Νέα

Για να μην παρεξηγούμαστε..!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Agent_Nina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 289
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
κάνε μου τη χάρη σε παρακαλώ και μην προσβάλεις τη νοημοσύνη μου, ή τουλάχιστον πες ότι παίζεις με τις λέξεις.. γιατί τα γραπτά σου είναι ακριβώς από πάνω..

Δική σου είναι η νοημοσύνη, εγώ τι σου φταίω? Και μην με παρακαλάς (μόνο τον Θεό) γιατί ούτε χάρες κάνω σε άτομα που δεν γνωρίζω :)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Το παλικαρι σου-ο καλος σου-ο αντρας σου-το ξερει οτι μπαινεις στο bourdela.com?Γιατι αν το ξερει και δεν αντιδρα ειναι αλλο θεμα...Αν δεν το ξερει τοτε χοντραινει η ιστορια...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
συμφωνώ με το gangsta... sorry αλλά δεν βλέπω κανένα λόγο για αυτό το topik Νίνα...  τι k αν στέλνουν pms? απαντησε τους ιδιαιτέρως όπως  όλοι μας... παρ όλα αυτά δεν νομίζω ότι έκανε το "τοπικ" θέλοντας να το παίξει κάποια...

Επισκέπτης
συμφωνώ με το gangsta... sorry αλλά δεν βλέπω κανένα λόγο για αυτό το topik Νίνα...  τι k αν στέλνουν pms? απαντησε τους ιδιαιτέρως όπως  όλοι μας... παρ όλα αυτά δεν νομίζω ότι έκανε το "τοπικ" θέλοντας να το παίξει κάποια...

Εγώ πάλι πιστεύω ότι το έκανε για να της δώσουν σημασία  :P  Γιατί εδω μέσα από όσο παρατηρώ δεν δίνεται καθόλου σημασία στις γυναίκες και όσο και να το πεις ένοιωθε παραμελημένη :P Αναγκάστηκε έτσι η κοπέλα να σκεφτεί πολλά τρίκ. Το πρώτο της το "εφαγε" η μαριάννα. Το σουξέ της μουνιτσας δεν το έπιανε με τίποτα... την ισσοροπιστική άποψη της μπαιτ ... ούτε, να γίνει ακριβοθώρητη ωσαν την ρούλι δεν ήθελε, τι να κάνει η κοπέλα είπε να φερθεί ευγενικά, (ρώτησε και το παλικάρι της, εκείνος δεν έφερε αντίρρηση). Την ώρα εκείνη πετάχτηκε ένας δράκος.. μετά συγχωρήσεως ΝΑ! (φαλλικά σύνδρομα μην με παρεξηγείτε) και ...η ιστορία συνεχίζεται απο όποιον θέλει με ότι συνέχεια θέλει..χεχε

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Εγώ πάλι πιστεύω ότι το έκανε για να της δώσουν σημασία  :P  Γιατί εδω μέσα από όσο παρατηρώ δεν δίνεται καθόλου σημασία στις γυναίκες και όσο και να το πεις ένοιωθε παραμελημένη :P Αναγκάστηκε έτσι η κοπέλα να σκεφτεί πολλά τρίκ. Το πρώτο της το "εφαγε" η μαριάννα. Το σουξέ της μουνιτσας δεν το έπιανε με τίποτα... την ισσοροπιστική άποψη της μπαιτ ... ούτε, να γίνει ακριβοθώρητη ωσαν την ρούλι δεν ήθελε, τι να κάνει η κοπέλα είπε να φερθεί ευγενικά, (ρώτησε και το παλικάρι της, εκείνος δεν έφερε αντίρρηση). Την ώρα εκείνη πετάχτηκε ένας δράκος.. μετά συγχωρήσεως ΝΑ! (φαλλικά σύνδρομα μην με παρεξηγείτε) και ...η ιστορία συνεχίζεται απο όποιον θέλει με ότι συνέχεια θέλει..χεχε

Eσύ το σουξέ της μουνίτσας το πιάνεις? Ή κοντεύεις? :cheesy:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Τη καυλίτσα κανένας δε τη θυμάται που έδωσε απλόχερα αποδείξεις της θηλυκής της υπόστασης  :new_shocked: και των χάλια βυζιών της;

Επισκέπτης

Μου αρέσει που μέσα απο το post σου , φανερώνεις τις τακτικές των γυναικών για να τραβούν την "προσοχή" των αντρών . Αυτό είναι εξάλλου το ζητούμενο τόσο στην ζωή .... όσο και στο site

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
930
Πόντοι
96
Συμφωνω απόλυτα με την Erinal. σε γενικότερο επιπεδο οταν μια γυναικα μπαινει σε ενα ΚΨΜ τιγκα στους φανταρους (οι οποιοι μπορει να ειναι απο δοκτορες εως κλεφτρονια και απο γαμικουλες μεχρι παρθενους) και αρχιζει τα ναζια και τα χαχαχουχα οταν σφιγκουν τα πραγματα θα ακουσει απο το παμε να σου ρίξω ενα στα γρηγορα μεχρι βαλτον στο κώλο.

Δεν μπορει εκει να αρχισει να κανει ην "παρθενα". Ειτε σηκώνεται και φευγει τρεχοντας ή ανεχεται την παπαρια του καθενός!!!!1

Και αντιστρεφοντας αυτο που ειπε πιο πάνω η Erinal αν αναμεσα στα σεξουαλίκου τύπου μυνηματα υπηρχε και ενα "εχω τραπεζι Villa Mercedes το βραδυ στο όνομα...... έλα" θα πήγαινε η Νινα (και η κάθε Νινα)??????

Τελος προς Νινα το, ο θεος να το κάνει, ρημα "εξιταρω"  χρησιμοποιειτε αντι "καβλωνω" στην ενεργητική φωνη (καποιον αλλον δλδ) γιατι τις κακες λεξουλες καλο ειναι να τις λέμε σε πιο ιδιωτικες στιγμες. Ακομα πιο τέλος στη θεση ειτε μόνη ειτε δεσμευμενη το πμ ελα να στο χωσω στο στομα σου επρεπε να σε εκνευρισει αρα η αναφορα στο ταιρι σου ήταν άσκοπη.

Και κατι που ακουσα στο Μητσικωστα.
 Ποια η διαφορα της ιδιοφυιας απο τη βλακεια
 Η ιδιοφυια ΕΧΕΙ ορια

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Εγω παλι ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω σε τι μπορει να χρησιμευσει σε μια γυνακα η συμμετοχη της σ'ενα φορουμ που εχει θεμα τα κοκκινα σπιτακια,callgirls και γενικα τον αγοραιο ερωτα :think:φυσικα αυτο που ειπε η νινα οτι το κανει για να κατανοησει τον τροπο που σκεφτονται οι αντρες το ακουω βερεσε...δεν υπαρχει ποτε περιπτωση να κατανοησει μια γυναικα τον τροπο που σκεφτεται ενας αντρας ουτε το αντιστροφο και μην πεταχτει κανα αλανι τωρα και πει οτι καταλαβαινει τον τροπο που σκεφτονται και λειτουργουν οι γυναικες :headbang:γιατι θα ειναι μεγαλος ψευτης :jerking: η μεγαλος πουστης :boff: Χωρις παρεξηγηση girls :-*

Επισκέπτης
Α να αγιάσει το στόμα σου. Όχι το δικό σου νίνα. Για να μην παρεξηγούμαστε..

Επισκέπτης
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω την θεωρία του χάους, γιατί υπάρχουν τα μυρμίγκια στον κόσμο μας και γιατι το μανταρίνι έχει πορτοκαλί χρώμα. Παρόλα αυτά αντιλαμβάνομαι ότι ζω σε ένα πολυσχιδή κόσμο και το ευχαριστιέμαι.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
930
Πόντοι
96
Αφου παραδεχεσαι πως

και μην πεταχτει κανα αλανι τωρα και πει οτι καταλαβαινει τον τροπο που σκεφτονται και λειτουργουν οι γυναικες :headbang:γιατι θα ειναι μεγαλος ψευτης :jerking: η μεγαλος πουστης :boff: Χωρις παρεξηγηση girls :-*

Πως ζήτας να καταλαβεις

σε τι μπορει να χρησιμευσει σε μια γυνακα η συμμετοχη της σ'ενα φορουμ που εχει θεμα τα κοκκινα σπιτακια,callgirls και γενικα τον αγοραιο ερωτα
.

Στη λογικη και σατα μαθηματικα καπως λέγεται αυτο

Ασετο αλλα το μανταρίνι εχει χρωμα μανταρινί!!!
:2funny:

edit μαλλον οχι ατοπο αλλα ξεκινας απο μια παραδοχη και μετα την question καπως λέγεται αυτό!1

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Αφου παραδεχεσαι πως

Πως ζήτας να καταλαβεις
. Λες εεε?

Στη λογικη και σατα μαθηματικα καπως λέγεται αυτο

Ασετο αλλα το μανταρίνι εχει χρωμα μανταρινί!!!
:2funny:
Επισης ο καρχαριας ξερει πολυ καλο κολυμπι...
edit μαλλον οχι ατοπο αλλα ξεκινας απο μια παραδοχη και μετα την question καπως λέγεται αυτό!1

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μήπως διυλίζουμε τον κόνωπα και καταπίνουμε την κάμηλο?...λέω μήπως....

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
19
Πόντοι
6
Προς Νίνα κ λοιπές γυναίκες. Για να μην τις ενοχλούμε να ανοίξουν έναν λογαριασμό με ουδέτερο νικ. Έτσι δε θα τους ενοχλεί κανείς.
Η μαλακία μερικών εδω μέσα είναι απίστευτη. Με μισογύνικες λογικές άντε να βρείς άκρη. Οπότε για να μη στεναχωριέσαι, κάνε αυτό που σου λέω.

Albert Speer

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
 Και κατι που ακουσα στο Μητσικωστα.
 Ποια η διαφορα της ιδιοφυιας απο τη βλακεια
 Η ιδιοφυια ΕΧΕΙ ορια

Και μία ακόμη διαφορά: Η βλακεία είναι ανίκητη, η ιδιοφυία όχι.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να οδηγήσω σε λάθος συμπεράσματα κανέναν από εσάς, και γι'αυτό φροντίζω να ξεκαθαρίσω ότι ο λόγος που έχω εγγραφεί σε ένα τέτοιο forum είναι γιατί πραγματικά με ενδιαφέρει να μάθω πώς σκέφτονται οι άντρες, χωρίς να παρεμβαίνω ιδιαιτέρως.

Άμα θέλει απλά να μάθει κάποιος πως σκέφτονται οι άντρες, και μάλιστα χωρίς να παρεμβαίνει ιδιαιτέρως, πρέπει αναγκαστικά να κάνει εγγραφή στο φόρουμ? :think: Δε μπορεί απλά ως επισκέπτης να διαβάζει τα φόρουμ? Ή έστω να κάνει κάποιο διακριτικό ουδέτερο νικ, χωρίς να δηλώνει φύλο- ή να δηλώνει άντρας. Έτσι και τα pm αποφεύγει και κάνει αυτό που θέλει. Άμα είναι κάποια γυναίκα και γράφεται μέλος- συμμετέχοντας με μια σχετική συχνότητα- σε ένα σάιτ με χιλιάδες μέλη άντρες, όπου μιλάνε για μπουρδέλα, πουτάνες, χύσια, γαμήσια, πούτσες, μουνιά, κόλους, βυζιά, στάσεις , διεισδύσεις, ανωμαλίες, φετίχ, τραβέλια, παρτούζες κλπ κλπ κλπ, μάλλον θα πρέπει να αναμένει κάποια πράγματα... Έχω πουθενά λάθος ή άδικο?  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom