Νέα

Για να μην παρεξηγούμαστε..!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Agent_Nina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 289
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Λιωμα ντιαρ που δεν ασχολεισαι με την παρτη μου ουτε με το αν πηδιεμαι ή οχι (αν και ολο εκει το περιτριγυριζεις το θεμα) αν ειναι να κανω οικογενεια σαν τη δικια σου ειλικρινα δεν θελω να ξερω αν θα θελα να μπω σε αυτο το τριπακι.....και μην το παρεις σαν προσωπικη επιθεση μιλαω για ολους τους παντρεμενους που συχναζουν σε μπουρδελα ή εχουν γκομενες ποσο μαλλον ενας φρεσκοπαντρεμενος αντρας με φρεσκογεννημενο μωρο τον οποιο ειλικινα δεν καταλαβαινω γιατι θα πρεπει να τον εχω σε εκτιμηση....αν ειναι αυτη η εκτιμηση που θα μου εχει ο αντρας μου στα πρωτα 5 χρονια γαμου φανταζομαι τι θα γινεται στα επομενα οποτε ειλικρινα δε θα παρω :) να ξενογαμαει μετα απο 15 χρονια γαμου πες το καταπινεις...να ξενογαμαει πριν σε παντρευτει καν δυσκολο να το χωνεψεις....παντως αληθεια θα ηθελα να δω ολο αυτο το στυλακι σου για ποτε θα εξαφανιζοτανε αμα μαθαινε η γυναικα σου ολες σου τις δραστηριοτητες και κατα ποσον θα μπορουσες να της πουλησεις τη μαγκια που προσπαθεις να πουλησεις εδω μεσα....απο τζαμπα μαγκες πηξαμε δε θα παρουμε αλλο :)

εχει πλακα παντως το ποσο δεν ασχολεισαι με το αν εχω σχεση, αν κανω σχεση, αν θα κανω οικογενεια ή αν κανω σεξ....να σου στειλω σε πμ ποτε μου ηρθε τελευταια περιοδος? εχεις σκοπο να το χρησιμοποιησεις καπου? :2funny:
και εν πασει περιπτωσει ποσο δυσκολο σου ειναι να σταματησεις να μου δινεις σημασια? δηλαδη αυτοξεφτυλιζεσαι δεν το αντιλαμβανεσαι? :) δηλωνεις πιο πριν οτι δεν σε ενδιαφερει ουτε αν εχουμε γκομενους ουτε αν ψαχνουμε και επι δυο σελιδες ασχολεισαι μονο με αυτο το θεμα!!! και ολα αυτα τα δηλωσες για να δικαιολογησεις το οτι "δε μας δινεις σημασια" ενω δεν τολμαμε να ποσταρουμε και αμεσως πεταγεσαι σα σφηνοπουτσα να διαφωνησεις μαζι μας....ειπαμε λιγη αξιοπρεπεια και αυτοσεβασμος δεν βλαπτει :) ή λεμε κατι και το κανουμε ή οχι....ανδρικη τιμη δε λεγεται αυτο νομιζω? ή τιμας τα παντελονια σου? καπως ετσι? αλλα που να το ξερεις :2funny: πεφτει πολυ παντοφλα σπιτι παντως ε? και μπαινεις εδω να κανεις το κομματι σου και να πουλησεις και τη μουρη σου...δεν πειραζει πισω απο μια οθονη ολοι γαμιαδες και γκομεναρες ειμαστε ;)

εχω εκνευριστει? και ιδιαιτερα κι ολας? απο τι? εναν τελειωμενο που προσπαθει με νυχια και δοντια να υπερασπιστει οτι αλλα λεει και αλλα κανει? ντιαρ με αυτους τους ανθρωπους γελαω ή τους λυπαμαι δεν εκνευριζομαι :) διαλεξε τι απο τα δυο θες να κανω μαζι σου ;)

Bull ποσο χρονων εισαι? απλα λυσε μου αυτην την απορια μπας και καταλαβω για ποιο λογο μετα απο 8 χρονια ή 5 ή 6 δεν σου φαινεται λογικο οτι θα υπαρξει μια πιο σοβαρη δεσμευση....αν εισαι 18 ναι λογικο εινια οτι στα 26 σου δε θα το σκεφτεσαι ετσι...αν ειναι να περιμενω 8 χρονια για να καταλαβω οτι εχει φθαρει η σχεση τοτε κατι δεν παει καλα με μενα προφανως....τιποτα δεν ειναι αυταπαγγελτο αλλα για ολα τα πραγματα στη ζωη υπαρχει μια φυσιολογικη ροη....τωρα αν καποιος ειναι ταγμενος εργενης ή εργενισσα (το εχω δει και αυτο) καλο θα ειναι να το ξεκαθαριζει εξ αρχης στις σχεσεις του για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις...

Τοντοκ εχεις δικιο συγγνωμη....μα που μου κολλησε εμενα οτι ηταν 8 χρονια η σχεση? :think: μπας και το ανεφερε κανεις αλλος και εκ παραδρομης μου κολλησε? τες παν ζητω συγγνωμη...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Χωρίσαμε, μετά απο κλάμματα,κλείσιμο στο σπίτι,ατελείωτα dvd,είδα όλες τις σειρες,με πήραν ή με απηγαγαν καλυτερα οι φίλες μου και με βγάλαν έξω!

Είδες, για να μη διαβάσει το δεκάλογο του Laplace, κλείστηκε στο σπίτι!!! :rockon:

Επισκέπτης
Λιωμα ντιαρ που δεν ασχολεισαι με την παρτη μου ουτε με το αν πηδιεμαι ή οχι (αν και ολο εκει το περιτριγυριζεις το θεμα) αν ειναι να κανω οικογενεια σαν τη δικια σου ειλικρινα δεν θελω να ξερω αν θα θελα να μπω σε αυτο το τριπακι.....και μην το παρεις σαν προσωπικη επιθεση μιλαω για ολους τους παντρεμενους που συχναζουν σε μπουρδελα ή εχουν γκομενες ποσο μαλλον ενας φρεσκοπαντρεμενος αντρας με φρεσκογεννημενο μωρο τον οποιο ειλικινα δεν καταλαβαινω γιατι θα πρεπει να τον εχω σε εκτιμηση....αν ειναι αυτη η εκτιμηση που θα μου εχει ο αντρας μου στα πρωτα 5 χρονια γαμου φανταζομαι τι θα γινεται στα επομενα οποτε ειλικρινα δε θα παρω :) να ξενογαμαει μετα απο 15 χρονια γαμου πες το καταπινεις...να ξενογαμαει πριν σε παντρευτει καν δυσκολο να το χωνεψεις....παντως αληθεια θα ηθελα να δω ολο αυτο το στυλακι σου για ποτε θα εξαφανιζοτανε αμα μαθαινε η γυναικα σου ολες σου τις δραστηριοτητες και κατα ποσον θα μπορουσες να της πουλησεις τη μαγκια που προσπαθεις να πουλησεις εδω μεσα....απο τζαμπα μαγκες πηξαμε δε θα παρουμε αλλο :)

εχει πλακα παντως το ποσο δεν ασχολεισαι με το αν εχω σχεση, αν κανω σχεση, αν θα κανω οικογενεια ή αν κανω σεξ....να σου στειλω σε πμ ποτε μου ηρθε τελευταια περιοδος? εχεις σκοπο να το χρησιμοποιησεις καπου? :2funny:
και εν πασει περιπτωσει ποσο δυσκολο σου ειναι να σταματησεις να μου δινεις σημασια? δηλαδη αυτοξεφτυλιζεσαι δεν το αντιλαμβανεσαι? :) δηλωνεις πιο πριν οτι δεν σε ενδιαφερει ουτε αν εχουμε γκομενους ουτε αν ψαχνουμε και επι δυο σελιδες ασχολεισαι μονο με αυτο το θεμα!!! και ολα αυτα τα δηλωσες για να δικαιολογησεις το οτι "δε μας δινεις σημασια" ενω δεν τολμαμε να ποσταρουμε και αμεσως πεταγεσαι σα σφηνοπουτσα να διαφωνησεις μαζι μας....ειπαμε λιγη αξιοπρεπεια και αυτοσεβασμος δεν βλαπτει :) ή λεμε κατι και το κανουμε ή οχι....ανδρικη τιμη δε λεγεται αυτο νομιζω? ή τιμας τα παντελονια σου? καπως ετσι? αλλα που να το ξερεις :2funny: πεφτει πολυ παντοφλα σπιτι παντως ε? και μπαινεις εδω να κανεις το κομματι σου και να πουλησεις και τη μουρη σου...δεν πειραζει πισω απο μια οθονη ολοι γαμιαδες και γκομεναρες ειμαστε ;)

εχω εκνευριστει? και ιδιαιτερα κι ολας? απο τι? εναν τελειωμενο που προσπαθει με νυχια και δοντια να υπερασπιστει οτι αλλα λεει και αλλα κανει? ντιαρ με αυτους τους ανθρωπους γελαω ή τους λυπαμαι δεν εκνευριζομαι :) διαλεξε τι απο τα δυο θες να κανω μαζι σου ;)

Bull ποσο χρονων εισαι? απλα λυσε μου αυτην την απορια μπας και καταλαβω για ποιο λογο μετα απο 8 χρονια ή 5 ή 6 δεν σου φαινεται λογικο οτι θα υπαρξει μια πιο σοβαρη δεσμευση....αν εισαι 18 ναι λογικο εινια οτι στα 26 σου δε θα το σκεφτεσαι ετσι...αν ειναι να περιμενω 8 χρονια για να καταλαβω οτι εχει φθαρει η σχεση τοτε κατι δεν παει καλα με μενα προφανως....τιποτα δεν ειναι αυταπαγγελτο αλλα για ολα τα πραγματα στη ζωη υπαρχει μια φυσιολογικη ροη....τωρα αν καποιος ειναι ταγμενος εργενης ή εργενισσα (το εχω δει και αυτο) καλο θα ειναι να το ξεκαθαριζει εξ αρχης στις σχεσεις του για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις...

Τοντοκ εχεις δικιο συγγνωμη....μα που μου κολλησε εμενα οτι ηταν 8 χρονια η σχεση? :think: μπας και το ανεφερε κανεις αλλος και εκ παραδρομης μου κολλησε? τες παν ζητω συγγνωμη...

Η διαφορά μας είναι ότι γράφεις κατεβατά που ούτε καν διαβάζω (μιλάω ΠΟΛΥ ειλικρινά!) ενώ εγώ με μια πρόταση (που διαβάζεις) σε έχω τσιτώσει. Πολύ χαίρομαι που ελέγχω τα νεύρα σου τόσο εύκολα :)

Kαλή συνέχεια στο σκούπισμα ραφιών  :2funny:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66

..................η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα :think:ας το σταματησουμε εδω το θεμα γιατι δεν θα καταληξουμε πουθενα,καλη σου μερα :)

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Την παραδέχομαι την Νίνα...άνοιξε ένα θέμα,τελευταία φορά που μπήκε ήταν χθές 15:21 και το θέμα της συνεχίζει να παίζει...πέρνοντας και διαστάσεις μεταξύ άλλων μελών....γεία σου ρε Νίνα......με τα ωραία σου.....

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
910
Πόντοι
96
μιλαω για ολους τους παντρεμενους που συχναζουν σε μπουρδελα ή εχουν γκομενες ποσο μαλλον ενας φρεσκοπαντρεμενος αντρας με φρεσκογεννημενο μωρο τον οποιο ειλικινα δεν καταλαβαινω γιατι θα πρεπει να τον εχω σε εκτιμηση....αν ειναι αυτη η εκτιμηση που θα μου εχει ο αντρας μου στα πρωτα 5 χρονια γαμου φανταζομαι τι θα γινεται στα επομενα οποτε ειλικρινα δε θα παρω :) να ξενογαμαει μετα απο 15 χρονια γαμου πες το καταπινεις...

Συνηθως οσοι συχναζουν στα πορνεια ή γαμανε απο εδω και απο εκει το συνεχιζουν και μετα τη μεγαλη σχεση/γαμο, η κοπελα ξερει τι παιρνει και το ανεχεται!!
  Για αυτους που το ξεκινανε μετα δεν το κανουνε απο τη μια μερα στην αλλη δινουν τα καταλληλα σημαδια στη γυναικα αλλα αυτη δε τα πιανει(edit 14.06 ή καλυτερα επιλέγει να τα αγνοει)!! 
  Αλλα και συ αντιφασκεις για τι αν το ΑΝΕΧΕΣΑΙ μετα απο 15 χρονια γιατι να μην το ανεχτεις μετα απο 10-8-5-3. Η δεν το ανεχεσαι ή το ανεχεσαι μεση΄λύση δεν υπάρχει!! Εκτος αν πεις τα πρωτα 40 χρονια δεν το ανεχομαι (οταν ο αντας θα εχει τουλαχιστουν 60ρισει οπότε τι να κάνει)

Και αλλο η αρπαχτη  της ωρας και αλλο η παραλληλη σχέση!

Και συγνωμη αλλα εμενα μου την επεσε γκομενα στο γλέντι του γάμου μου και εγω ο  :jerking: το θεωρησα αγενεια και εκανα τον κινέζο. Αγαλμα επρεπε να μου κανουν τι νομιζεις μονο οι γυναικες αποκρουουν φλερτ και οι αντρες το κανουν για να μην μπλεξουν. Οι πορνες ειναι το λιγότερο!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Την παραδέχομαι την Νίνα...άνοιξε ένα θέμα,τελευταία φορά που μπήκε ήταν χθές 15:21 και το θέμα της συνεχίζει να παίζει...πέρνοντας και διαστάσεις μεταξύ άλλων μελών....γεία σου ρε Νίνα......με τα ωραία σου.....

εξυπνο το νινακι χαχαχαχα

SNIFsnif

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1

Και συγνωμη αλλα εμενα μου την επεσε γκομενα στο γλέντι του γάμου μου και εγω ο  :jerking: το θεωρησα αγενεια και εκανα τον κινέζο. Αγαλμα επρεπε να μου κανουν τι νομιζεις μονο οι γυναικες αποκρουουν φλερτ και οι αντρες το κανουν για να μην μπλεξουν. Οι πορνες ειναι το λιγότερο!!

Καθόλου μαλάκας δεν υπήρξατε, αγαπητέ.
Αντιθέτως, πράξατε το άριστο.
Στη θέση σας μάλιστα, θα ενημέρωνα τη σύζυγό μου επιτόπου, μη παραλείποντας να σχολιάσω "μα ποια νομίζει ότι είναι η τσούλα που θα μου την πέσει στο τραπέζι του γάμου μου και νομίζει ότι θα κερατώσω εσένα τη θεογυναικάρα μου με αυτή την παρακατιανή...".

Έτσι:
1. Αποφεύγεται τυχόν παγίδα.
2. Δεν ικανοποιείται ο εγωισμός της γκόμενας, η οποία μετά θα σας έκανε βούκινο για να παινευτεί για το κατόρθωμά της, που πηδήχτηκε μαζί σας στον γάμο σας.
3. Αυξάνεται η εμπιστοσύνη της συζύγου.
4. Τονώνεται ο εγωισμός της συζύγου (η οποία σας ευγνωμονεί γι' αυτό).
Και το κυριότερο...
5. Μπορείτε απερίσπαστος να πηδήξετε με ασφάλεια όποια γκόμενα θέλετε όταν εσείς θέλετε, όπου εσείς θέλετε και όπως εσείς θέλετε. Διότι το ζητούμενο είναι να πηδάμε όταν εμείς θέλουμε, όχι όταν θέλει η κάθε ψωνισμένη γκομενίτσα που την είδε αντροχωρίστρα (τρομάρα της).

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
71.600
Πόντοι
12.056
Καθόλου μαλάκας δεν υπήρξατε, αγαπητέ.
Αντιθέτως, πράξατε το άριστο.
Στη θέση σας μάλιστα, θα ενημέρωνα τη σύζυγό μου επιτόπου, μη παραλείποντας να σχολιάσω "μα ποια νομίζει ότι είναι η τσούλα που θα μου την πέσει στο τραπέζι του γάμου μου και νομίζει ότι θα κερατώσω εσένα τη θεογυναικάρα μου με αυτή την παρακατιανή...".

Έτσι:
1. Αποφεύγεται τυχόν παγίδα.
2. Δεν ικανοποιείται ο εγωισμός της γκόμενας, η οποία μετά θα σας έκανε βούκινο για να παινευτεί για το κατόρθωμά της, που πηδήχτηκε μαζί σας στον γάμο σας.
3. Αυξάνεται η εμπιστοσύνη της συζύγου.
4. Τονώνεται ο εγωισμός της συζύγου (η οποία σας ευγνωμονεί γι' αυτό).
Και το κυριότερο...
5. Μπορείτε απερίσπαστος να πηδήξετε με ασφάλεια όποια γκόμενα θέλετε όταν εσείς θέλετε, όπου εσείς θέλετε και όπως εσείς θέλετε. Διότι το ζητούμενο είναι να πηδάμε όταν εμείς θέλουμε, όχι όταν θέλει η κάθε ψωνισμένη γκομενίτσα που την είδε αντροχωρίστρα (τρομάρα της).

Σωστοοοοοοοοοο. :thumbsup: :thumbsup: :rockon: :rockon:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
  Συνηθως οσοι συχναζουν στα πορνεια ή γαμανε απο εδω και απο εκει το συνεχιζουν και μετα τη μεγαλη σχεση/γαμο, η κοπελα ξερει τι παιρνει και το ανεχεται!!
  Για αυτους που το ξεκινανε μετα δεν το κανουνε απο τη μια μερα στην αλλη δινουν τα καταλληλα σημαδια στη γυναικα αλλα αυτη δε τα πιανει(edit 14.06 ή καλυτερα επιλέγει να τα αγνοει)!! 
  Αλλα και συ αντιφασκεις για τι αν το ΑΝΕΧΕΣΑΙ μετα απο 15 χρονια γιατι να μην το ανεχτεις μετα απο 10-8-5-3. Η δεν το ανεχεσαι ή το ανεχεσαι μεση΄λύση δεν υπάρχει!! Εκτος αν πεις τα πρωτα 40 χρονια δεν το ανεχομαι (οταν ο αντας θα εχει τουλαχιστουν 60ρισει οπότε τι να κάνει)

Και αλλο η αρπαχτη  της ωρας και αλλο η παραλληλη σχέση!

Συμφωνω απολυτα μαζι σου ειδικα ως προς τα σημαδια που μπορει να δειχνει ο αντρας στη γυναικα του πριν καταφυγει τελικα καπου αλλου....παρερμηνευσες μαλλον την "κατανοηση" μου ως προς το κερατο....να ξεκαθαρισω οτι ειτε μιλαμε για μπουρδελο ειτε για παραλληλη σχεση προσωπικα το θεωρω κερατο παει και τελειωσε.....δεν ειπα οτι ανεχομαι το μπουρδελο μετα απο 15 χρονια γαμου αλλα πες οτι το καταπινεις....κοινως εννοω οτι μπορω να βρω καποιους λογους για τους οποιους ενας αντρας μετα απο 15 ή 20 ή 40 χρονια γαμου θα παει και αλλου....δε μπορω να χωνεψω ομως τον αντρα που ξενοπηδαει πριν το γαμο του ή μολις παντρευτει ή μολις εχει φρεσκοαποκτησει παιδι....ποτε προλλαβε και βαρεθηκε πια? ποτε προλλαβαν και δημιουργηθηκαν τα προβληματα? στην τελλικη σε τετοιες περιστασεις δεν παντρευεσαι....

συφμωνω απολυτα για τις γυναικες που "εθελοτυφλουν" στα ατοπηματα των συζυγων τους γιαυτο και εχω μιλησει παλιοτερα για σχεσεις συναλλαγων...ο αντρας τους προσφερει κατι (συνηθως ανετη ζωη) και αυτες προσφερουυν τη μουγκα σε ανταλλαγμα....και ειναι ολοι ευχαριστημενοι :)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Συμφωνω απολυτα μαζι σου ειδικα ως προς τα σημαδια που μπορει να δειχνει ο αντρας στη γυναικα του πριν καταφυγει τελικα καπου αλλου....παρερμηνευσες μαλλον την "κατανοηση" μου ως προς το κερατο....να ξεκαθαρισω οτι ειτε μιλαμε για μπουρδελο ειτε για παραλληλη σχεση προσωπικα το θεωρω κερατο παει και τελειωσε.....δεν ειπα οτι ανεχομαι το μπουρδελο μετα απο 15 χρονια γαμου αλλα πες οτι το καταπινεις....κοινως εννοω οτι μπορω να βρω καποιους λογους για τους οποιους ενας αντρας μετα απο 15 ή 20 ή 40 χρονια γαμου θα παει και αλλου....δε μπορω να χωνεψω ομως τον αντρα που ξενοπηδαει πριν το γαμο του ή μολις παντρευτει ή μολις εχει φρεσκοαποκτησει παιδι....ποτε προλλαβε και βαρεθηκε πια? ποτε προλλαβαν και δημιουργηθηκαν τα προβληματα? στην τελλικη σε τετοιες περιστασεις δεν παντρευεσαι....

συφμωνω απολυτα για τις γυναικες που "εθελοτυφλουν" στα ατοπηματα των συζυγων τους γιαυτο και εχω μιλησει παλιοτερα για σχεσεις συναλλαγων...ο αντρας τους προσφερει κατι (συνηθως ανετη ζωη) και αυτες προσφερουυν τη μουγκα σε ανταλλαγμα....και ειναι ολοι ευχαριστημενοι :)

εγω συμφωνω με τις γυναικες που εθελοτυφλουν στις τσαρκες των αντρων τους eite me cg ειτε με city tours ειτε με οτιδηποτε εχει σχεση με αγοραιο σεξ!δεν γινεται διαφορετικα ετσι οπως βγαινουν ολες εξω "αντυτες".Μας σηκωνεται και ψαχνουμε καπου να την βαλουμε!Το προβλημα ειναι να παρατησει καποιος την οικογενεια του για τα ματια μιας ρωσιδας ή βουλγαρας ή αλλοδαπης εν γενει.........το 99% των αντρων θα ξενοπηδησουν εστω και για λιγες φορες...ρωτα και καμμια στριπτητζου!

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
Vas νομιζω οτι για να ειναι μια σχεση σωστη πρεπει να ειναι ισορροπημενη....οταν ενας ανθρωπος ξεκινα μια σχεση ή βρισκεται μεσα σε μια σχεση θεωροντας οτι "πληρωνει" τη γκομενα του τοτε υπαρχει σαφως προβλημα ή ειναι απλα μαλακας που πληρωνει τη γκομενα του....αυτο ακριβως ειρωνευτικα πριν....οτι μιλωντας σε ενα σαιτ το οποιο εχει αναγαγει την πιο ωραια ανθρωπινη πραξη σε χρηματοοικονομικη αξια ειναι απιστευτα αστειο να παρεξηγειστε με τον ορο "τζαμπα πηδημα"...δε σου φταιει κανεις αν εχεις κατα καιρους αναγκαστει να "πληρωσεις" ολα τα ποτα,φαγητα,ταξιδια ή οτιδηποτε αλλο....μια σωστη γυναικα δε θα ανεχοταν καποιον που θα της πληρωνε τα παντα...και αν η σχεση ηταν σωστη και υγιης και η "χρηματικη" ας πουμε συνεισφορα του αντρα καλυπτονταν με καποιον τροπο αναλογα και ισοδυναμα απο τη γυναικα (ειτε αυτο λεγεται να εχει ενα πιατο φαι ετοιμο, να του κανει μασαζ, να του πλενει τα ρουχα, να του κανει το καλυτερο σεξ που μπορει να φανταστει) τοτε δε θα υπηρχε καν θεμα συζητησης για το αν "πληρωνουν" ή δεν πληρωνουν οι αντρες τις γυναικες....

μια υγιης σχεση βασιζεται στην αλληλοπροσφορα συναισθηματων και οχι μονο....αλιμονο αν ειναι να καθομαστε να μετραμε σε δραχμες ή σε πραξεις (εγω εκανα αυτο εκεινος εκανε εκεινο αρα με εριξε...πραγμα το οποιο κανουν συνηθως οι γυναικες)ή σε οτιδηποτε αλλο τη σχεση μας!!! τοτε δε μιλαμε για σχεση αλλα για απλη ανταλλαγη υπηρεσιων....και για να κλεισω οπως ειπα και πριν το τζαμπα δεν αναφερεται ΜΟΝΟ στο χρηματικο και για εμενα τετοιου ειδους σχεσεις οπου οι ευθυνες οι υποχρεωσεις και τα συναισθηματα δεν υπαρχουν ειτε απο αντρα προερχεται ειτε απο γυναικα το θεωρω τζαμπα πηδημα ή τζαμπα χορηγο πες το οπως θες....το ιδιο θα ελεγα για μια γυναικα που καθεται με εναν αντρα 8 χρονια απλα επειδη της πληρωνει τα παντα....ειμαι πολυ σεντιμεντάλ γυναικα τι να κανω τα βλεπω ολα ρομαντικα :2funny:

Ρε συ mounitsa πολύ ιδανικά βλέπεις τις σχέσεις. Δεν ξέρω ίσως και να σουνα τυχερή στη ζωή σου. Από την άλλη, δυστυχώς στις μέρες μας οι περισσότερες σχέσεις ακολουθούν το πρότυπο του «δούναι και λαβείν» καθώς οι περισσότερες γυναίκες ψάχνουν τον λεγόμενο σπόνσορα! Άλλωστε όπως αυτή η κοπελίτσα τονίζει στο post της, ο πρώην της, ήταν δημόσιος υπάλληλος με καλό μισθό. Με άλλα λόγια το πρώτο που βρήκε να πει για αυτόν μετά από 8 χρόνια σχέσης είναι ότι είχε οικονομική ευχέρεια και σίγουρη δουλειά. Έλεος!!!  Και μετά μου λες εσύ για ισορροπημένες σχέσεις, αλληλοπροσφορά συναισθημάτων και τζάμπα πήδημα.  Ε όχι το πήδημα δεν είναι τζάμπα και το χω πληρώσει έμμεσα ή άμεσα όταν ήταν ο αυτοσκοπός μου, πράγμα για το οποίο βεβαίως και δεν μου φταίει κανείς καθώς ήταν επιλογή μου .
Σε αντίθετη περίπτωση, κοινώς αν η κοπέλα σε ενδιαφέρει για παραπάνω από ένα ή και περισσότερα κρεβάτια, τότε η συμπεριφορά αλλάζει άρδην ......

Επίσης αναφέρεις ότι πολλές φορές η χρηματική συνεισφορά του άντρα μπορεί να αντισταθμιστεί από τη γυναίκα, μεταξύ άλλων και από ένα μασάζ ή το καλύτερο σεξ που του χουν κάνει ποτέ. Δηλαδή θεωρείς, ότι καλώς κάνει μία γυναίκα και ζητά «αποζημίωση» για τις υπηρεσίες της; Πάλι στα λόγια μου έρχεσαι... Άσε που όσον αφορά το σεξ και εμείς οι άντρες κάτι κάνουμε κατά τη διάρκειά του, όταν σπαρταράτε δεν είναι κι άσχημα;

dgomez

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
0
νινα, ετσι δεν θα καταλαβεις πως σκεφτονται οι αντρες
πρωτον εδω μιλαμε για ενα συγκεκριμενο θεμα και ετσι θα νομιζεις οτι ολοι σκεφτομαστε με το πουλι μας και την καλοπεραση
θα κανεις ΜΕΓΑΛΟ λαθος και ασυγχωρητο, πηγαινε σε κανα γενικο φορουμ και ψαξε εκει αν και δεν νομιζω οτι μπορεις να καταλαβεις τι σκεφτομαστε μεσα απο τον υπολογιστη
εδω θα βλεπεις αυτα που λεμε σχετικα με ιεροδουλες,σεξ,στριπτιζ,περιγραφες κτλ, ειναι αυτα τωρα πραγματα για να διαβασεις τη σκεψη μας?
εμεις δεν ψαχνουμε τι σκεφτονται οι γυναικες απο τον υπολογιστη, προσπαθουμε απο γενικες εμπειριες (σεξ, παρεα, φλερτ κτλ) και ακομα παλευουμε να βγαλουμε ακρη
γι'αυτο η φιλικη μου συμβουλη και καταληξη ειναι οτι σε λαθος μερος ψαχνεις αυτο που θες
εδω θα μιλαμε για τη σκεψη μας στο σεξ

φιλικα
Diego

Επισκέπτης
δε μπορω να χωνεψω ομως τον αντρα που ξενοπηδαει πριν το γαμο του ή μολις παντρευτει ή μολις εχει φρεσκοαποκτησει παιδι....ποτε προλλαβε και βαρεθηκε πια? ποτε προλλαβαν και δημιουργηθηκαν τα προβληματα? στην τελλικη σε τετοιες περιστασεις δεν παντρευεσαι....

Να σου πω ένα τελευταίο: Κι αυτό γιατί αρκετά τράβηξε η αντιπαράθεση κάτι που γενικώς κράζω (έπεσα στην λούμπα αλλά όταν βλέπω ότι κάποιος "τσιμπάει" δεν μπορώ... με τρώει και χώνομαι :) ).

Λοιπόν, άκου. Επειδή εμμέσως πλην σαφώς έχεις αναφερθεί στον δικό μου γάμο και την δική μου οικογένεια, μάθε τα εξής: Μπορεί να θεωρείς την γυναίκα μου "ηλίθια" και ότι "κοιμάται όρθια" επειδή ο άντρας της πάει με πουτάνες, αλλά αν ρωτούσες την ίδια θα σου έλεγε ότι είναι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα και έχει κάνει τον πιο πετυχημένο γάμο. Και όχι, φυσικά δεν ξέρει ότι το κάνω αυτό. Και μάλιστα πριν ένα χρόνο και κάτι, είμασταν παντρεμένοι 4-5 μήνες να φανταστείς, είδε κάτι sms στο κινητό μου κι έγινε ψιλοχαμός! Έφυγε για 2-3 μέρες από το σπίτι αλλά γύρισε πάλι. Μόνη της, δεν την πίεσα. Λοιπόν, αυτή η "ηλίθια που κοιμάται όρθια" κατά τα άλλα, έχει έναν ευτυχισμένο γάμο κι ένα αγοράκι ΤΕΛΕΙΟ! Έτσι θα σου πει η ίδια! Δυστυχώς, δεν μπορώ να της πω ότι "κοίτα, είμαι σε ένα forum μπουρδέλων και θέλω να πεις κάτι σε ένα μέλος εκεί πέρα... έρχεσαι λίγο?", οπότε... take it or leave it! Δικό σου θέμα.

Από την άλλη μεριά εσύ η "ξύπνια" (τρομάρα σου, με τέτοια μυαλά!!!), η "ψαγμένη" και που "δεν τρώει κουτόχορτο", δεν έχεις ούτε καν πλησιάσει την ευτυχία της γυναίκας μου, η οποία είναι ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ. Κι αν δεν πιστεύεις ότι η γυναίκα ολοκληρώνεται με την γέννα... ρώτα καμιά μάνα να σου πει, μην ακούς εμένα! Οπότε η "ηλίθια" είναι μια χαρά και περνάει τέλεια κι η "ξύπνια" κάθεται και μαλακίζεται με forum μπουρδέλων ενώ την ίδια στιγμή η "ηλίθια" ταϊζει και ασχολείται με το ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ! Και αυτό το ξέρω και εγώ αλλά ΚΑΙ ΕΣΥ! Οπότε χαλάρωσε λίγο, βάλε λίγο νερό στο κρασάκι σου και μην "τσιμπάς" έτσι αμέσως και εκνευρίζεσαι! Με τα μυαλά που κουβαλάς, δεν σε βλέπω και πολύ καλά...

Σκέψου το λίγο λοιπόν γιατί σε βλέπω σε μερικά χρονάκια να σου έχουν συμβεί διάφορα και να θυμηθείς αυτόν τον "αρχιμαλάκα τον LiOmAs από το bourdela.com" που σου έλεγε όλες αυτές τις "μαλακίες" στο Internet!!!

That's all. Τέρμα οι ανταπαντήσεις (τουλάχιστον από μέρους μου).

SNIFsnif

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Να σου πω ένα τελευταίο: Κι αυτό γιατί αρκετά τράβηξε η αντιπαράθεση κάτι που γενικώς κράζω (έπεσα στην λούμπα αλλά όταν βλέπω ότι κάποιος "τσιμπάει" δεν μπορώ... με τρώει και χώνομαι :) ).

Λοιπόν, άκου. Επειδή εμμέσως πλην σαφώς έχεις αναφερθεί στον δικό μου γάμο και την δική μου οικογένεια, μάθε τα εξής: Μπορεί να θεωρείς την γυναίκα μου "ηλίθια" και ότι "κοιμάται όρθια" επειδή ο άντρας της πάει με πουτάνες, αλλά αν ρωτούσες την ίδια θα σου έλεγε ότι είναι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα και έχει κάνει τον πιο πετυχημένο γάμο. Και όχι, φυσικά δεν ξέρει ότι το κάνω αυτό. Και μάλιστα πριν ένα χρόνο και κάτι, είμασταν παντρεμένοι 4-5 μήνες να φανταστείς, είδε κάτι sms στο κινητό μου κι έγινε ψιλοχαμός! Έφυγε για 2-3 μέρες από το σπίτι αλλά γύρισε πάλι. Μόνη της, δεν την πίεσα. Λοιπόν, αυτή η "ηλίθια που κοιμάται όρθια" κατά τα άλλα, έχει έναν ευτυχισμένο γάμο κι ένα αγοράκι ΤΕΛΕΙΟ! Έτσι θα σου πει η ίδια! Δυστυχώς, δεν μπορώ να της πω ότι "κοίτα, είμαι σε ένα forum μπουρδέλων και θέλω να πεις κάτι σε ένα μέλος εκεί πέρα... έρχεσαι λίγο?", οπότε... take it or leave it! Δικό σου θέμα.

Από την άλλη μεριά εσύ η "ξύπνια" (τρομάρα σου, με τέτοια μυαλά!!!), η "ψαγμένη" και που "δεν τρώει κουτόχορτο", δεν έχεις ούτε καν πλησιάσει την ευτυχία της γυναίκας μου, η οποία είναι ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ. Κι αν δεν πιστεύεις ότι η γυναίκα ολοκληρώνεται με την γέννα... ρώτα καμιά μάνα να σου πει, μην ακούς εμένα! Οπότε η "ηλίθια" είναι μια χαρά και περνάει τέλεια κι η "ξύπνια" κάθεται και μαλακίζεται με forum μπουρδέλων ενώ την ίδια στιγμή η "ηλίθια" ταϊζει και ασχολείται με το ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ! Και αυτό το ξέρω και εγώ αλλά ΚΑΙ ΕΣΥ! Οπότε χαλάρωσε λίγο, βάλε λίγο νερό στο κρασάκι σου και μην "τσιμπάς" έτσι αμέσως και εκνευρίζεσαι! Με τα μυαλά που κουβαλάς, δεν σε βλέπω και πολύ καλά...

Σκέψου το λίγο λοιπόν γιατί σε βλέπω σε μερικά χρονάκια να σου έχουν συμβεί διάφορα και να θυμηθείς αυτόν τον "αρχιμαλάκα τον LiOmAs από το bourdela.com" που σου έλεγε όλες αυτές τις "μαλακίες" στο Internet!!!

That's all. Τέρμα οι ανταπαντήσεις (τουλάχιστον από μέρους μου).

Καλή ξήγα.

dgomez

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
0
ο LiOmAs εχει απολυτο δικιο
μπορει αυτο που κανει να μην ειναι ή να μην θεωρειται καλο αλλα ειναι πολυ ενταξει με τη γυναικα του κι'αυτο το βαζω πανω απ'ολα και τον παραδεχομαι
εσυ αυριο μεθαυριο μπορει να κερατωσεις τον αντρα σου και να τον λες και ηλιθιο απο πανω
οι γυναικες το κερατωμα που κανουν το μετανιωνουν που και που αλλα εχουν και τη γαμημενη δικαιολογια  "δεν φταιω εγω, ηταν ελξη" αμα το ακουγα εγω αυτο απο την δικια μου θα την σκοτωνα στο ξυλο
λοιπον, ο LiOmAs εχει και ενα παιδι, αυτο το παιδι (να σου ζησει φιλε μου) το μεγαλωνει και δεν του λειπει τιποτα, εσυ ΔΕΝ ξερεις απο παιδια, ΔΕΝ ξερεις ποσο ευτυχισμενη μπορει να ειναι η γυναικα του και ΔΕΝ θα μαθεις ποτε πως σκεφτομαστε απο ενα φορουμ και ουτε θα αποκτησεις μια εγκυρη γνωμη για το τι κανει ο LiOmAs ή οποιοσδηποτε αλλος, τουλαχιστον οχι μεσα απο το PC
γι'αυτο αγαπη μου ξεκολλα και κοιτα τι κανεις εσυ και ασε τους αλλους
οταν γινεις μανα ισως καταλαβεις ενα 1-2 πραγματα παραπανω αλλα οχι τα παντα
προσωπικα πιστευω οτι η γυναικα του βρισκεται σε καλυτερη κατασταση απο σενα που κριτικαρεις και λες στον αλλον τι ειναι ή τι κανει, get a life
μαθε πρωτα λιγους τροπους και μη μιλας για κατι που δεν γνωριζεις
βγαλε ακρη με αυτα που βρισκονται στο ΔΙΚΟ ΣΟΥ κεφαλι και μετα ψαξε να βρεις αυτα που σκεφτονται οι αλλοι

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
ενιοτε απεχει πολυ το τι φαινεται και το τι ειναι...

καλον θα ηταν παντως.. να μην αναφερομαστε στα προσωπικα κανενος, ο καθενας κανει ο,τι νομιζει καλυτερο για κεινον

και η μουριτσα και ο λιομας και ο καθενας μας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom