aprosperastos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
ξερει καποιος για αυτο το site αν ειναι αξιοπιστο?Πολύ μέτριο και αυτό
ξερει καποιος για αυτο το site αν ειναι αξιοπιστο?Πολύ μέτριο και αυτό
ξερει καποιος για αυτο το site αν ειναι αξιοπιστο?
πηρα τηλ για αυτην και ρωτησα οτι αν δεν ερθει η ιδια την στελνω πισω και δεν πληρωνω ουτε το ταξι και μου ειπε ενταξει.εσεις τι προτεινετε ρε παιδια?Όλα αυτά με τις δεκάδες αγγελίες δεν είναι αξιόπιστα.
Σχεδόν ποτέ δεν έρχεται η κοπέλα της φωτογραφίας.
πηρα τηλ για αυτην και ρωτησα οτι αν δεν ερθει η ιδια την στελνω πισω και δεν πληρωνω ουτε το ταξι και μου ειπε ενταξει.εσεις τι προτεινετε ρε παιδια?
οκ νασε καλαΤότε προχωρήστε και ενημερώστε μας...
πηρα τηλ για αυτην και ρωτησα οτι αν δεν ερθει η ιδια την στελνω πισω και δεν πληρωνω ουτε το ταξι και μου ειπε ενταξει.εσεις τι προτεινετε ρε παιδια?
Σε ποιο μασατζίδικο δούλευε το μωρό μας humax;;;περυσι ηταν σε μασατζιδικο μαζι με τη δικια της ενα κοντοπουτανο με 120 μονο
τον παραπλανησε η μικρη κ βρηκε κ τον μπελα του
Προσοχή παλικάρια, μην κυνηγάτε ανήλικα callgirls, γιατί σας βλέπω να γίνεsτε πρωτοσέλιδο!!!
Ίσως χαζή ερώτηση αλλά θα την κάνω....
Η διαδικασία για να κλείσεις call girl στο χώρο σου ποια είναι;;
Κλείνεις την ώρα και την ενημερώνεις αργότερα για το ξενοδοχείο;
Κλεινεις την ωρα που θες,πας στο χοτελ πιο πριν και την ενημερωνεις σε ποιο δωματιο να ρθει...Κανείς;
Κλεινεις την ωρα που θες,πας στο χοτελ πιο πριν και την ενημερωνεις σε ποιο δωματιο να ρθει...
ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ,ΠΛΑΖΑ στο κεντρο...Ποια ξενοδοχεία έχουν ημιδιαμονή σε λογικη τιμή στη Θεσσαλονίκη;
Η περίπτωση να πας στο χοτέλ και να μην βρεις δωμάτιο δεν παίζει;
καλησπερα...σκεφτομαι να τιμησω την κατερινα ψαλτη αυτες τις ημερες..να προχωρησω????