Επισκέπτης
Λεφτά να έχεις κ όλα γίνονται φίλε μου....Παντως εμένα θα με συγκινούσε περισσότερο αυτό- Λυσσάξτε Ελληνίδες...
Αλλά είμαστε τόσο ηλίθιοι οι άντρες που καθόμαστε κ τα ψάχνουμε έτοιμα!!!
Λεφτά να έχεις κ όλα γίνονται φίλε μου....Παντως εμένα θα με συγκινούσε περισσότερο αυτό- Λυσσάξτε Ελληνίδες...
Δεν ειναι αθανατος, ειναι απεθαντος...αγχώθηκε ο αθάνατος
Σκόρδα παίχτη γρήγορα
ζει ακόμη αυτός...??
το προσόν του είναι η φυσική του κατάσταση για τέτοια ηλικία, ενώ πρότυπό του ο Εμμανουήλ Κριαράς που είναι μεν 104 ετών αλλά χούφταλο δε
καλυτερα μιας ωρας ελευθερη ζωη παρα 40χρονια γυναικα με γαμο γαμωτο και παιδι
παντρεμενος με παιδι?
Συγχαρητηρια. Οι χειροτερες παπαριες που ακουσα σημερα. Και παλι συγχαρητηρια. Αν εσυ εχεις "κοινωνικο περιγυρο" και "κοινωνικο στατους" (που θα σε παρατησουν) και οχι Φιλους και παρεα, δε σου φταιει το οτι δεν εισαι παντρεμενος. Το κουφιο σου το κεφαλι φταιει. Οποτε ουσιαστικα μας λες οτι πρεπει να παντρευτουμε επειδη αυτο κανουν ολοι και αν ξεχωριζουμε θα μας κοιταν περιεργα. Μαλιστα. Αυτα λεει και η γιαγια μου.Εργενης?
Κανενας εργενης μετα απο καποια ηλικια δεν ειναι ευτυχισμενος απο τη ζωη του.
Οποιος δεν εχει καταφερει να βρει εναν ανθρωπο να μοιραστει το υπολοιπο της ζωης του(παλι μεχρι καποια ηλικια)
θα πεθανει μονος και δυστυχισμενος.
Δεν ειναι τυχαιο οτι οι περισσοτεροι μισογυνηδες ειναι οι εργενηδες.
Κανεναν δε βοηθα στο κοινωνικο του στατους(παλι απο καποια ηλικια και επειτα)να λεει οτι δεν εχω παιδια,δεν εχω
οικογενεια.
Κανενας δε τον θελει στην οικογενεια του,στο σπιτι του,κανενας δε τον θελει στον κυκλο του.
εργενης χωρις λεφτα = τα ψιλοκαταφερνωεργενης χωρις λεφτα = διστυχια
παντρεμενος χωρις λεφτα = διστυχια (γκρινια , ανγχος πως θα μεγαλωσουν τα παιδια κτλ )
εργενης με λεφτα = μεχρι καποια ηλικια ευτιχισμενος στα γεραματα διστυχισμενος
παντρεμενος με λεφτα + σωστη γυναικα και οικογενεια = μια ζωη ζαχαρη
ταπεινη μου γνωμη παντα
οχι την γλυτωσα
παντρεμενος με λεφτα + σωστη γυναικα και οικογενεια = μια ζωη ζαχαρη ταπεινη μου γνωμη παντα
καλα ολα τα παραπανω.
για μια και μονο στιγμη που εζησα, δεν θα την αλλαζα με τιποτα στο κοσμο.
την ωρα που το βρεθος, πιανει το δακτυλο σου με το χερακι του και σε κοιταει για πρωτη φορα.
ολα τα υπολοιπα, πουτανες, φραγκα, εταιριες, καριερες, carreres, νησια ειναι για τις πουτσες.
ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ειναι ολα τα λεφτα.
ισως ειναι και η μοναδικη στιγμη που κανει πολλα ζευγαρια να συνεχιζουν να ειναι μαζι ,καλα ολα τα παραπανω.
για μια και μονο στιγμη που εζησα, δεν θα την αλλαζα με τιποτα στο κοσμο.
την ωρα που το βρεθος, πιανει το δακτυλο σου με το χερακι του και σε κοιταει για πρωτη φορα.
ολα τα υπολοιπα, πουτανες, φραγκα, εταιριες, καριερες, carreres, νησια ειναι για τις πουτσες.
ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ειναι ολα τα λεφτα.