pistolerobobtom
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Cyber αυτη δεχθηκε για 110ε
ξεκολακι τρελο
Το πηρε κανεις αλλος?
ξεκολακι τρελο
Το πηρε κανεις αλλος?
με μια αναζήτηση google θα δείτε ότι είναι γραφείο
το πηρεσ τελικα
Οτι βλεπεις περνεις...Με το απαραιτητο φωτοσοπ εννοειται..
Η δουλειά τους είναι να τραβάνε πυρφόρους.Σωστος ο παικτης,τα αξιζε τα λεφτα της ομως..εμαθα παντως εδω θεσσαλονικη οτι οι μισες υποδοχες στα κλαμπακια εκδιδονται..ισχυει?μπορει καποιος να κανονισει κατι?
επειδη ειναι η ξαδερφη μου υποδοχη σε γνωστο μαγαζι εδω,εμαθα τι παιζει.... οχι μονο υποδοχες,αλλα και μπαργουμεν και σερβιτορες....Σωστος ο παικτης,τα αξιζε τα λεφτα της ομως..εμαθα παντως εδω θεσσαλονικη οτι οι μισες υποδοχες στα κλαμπακια εκδιδονται..ισχυει?μπορει καποιος να κανονισει κατι?
Από της καλύτερες που έχω πάει, Αθήνα, συμπατριωτισσα μου και καλό κορίτσι, αν γουστάρει δίνει πολλά, προσεκτική, καθαρή και με κέφι. Σε γραφείο δουλεύει
ξεκολακι τρελο
Το πηρε κανεις αλλος?
εχει ακομα τα υδραβλικα τουνεος εδω στο σαιτ..γνωρλιζουμε κατι?
Καλησπέρα. καμιά καλή πρόταση σε Milf για απογευματινές ώρες? Μιλάω για δοκιμασμένα πράγματα και όχι για τυχαίες από αγγελίες.
Απο μικρός έχω ένα θέμα με το πληρωμένο σεξ και όποτε πηγα δεν κατάφερα να τελειωσω ποτέ. Μάλιστα την μια που έπεσε επάνω στι . Επειδή όμως τελευταία υπάρχει ξηρασία λέω να κάνω μια δοκική σε call girl μήπως και δω διαφορά (οι άλλες ήταν σε μαγαζάκια). Λέω μάλιστα να δοκιμάσω παρέα με φιλαράκι . έχετε κάποια πρόταση για κάτι καλό απο εμφάνηση,νορμαλ τιμες , να αντέξει 2 ταυτοχρονα αλλά να δωσει και μια ψευδεσθηση οτι το απολαμβανει και δεν κοιταει την ώρα να πληρωθεί? Δεν έχω πρόβλημα να είναι απο γραφείο ή όχι ή οτιδηποτε άλλο. καθαρή , επαγγελματίας και να αντέχει.
Θα πας Αθηνα?καλησπερα.. καποιος που να ξερει το συγκεκριμενο γραφειο΄? και την συγκεκριμενη γυναικα?
οχι φιλε μου.. πηρα τηλεφωνο και μου ειπε οτι η κοπελλα ειναι στη θεσσαλονικη οπως και εγω .για να μη φαω την φωλα γραφω εδω μπας και καποιος ξερειΘα πας Αθηνα?
Ορκο δεν παιρνω αλλα δεν πιστευω οτι θα σου ρθει αυτο που βλεπεις...οχι φιλε μου.. πηρα τηλεφωνο και μου ειπε οτι η κοπελλα ειναι στη θεσσαλονικη οπως και εγω .για να μη φαω την φωλα γραφω εδω μπας και καποιος ξερει
το πολυ πολυ θα δοσω 5 ευρω για ταξι και δρομο ..εκτος αν το αλο που θα ερθει ειναι μουναρα.τα ξερω αυτα.. οτι τα περισσοτερα γραφεια ειναι αναξιοπιστα για αυτο εγραψα εδωΟρκο δεν παιρνω αλλα δεν πιστευω οτι θα σου ρθει αυτο που βλεπεις...