Νέα

Γάμος vs εργένικη ζωή.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα poly omorfos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 282
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Δίαβασα προσεχτικά ότι γράφετε.Εγώ έχω άλλο πρόβλημα είμαι 24 και εκείνη 28 είμαστε 1 χρόνο μαζί.Έχει αρχίσει και μου λέει ότι πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε να προχωρήσουμε στην ζωή μας κτλ.Με λιγα λόγια παντριά.Τι να κάνω να την σουτάρο τώρα που είναι νωρίς με την χαζή δικαιολογία ότι δεν είμαι έτοιμος ακόμα η να την κρατήσω.ΗΕLP

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Δίαβασα προσεχτικά ότι γράφετε.Εγώ έχω άλλο πρόβλημα είμαι 24 και εκείνη 28 είμαστε 1 χρόνο μαζί.Έχει αρχίσει και μου λέει ότι πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε να προχωρήσουμε στην ζωή μας κτλ.Με λιγα λόγια παντριά.Τι να κάνω να την σουτάρο τώρα που είναι νωρίς με την χαζή δικαιολογία ότι δεν είμαι έτοιμος ακόμα η να την κρατήσω.ΗΕLP

Eίναι φυσιολογικό για την φίλη σου που είναι 28 να ψάχνεται ν' αράξει... ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΣΤΑ 24;
Πες της λοιπόν ότι την καταλαβαίνεις... ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ ΑΚΟΜΑ και... NEXT !!!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
...προτεραιότητα έχουν τα παιδιά και η ανατροφή τους μεσα σε κλασσική οικογενεια (μπαμπάς + μαμα original).

ΑΥΤΟΣ είναι νομίζω και ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ!
Αν όμως έχεις "ψαχτεί" με τον εαυτό σου... κι έχεις καταλήξει (για οποιουσδήποτε λόγους) ότι κάτι τέτοιο δεν σ΄ ενδιαφέρει, τότε παραμένεις εργένης και γλεντάς την ζωή σου!
Μένω μόνος από τα 17, είμαι 38 κι ενώ μου έχουν δωθεί πολλές + "καλές" ευκαιρίες να παντρευτώ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ! Sorry girls... ;)

ALEXIS4U

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα. Σαφως και λογω πειρας η εργενικη ζωη ειναι πολυ καλυτερη απο τον γαμο. Εχω κανει 2 γαμους μεχρι τωρα (τι το ηθελα) , εχω ενα αγορακι αστερι και ειναι η μονη μου
χαρα μεσα στο ολο περιβαλλον.
Στον δευτερο γαμο τα πεθερικα ελεγαν: Α εμεις βρηκαμε τον καλυτερο γαμπρο...
Γιατι ομως το ελεγαν ? Γιατι υπαηρχαν πολλα λεφτα.. και τωρα που δεν υπαρχουν λογω καποιας ατυχης επαγγελματικης στιγμης ουτε και ασχολουνται καν μαζι μου.
Ο καλυτερος γαμος κατα τις γυναικες ειναι ποσα λεφτα εχεις και πως θα τις κανεις να περνανε μονο καλα. Και ποιος αραγε καταλαβε τις γυναικες ποτε στη ζωη του ?
Παντου και ακομα και εκει υπαρχουν μονο συμφεροντα. Υπαρχουν βεβαια και οι εξαιρεσεις χωρις να θελω να θιξω ολες τις γυναικες απλα ειναι απειροελαχιστες.
Αλλωστε εχω και 3η ευκαιρια μην το ξεχναμε.....

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Ο καλυτερος γαμος κατα τις γυναικες ειναι ποσα λεφτα εχεις...

ΑΚΡΙΒΩΣ! Γι' αυτό λοιπόν και δεν βλέπω τον λόγο να μην ΞΟΔΕΥΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΜΟΥ... ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ... ;)

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
γιατι να παντρευτεις οταν υπαρχουν τριγυρω σου τοσα μουνακια προθυμα να περιποιηθουν. Εδω ψηφιζουμε εργενικη ζωη. Βεβαια εχει και αυτη τα μειον της.Πρεπει να καθαριζεις,να πλενεις και να μαγειρευεις. Οσο υπαρχουν πτανες δεν με βλεπω να παντρευομαι.
Ισωσ γι αυτο δεν εχουν πτανες οι επαρχιωτες  :think:  :think:
Για να παντρευονται αυτο ειναι μια πουστια της πολιτειας.
Ανοιξτε και αλλα σπιτια και στην επαρχια να φαει ο κοσμακης

Agent_Nina

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Σγά ωρέ πρωτοπαλίκαρα, γιατι σαν να τα παραλέτε...
Οι παντρεμένοι που κάνουν παρέα ΜΟΝΟ με άλλα παντρεμένα ζευγάρια, αποτελούν μια αρρωστημένη κατάσταση για την οποία φταίνε ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ. Δεν βλέπω εγώ την ξαδέρφη μου.. Ο γαμπρούλης μας δεν μας θέλει εμάς τις 'ελεύθερες' ξαδέρφες της γιατί, λέει, την παρασύρουμε και είμαστε κακή επιρροή.. Τώρα κάνουνε σουαρέ μόνο με άλλα βλαμμένα ζευγάρια, που κουβαλάνε στο σπίτι και τα κωλόπαιδά τους, ενώ η ξαδέρφη μου τους έχει πει "μονο για ενήλικες το παρτάκι".. Ευτυχώς ξεκουμπίζονται νωρίς γιατί νυστάζουν τα τερατάκια τους..
Κι αν ο ένας ή ο άλλος του ζευγαριού είναι αρκετά ανασφαλής να πρήζει το έτερον ήμισι με τηλεφωνήματα ανά ώρα και ανακρίσεις του τύπου 'πού είσαι, με ποιούς και τί κάνεις', ε, στο χέρι σας είναι να αλλάξετε την τακτική αυτή...

Δεν είναι ο γάμος ντε και καλά ζυγός να τον ζεύεσαι και να ανέχεσαι πράγματα που δε θες.
Μερικές φορές μπορεί να βρεις και κάποιον να σου ταιριάζει.. τι λέτε?!

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
και τι γινετε ρε παιδια αμα μεγαλωσουμε λιγο? καλη η εργενικη ζωη τωρα...αλλα μετα΄?
οι πολλες παρεες κοβουν σιγα-σιγα και καποια στιγμη μενεις μονος και ανα ρωτιεσε τι εγινε...
και εγω φανατικος εργενης ειμαι αλλα καμμια φορα περνανε απο το μυαλο μου διαφορα....

puroteen

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Για να παντρευονται αυτο ειναι μια πουστια της πολιτειας.

γενικά η ενοια γάμος-οικογένεια είναι "επινόηση" της κοινωνίας και δη της θρησκείας.
Παλαιώθεν  οταν οι κοινωνία ηταν στα σπαργανα της και διοικούταν απο την θρησκευτική εξουσία για να ελέγχει καλύτερα τον κόσμο και περισότερο της περιουσίες βασίστηκε στην ανάγκη του ανθρώπου για κοινωνικότητα και συντροφικότητα και εφτιαξε τους κανόνες.Εαν κοιτάξεται ανα τον κόσμο υπάρχει η οικογένεια, ο γάμος σε πολλές φυλές και θρησκειες αλλα με διαφορετικές αναγκες,περιορισμούς, συνήθειες.Η αναγκη του ανθρώπου για διαιώνιση του ειδους (σεξ) αλλα και η ανάγκη της ομαδικής ζωης για την αντιμετώπιση των κοινων προβληματων αλλα και η συντροφικότητα ειναι εν κατακλειδι τα συστατικά της οικογένειας.

κάθε πράγμα εχει τα υπερ και τα κατα του οπως προαναφέρθηκε και δυστυχώς δεν μπορεις να τα έχεις ολα.Θέλεις παντα αυτο που δεν έχεις.
Προσωπικά σαν παντρεμένος και με παιδι πολλές φορές εχω νοσταλγίσει την εργένικη ζωή αλλα και πολλές φορές εχω νιώσει ευτιχισμένος και δεν θα το αλαζα με τίποτα.
καλό ειναι ο γάμος να γίνεται μετά απο ωριμη σκέψη και αποφαση, ποσο μαλλον ενα παιδι.Συμβουλή μου ΜΗΝ παντρευτητε πριν τα 30!!!Ζήστε οσο μπορειτε να ευχαριστιθητε να βγάλετε τα περισσοτερα αποθημένα.Βέβαια ολα ειναι θέμα χαρακτήρα ανθρώπου αλλα ο αντρας ειτε παντρεμένος ειτε 80 χρονων πάντα θα εχει στο μυαλό του το σεξ!!

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Εργενης?
Κανενας εργενης μετα απο καποια ηλικια δεν ειναι ευτυχισμενος απο τη ζωη του.
Οποιος δεν εχει καταφερει να βρει εναν ανθρωπο να μοιραστει το υπολοιπο της ζωης του(παλι μεχρι καποια ηλικια)
θα πεθανει μονος και δυστυχισμενος.
Δεν ειναι τυχαιο οτι οι περισσοτεροι μισογυνηδες ειναι οι εργενηδες.
Κανεναν δε βοηθα στο κοινωνικο του στατους(παλι απο καποια ηλικια και επειτα)να λεει οτι δεν εχω παιδια,δεν εχω
οικογενεια.
Κανενας δε τον θελει στην οικογενεια του,στο σπιτι του,κανενας δε τον θελει στον κυκλο του.
Οποιος δεν εχει καταφερει να φτιαξει οικογενεια στη ζωη του,τοτε εχει αποτυχει για εμενα.
Υπαρχουν βεβαια και οι ατυχιες στη ζωη που αποτελουν εξαιρεση,οπως το να πεσεις σε καμια πατσαβουρα και να σε πουλησει,η να μη μπορεις να τεκνοποιησεις κτλ.Αυτα αναιρουν την προαναφερθεισα γνωμη μου.
Απο την αλλη Γαμος?
Λιγοι ειναι διατεθειμενοι,να κοψουν τις ελευθεριες τους και να μπουν στο λουκι των υποχρεωσεων.
Λιγοι ειναι αυτοι που γνωριζουν αν η επιλογη της συντροφου ειναι η σωστη η η λαθος μεχρι την πρωτη δυσκολη.
Οι περισσοτεροι που παντρευονται συνηθως βασιζονται σε 3ους κατι που αργοτερα αποδεικνυεται μπουμεραγκ.
Βλεπεις στο ΕΛλλαντα ο θεσμος της οικογενειας δε μπορει να υπαρξει χωρις την υποστηριξη των 3ων.
Αυτο σε καθιστα ΜΑΛΑΚΑ και υπολογο σε 3ες ηλικιες που με τον παρα τους μπορουν και εχουν εξουσια στη ζωη σου.
Λιγοι ειναι οι τυχεροι που καταφερνουν να ισορροπησουν τη ζωη τους αναμεσα στα μελη της οικογενειας του και τη σχεση τους με 3ους.
Αν παντρευτεις με σκοπο να εχεις υλικα αγαθα και υπηρεσιες απο εναν ανθρωπο που δεν νιωθεις ΑΓΑΠΗ τοτε παλι εισαι
αποτυχημενος.
Αν παντρευτεις εξ αναγκασμενος απο πιεσεις 3ων,απο εγκυμοσυνη,συνοικεσιο τοτε εισαι αξιος της μοιρας σου.
Αν σε εχει φαει η αγαμια,αν εχεις σεξιστικα απωθημενα με τις γυναικες και θες να γαμας χωρις να νιωθεις δεσμευση ull die alone my friend.
Αν εχεις φτασει στα 35 ζεις με τη μαμα,το μπαμπα και θελουν να σε σουταρουν απο το σπιτι γιατι εχεις καταντησει ΜΑΛΑΚΑΣ στα ματια της κοινωνιας που μενεις με αυτους,τοτε αναγκαζεσαι να κανεις επιλογη συντροφου η κινηση για γαμο κατι που στην κλιμακα του στοιχηματος εκει που ειχες 1.50 να πετυχεις τους στοχους στη ζωη σου με μια οικογενεια πας καπακι στο ποσοστο του 10,δηλαδη κουβα.
Πρεπει να ρισκαρεις στο γαμο,επιλογη της συντροφου και αν εισαι τυχερος τοτε θα εχεις ανθρωπους που σε αγαπανε,θα σου σταθουν στη δυσκολη
και θα σε ξεσκατισουν στα γεραματα και στα νοσοκομεια.
Τελειωνοντας ουτε ο γαμος σημερα ουτε η εργενικη ζωη συμφερει κανεναν.
Στο γαμο ειναι λιγες οι πιθανοτητες να σου βγει σε κατι θετικο στη ζωη σου,ΠΡΕΠΕΙ να ρισκαρεις γιατι θα βγεις χαμενος ομως.
Στο εργενικο τροπο ζωης εισαι ΣΤΑΝΤΑΡ χαμενος,μακροπροθεσμα παντα.
Παιξε λοιπον το στοιχημα σου ελληνακο και αν σου κατσει τοτε η ζωη σου θα ειναι ευτυχισμενη.
Αν οχι τη γαμησες..
Για τις γυναικες βεβαια διαφερει τελειως η κατασταση αφου τα κριτηρια για εναν γαμο δεν ειναι απολυτα η εμφανιση,το γαμησι,οι τροποι,το οικογενειακο background αλλα σαφως η οικονομικη κατασταση και το κοινωνικο στατους.
Λιγες ειναι αυτες σημερα που εχουν ανεξαρτητοποιηθει οχι μονο οικονομικα αλλα και απο τη νοοτροπια της ελληνικης οικογενειας και επιλεγει συντροφο καθαρα απο συναισθηματικα κριτηρια και μονο.
Οι περισσοτερες απο τα 26 και πανω νιωθουν το ραφι να πλησιαζει και παθαινουν κριση ανασφαλειας μιας και το βιολογικο τους ρολοι μετα τα 32 παευι να χτυπα.
Οριστε και οι αποδοσεις.

Γαμος(πριν τα 30) 1.50
Εργενης(μεχρι τα 30) 1.10

Γαμος(30-50) 3.25
Εργενης (30-50)9

Γαμος(50+) 10
Εργενης (50+) 1000

Το betfair μιλησε.

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Εργενης?

Οι περισσοτερες απο τα 26 και πανω νιωθουν το ραφι να πλησιαζει και παθαινουν κριση ανασφαλειας μιας και το βιολογικο τους ρολοι μετα τα 32 παευι να χτυπα.
Οριστε και οι αποδοσεις.

Γαμος(πριν τα 30) 1.50
Εργενης(μεχρι τα 30) 1.10

Γαμος(30-50) 3.25
Εργενης (30-50)9

Γαμος(50+) 10
Εργενης (50+) 1000

Το betfair μιλησε.
καλα ρε ο John Nash εισαι πως τις εβγαλες τις αποδοσεις ρε λαλακα?
Γι αυτο παιρνει το διαισθητικο μου ματι ( η ακρη) οτι με κοιτανε οι 29αρες οταν παω σε καφετεριες ή μπαρ? μηπως ειμαι μαλακας και δεν εκανα καμια κινηση με αυτες?Αυτες φοβουνται μην πανε στο στοκ και εγω μην αποτυχω.

puroteen

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
σαφως και ειναι λάθος οι παντρεμένοι να κάνουν παρέα μόνο με παντρεμένους, λεπροί είναι; σίγουρα αμα εχεις παιδί ειναι πιο δύσκολα ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ που δεν εχουν, να καταλάβουν τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες σου,το προβλημα στις εξόδους και στις μετακινήσεις.
Καλό ειναι το ζευγάρι να εχει τα προσωπικά ενδιαφέροντα του.
εμεις προσπαθουμε να κάνουμε τα περισσότερα πράγματα που κάναμε και πρώτα αν και σε μικρότερη συχνότητα, και μαζί και χώρια.

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
καλα ρε ο John Nash εισαι πως τις εβγαλες τις αποδοσεις ρε λαλακα?
Γι αυτο παιρνει το διαισθητικο μου ματι ( η ακρη) οτι με κοιτανε οι 29αρες οταν παω σε καφετεριες ή μπαρ? μηπως ειμαι μαλακας και δεν εκανα καμια κινηση με αυτες?Αυτες φοβουνται μην πανε στο στοκ και εγω μην αποτυχω.
Το αν κανεις κινηση με 29αρα που σε κοιταει και το αν θα εισαι μαλακας αν δεν κανεις αυτο οφειλεται καθαρα στην τυχη.
Το να πεσεις σε σωστο ανθρωπο και να ταιριαξεις σαφως και δεν το υπολογιζεις απο την ακρη του ματιου σου σε μερικα δεπτερολεπτα που κοζαρεις.
Καλο ειναι ομως αναλογως την ηλικια που εισαι να Ρισκαρεις γιατι αν ταφηνεις να περνανε ετσι τοτε παλι χαμενος εισαι.
Εισαι αναγκασμενος να ρισκαρεις και να κανεις κινησεις,ο χρονος δε γυριζει πισω dude και οι ευκαιριες ποτε δεν ειναι οι ιδιες ποτε.

gimeros

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας και από μένα. Συμφωνώ με τον Gamaomanoules. Ο Γάμος είναι πραγματικό joker.Ποντάρεις, ρισκάρεις και ίσως κερδίσεις. Φιλαράκι που παντρεύται το Σάββατο έχει να δεί πίπα και πισωκολλητό από την προηγούμενη του σχέση. Παντρεύται μια φραγκάτη και είναι απόλυτα συνειδητοποιημένος: η γκόμενα δεν ξέρει τί έχει. Εκείνος λέει ότι παρόλο που δεν του κάνει αυτά που κάθε άντρας θέλει στο κρεβάτι την αγαπάει. Όμως στο πίσω μέρος του μυαλού του ξέρει ότι θα έχει την οικονομική στήριξη που ίσως χρειαστεί. Και από την άλλη αν είσαι εργένης σε τρώνε τα καθαριστήρια και τα delivery. Οπότε καλύτερα ένα πουκάμισο καθαρό παρά μια πίπα ανεκπλήρωτη.

Epilarxos

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
σαφως και ειναι λάθος οι παντρεμένοι να κάνουν παρέα μόνο με παντρεμένους, λεπροί είναι; σίγουρα αμα εχεις παιδί ειναι πιο δύσκολα ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ που δεν εχουν, να καταλάβουν τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες σου,το προβλημα στις εξόδους και στις μετακινήσεις.
Καλό ειναι το ζευγάρι να εχει τα προσωπικά ενδιαφέροντα του.
εμεις προσπαθουμε να κάνουμε τα περισσότερα πράγματα που κάναμε και πρώτα αν και σε μικρότερη συχνότητα, και μαζί και χώρια.
Αυτό συναγωνιστή είναι το υγιέστερο και το καλύτερο και για την σχέση και για τον καθένα χωριστά. και εγώ προσπαθώ να το κάνω αν και δεν είναι πάντα πολύ εύκολο...

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
Γεια σας και από μένα. Συμφωνώ με τον Gamaomanoules. Ο Γάμος είναι πραγματικό joker.Ποντάρεις, ρισκάρεις και ίσως κερδίσεις. Φιλαράκι που παντρεύται το Σάββατο έχει να δεί πίπα και πισωκολλητό από την προηγούμενη του σχέση. Παντρεύται μια φραγκάτη και είναι απόλυτα συνειδητοποιημένος: η γκόμενα δεν ξέρει τί έχει. Εκείνος λέει ότι παρόλο που δεν του κάνει αυτά που κάθε άντρας θέλει στο κρεβάτι την αγαπάει. Όμως στο πίσω μέρος του μυαλού του ξέρει ότι θα έχει την οικονομική στήριξη που ίσως χρειαστεί. Και από την άλλη αν είσαι εργένης σε τρώνε τα καθαριστήρια και τα delivery. Οπότε καλύτερα ένα πουκάμισο καθαρό παρά μια πίπα ανεκπλήρωτη.

mmm..ναι!! μιλαμε για γαμω τις ευτυχιες!!! τον ζηλευω τον τυπο!! θα ζησει ονειρεμενη ζωη!! ρε,πατε καλα? ειναι δυνατον να παιρνεις ενα 'τεμαχιο' μονο και μονο για τα λεφτα του? και να το τρως καθε μερα στην μαπα για πρωινο? να τα χεσω τα λεφτα και ας μην εχω μια!!

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Και καπως ετσι καταστρεφονται οι κοινωνιες.

Παντρευεται ενας μαλακας η μια μαλακω ( sorry αν σου εκθετω τον φιλο ) απο αναγκη και για την καλοπεραση, κανουν ενα η δυο παιδια επειδη ειναι της μοδας, και επειδη μετα ο μπαγασακος εχει να δει πισωκολλητο και πιπα απο την προηγουμενη του σχεση, αρχιζει τα ξενογαμησια και διαλυεται η οικογενεια. Μετα τα παιδια μεγαλωνουν με εναν λιγοτερο γονιο, το πιθανοτερο ειναι να αποκτησουν ψυχολογικα εαν δεν ανατραφουν σωστα, και μετα θα βγουν στην κοινωνια με προβληματα και κουσουρια.

Δυστυχως αυτος ειναι ο ορισμος της ηλιθιοτητας για εμενα, ο ορισμος του μαλακα και του ανεγκεφαλου. Του σκατοψυχου επισης. Σε αντιστοιχη περιπτωση για την γυναικα, θα την ελεγα σκυλα/πουτανα.

Κριμα, αν και κατα του γαμου προσωπικα, για εμενα ειναι κατι τοσο σοβαρο που κατα πασα πιθανοτητα δεν προκειται να το κανω μονο και μονο επειδη ξερω τι αρχιδια θελει για να το φερεις εις περας ( και δεν θελω να καταληξω ουτε κερατας, ουτε χωρισμενος με διατροφες και να βλεπω τα παιδια μου καθε Σ/Κ, ουτε να κερατωσω ουτε τιποτα ) και αν τα σκατωσεις την γαμησες, και το κυριοτερο : την γαμησανε τα παιδια σου.

Καλυτερα να συζεις και ακομα και να κανεις παιδια με καποια χωρις να εχεις παντρευτει, μην εχοντας την σταμπα και τη ρετσινια του γαμου, καθως αυτο απο μονο του καταστρεφει τα περισσοτερα απο την ιδια του την υπαρξη.

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Εργένης : ζεις σαν βασιλιάς, πεθαίνεις σαν σκύλος.
Παντρεμένος : πιθανόν να ζήσεις σαν σκύλος, πεθαίνεις αξιοπρεπώς.

Το οικονομικό θέμα είναι Αρλεκιν. Όποιος λέει οτι δε με νοιάζει κι ας μην έχω μια, μιλάει εκ του ασφαλούς. Δεν παλεύεται παιδες. Όχι να πηδήξεις, όχι να χαϊδέψεις, ούτε να μιλήσεις δεν έχεις όρεξη αν υπάρχουν οικονομικά ζητήματα (και στριμώγματα).
Δεν είμαι υπερ του να παντρευτείς χρήματα. Όμως δεν κακολογώ κανέναν και καμμια που το κάνει. Όλοι έχουν ένα target group και επιλέγουν-επιλέγονται από κει μέσα.

Καλά τα λέμε για τις τρελαμένες 30αρες που θέλουν αποκατάσταση. Καλά λέμε εμείς οι 30αρηδες ότι είμαστε τώρα που αποκτάμε δυναμική και γιατί να παντρευτούμε. Σύμφωνοι, η μπογιά μου πιάνει τώρα και θα πιάνει και για μια 20ετία ακόμα τουλάχιστον. Και στα 45 θα πάρω ποια ? Την 30αρα ? Που στα 55 μου θα ναι 40αρα κι εγώ ο μπηχτης, πηδίκουλας και δουλευταρας θα βαριέμαι να τη δω ? Και θα ναι αυτή πόρνη στην ψυχή και στο κορμί που θα πάει με τον 25αρη γυμναστή κλπ ? Να πάρω ποια και πότε ?

Προχθές μιλούσα με φίλο 45+ που παντρεύτηκε πριν 2 χρόνια μια πολύ αξιόλογη κοπέλα 35+. Μου λεγε ότι όταν παντρεύεσαι μικρός (σχετικά) είναι καλύτερα κι ευκολότερα. Γιατί οι αντοχές σου είναι πιο μεγάλες και μερικά πράγματα τα δέχεσαι "κι έτσι είναι τι να κάνουμε". Πχ έκανε ό,τι γούσταρε, όποτε γούσταρε. Άλλαζε αυτοκίνητα, έβγαινε με τον τάδε, πήγαινε εκεί. Τώρα μου λέει, θέλω να πάρω πχ ένα EVO 9 και μου λέει, να πάρουμε τζιπ. Τι να της πεις ?

Μη σταθούμε στο συγκεκριμένο δίλημμα. Αλλά αυτά και πολλά άλλα είναι πίσω από την πόρτα και περιμένουν. Προσωπικά, δε με φοβίζουν αλλά καλύτερα είναι να το αφήσω για λίγο αργότερα  :)

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Φιλαράκι που παντρεύται το Σάββατο έχει να δεί πίπα και πισωκολλητό από την προηγούμενη του σχέση. Παντρεύται μια φραγκάτη και είναι απόλυτα συνειδητοποιημένος: η γκόμενα δεν ξέρει τί έχει. Εκείνος λέει ότι παρόλο που δεν του κάνει αυτά που κάθε άντρας θέλει στο κρεβάτι την αγαπάει. Όμως στο πίσω μέρος του μυαλού του ξέρει ότι θα έχει την οικονομική στήριξη που ίσως χρειαστεί. Και από την άλλη αν είσαι εργένης σε τρώνε τα καθαριστήρια και τα delivery. Οπότε καλύτερα ένα πουκάμισο καθαρό παρά μια πίπα ανεκπλήρωτη.
αυτή ως φραγκάτη θα κάτσει με τον φίλο σου ή με την άνεση και το τουπέ που της έχει δημιουργήσει το χρήμα όταν τον βαρεθεί κάποια στιγμή θα τον πετάξει?
το ίδιο ισχύει και για τις μαλακισμένες που ψάχνουν τον πλούσιο!
για κάποιο λόγο πιστεύουν οτι του τα μαδάνε μόνο αυτές.
οτι ο άλλος έχει 3 καβάτζες να τον περιμένουν δεν περνάει απο το μυαλό τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom