You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Για κοπέλες... μόνο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nana1970
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 278
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Τριολε στα ελληνικα..
και οχι μόνο! αν κάποια κοπέλα θέλει να ζήσει κάτι διαφορετικό σε κουαρτέτο, με το αγόρι της γιατί όχι?
s_for_sole
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
γαματε γιατι χανομαστε
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
σεξ μεταξύ φίλων είναι ότι καλύτερο.
καλα αυτο μην το λες
καλα αυτο μην το λες
γιατί να μην το πω?
και οχι μόνο! αν κάποια κοπέλα θέλει να ζήσει κάτι διαφορετικό σε κουαρτέτο, με το αγόρι της γιατί όχι?
Αν καποιο αγορι ενδιαφερεται να συμετασχει με τη φιλη του?Ή πρεπει ωποσδηποτε η κοπελα να ειναι εγγεγραμενη εδω?
Αν καποιο αγορι ενδιαφερεται να συμετασχει με τη φιλη του?Ή πρεπει ωποσδηποτε η κοπελα να ειναι εγγεγραμενη εδω?
η αγγελία είναι για κοπέλες που μπένουν εδώ, έστω και με τον άντρα τους, όχι για άντρες. γιατί έχω γνωρίσει άντρες που φέρνουν ένα cg και το παίζουν ζευγάρι.
θέλω να γνωρίσω γυναίκα που το θέλει η ίδια, όχι κάποια που την πιέζει ο άντρας της να το κάνει. και καλήτερα να είναι μόνη για να μπορέσει να το απολαύσει χωρίς ταμπού
Επισκέπτης
Nana 1970, κανε μου please μια λεπτομερη περιγραφη του σωματος σου. Πιθανως να εχω κατι για σενα.
kaiaphas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 81
- Πόντοι
- 16
Δεν πα να εχει και ποδοσφαιρικη ομαδα!Το τι κανω εγω ειναι δικο μου θεμα συν οτι δεν βγαινω εγω στο φορουμ να ψαχνω γυναικες να τις γαμησει ο αντρας σου γιατι σε βαρεθηκε και αν εχεις αντιρισεις περι αγοριων πμ εχω να μου πεις πριβε με τηλ και ονομα γιατι ανωνυμα ξερουν ολοι να λενε μαλακιες!
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.211
- Πόντοι
- 506
Τι μαλακίες είναι αυτές πάλι; Έχει καταντήσει αηδία το site με τις διάφορες που μπήκαν για να το παίξουν έξυπνες. Υπάρχουν άλλες ιστοσελίδες γι αυτά. Εδώ ανταλλάσουμε πληροφορίες για τον μόνο έντιμο τρόπο έρωτα: Τον πληρωμένο!!
Δεν πα να εχει και ποδοσφαιρικη ομαδα!Το τι κανω εγω ειναι δικο μου θεμα συν οτι δεν βγαινω εγω στο φορουμ να ψαχνω γυναικες να τις γαμησει ο αντρας σου γιατι σε βαρεθηκε και αν εχεις αντιρισεις περι αγοριων πμ εχω να μου πεις πριβε με τηλ και ονομα γιατι ανωνυμα ξερουν ολοι να λενε μαλακιες!
μη θυμώνεις αγόρι μου δε σε παίρνω
Nana 1970, κανε μου please μια λεπτομερη περιγραφη του σωματος σου. Πιθανως να εχω κατι για σενα.
τι έχεις για μένα papazoglou?
Επισκέπτης
Τι μαλακίες είναι αυτές πάλι; Έχει καταντήσει αηδία το site με τις διάφορες που μπήκαν για να το παίξουν έξυπνες. Υπάρχουν άλλες ιστοσελίδες γι αυτά. Εδώ ανταλλάσουμε πληροφορίες για τον μόνο έντιμο τρόπο έρωτα: Τον πληρωμένο!!
Αnatolgami, το thread μπηκε στις "Αγγελιες γνωριμιων".
Οποτε καλα μπηκε. !
Εσυ θα πρεπει να πας στο "Οικοι ανοχης" η' στο 'Αγοραιος ερωτας".
JohnMullins2005
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Παραθέτω και την δικιά μου Modified αγγελία..
ίσως κάποια κορίτσια να θέλουν να ζήσουν μία διαφορετική εμπειρία με ένα ζευγάρι. σεξ μεταξύ φίλων είναι ότι καλύτερο. φαντασία και χαμόγελο Smiley
σε ένα site τόσο αντρικό, αυτή η αγγελία είναι πρόκληση, έτσι στείλτε pm
φιλιά Kiss
[size=10pt]Μόνο που η γυναίκα μου θα απουσιάζει αρκετό καιρό σε ταξίδι στο εξωτερικό[/size]
ίσως κάποια κορίτσια να θέλουν να ζήσουν μία διαφορετική εμπειρία με ένα ζευγάρι. σεξ μεταξύ φίλων είναι ότι καλύτερο. φαντασία και χαμόγελο Smiley
σε ένα site τόσο αντρικό, αυτή η αγγελία είναι πρόκληση, έτσι στείλτε pm
φιλιά Kiss
[size=10pt]Μόνο που η γυναίκα μου θα απουσιάζει αρκετό καιρό σε ταξίδι στο εξωτερικό[/size]
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 129
- Εμφανίσεις
- 8K