peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Μάγκες τρέχτε...
Μαζεύτηκαν οι όμορφες...
(ώι ώι ώι παναϊαμ)
Μαζεύτηκαν οι όμορφες...
(ώι ώι ώι παναϊαμ)
Απο αρθρο του Πανοτσου για τις διακοπες...
Δεν αντέχω άλλες τριπλέτες από ξέμπαρκες σαραντάρες φίλες από το Παγκράτι, που, αντί να δίνουν ό,τι πολυτιμότερο νομίζουν ότι έχουν δωρεάν, με μπόνους πίπα-κώλο, κάνουν και νάζια με τη χάρη εκπαιδευμένης φώκιας του ΑΣΕΠ.
Mέγιστο R E S P E C T!!!!
μεγιστο respect κι απο μενα, το θεμα ειναι οτι δυστυχως λιγοι μπορουν να το κατανοησουν..
Τι respect ρε παιδιά... αφού έτσι είναι τα πράγματα. Απλά ο άνθρωπος έχει κι ένα βήμα στις εφημερίδες οπότε το έγραψε Μην μου πείτε ότι δεν τα ξέρατε!
Απο αρθρο του Πανοτσου για τις διακοπες...
Δεν αντέχω άλλες τριπλέτες από ξέμπαρκες σαραντάρες φίλες από το Παγκράτι, που, αντί να δίνουν ό,τι πολυτιμότερο νομίζουν ότι έχουν δωρεάν, με μπόνους πίπα-κώλο, κάνουν και νάζια με τη χάρη εκπαιδευμένης φώκιας του ΑΣΕΠ.
μαλλον ειναι για κατι χειροτερο ο κ.Πανουτσος....με την εμφανιση κ τα ενδιαφεροντα που εχει ουτε η γκομενα/φωκια απ'το παγκρατι δεν του αξιζει....
ελεος δηλαδη...ο καθε πικραμενος βγαινει κ λεει την εξυπναδα του....
μαλλον ειναι για κατι χειροτερο ο κ.Πανουτσος....με την εμφανιση κ τα ενδιαφεροντα που εχει ουτε η γκομενα/φωκια απ'το παγκρατι δεν του αξιζει....
ελεος δηλαδη...ο καθε πικραμενος βγαινει κ λεει την εξυπναδα του....
μην εισαι σιγουρος οτι δεν το εχω....mclein αστο γιατι το συγκεκριμένο δεν το έχεις.
καλο είναι οταν λέμε κάτι για κάποιον να γνωρίζουμε και πεντε πράγματα για αυτόν.
Ο Πανούτσος ειναι 50+ σε ηλικια ο ανθρωπος.
Καμια σχεση με πικραμενο. Ειναι πολύ χορτασμενος, οχι απο χρήματα αλλά απο εμπειριες. Σου το λέω γιατι ξερω 5 πραγματα...
Απλα δεν ειναι απο τους τυπους που θα βγουν και θα πουν τι έκαναν στη ζωη τους.
Θα διαφωνήσω μαζί σου mclein. Ο τύπος αυτός πιθανώς να έχει γαμήσει κάτι μουνιά που εμείς να λέμε "θα πεθάνουμε και τέτοια μουνιά δεν θα γαμήσουμε!". Δεν έχει σημασία ΠΩΣ είναι αλλά ΠΟΙΟΣ είναι. Και είναι γνωστός, ένας άνθρωπος της τηλεόρασης και με κάποια φράγκα.
Πριν 2-3 χρόνια, στην Φρατζή είχα δει βράδυ τον Γεωργίου με ένα μουνί.... μα ΤΙ μουνί!!! Δεν θα ήταν πάνω από 25, του έριχνε και 1-2 κεφάλια. Και φυσικά, όλοι γνωρίζουμε ότι η γκόμενα δεν ήταν μαζί του για τα νιάτα του και την ομορφιά του!
Είναι πολύ εύκολο να κρίνουμε τον οποιδήποτε στην Ελλάδα αρκεί να τον δούμε λίγο στην τηλεόραση, να τον ακούμε από το ράδιο, να διαβάσουμε ένα άρθρο του.........και μη χειρότερα.
εγω παντως δεν σχολιασα επειδη πιστευω ή νομιζω...αλλα επειδη ξερω....κ επειδη η φιλοσοφια της ζωης του κ.Πανουτσου δεν εχει να μου πει πολλα...ουτε κ την θεωρω αξιοζηλευτη,ουτε καν αξιοσημειωτη....απλα ειπα οτι το σχολιο του περι ελληνιδων απ'το Παγκρατι που μοιαζουν με φωκιες κλπ...ειναι μαλακια....κ αν κρινω κ την εξωτερικη του εμφανιση,οχι τωρα αλλα σε ολη τη ζωη του...τοτε μαλλον μου κανει για τυπος που του αξιζει μια φωκια...κ επειδη ξερω κ την προσωπικοτητα του...σιγουρα δεν μπορει να μεινει ουτε με την φωκια μεγαλο διαστημα...ουτε ομως κ εκεινη μαζι του....φαντασου για τις μουναρες τι ισχυει...Δεν καταλαβαινω τι εχει να κανει το τι πιστευουμε για καποιον με το τι γραφει.
Θα διαφωνήσω μαζί σου mclein. Ο τύπος αυτός πιθανώς να έχει γαμήσει κάτι μουνιά που εμείς να λέμε "θα πεθάνουμε και τέτοια μουνιά δεν θα γαμήσουμε!". Δεν έχει σημασία ΠΩΣ είναι αλλά ΠΟΙΟΣ είναι. Και είναι γνωστός, ένας άνθρωπος της τηλεόρασης και με κάποια φράγκα.
Πριν 2-3 χρόνια, στην Φρατζή είχα δει βράδυ τον Γεωργίου με ένα μουνί.... μα ΤΙ μουνί!!! Δεν θα ήταν πάνω από 25, του έριχνε και 1-2 κεφάλια. Και φυσικά, όλοι γνωρίζουμε ότι η γκόμενα δεν ήταν μαζί του για τα νιάτα του και την ομορφιά του!
Πολύ σωστό το βρίσκω αυτό, άλλωστε πόσα γκαφρά να έχει πια, δεν είναι και ζάπλουτος. Αλλά το στιλ του έχει πέραση στις γυναίκες, αυτό νομίζω τον έσωσε. Η εμφάνιση (δυστυχώς για μένα, ευτυχώς για άλλους) παίζει μικρό ρόλο, και πιο πολύ ρόλο παίζει το στιλ και τα γκαφρά βεβαίως βεβαίως..Σίγουρα, έχει κάποιοα φράγκα ο Γώγος, αλλά και άλλοι στην ηλικία του έχουν και είναι και ωραιότεροι, οπότε η επιλογή ίσως να μην οφείλεται αποκλειστική στο μπικικίνι...