You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Για να μην παρεξηγούμαστε..!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Agent_Nina
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 289
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Ναι και φοβάται μήπως πάει στις πουτάνες..
Agent_Nina
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Αγαπητή erinal, το χιούμορ σου είναι αφοπλιστικό!! Συγχαρητήρια!
Αξιότιμε troueno, έχεις απόλυτο δίκιο. Έπρεπε εξ αρχής να προβώ σε σαφή ανάλυση της προσωπικής μου ζωής. Τον διαχωρισμό που εξηγείς τον κατανοώ και τον σέβομαι. Όσο για την δημόσια απάντηση ιδιωτικών μηνυμάτων, επέτρεψέ μου να φέρω εγώ την ανάλογη ευθύνη.
Αξιότιμε troueno, έχεις απόλυτο δίκιο. Έπρεπε εξ αρχής να προβώ σε σαφή ανάλυση της προσωπικής μου ζωής. Τον διαχωρισμό που εξηγείς τον κατανοώ και τον σέβομαι. Όσο για την δημόσια απάντηση ιδιωτικών μηνυμάτων, επέτρεψέ μου να φέρω εγώ την ανάλογη ευθύνη.
σε τί θα σου χρησίμευε μια τέτοια πληροφορία αγαπητέ nik?!ο δικος σου γνωριζει οτι μπαινεις σε τετοιο φορουμ?
Παρακάλεσα ευγενικά προηγουμένως να πάψουν οι σχετικές αναφορές.κομπολόι
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Μάλλον το συγκεκριμένο thread είναι προσπάθεια να προκαλέσει τους συναγωνιστές να της στείλουν pm.
Καλό ε? Όχι μόνο ανοίγει ολόκληρο thread για να ΜΗΝ του στέλνουν pm αντί να ανταπαντήσει με pm, αλλά άμα τον κράξεις, σου την λέει και από πάνω. Ε ρε αθάνατο ίντερνετ.
Στη θέσή σου φίλέ μου(πράκτορα Νίνε) θα διέγραφα το παρόν thread και τον λογαριασμό μου.
Agent_Nina
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Αξιότιμε Πελοποννήσιε,
Δεν νομίζω ότι την είπα σε κάποιον! Αν παρ'όλ'αυτά θεωρήσει κανείς οτι παρεξηγήθηκε από τα λεγόμενά μου, ζητώ προκαταβολικά συγνώμη.
Δεν νομίζω ότι την είπα σε κάποιον! Αν παρ'όλ'αυτά θεωρήσει κανείς οτι παρεξηγήθηκε από τα λεγόμενά μου, ζητώ προκαταβολικά συγνώμη.
Εμένα μου φαίνεται λογικός ο λόγος υπάρξης της, σε ένα τέτοιο φόρουμ. Εμείς δλδ πως επισκεπτόμαστε το cosmopolitan? Εκτός απο πληροφορίες για μπουρδέλα, έχει κ άλλες συζητήσεις. Δλδ οι άλλες κοπέλες που συμμετάσχουν, ψάχνουν γκόμενο εδω μέσα? Χμμμμμ να στείλω κ εγώ π.μ. αν είναι έτσι :-)
Νίνα θα διαπιστώσεις εδω μέσα κάτι πολύ σημαντικό. Ότι για να έχεις ευτυχισμένο τον άντρα σου, πρέπει να του κάνεις καλό έρωτα και να τον εξιτάρεις. Οπότε πριν του πείς το κλασσικό "όλο στο σέξ έχεις το μυαλό σου", να το ξανασκεφτείς διπλά.
Εγώ πάντως σε καλωσορίζω στο φόρουμ.
Νίνα θα διαπιστώσεις εδω μέσα κάτι πολύ σημαντικό. Ότι για να έχεις ευτυχισμένο τον άντρα σου, πρέπει να του κάνεις καλό έρωτα και να τον εξιτάρεις. Οπότε πριν του πείς το κλασσικό "όλο στο σέξ έχεις το μυαλό σου", να το ξανασκεφτείς διπλά.
Εγώ πάντως σε καλωσορίζω στο φόρουμ.
gangstaXZ
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.516
Εμένα όλο αυτό το thread μου φαίνεται μια τεράστια.. ανοησία
Δηλαδή ρε Νίνα άνοιξες ένα θέμα για να μας πεις να μη σου στέλνουμε πμ???
Απλά μην τα απαντάς κοπέλα μου!
(Επίσης δεν μας ενδιαφέρει καθόλου τι κάνεις εδώ μέσα.)
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Εμένα όλο αυτό το thread μου φαίνεται μια τεράστια.. ανοησία
++++
Και προς τί η μεγαλόσχημη ανακοίνωση?Γιατί το αποκλείεις να της έχουν στείλει ένα σωρό λιγούρια π.μ.?
Agent_Nina
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Σε παρακαλώ ανάλυσέ μου λίγο τη χρήση του ρήματος εξιτάρω. Τί εννοούμε και με ποιούς τρόπους?...και να τον εξιτάρεις...
Καλώς σε βρήκα!
υ.γ.: αλήθεια μπαίνεις στο cosmopolitan??!?!!
Επισκέπτης
Άυτά νίνα δεν εξηγούνται με τα λόγια, οπότε όπως καταλαβαίνεις καλώς τα άκουσες.. όσα άκουσες
Επισκέπτης
1) πολλες φορες αναφερθηκες οτι οι αντρες λογω του υψους σου δεν σε πλησιαζουν!!!
Nαι, κι εγώ είμαι δίμετρος, στο πρόσωπο μου λένε ότι είμαι ίδιος ο Brad Pitt (επίσης με στοιχεία από Banderas, Connery και Clooney) και στο σώμα είμαι ίδιος ο Van Damme (στα νιάτα του βέβαια, επί εποχής Βloodsport) αλλά στο πιο ψηλό φυσικά γιατί είπαμε... είμαι δίμετρος! Επίσης, όποια γυναίκα με αντικρύζει θέλει να πηδηχτεί μαζί μου και σε πολλές περιπτώσεις με ικετεύουν κατά εκατοντάδες (τύφλα να έχει ο Σάκηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηης!!!!) και φυσικά από πούτσα... ο Mutombo είναι γαριδάκιας μπροστά μου. Α! Επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι είμαι ζάμπλουτος, έχω 4 βίλλες (μία στο Καστρί, μία στην Εκάλη, μία στο Μονακό και άλλη μία στο Beverly Hills), 4 αυτοκίνητα (ένα Porsche Cayenne για τις εκδρομές, μια Ferrari Τestarosa για το βράδυ, μία Jaguar για τα πρωινά και μία Rolls για τον απογευματινό καφέ). Δεν κατάλαβα, αμφιβάλλει κανείς?
By the way, όλες οι κοπελιές του site με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο και, καλά, μέσα στην κουβέντα μας έχουν περιγράψει πως είναι εμφανισιακά, ενώ φυσικά δεν ψάχνονται να βρουν γκόμενο (εκτός από μία βέβαια που έφτασε σε τέτοιο σημείο απόγνωσης ώστε να το δηλώσει ευθαρσώς!) και ειδικά από εδώ όπου όλοι μας είμαστε κάτι χρέλιες τελευταίας διαλογής οι οποίοι τρέχουμε στις πουτάνες (=μπάζα) της Φυλής, Μεταξουργείου, Βαρδάρη και λοιπών "πονηρών" περιοχών, μπας και καταφέρουμε να ρίξουμε κι εμείς κάνα πούτσο. ΕΣΕΙΣ βέβαια, γιατί για μένα τα είπαμε, έτσι? Είμαι εντελώς ξεχωριστός σαν όλες τις κοπελιές του site
Αμφιβάλει κανείς????
Agent_Nina
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
ακούστε να σας πω παλικαράκια γιατί σαν να παραγνωριστήκαμε...
ξεκίνησα αυτό το thread με σκοπό να ενημερώσω ΕΥΓΕΝΙΚΑ όλα τα μαλακισμένα που μου έστελναν pm του στιλ "έλα να στον χώσω όλο στο στόμα" ότι ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ.
Και πιστεύω ότι ήμουν κατά το δυνατόν ευγενής. Μα εσείς δεν τρώγεστε με τίποτα..
Ποιός χέστηκε ρε Λιώμα αν έχεις κι αν δεν έχεις? Και ποιος ακριβώς σας αποκάλεσε "χρέλιες τελευταίας διαλογής", ρε δε με χέζετε κομπλεξάρες???
Εγώ μόνο και μόνο για να μην θεωρηθεί ότι το παίζω κάτι σας το δήλωσα, έχω ήδη γκόμενο, ευχαριστώ για τις προσφορές, δε θα πάρω..
Και με πρήξατε. Ε, άει σοιχτήρ αγάπες μου.
ξεκίνησα αυτό το thread με σκοπό να ενημερώσω ΕΥΓΕΝΙΚΑ όλα τα μαλακισμένα που μου έστελναν pm του στιλ "έλα να στον χώσω όλο στο στόμα" ότι ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ.
Και πιστεύω ότι ήμουν κατά το δυνατόν ευγενής. Μα εσείς δεν τρώγεστε με τίποτα..
Ποιός χέστηκε ρε Λιώμα αν έχεις κι αν δεν έχεις? Και ποιος ακριβώς σας αποκάλεσε "χρέλιες τελευταίας διαλογής", ρε δε με χέζετε κομπλεξάρες???
Εγώ μόνο και μόνο για να μην θεωρηθεί ότι το παίζω κάτι σας το δήλωσα, έχω ήδη γκόμενο, ευχαριστώ για τις προσφορές, δε θα πάρω..
Επισκέπτης
Είδες πουθενά να μιλάω συγκεκριμένα για σένα? Μυγιάσου και σφίξου λοιπόν!!! Και μην εκνευρίζεσαι γιατί αυτό φανερώνει στοιχεία αγαμίας (και μην αρχίσεις να τα χώνεις σε μένα, δεν το λέω εγώ αυτό, οι ψυχολόγοι το λένε!!!).
Agent_Nina
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
κάνε μου τη χάρη σε παρακαλώ και μην προσβάλεις τη νοημοσύνη μου, ή τουλάχιστον πες ότι παίζεις με τις λέξεις.. γιατί τα γραπτά σου είναι ακριβώς από πάνω..Είδες πουθενά να μιλάω συγκεκριμένα για σένα?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 111
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις