ψαχνομουν θα ειχα βρει ηδη εδω μεσα.

καλη συνεχεια :)

Επισκέπτης
λιωμας καλο θα ηταν, κατα τη γνωμη μου παντα, να μην ψαχνεις ντε κ καλα να την "πεις" σε καποια οποιαδηποτε γυναικα εδω μεσα, δεν υπαρχει λογος. κ καποτε καποτε ειναι κ ατοπο. δεν ειναι ολα τα πραγματα περιεργα... καποτε κ οι εξηγησεις τους ειναι απλουστατες.
αν εσυ νομιζεις οτι εδω μεσα ψαχνομαι για γκομενο ή παρακολουθω τους ανδρες ή οτιδηποτε αλλο που δεν μπορω να σκεφτω τωρα, δικαιωμα σου ειναι. δεν σημαινει πως ειναι η αληθεια.

Nόμιζα ότι το κυρίως θέμα ήταν το πως σκέφτονται οι άντρες... τουλάχιστον αυτό λέγαμε!!! Τώρα πως το γύρισες στο αν ψάχνεσαι ή όχι μόνο εσύ ξέρεις και ειλικρινά.... στα παπάρια μου, δικό σου θέμα :) Απλά να ξέρεις ότι δεν μιλάς με μαλάκες, αδαείς ή αφελείς.

Περαστικά ;)

αλλωστε εαν ψαχνομουν θα ειχα βρει ηδη εδω μεσα.

Αυτό μου το λες για να συγκινηθώ? Ή για να αποδείξεις κάτι στον εαυτό σου?  :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
οτι πεις λιωμας... φανταζομαι ειναι "μαγκια" να προσπαθεις να την "πεις" στα θηλυκα εδω μεσα κ οταν δεν σου βγει να το παιζεις κινεζος κ να ευχεσαι περαστικα...

αντε συνεχισε στην επομενη... εγω λεω να σταματησω καπου εδω να συζηταω για χαζομαρες... ειναι πολυ ζεστη.. κ δεν λεει :)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Για να λέμε την αλήθεια η bite δεν είπε ποτέ ότι μπήκε εδώ για να δει πως σκέφτονται οι άντρες. Η Νίνα το είπε και απορώ αν είναι απαραίτητο για να το κάνεις αυτό να γραφτείς μέλος και μάλιστα να συμμετέχεις και ενεργά ποστάροντας. Δεν αρκεί απλώς να διαβάζεις το φόρουμ ως επισκέπτης, ή έστω να κάνεις ένα διακριτικό ουδέτερο νικ με απόκρυψη φύλου και να μη ποστάρεις σχεδόν καθόλου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom