agnostos69
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σας.
Ειμαι καινουργιος στο site και εντελώς άπειρος στο θέμα του sex.
Είμαι 25 χρονών και είμαι παρθένος...
Ο λόγος απλώς..με το που έφτασα 20 ντρεπόμουν να πω οτι δεν έχω εμπειριες,εννοείτε το θέμα χειροτέρεψε με
την πάροδο του χρονου,απλά σκεφτειτε να έλεγα σε μια κοπέλα(που με γουστάρει) οτι είμαι παρθένος και ειμαι 25 χρ,θα γελάει μέχρι αυριο
Οπότε το θεμα ειναι να βρω ενα CG στη θεσσαλονίκη η στη θεσσαλία ετσι ωστε να ξεκολίσω λιγο.
Αρα οι ερωτήσεις μου ειναι:
1.Τα CG/γραφεια εχούν πρόβλημα με τους παρθένους? (ειμαι μια χαρα παιδι αληθεια)
2.Θα ήθελα λιγο βοηθεια σχετικα με το να κλεισω ενα ραντεβου
3.Το ιδιο ισχυει και για το ξενοδοχειο
4.Θα πρεπει να πω απο πριν οτι ειμαι παρθενος? προσωπικα θα ηθελα να το ξεκαθαρισω απο την αρχη.
Ευχαρισω.
Ειμαι καινουργιος στο site και εντελώς άπειρος στο θέμα του sex.
Είμαι 25 χρονών και είμαι παρθένος...
Ο λόγος απλώς..με το που έφτασα 20 ντρεπόμουν να πω οτι δεν έχω εμπειριες,εννοείτε το θέμα χειροτέρεψε με
την πάροδο του χρονου,απλά σκεφτειτε να έλεγα σε μια κοπέλα(που με γουστάρει) οτι είμαι παρθένος και ειμαι 25 χρ,θα γελάει μέχρι αυριο
Οπότε το θεμα ειναι να βρω ενα CG στη θεσσαλονίκη η στη θεσσαλία ετσι ωστε να ξεκολίσω λιγο.
Αρα οι ερωτήσεις μου ειναι:
1.Τα CG/γραφεια εχούν πρόβλημα με τους παρθένους? (ειμαι μια χαρα παιδι αληθεια)
2.Θα ήθελα λιγο βοηθεια σχετικα με το να κλεισω ενα ραντεβου
3.Το ιδιο ισχυει και για το ξενοδοχειο
4.Θα πρεπει να πω απο πριν οτι ειμαι παρθενος? προσωπικα θα ηθελα να το ξεκαθαρισω απο την αρχη.
Ευχαρισω.