τι αμαξι εχεις;
Η οποιαδήποτε απάντηση στην ερώτηση σου δεν καταδεικνύει υποχρεωτικά και την οικονομική κατάσταση του ιδιοκτήτη.
τι αμαξι εχεις;
Εεε ναι,μπορεί να είναι κλεμμένο!!!Η οποιαδήποτε απάντηση στην ερώτηση σου δεν καταδεικνύει υποχρεωτικά και την οικονομική κατάσταση του ιδιοκτήτη.
εγω ειμαι υπερ της εργενικης ζωης μεχρι να "ζησει" καποιος τη ζωη του και υπερ του γαμου οταν νιωσει πως τα εζησε ολα και ηρθε να κατασταλαξει.
Πότε έρχεται αυτή η στιγμή γιατί όσο τα ζω τόσο μου αρέσει,ν ανησυχώ?εγω ειμαι υπερ της εργενικης ζωης μεχρι να "ζησει" καποιος τη ζωη του και υπερ του γαμου οταν νιωσει πως τα εζησε ολα και ηρθε να κατασταλαξει.
για ρίξε μία ματιά και πές μουνα ριξω μια ματια στο μονόπετρο και θα σου πω.
τι αμαξι εχεις;
ηταν η πρωτη ερωτηση γ να μη φανω λυσσαρα.Η οποιαδήποτε απάντηση στην ερώτηση σου δεν καταδεικνύει υποχρεωτικά και την οικονομική κατάσταση του ιδιοκτήτη.
Αυτό δεν υπάρχει! ;)
Πότε έρχεται αυτή η στιγμή γιατί όσο τα ζω τόσο μου αρέσει,ν ανησυχώ?
Η οποιαδήποτε απάντηση στην ερώτηση σου δεν καταδεικνύει υποχρεωτικά και την οικονομική κατάσταση του ιδιοκτήτη.
Με όλα αυτά τα χαρίσματα παίζει να ακολουθεί το επάγγελμα νταβατζή,νονού ή πολιτικού πάντως!!!ηταν η πρωτη ερωτηση γ να μη φανω λυσσαρα.
μετα εχουμε ερωτησεις γ το σπιτι,εξοχικο ,τραπεζικο λογαριασμο κ αλλες ερωτησεις γ τον ψυχικο του πλουτο.
ξέρει τι ρωτάει η λουκ!!!!!!
ηταν η πρωτη ερωτηση γ να μη φανω λυσσαρα.
μετα εχουμε ερωτησεις γ το σπιτι,εξοχικο ,τραπεζικο λογαριασμο κ αλλες ερωτησεις γ τον ψυχικο του πλουτο.
ξέρει τι ρωτάει η λουκ!!!!!!
η πρόστυχη!!!!
του Κ.Κ.Ε?Με όλα αυτά τα χαρίσματα παίζει να ακολουθεί το επάγγελμα νταβατζή,νονού ή πολιτικού πάντως!!!
μπα...δε ψηθηκα...
Αντιλαμβάνεσαι τώρα την διαφορά των δύο φύλων κ ποιο το ανώτερο φαντάζομαι...[/color]
ο άντρας τουλάχιστον θα έλεγε ο πλούσιος ψυχικός κόσμος να συνοδεύεται από 2 μεγάλα βυζόμπαλα
ναι μεν αλλά κι η Καλουτά που ήταν έναν μήνα μεγαλύτερή του πέθανε τον Απρίλη φέτος και αγχώθηκε ο αθάνατος :S :SΜετά τον Μητσοτάκη
Σκόρδα παίχτη γρήγοραναι μεν αλλά κι η Καλουτά που ήταν έναν μήνα μεγαλύτερή του πέθανε τον Απρίλη φέτος και αγχώθηκε ο αθάνατος :S :S
Παντως εμένα θα με συγκινούσε περισσότερο αυτό- Λυσσάξτε Ελληνίδες...Αντιλαμβάνεσαι τώρα την διαφορά των δύο φύλων κ ποιο το ανώτερο φαντάζομαι...
Αν όχι σύγκρινε βυζιά με αυτοκίνητο,βίλα,λεφτά...