Νέα

Γάμος vs εργένικη ζωή.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα poly omorfos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 282
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
υπαρχουν λεμεεεεεεεεεεεεε
μεχρι να πεσει το πρωτο.

Η σωστή γυναίκα στηρίζει τον άντρας της ο,τι και αν κάνει αυτος.
στέκεται δίπλα στο μέσο μπουρδελιάρη οπως φαινεται και απο το άσμα που ακολουθει

Δεν είναι γόης δεν είναι ωραίος
Και κολυμπάει μέσα στο χρέος,
γιατί
Κι ένα κοστούμι μονάχα έχει
Που το φοράει χιονίζει βρέχει, γιατί
Κι όλο τα πίνει κι όλο τα σπάει
Κι όλο σε μένα μετά ξεσπάει, γιατί

Μα τον λατρεύω κι είναι το φως μου
Γιατί είναι βλέπεις ο άνθρωπός μου

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
6
η ομορφη γυναικα ειναι στολιδι
η καλη θυσαυρος

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Αν ξερεις να το χειριστης δεν χρειαζεται να αλαξεις τροπο ζωης μετα τον γαμο :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
...ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟΣ, φίλε μου...Αυτό είναι το ΤΕΛΙΚΟ ΝΟΗΜΑ...
Δεν ειναι ετσι...υπαρχει παντα καποιος, αρκει να τον βρεις. Και μεχρι τοτε να μην εχεις στερεψει μεσα σου απο τις καριολες που γνωρισες.
Απο ενα κακο γαμο παντως, προτιμω με τα χιλια την εργενικη ζωη. Η οποια δεν εχει μονο ξεπετες, εχει ενα σωρο ωραια πραγματα με πρωτο την ελευθερια :rockon:
Μια ομορφη οικογενεια απο την αλλη ειναι παραδεισος! Και μια κακη, κολαση... Προσωπικα δεν νομιζω οτι θα ξαναπαιρνα τετοιο ρισκο (ειμαι 2 χρονια χωρισμενος)

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Δεν ειναι ετσι...υπαρχει παντα καποιος, αρκει να τον βρεις. Και μεχρι τοτε να μην εχεις στερεψει μεσα σου απο τις καριολες που γνωρισες.
Απο ενα κακο γαμο παντως, προτιμω με τα χιλια την εργενικη ζωη. Η οποια δεν εχει μονο ξεπετες, εχει ενα σωρο ωραια πραγματα με πρωτο την ελευθερια :rockon:
Μια ομορφη οικογενεια απο την αλλη ειναι παραδεισος! Και μια κακη, κολαση... Προσωπικα δεν νομιζω οτι θα ξαναπαιρνα τετοιο ρισκο (ειμαι 2 χρονια χωρισμενος)

συμφωνώ σε ολα αυτα που είπες!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Εγώ συμφωνώ μ αυτό και μόνο.
Είμαι πολύ ρομαντικός για να πιστέψω και τα υπόλοιπα  :grin:

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Είναι διαφορετικό  πώς είναι ο γάμος και διαφορετικό πώς έχει καταντήσει.Ένα παράδειγμ νατρατό έτυχε να ήμουν Δόκιμος, αυτό σημάινει ότι πέρασα από μια εκπαίδευση . Στην εκπάιδευση είδα πώς λειτουργούσαν τα πράγματα στην προτυπη μορφή τους , στην ιδανική μορφή. εν συνεχεία μεταβαίνοντας στην μονάδα διαπιστώνω το εντελώς αντιθετο, μια εντελώς διαφορετική κατάσταση. επόμενως κατι αναλογο θα μπορουσε να λεχθει και στο πλαίσιο του γάμου. Ο κάθενας πρέπει κρατάει την προτυπη εικόνα του γάμου.
Αλλά επ΄ουδενι δεν παντρεύσαι για τα μάτια του κόσμου, γιατί τότε δεν εχεις γάμο ,αλλά περιφερόμενο θιασο.
Αλλά επ΄ ουδενί δεν παντρεύεσαι επειδή αισθάνεσαι μοναξιά ,ανασφάλεια κτλ ,γιατί αυτομάτως τα θεμέλια είναι σαθρά.
Πολλά θα μπορούσαν να λεχθουν.
Αλλα δεν είναι δυνατόν επειδη παντρευτηκες αυτομάτως μετα τον πρώτο έτος να πάιρνεις καμμια εικοσαρια κιλά, λέγοντας μοιρολατρικά, επειδη παντρεύτηκα κάνω οικογενειακή ζώη.(εικόνα που σίγουρα πολλοι έχετε δει).
Ή όταν παντρεύεσαι σταματα ο χρόνος , σταμτούν τα χόμπυ σου, οι συναναστροφές σου κτλ.
Ο καθέναςεπιλέγει τί θέλει.
ΑΛΛΑ όταν η γυναίκα λέει στην αρχή ΄θέλω μεγάλο γάμο με ΄΄γλέντια και κλαρίνα΄΄ ευχαριστώ δεν θα πάρω , γιατί μετα θα αρχίσουν για τον άνδρα τα πραγματικά ''γλέντια και κλαρίνα''

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Είναι διαφορετικό  πώς είναι ο γάμος και διαφορετικό πώς έχει καταντήσει.Ένα παράδειγμ νατρατό έτυχε να ήμουν Δόκιμος, αυτό σημάινει ότι πέρασα από μια εκπαίδευση . Στην εκπάιδευση είδα πώς λειτουργούσαν τα πράγματα στην προτυπη μορφή τους , στην ιδανική μορφή. εν συνεχεία μεταβαίνοντας στην μονάδα διαπιστώνω το εντελώς αντιθετο, μια εντελώς διαφορετική κατάσταση. επόμενως κατι αναλογο θα μπορουσε να λεχθει και στο πλαίσιο του γάμου. Ο κάθενας πρέπει κρατάει την προτυπη εικόνα του γάμου.
Αλλά επ΄ουδενι δεν παντρεύσαι για τα μάτια του κόσμου, γιατί τότε δεν εχεις γάμο ,αλλά περιφερόμενο θιασο.
Αλλά επ΄ ουδενί δεν παντρεύεσαι επειδή αισθάνεσαι μοναξιά ,ανασφάλεια κτλ ,γιατί αυτομάτως τα θεμέλια είναι σαθρά.
Αλλα δεν είναι δυνατόν επειδη παντρευτηκες αυτομάτως μετα τον πρώτο έτος να πάιρνεις καμμια εικοσαρια κιλά, λέγοντας μοιρολατρικά, επειδη παντρεύτηκα κάνω οικογενειακή ζώη.(εικόνα που σίγουρα πολλοι έχετε δει).
Ή όταν παντρεύεσαι σταματα ο χρόνος , σταμτούν τα χόμπυ σου, οι συναναστροφές σου κτλ.
ΑΛΛΑ όταν η γυναίκα λέει στην αρχή ΄θέλω μεγάλο γάμο με ΄΄γλέντια και κλαρίνα΄΄ ευχαριστώ δεν θα πάρω , γιατί μετα θα αρχίσουν για τον άνδρα τα πραγματικά ''γλέντια και κλαρίνα''

that's my man!!!!!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
εγω ειμαι υπερ της εργενικης ζωης μεχρι να "ζησει" καποιος τη ζωη του και υπερ του γαμου οταν νιωσει πως τα εζησε ολα και ηρθε να κατασταλαξει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom