ραπ φοραει καποτα κοκκινο χρωμα, δεν ειναι ακα
ο συγκεκριμένος είναι πελατης μου από την ωρα που ξεκινησα τη δουλεια....είναι ελευθερος δεν εχει παντρευτει ποτε κι εχει κανει στη ζωη του ότι μπορει να φανταστεί κανεις...παντα όμως προσεχει ..ετσι ενώ εχει συναναστραφεί με ότι εκδίδεται στην περιφερεια θεσσαλονικης αθηνων κλπ κλπ δεν εχει κολησει ποτε κατι ...παντα ευγενικος και παντα με το προφυλακτικο του κι εγω με τα δικα μου γιατι οταν βρισκόμαστε δεν αρκει μονο ένα κουτακι...
και μια και ανοιξατε μεγαλη συζητηση εδώ μεσα να σας πω κι εγω την αποψη μου σχετικα με κατι που εχω διαβασει εδώ...
κατά καιρους λοιπον εχω διαβασει πολλα σχολια για διαφορες κοπελες εδώ μεσα...καποιοι περιγραφουν μαλιστα αναλυτικα πως ηταν το μουνακι της καθεμιας τι κανανε μαζι κλπ κλπ....
πανω σ αυτό το θεμα σε καποιο αρθρο ειχατε ασχοληθεί με τα γλωσσοφιλα...αν πχ η ταδε κοπελα φιλαει στο στο
μα η όχι...
θα σας απαντησω από την πλευρα της πουτανας...εχω πολλους πελατες γυρω στα 27 με 32 κι αλλους γυρω στα 40 και...πολύ μεγαλες ηλικιες δεν παιρνω γιατι δεν θα βγω σωστη στο ραντεβού δε γουστάρω..
θα παραθεσω εδώ μια αντιθεση....μου ηρθε περιπου τις αποκριες φετος ένα μωρο υπεροχο υπηρετει φαντάρος στον Εβρο ...χωρις πλακα θα μπορουσε να είναι μοντελο...πολύ καθαρο πολύ ευγενικο παιδι..είχαμε κλεισει διωρο σε ένα ξενοδοχειο στη γωνια αντιγονιδων εχει ένα περιεργο ονομα δε το θυμαμαι...πολύ ευγενικο παιδι πολύ καθαρο και για την ηλικια του καπου 24 πολύ εμπειρος στο κρεβατι...τα γλωσσοφιλα δινανε και περνανε...
και δυο τρεις μερες μετα κανω ραντεβού απέναντι στο χοτελ Καστορια με ένα τυπο που τον εχω αποφυγει πολλες φορες από τοτε εχει αλλαξει διαφορα τηλ για να μου ξανακανει ραντεβού το οποιο βεβαια δε θα ξανακανω ποτε μαζι του
ο λογος?διαταραγμενο ψυχικα ατομο ..από αυτά που μπορουνε να σου κανουν ζημια...όταν μπηκα στο δωματιο προσπαθησε να με φιλησει στο στομα...του δηλωσα ότι δε το κανω ,...μου λεει για μενα κανε μια εξαιρεση..και μου ριχνει ένα χαμογελο μεσα από το οποιο φανηκαν τρια δοντια..2 επανω κι 1 κατω..ας είναι καλα ο ανθρωπος γιατι από τη συζητηση που είχαμε μαλλον πεθαινει εχει καρκινο στο κεφαλι ...αλλα εγω δε θα μπορουσα ποτε να τον φιλησω στο στομα αυτό τον ανθρωπο για όλα τα εκατομυρια του κοσμου...και όπως το περιμενα όταν ντυθηκα για να φυγω με ακολουθησε κατά ποδας παρ ότι κατεβηκα κουτρουβαλα τις σκαλες του Καστορια βγαζοντας τις γοβες μου για να κανω πιο γρηγορα διοτι το εν λογω ξενοδοχειο δε διαθετει ασανσερ
....και για να μην νομιζετε ότι εμεις δεν εχουμε τα θελω μας ..η δεν εχουμε συναισθηματα σας λεω ότι προσωπικα εχω πει ΟΧΙ σε αρκετους ειτε εκ των υστερων ειτε από το τηλεφωνο ακομα ....εχει τυχει μετα από ραντεβου που μου βγηκε με μεγαλο ζορι να νιωθω ασχημα πολλες μερες αργοτερα και σιγουρα δε θελω να νιωθω ετσι..
να ειστε ολοι καλα και να περνατε ακομα καλιτερα...ειτε με τις πληρωμένες ειτε με τις κοπελες-γυναικες σας