PETROSANAL1
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2016
- Like
- 294
- Πόντοι
- 21
η τυπισα μαλλον αλαβανιδα της ζητησα ραντεβου μετα απο δυο ωρες περιπου και εβριζε χυδαια μακρυαξανθια, μικρο βυζι, πλαδαρος κωλος, τιποτα το ιδιαιτερο σε σερβις.
η τυπισα μαλλον αλαβανιδα της ζητησα ραντεβου μετα απο δυο ωρες περιπου και εβριζε χυδαια μακρυαξανθια, μικρο βυζι, πλαδαρος κωλος, τιποτα το ιδιαιτερο σε σερβις.
οτι η συγκεκριμενη ποσταρει φωτο που γαμιεται ακαποτα σου λεει κατι η ειναι μια μικρη λεπτομερεια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;τιποτα για το milfaki κανεις????
To προσεξα φυσικα αλλα δεν φαινετε 100% αν ειναι ακαποτο η ειναι καποτα γιατι υπαρχουν ροζ καποτες και μου χει τυχει να μαζευτει μπροστα εμενα και να φαινετε καπως ετσι anyway δεν εχω σκοπο να τη γαμησω χωρις καποτα τυπε αν την παρω βεβαια ενα τεστ θα την κανω και θα δω αν τον παιρνει ακοποτα και παλι ΑΝ την παρωοτι η συγκεκριμενη ποσταρει φωτο που γαμιεται ακαποτα σου λεει κατι η ειναι μια μικρη λεπτομερεια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Thanks φιλος με γλυτωσες αν και δεν ημουν σιγουρος αν θα την επαιρναΜακρια μπαζο την ειδα και την εδιωξα πολυ χαλια μακρια παιδια!
Πήγα πρόσφατα με τη Ραφαέλα: μικρομεσαίο βυζί, κανονικός κώλος.ξανθια, μικρο βυζι, πλαδαρος κωλος, τιποτα το ιδιαιτερο σε σερβις.
To προσεξα φυσικα αλλα δεν φαινετε 100% αν ειναι ακαποτο η ειναι καποτα γιατι υπαρχουν ροζ καποτες και μου χει τυχει να μαζευτει μπροστα εμενα και να φαινετε καπως ετσι anyway δεν εχω σκοπο να τη γαμησω χωρις καποτα τυπε αν την παρω βεβαια ενα τεστ θα την κανω και θα δω αν τον παιρνει ακοποτα και παλι ΑΝ την παρω
Μακρια μπαζο την ειδα και την εδιωξα πολυ χαλια μακρια παιδια!
Και μενα εκει πηγε το μυαλο μου αυτη η Ερικα φαινετε καλη περιπτωση ρε φιλεραπ φοραει καποτα κοκκινο χρωμα, δεν ειναι ακα
Και μενα εκει πηγε το μυαλο μου αυτη η Ερικα φαινετε καλη περιπτωση ρε φιλε
Οχι ρε τρελος εισαι τη ακα ακα μονο με τις γκομενες μου κανω κ αυτες τις βαζω να κανουν εξετασεις οπως κανω και εγω βεβαιαδλδ ψηνεσαι για ακα;
Οχι ρε τρελος εισαι τη ακα ακα μονο με τις γκομενες μου κανω κ αυτες τις βαζω να κανουν εξετασεις οπως κανω και εγω βεβαια
Για πες?σωστος , εγω την πατησα μαν θελει προσοχη πολυ
Για πες?
Εγω απο ακα τσιμπουκι κολησα ερπη ευτυχως πολλη ανωδυνοεκανα ακα και επαθα φλεγμονη στο προστατη
Εγω απο ακα τσιμπουκι κολησα ερπη ευτυχως πολλη ανωδυνο
Ακα γαμησι ποτε τωρα για την εν λογο ξες τιποτα?ραπ εγω εκανα τη μαλακια και γαμουσα ακα, και τωρα τραβιεμαι
Ακα γαμησι ποτε τωρα για την εν λογο ξες τιποτα?