Νέα

Γαρύφαλλο στο πέτο..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
καλο θεμα...το καλυτερο ραντεβου..χμμμ δεν ηταν ενα αλλα τρια σε μια μερα...πρωι μεσημερι βραδυ με δυο γνωστες και μια που γνωρισα τυχαια,στην κρητη αυτα σαν φοιτητης...ολα ειχαν την ιδια καταληξη σπιτι μου... :knockinb: :knockinb: :knockinb:... :grin: το χειροτερο κλασσικα σε τυφλο ραντεβου με καταληξη ενα γαμησι φιλανθρωπιας σεπαρακειμενο χοτελ..δεν ηταν ασχημη ειχε τρομερο προσωπο αλλα λογω καποιας ορμονικης θεραπειας ηταν σαν ενα πρησμενο μπαλλονι...στο κρεββατι ηταν σουπερ ντουπερ και τα κανε ολα(και κωλο και καταπινεκαι ηταν ηφαιστειο)...η μαλακια της υποθεσης ηταν οτι εμεινε σαν μπαλλονι... :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
το χειροτερο κλασσικα σε τυφλο ραντεβου με καταληξη ενα γαμησι φιλανθρωπιας σεπαρακειμενο χοτελ..δεν ηταν ασχημη ειχε τρομερο προσωπο αλλα λογω καποιας ορμονικης θεραπειας ηταν σαν ενα πρησμενο μπαλλονι...στο κρεββατι ηταν σουπερ ντουπερ και τα κανε ολα(και κωλο και καταπινεκαι ηταν ηφαιστειο)...η μαλακια της υποθεσης ηταν οτι εμεινε σαν μπαλλονι... :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny:

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Το χειροτερο..σε τυφλο ραντεβου, μου ηρθε μια που ηταν μαυρη..

Το καλυτερο..ελπιζω να μου συμβει συντομα πριν παθω στερητικο συνδρομο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom