Νέα

Γάμος με Ρωσίδα....Εμπειρίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα leasedline
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγώ πάντως αυτές απο το bride.ru που είχα γνωρίσει και συναντήσει και σοβαρές δουλειές είχαν και σοβαρές γκόμενες ήταν, η μια δούλευε και σε πολυεθνική.... με τη μια απο αυτές είχαμε βρεθεί 4 φορές είχα πάει δυο φορές Μόσχα αλλά τη βαρέθηκα..
δε λεω εχει και τετοιες αλλα ειναι μειοψηφια!οι περισσοτερες δυστηχως ειναι τετοιες οπως αυτη εδω που εβαλα φωτο!

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Ρε παιδια το να παντρευτεις ξενη (απο φτωχη χωρα) που δε γεννηθηκε στην Ελλαδα ειναι σα να παντρευεσαι πορνη.
Σε βλεπει μονο σαν πορτοφολι η σαν ευκαιρια για ενα καλυτερο αυριο.
Τουλαχιστον με αυτες το ξερεις απο την αρχη. Με τις Ελληνιδες αργεις να το καταλαβεις.

- 100000000

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
οι Ουκρανεζες ειναι πολυ πιο σκληρες κακες και κομπλεξικες.μισουνε δε τους Ρωσσους αλλα στην Ελλαδα λενε οτι ειναι Ρωσσιδες.ετσι πρεπει να παιζει κανεις οπως τα λες!εγω για αυτο εβαλα το παραδειγμα για να δουνε με φωτο τι παιζεται!γιατι παρα πολυ νομιζουν οτι ειναι πονηροι κα οι γκομενες τρωνε κουτοχορτο!
Ειδικε Σοβιετολογε ... εγραψες παλι !!!!!

tom67

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εκεί που η κατάσταση είναι σαν να αγοράζεις λαχείο που η κλήρωσή του έγινε τον προηγούμενο μήνα, είναι η σχέση με Ρουμάνα.
(Δεν αναφέρομαι σε Ρωσσίδες ή Ρουμάνες που έχουν σχέση με τον πληρωμένο έρωτα.)
Απλά τη Ρουμάνα θα τη βγάλεις από την όποια φτώχεια και ίσως δυστυχία και θα σε πληρώσει αντίστροφα. Θα σε αφήσει στον άσσο, ενώ η ίδια θα έχει πάρει σπίτια στη Ρουμανία σε όλο της το σόϊ και ταυτόχρονα θα ψάχνει άλλο κορόϊδο, επιδιώκοντας διαζύγιο εις βάρος σου! Σκατόφαρα.

Συμφωνω και οχι μονο!!!! Πικρα μεγαλη και ταλαιπωρια η σχεση με ρουμανα! Μακρια!!!!

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
οι Ουκρανεζες ειναι πολυ πιο σκληρες κακες και κομπλεξικες.μισουνε δε τους Ρωσσους αλλα στην Ελλαδα λενε οτι ειναι Ρωσσιδες.ετσι πρεπει να παιζει κανεις οπως τα λες!εγω για αυτο εβαλα το παραδειγμα για να δουνε με φωτο τι παιζεται!γιατι παρα πολυ νομιζουν οτι ειναι πονηροι κα οι γκομενες τρωνε κουτοχορτο!
εμμμ .. γι αυτο ρε διμιτρακι τις γαμαμε και τις ξεχναμε.... :2funny:  :2funny:  :2funny:

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
......τις Ρωσιδες,μονον για τον πουτσο ειναι...

Πλακα κανουμε?Και που ξερω 'γω τι σκατα ειναι ο καθενας εδω μεσα?Μπορει να ειναι ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ,να ειναι σαν ΓΤΠ η να ειναι τελειως σκατοψυχος και πορωμενος σαν ατομο(Μερικοι οντως δειχνουν να ειναι μεγαλα κωλοπαιδα,αν κρινουμε απο τα ποστ τους)......
για μενε μιλας ρε αρχιδι γαμω το μουνι σου καριολη προιονιατικο!

-ROBOCOCK-

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πέστα ρε supermouse που νομίζουν ότι θα βρουν Ρωσίδα για να τους υπηρετεί και να μην έχει καμιά απαίτηση μόνο και μόνο για να ζει στον παράδεισο που λέγεται Ελλάδα.. Έχουν ξυπνήσει οι Ρωσίδες και γενικά οι γυναίκες στα περισσότερα κράτη...Τα ΜΜΕ το ιντερνετ και η επικοινωνία γενικότερα έχει κάνει εύκολη υπόθεση να μάθει κάποιος τι παίζει σε μια άλλη χώρα.. Είχα μια Ρωσίδα που ήξερε πολύ καλά για το τι εστί Ελλάδα οικονομία κοινωνία Ελληνες αντρες κλπ χωρίς να έχει έρθει εδώ.. Έχουν και αυτές φορουμ που συζητάνε και όποιες έχουν ζήσει εδώ γράφουν τα καλά και τα κακά μας..Για αυτό πάψτε να νομίζετε ότι θα φέρετε τη Ρωσιδούλα τη χωριατοπούλα που δε ξέρει τι της γίνεται και θα της πουλήσετε το παραμυθάκι της καλής ζωής..και θα σας βλέπει σαν θεό.. Και δε ψοφάνε όλες να έρθουν εδώ έχει περάσει η εποχή της οικονομικής καταστροφής επί Γέλτσιν που θέλαν να φύγουν...Και αυτές που θέλουν προτιμούν Ευρωπαικές χώρες πιο αναπτυγμένες απο τη δική μας..

Τώρα αν θέλετε να παντρευτείτε Ρωσίδα παίρνετε τα ρίσκα σας όπως με κάθε γυναίκα..Δε νομίζω ότι οι πιθανότητες να στραβώσει είναι περισσότερες από ότι με Ελληνίδα.. Αρκετές Ρωσίδες σοβιετικού τύπου που δε μεγάλωσαν στον καπιταλισμό δηλ 30ρες και άνω έχουν αξίες, δε κοιτάνε μόνο το χρήμα, έχουν γενικά περισσότερη υπομονή και πιστεύουν στην οικογένεια και δεν τη διαλύουν με το παραμικρό...και λιγότερες απαιτήσεις έχουν απο τις Ελληνίδες..Τώρα είναι και θέμα τύχης μπορεί να σου κάτσει καλή Ρωσίδα μπορεί και Ελληνίδα... Αν έχεις τύχη διάβαινε που λενε... 
σωστός ο παίχτης...
όαση σε μια έρημο βλακείας...
Το θέμα σχέση-γάμος με ρωσίδα (όπου ρωσίδα=σοβιετίκή γενικότερα) έχει υπεραναλυθεί σε αυτό το σαιτ και το μόνο που κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι να επαναλαμβανόμαστε.
Αυτό που εγώ πιστεύω μετά από 3 χρόνια σχέσης και συγκατοίκησης με ουκρανή (να διευκρινήσω ότι η ουκρανία είναι στα πρόθυρα του εμφυλίου με τους ανατολικούς να μισούν τους δυτικούς και τούμπαλιν. Η δικιά μου είναι απο τα ανατολικά δλδ ρωσίδα -οι καθαροί ουκρανοί είναι από τα δυτικά και δεν είναι και ότι καλύτερο) είναι ότι δεν μπορούμε να κατηγοριοποιούμε τους ανθρώπους με βάσει χρώμα-εθνικότητα.Παντού υπάρχουν λαχεία και καριόλες. Δλδ τι διαφορά έχει μια ρωσίδα από μια άφραγκη ελληνίδα? Μπορεί να σου προκύψει λαχείο , μπορεί και όχι όμως. Στη δικιά μου λοιπόν βγάζω το καπέλο και δεν έχω τίποτα να της προσάψω. Οικονομικά είμαι απλά άνετος. Σε δύο οικονομικές κρίσεις που πέρασα τα 3 αυτά χρόνια η κοπέλα με στήριξε, έσπασε τον κουμπαρά της και μου τα έδωσε. Στην καθημερινότητά της δουλεύει σα σκυλί, είναι απίστευτη νοικοκυρα (σε βαθμό που να το θεωρώ και μείον) και πεντακάθαρη (μπάνιο 2 φορές τουλάχιστον την ημέρα. Όταν την άφησα έγκυο ενώ εγώ ψηνόμουν να το κρατήσουμε αυτή θέλησε να το ρίξει γιατί ήταν περιόδος που μας είχαν πέσει πολλά μαζεμένα και δεν θεωρούσε το timing σωστό για ένα μωρό. Γενικότερα είναι πιο σκληρός λαός από εμάς αλλα εχουμε πάρα μα πάρα πολλά κοινά. Μην ξεχνάτε ότι είναι ομόθρησκοι.Η συγκεκριμένη (θα εκφέρω γνώμη μόνο για αυτή που ξέρω) είναι πιο παραδοσιακή γυναίκα από τις δικές μας. Η γυναίκα γυναίκα και ο άντρας άντρας με ότι αυτό συνεπάγεται. Τώρα εαν μετά τον γάμο αλλάξει κάτι δεν το γνωρίζω αλλά όταν έναν άνθρωπο τον ζεις 3 χρόνια συγκατοίκηση ξέρεις -ελπίζω- τι έργο θα δεις μετά. Το να θέλει να καλοπαντρεφτεί κάποια δεν νομίζω ότι είναι μεμπτό (και εσείς θέλετε και την ξάχνετε ανάλογα με τα κριτήρια σας).
Αυτό που απλά που μπορώ να σας συμβουλέψω είναι πρίν παντρευτείτε άφραγκη (είτε είναι ελληνίδα είτε είναι οτιδήποτε άλλο) και σεις είστε πιο ισχυρός οικονομικά από αυτήν να φροντίσετε τα χοντρά (σπίτι, αυτοκίνητο καλό κλπ) να τα έχετε αποκτήσει προ του γάμου στο όνομά σας για να μην ριχτήτε στην νόμιμη μοιρασιά μετά αν στραβώσει ο γάμος.
Αυτά...  

-ROBOCOCK-

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Και να εκθέσω ένα παράδειγμα...
Ο πατέρας μου λοιπόν έκανε 2 γάμο με ελληνίδα. Η κυρία λοιπον κυρία ήταν αλλά ήθελε τα λούσα της. Και τι ωραίο ψυγείο , αχ και τι ωραίο χαλί και τα σχετικά. Κάποια στιγμή χάλασε μεταξύ τους η φάση. Τρέχαν όμως κάτι επισκευαστικά δάνεια της κυρίας. Σε συζητήσεις που είχαν περί χωρισμού κλάμα η κυρία και να ξαναπροσπαθήσουμε κλπ. Με το που εξοφληθήκαν τα δάνεια όμως χωρίσαν και δεν είχε και καμιά ιδιαίτερη στεναχώρια όπως κατάλαβα. Αντιθέτως τώρα εχει σχέση με ρωσίδα και η κοπέλα πέρα από τα στοιχειώση δεν ζητά τίποτα άλλο. Και σε μένα μια χαρά συμπεριφέρεται, όχι σαν την ελληνίδα που αν καμιά φορά πήγαινα στο σπίτι τους λίγο πιο αργά απ' οτι έπρεπε κατέβαζε κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
γι αυτο εγω δεν δινω καμια σημασια στις Ελληνιδες σαν να μην υπαρχουνε.εχω πολλες φιλες αλλα ουτε το σκεφτομαι να της πηδηξω!

-ROBOCOCK-

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γι αυτο εγω δεν δινω καμια σημασια στις Ελληνιδες σαν να μην υπαρχουνε.εχω πολλες φιλες αλλα ουτε το σκεφτομαι να της πηδηξω!
όχι μην είσαι απόλυτος. Πήδα τες και αυτές. Ο καλός ο μύλος...
Πριν κάποιος καταλήξει σε γάμο πιστεύω ότι πρέπει να έχει διάφορες εμπειρίες 1ον για να μην τις πολυψάχνει μετά (βάζω πολυψάχνει γιατί πάντα θα τις ψάχνουμε αλλά να μην το ξεφτιλίσουμε κιόλας) και 2ον για να είναι πιο έμπειρος στην σχέση του.

-ROBOCOCK-

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ριξτε οσο αντεχεται και αφηστε τους γαμους κατα μερος.
Μια βδομαδα , ενα μηνα , ενα χρονο και μετα λαγοι για αλλες πολιτειες.
Γιατι αλλιως θα ψαχνετε τις πορτοφολες σας στα σκουπιδια .
Ειληκρινα σας λεω να προσεχετε με αυτην την φαρα.
Μαζι με τις Ρωσσιδες βαζω και τις Ουκρανες που μπορει να ειναι ακομα πιο σκληρες.
Ολα παιδια ειναι μια καλη παρτιδα ΣΚΑΚΙ.
Και μην ξεχναμε ποιοι ειναι παγκοσμιος οι καλυτεροι σκακιστες.
Καθε κινηση γινετε προγραμματισμενα και στον σωστο χρονο.
Οποτε απλα εχεται τον νου σας. :think:
Ίσως φίλε baby να έχεις δίκιο ίσως και όχι όμως.
Μην ξεχνάς ότι νταραβερίζεσαι εσύ συγκεκριμένα με τις μεγαλύτερες περιοδεύουσες ξεκωλιάρες της ευρώπης.
Οπότε πιστεύω ότι μπορεί μεν να έχεις τη γνώμη σου αλλά μάλλον δεν είσαι και ότι πιο αντικειμενικό επί του θέματος κυκλοφορεί στην πιάτσα.
φιλικά...

player george

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Αυτό που απλά που μπορώ να σας συμβουλέψω είναι πρίν παντρευτείτε άφραγκη (είτε είναι ελληνίδα είτε είναι οτιδήποτε άλλο) και σεις είστε πιο ισχυρός οικονομικά από αυτήν να φροντίσετε τα χοντρά (σπίτι, αυτοκίνητο καλό κλπ) να τα έχετε αποκτήσει προ του γάμου στο όνομά σας για να μην ριχτήτε στην νόμιμη μοιρασιά μετά αν στραβώσει ο γάμος.
Αυτά...  

Έτσι είναι. Μια κακή επιλογή μπορεί σίγουρα να σου χαλάσει την ζωή σου όλοι. Και ότι έχεις καταφέρει μέχρι εκείνη την στιγμή. Να σε διαλύσει κυριολεκτικά δηλαδή!

Εγώ είχα αλληλογραφία με μια ρωσίδα σχεδόν όλο τον Αύγουστο. Με τσίμπησε σε ένα σαιτ που μπαίνω για games τον ελεύθερο χρόνο μου.

Από τα πρώτα μηνύματα μου έδειξε της προθέσεις της. ``28 χρόνων θέλει να κάνει οικογένεια και παιδιά μακριά από την Ρωσία. Καλή νοικοκυρά ορφανή από μάνα και ζει με τον πατέρα της και την γιαγιά της``. Πολύ μελό! Μετά από μερικά μηνύματα ήρθε και ο έρωτας! Ότι με αγαπάει, δεν μπορεί να ζήση μακριά μου πλέον και ότι είμαι ο άνδρας που περίμενε σε όλοι την ζωή της! Σε όλη την διάρκεια των μηνυμάτων ανταλλάσσαμε φωτογραφίες, όμορφη κοπέλα. Αλλά τα μηνύματα της ήταν λίγο ΠΡΟΚΑΤ. Δηλαδή δεν έπαιρνα άμεσες απαντήσεις σε μερικές ερωτήσεις μου. Να μην τα πολυλογώ λοιπόν. Ήρθε η ώρα να κάνουμε τα όνειρα της πραγματικότητα! Και μου έριξε το παραμύθι ότι για να έρθει Ελλάδα πρέπει να της στείλω 1050 ευρω για βίζες εισιτήρια κλπ. Και τα εισιτήρια πρέπει να τα βγάλει στην Ρωσία για πιο γρήγορα!
Εγώ απαντώ! ``θα έρθω εγώ αγάπη μου στην Ρωσία να σε δω από κοντά και θα φύγουμε μαζί για Ελλάδα``! Χα χα χα, πολύ γέλιο!!
Και μου απαντάει να μην πάω γιατί η Ρωσία έχει πόλεμο με την γεωργία και είναι πολύ επικίνδυνα αυτή την εποχή!!

Πολύ παραμύθι λοιπόν!!

Κομπίνες με στόχο κάποια ευρω σύντροφοι!! Όλο και κάποιων θα τσιμπήσουν!!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!

Επισκέπτης
Έτσι είναι. Μια κακή επιλογή μπορεί σίγουρα να σου χαλάσει την ζωή σου όλοι. Και ότι έχεις καταφέρει μέχρι εκείνη την στιγμή. Να σε διαλύσει κυριολεκτικά δηλαδή!

Εγώ είχα αλληλογραφία με μια ρωσίδα σχεδόν όλο τον Αύγουστο. Με τσίμπησε σε ένα σαιτ που μπαίνω για games τον ελεύθερο χρόνο μου.

Από τα πρώτα μηνύματα μου έδειξε της προθέσεις της. ``28 χρόνων θέλει να κάνει οικογένεια και παιδιά μακριά από την Ρωσία. Καλή νοικοκυρά ορφανή από μάνα και ζει με τον πατέρα της και την γιαγιά της``. Πολύ μελό! Μετά από μερικά μηνύματα ήρθε και ο έρωτας! Ότι με αγαπάει, δεν μπορεί να ζήση μακριά μου πλέον και ότι είμαι ο άνδρας που περίμενε σε όλοι την ζωή της! Σε όλη την διάρκεια των μηνυμάτων ανταλλάσσαμε φωτογραφίες, όμορφη κοπέλα. Αλλά τα μηνύματα της ήταν λίγο ΠΡΟΚΑΤ. Δηλαδή δεν έπαιρνα άμεσες απαντήσεις σε μερικές ερωτήσεις μου. Να μην τα πολυλογώ λοιπόν. Ήρθε η ώρα να κάνουμε τα όνειρα της πραγματικότητα! Και μου έριξε το παραμύθι ότι για να έρθει Ελλάδα πρέπει να της στείλω 1050 ευρω για βίζες εισιτήρια κλπ. Και τα εισιτήρια πρέπει να τα βγάλει στην Ρωσία για πιο γρήγορα!
Εγώ απαντώ! ``θα έρθω εγώ αγάπη μου στην Ρωσία να σε δω από κοντά και θα φύγουμε μαζί για Ελλάδα``! Χα χα χα, πολύ γέλιο!!
Και μου απαντάει να μην πάω γιατί η Ρωσία έχει πόλεμο με την γεωργία και είναι πολύ επικίνδυνα αυτή την εποχή!!

Πολύ παραμύθι λοιπόν!!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!

Πάντα θα υπάρχουν τα σκάμερ στο ιντερνετ τα λαμόγια δηλαδή που ψάχνουν κορόιδα για να βγάλουν λεφτά.. Είναι θέμα εμπειρίας μετά από λίγο καιρό τα μυρίζεσαι αμέσως..
Υπάρχουν και ειδικά σαιτ με black list που καταχωρείς τα στοιχεία τους..

Επισκέπτης
σωστός ο παίχτης...
όαση σε μια έρημο βλακείας...
Το θέμα σχέση-γάμος με ρωσίδα (όπου ρωσίδα=σοβιετίκή γενικότερα) έχει υπεραναλυθεί σε αυτό το σαιτ και το μόνο που κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι να επαναλαμβανόμαστε.
Αυτό που εγώ πιστεύω μετά από 3 χρόνια σχέσης και συγκατοίκησης με ουκρανή (να διευκρινήσω ότι η ουκρανία είναι στα πρόθυρα του εμφυλίου με τους ανατολικούς να μισούν τους δυτικούς και τούμπαλιν. Η δικιά μου είναι απο τα ανατολικά δλδ ρωσίδα -οι καθαροί ουκρανοί είναι από τα δυτικά και δεν είναι και ότι καλύτερο) είναι ότι δεν μπορούμε να κατηγοριοποιούμε τους ανθρώπους με βάσει χρώμα-εθνικότητα.Παντού υπάρχουν λαχεία και καριόλες. Δλδ τι διαφορά έχει μια ρωσίδα από μια άφραγκη ελληνίδα? Μπορεί να σου προκύψει λαχείο , μπορεί και όχι όμως. Στη δικιά μου λοιπόν βγάζω το καπέλο και δεν έχω τίποτα να της προσάψω. Οικονομικά είμαι απλά άνετος. Σε δύο οικονομικές κρίσεις που πέρασα τα 3 αυτά χρόνια η κοπέλα με στήριξε, έσπασε τον κουμπαρά της και μου τα έδωσε. Στην καθημερινότητά της δουλεύει σα σκυλί, είναι απίστευτη νοικοκυρα (σε βαθμό που να το θεωρώ και μείον) και πεντακάθαρη (μπάνιο 2 φορές τουλάχιστον την ημέρα. Όταν την άφησα έγκυο ενώ εγώ ψηνόμουν να το κρατήσουμε αυτή θέλησε να το ρίξει γιατί ήταν περιόδος που μας είχαν πέσει πολλά μαζεμένα και δεν θεωρούσε το timing σωστό για ένα μωρό. Γενικότερα είναι πιο σκληρός λαός από εμάς αλλα εχουμε πάρα μα πάρα πολλά κοινά. Μην ξεχνάτε ότι είναι ομόθρησκοι.Η συγκεκριμένη (θα εκφέρω γνώμη μόνο για αυτή που ξέρω) είναι πιο παραδοσιακή γυναίκα από τις δικές μας. Η γυναίκα γυναίκα και ο άντρας άντρας με ότι αυτό συνεπάγεται. Τώρα εαν μετά τον γάμο αλλάξει κάτι δεν το γνωρίζω αλλά όταν έναν άνθρωπο τον ζεις 3 χρόνια συγκατοίκηση ξέρεις -ελπίζω- τι έργο θα δεις μετά. Το να θέλει να καλοπαντρεφτεί κάποια δεν νομίζω ότι είναι μεμπτό (και εσείς θέλετε και την ξάχνετε ανάλογα με τα κριτήρια σας).
Αυτά...  

Πέστα ρε μεγάλε καλό είναι να αναφέρονται τέτοια παραδείγματα επειδή κάποιοι πιστεύουν ότι όλες οι Ρωσίδες είναι αρπακτικά θέλουν να φτιαχτούν και να σε πουλήσουν μετά..πολύ σωστά λες ότι είναι θέμα ανθρώπου και όχι εθνικότητας..και αυτό σωστό με τις ασφαλιστικές δικλείδες πριν το γάμο καλό είναι να προστατευόμαστε.. άντε και καλά στέφανα με την ουκρανορωσιδούλα σου  ;)

Επισκέπτης
Και να εκθέσω ένα παράδειγμα...
Ο πατέρας μου λοιπόν έκανε 2 γάμο με ελληνίδα. Η κυρία λοιπον κυρία ήταν αλλά ήθελε τα λούσα της. Και τι ωραίο ψυγείο , αχ και τι ωραίο χαλί και τα σχετικά. Κάποια στιγμή χάλασε μεταξύ τους η φάση. Τρέχαν όμως κάτι επισκευαστικά δάνεια της κυρίας. Σε συζητήσεις που είχαν περί χωρισμού κλάμα η κυρία και να ξαναπροσπαθήσουμε κλπ. Με το που εξοφληθήκαν τα δάνεια όμως χωρίσαν και δεν είχε και καμιά ιδιαίτερη στεναχώρια όπως κατάλαβα. Αντιθέτως τώρα εχει σχέση με ρωσίδα και η κοπέλα πέρα από τα στοιχειώση δεν ζητά τίποτα άλλο. Και σε μένα μια χαρά συμπεριφέρεται, όχι σαν την ελληνίδα που αν καμιά φορά πήγαινα στο σπίτι τους λίγο πιο αργά απ' οτι έπρεπε κατέβαζε κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα...

Και ο πατέρας σου με Ρωσίδα εύγε θα έχει κατανόηση αν την παντρευτείς όχι σαν τον δικό μου που ούτε να ακούσει θέλει για Ρωσίδες...

Επισκέπτης
για μενε μιλας ρε αρχιδι γαμω το μουνι σου καριολη προιονιατικο!
Δεν παρακολουθω τα ποσταρισματα σου Bordelman και ομολογουμενως δεν σε ειχα κατα νου οταν το εγραψα αυτο.

Τεσπα σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια αλλα δεν εχω μουνι,και δεν ειμαι γκευ για να σου δωσω κωλο.

Αν παλι εχεις την μυγα και μυγιαστηκες δεν φταιω εγω,το παραδειγμα αλλωστε σε πρωτο προσωπο το εγραψα για να μην παρεξηγηθει κανεις.

Μετα εκτιμησεως,ο ποντιξ.

Επισκέπτης
Ίσως φίλε baby να έχεις δίκιο ίσως και όχι όμως.
Μην ξεχνάς ότι νταραβερίζεσαι εσύ συγκεκριμένα με τις μεγαλύτερες περιοδεύουσες ξεκωλιάρες της ευρώπης.
Οπότε πιστεύω ότι μπορεί μεν να έχεις τη γνώμη σου αλλά μάλλον δεν είσαι και ότι πιο αντικειμενικό επί του θέματος κυκλοφορεί στην πιάτσα.
φιλικά...
Εχεις απολυτο δικιο μονο που δεν ξερεις και πολλα για την προσωπικη μου ζωη και το τι εχω ζησει φιλε.
Οποτε κρατα μικρο καλαθι και απλα προσεχε λιγακι.
Πολυ φιλικα. :rockon:

player george

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
1

Πολύ παραμύθι λοιπόν!!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!

Και άλλη μου έστειλε email, η Κατερίνα αυτή τη φορά! Σύντροφοι οι ρωσίδες (εάν είναι ρωσίδες) έχουν βγει παγανιά στο internet και ψάχνουν θύματα με στόχο μερικά ευρω. Υπόσχοντας βέβαια πως είναι οι καλύτερες για μητέρες μαμάδες κτλ.

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Κανονας 1ος

Οι Ελληνιδες δεν υπαρχουν καν,για τον συνηδητοποιημενο αντρα που εχει απαιτησεις και ξερει τι θελει.

Κανονας 2ος

Ξεχαστε τους συναισθηματισμους και ολη αυτη την ψευαισθηση,εγω ηδη εχω κανει delete του 'προγραματος'.

Ενα ελλατωμα που σιγα σιγα εξαφανιζεται.

Κανονας 3ος

Διασκεδαστε........

γαμησια,γαμησια,γαμησια με μουναρες ανατολικες.......

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  Δεν πολυκολλαει εδω αλλα βαριμει να γραψω στο thread των ελεεινίδων.

Οποιος ειδε χθεςμια εκπομπη στο Αλφα με κατι Αμερικανους πλαστικους που κανου ρεαλιτι την ζωη τους εδειχνε χθες εναν νεο πλαστικο αφραγκο παντρεμενο με μια 34χρονη!!

Ο τύπος εφαγε μια γκρινια για το αν θα πρεπει να κανουν παιδια (ή να αγορασουν σπίτι) αλλο πραγμα!!!!

Εκει που θελω να καταλήξω ειναι οτι ξενη/ελληνισα-μουναρα/ασχημη (ενας αλλος εχει μια μουναρα συζυγο που του τα ζαλιζε τι ωρα θα γυρισει) λευκη/μαυρη .....κλπ

μετα το στεφανι σταματαει το (αγαπη) ΜΟΥ και αρχιζει η ΠΑΝΤΟΦΛΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom