Νέα

Για κοπέλες... μόνο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nana1970
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 278
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nana1970

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
ίσως κάποια κορίτσια να θέλουν να ζήσουν μία διαφορετική εμπειρία με ένα ζευγάρι. σεξ μεταξύ φίλων είναι ότι καλύτερο. φαντασία και χαμόγελο  :)
σε ένα site τόσο αντρικό, αυτή η αγγελία είναι πρόκληση, έτσι στείλτε pm
φιλιά :-*

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.900
Πόντοι
12.056
Τριολε στα ελληνικα.. :dancing: :dancing:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Kρύο-Κρύο, καιρός για τρίο!

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
και οχι μόνο! αν κάποια κοπέλα θέλει να ζήσει κάτι διαφορετικό σε κουαρτέτο, με το αγόρι της γιατί όχι? :)

Αν καποιο αγορι ενδιαφερεται να συμετασχει με τη φιλη του?Ή πρεπει ωποσδηποτε η κοπελα να ειναι εγγεγραμενη εδω?

OP
OP
N

nana1970

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Αν καποιο αγορι ενδιαφερεται να συμετασχει με τη φιλη του?Ή πρεπει ωποσδηποτε η κοπελα να ειναι εγγεγραμενη εδω?

η αγγελία είναι για κοπέλες που μπένουν εδώ, έστω και με τον άντρα τους, όχι για άντρες. γιατί έχω γνωρίσει άντρες που φέρνουν ένα cg και το παίζουν ζευγάρι.
θέλω να γνωρίσω γυναίκα που το θέλει η ίδια, όχι κάποια που την πιέζει ο άντρας της να το κάνει. και καλήτερα να είναι μόνη για να μπορέσει να το απολαύσει χωρίς ταμπού :)

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Πως θα σου φαινοτανε νανα να σε περνανε μερικοι απο το σαιτ χωρις ταμπου και βαζελινη?

OP
OP
N

nana1970

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
:jerking:
χαζούλι, άντρα έχω, αλλά όπως είχα πει  στο παλιό forum σε ένα άλλο αγοράκι που το έπαιζε ταρζάν, στο τέλος καταλήγουν όλοι σαν και εσένα, με το strap μου καρφωμένο στο κωλαράκι τους :2funny:  :birdman:

Επισκέπτης
Nana 1970, κανε μου please μια λεπτομερη περιγραφη του σωματος σου. Πιθανως να εχω κατι για σενα.

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Δεν πα να εχει και ποδοσφαιρικη ομαδα!Το τι κανω εγω ειναι δικο μου θεμα συν οτι δεν βγαινω εγω στο φορουμ να ψαχνω γυναικες να τις γαμησει ο αντρας σου γιατι σε βαρεθηκε και αν εχεις αντιρισεις περι αγοριων πμ εχω να μου πεις πριβε με τηλ και ονομα γιατι ανωνυμα ξερουν ολοι να λενε μαλακιες!

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
Τι μαλακίες είναι αυτές πάλι; Έχει καταντήσει αηδία το site με τις διάφορες που μπήκαν για να το παίξουν έξυπνες. Υπάρχουν άλλες ιστοσελίδες γι αυτά. Εδώ ανταλλάσουμε πληροφορίες για τον μόνο έντιμο τρόπο έρωτα: Τον πληρωμένο!!

OP
OP
N

nana1970

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Δεν πα να εχει και ποδοσφαιρικη ομαδα!Το τι κανω εγω ειναι δικο μου θεμα συν οτι δεν βγαινω εγω στο φορουμ να ψαχνω γυναικες να τις γαμησει ο αντρας σου γιατι σε βαρεθηκε και αν εχεις αντιρισεις περι αγοριων πμ εχω να μου πεις πριβε με τηλ και ονομα γιατι ανωνυμα ξερουν ολοι να λενε μαλακιες!

μη θυμώνεις αγόρι μου δε σε παίρνω  :2funny:

Επισκέπτης
Τι μαλακίες είναι αυτές πάλι; Έχει καταντήσει αηδία το site με τις διάφορες που μπήκαν για να το παίξουν έξυπνες. Υπάρχουν άλλες ιστοσελίδες γι αυτά. Εδώ ανταλλάσουμε πληροφορίες για τον μόνο έντιμο τρόπο έρωτα: Τον πληρωμένο!!

Αnatolgami, το thread μπηκε στις "Αγγελιες γνωριμιων".
Οποτε καλα μπηκε. !

Εσυ θα πρεπει να πας στο "Οικοι ανοχης" η' στο 'Αγοραιος ερωτας".

JohnMullins2005

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Παραθέτω και την δικιά μου Modified αγγελία..

ίσως κάποια κορίτσια να θέλουν να ζήσουν μία διαφορετική εμπειρία με ένα ζευγάρι. σεξ μεταξύ φίλων είναι ότι καλύτερο. φαντασία και χαμόγελο  Smiley
σε ένα site τόσο αντρικό, αυτή η αγγελία είναι πρόκληση, έτσι στείλτε pm
φιλιά Kiss

[size=10pt]Μόνο που η γυναίκα μου θα απουσιάζει αρκετό καιρό σε ταξίδι στο εξωτερικό[/size]

:cheesy: :dancing: :P

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Ρε μηπως με εχεις παρει? :knockinb: :knockinb: :sperm: :sperm: :grouphug:Ουστ απο δω :uzi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom