Νέα

Γάμος με Ρωσίδα....Εμπειρίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα leasedline
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ξερετε κατι?Καλο θα ηταν να βαζαμε στα αβαταρ φωτογραφιες μας και μια περιγραφη μας...

Παραδειγμα:Ειμαι 55 χρονων ζυγιζω 140 κιλα και ειμαι ανεργος εδω και 25 χρονια γιατι βαριεμαι...Α ναι,και ολες οι Ρωσιδες ειναι καριολες γιατι η 25χρονη μουναρα που εφερα απο το Βολγκογκραντ δεν με ερωτευτηκε με την πρωτη ματια...Τις πουτανες τις Ρωσιδες,μονον για τον πουτσο ειναι...

Πλακα κανουμε?Και που ξερω 'γω τι σκατα ειναι ο καθενας εδω μεσα?Μπορει να ειναι ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ,να ειναι σαν ΓΤΠ η να ειναι τελειως σκατοψυχος και πορωμενος σαν ατομο(Μερικοι οντως δειχνουν να ειναι μεγαλα κωλοπαιδα,αν κρινουμε απο τα ποστ τους).

Το εγραψα σε ενα παρομοιου προβληματισμου thread οτι πανω στο θεμα"Ρωσιδα-πρωην Σοβιετικη"η μονη αποψη που ειναι σεβαστη απο μενα(και σεβαστη ως αποψη ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ)ειναι αυτη του Δημητρακη29 για τον απλουστατο λογο οτι εχει μακροχρονη και απο πρωτο χερι εμπειρια.
Εγω πιστευω στεριωνει.Ενταξει αν περιμενεις να φερεις το θεομουνο και εσυ εισαι σαν μουνι κλαμενο αστο.Το ιδιο και αν υπαρχει μεγαλη διαφορα ηλικιας.

Απο την αλλη με κανονικες γυναικες για το επιπεδο του καθενος αν υπαρχει και σωστη συννεοηση γιατι οχι?Κι αυτη να κανει οικογενεια θελει αλλα αν εχει εναν λακαμα που την εχει μονο για το Sex και δεν της φερεται καλα θα σε χεσει πολυ νωρις.

Το ιδιο πιστευω ισχυει για ολες τις γυναικες γιαυτους και τις Ελληνιδες.Και μετα απορουν αυτοι γιατι τους την κανουν παντα οι γυναικες? :jerking:
Εχεις γραψει μερικα κουλα σε αλλα thread,αλλα εδω εχεις δικιο πρεπει να το παραδεχτω.
Ετσι ακριβως,αν δεν επικοινωνεις με τον αλλον και γενικα δεν κολλας σαν ατομο δεν γινεται τιποτε,ακομη και αν υπαρχει το-απολυτως απαραιτητο-κλικ στο κρεβατι.

Επισκέπτης
Δύσκολο να υπάρξει μακροχρόνια αρμονική συμβίωση. Η Ρωσσίδα όπως και η Ουκρανή είναι λαχείο. (Δηλαδή υπάρχουν περιπτώσεις να βγούν καλές)
Εκεί που η κατάσταση είναι σαν να αγοράζεις λαχείο που η κλήρωσή του έγινε τον προηγούμενο μήνα, είναι η σχέση με Ρουμάνα.
(Δεν αναφέρομαι σε Ρωσσίδες ή Ρουμάνες που έχουν σχέση με τον πληρωμένο έρωτα.)
Απλά τη Ρουμάνα θα τη βγάλεις από την όποια φτώχεια και ίσως δυστυχία και θα σε πληρώσει αντίστροφα. Θα σε αφήσει στον άσσο, ενώ η ίδια θα έχει πάρει σπίτια στη Ρουμανία σε όλο της το σόϊ και ταυτόχρονα θα ψάχνει άλλο κορόϊδο, επιδιώκοντας διαζύγιο εις βάρος σου! Σκατόφαρα.
Με τις Ρωσσίδες, όπως κάτσει, με πιο πιθανό να σε ξεζουμίσει και να σε παρατήσει.

Η κάθε γυναίκα είναι λαχείο ανεξαρτήτως εθνικότητας...
αν είσαι τυχερός σου κάθεται ο πρώτος λαχνός αλλιώς γα...τα

Επισκέπτης
Ξερετε κατι?Καλο θα ηταν να βαζαμε στα αβαταρ φωτογραφιες μας και μια περιγραφη μας...

Παραδειγμα:Ειμαι 55 χρονων ζυγιζω 140 κιλα και ειμαι ανεργος εδω και 25 χρονια γιατι βαριεμαι...Α ναι,και ολες οι Ρωσιδες ειναι καριολες γιατι η 25χρονη μουναρα που εφερα απο το Βολγκογκραντ δεν με ερωτευτηκε με την πρωτη ματια...Τις πουτανες τις Ρωσιδες,μονον για τον πουτσο ειναι...

Πλακα κανουμε?Και που ξερω 'γω τι σκατα ειναι ο καθενας εδω μεσα?Μπορει να ειναι ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ,να ειναι σαν ΓΤΠ η να ειναι τελειως σκατοψυχος και πορωμενος σαν ατομο(Μερικοι οντως δειχνουν να ειναι μεγαλα κωλοπαιδα,αν κρινουμε απο τα ποστ τους).

Το εγραψα σε ενα παρομοιου προβληματισμου thread οτι πανω στο θεμα"Ρωσιδα-πρωην Σοβιετικη"η μονη αποψη που ειναι σεβαστη απο μενα(και σεβαστη ως αποψη ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ)ειναι αυτη του Δημητρακη29 για τον απλουστατο λογο οτι εχει μακροχρονη και απο πρωτο χερι εμπειρια.Εχεις γραψει μερικα κουλα σε αλλα thread,αλλα εδω εχεις δικιο πρεπει να το παραδεχτω.
Ετσι ακριβως,αν δεν επικοινωνεις με τον αλλον και γενικα δεν κολλας σαν ατομο δεν γινεται τιποτε,ακομη και αν υπαρχει το-απολυτως απαραιτητο-κλικ στο κρεβατι.

Πέστα ρε supermouse που νομίζουν ότι θα βρουν Ρωσίδα για να τους υπηρετεί και να μην έχει καμιά απαίτηση μόνο και μόνο για να ζει στον παράδεισο που λέγεται Ελλάδα.. Έχουν ξυπνήσει οι Ρωσίδες και γενικά οι γυναίκες στα περισσότερα κράτη...Τα ΜΜΕ το ιντερνετ και η επικοινωνία γενικότερα έχει κάνει εύκολη υπόθεση να μάθει κάποιος τι παίζει σε μια άλλη χώρα.. Είχα μια Ρωσίδα που ήξερε πολύ καλά για το τι εστί Ελλάδα οικονομία κοινωνία Ελληνες αντρες κλπ χωρίς να έχει έρθει εδώ.. Έχουν και αυτές φορουμ που συζητάνε και όποιες έχουν ζήσει εδώ γράφουν τα καλά και τα κακά μας..Για αυτό πάψτε να νομίζετε ότι θα φέρετε τη Ρωσιδούλα τη χωριατοπούλα που δε ξέρει τι της γίνεται και θα της πουλήσετε το παραμυθάκι της καλής ζωής..και θα σας βλέπει σαν θεό.. Και δε ψοφάνε όλες να έρθουν εδώ έχει περάσει η εποχή της οικονομικής καταστροφής επί Γέλτσιν που θέλαν να φύγουν...Και αυτές που θέλουν προτιμούν Ευρωπαικές χώρες πιο αναπτυγμένες απο τη δική μας..

Τώρα αν θέλετε να παντρευτείτε Ρωσίδα παίρνετε τα ρίσκα σας όπως με κάθε γυναίκα..Δε νομίζω ότι οι πιθανότητες να στραβώσει είναι περισσότερες από ότι με Ελληνίδα.. Αρκετές Ρωσίδες σοβιετικού τύπου που δε μεγάλωσαν στον καπιταλισμό δηλ 30ρες και άνω έχουν αξίες, δε κοιτάνε μόνο το χρήμα, έχουν γενικά περισσότερη υπομονή και πιστεύουν στην οικογένεια και δεν τη διαλύουν με το παραμικρό...και λιγότερες απαιτήσεις έχουν απο τις Ελληνίδες..Τώρα είναι και θέμα τύχης μπορεί να σου κάτσει καλή Ρωσίδα μπορεί και Ελληνίδα... Αν έχεις τύχη διάβαινε που λενε... 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν μπορεί παρά να συμφωνήσει κάποιος με την τελευταία σου πρόταση. Το ίδιο άλλωστε ισχύει και για τα δύο φύλα.

Δεν έχει όμως εφαρμογή με τις Ρουμάνες. Όποια έχει παντρευτεί έλληνα τον έχει κάνει τελατίνη. Καλύτερα να γλενήσει κάποιος τη Ρουμάνα όσο καιρό κρατήσει και μετά να τη στείλει. Ας της δώσει και τη μισή του περιουσία. Κια πάλι κερδισμένος θα βγεί!!
Διότι του μένει η άλλη μισή, διότι γλυτώνει από την ψυχική φθορά, διότιο γλυτώνει το κέρατο και συν τοις άλλοις γαμάει!
Η Ρουμάνα με το που θα "δέσει" με παιδί τον έλληνα άνδρα της σταματάει το πήδημα (τουλάχιστο με αυτόν)

Δεν αναφέρομαι σε γυναίκες που έχουν σχέση με το pay sex, αλλά στο σύνολο -πλην εξαιρέσεων- των γυναικών από τη Ρουμανία.
αν ομως ξερεις Ρουμανικα και εχεις ζησει στη Ρουμανια 4-5 χρονια ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!και θα την εχεις και συνεχεια!το θεμα ειναι στην εποχη μας αξιζει να κατσεις με μια γυναικα?οσο θεα και να ειναι!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αρκετές Ρωσίδες σοβιετικού τύπου που δε μεγάλωσαν στον καπιταλισμό δηλ 30ρες και άνω έχουν αξίες, δε κοιτάνε μόνο το χρήμα, έχουν γενικά περισσότερη υπομονή και πιστεύουν στην οικογένεια και δεν τη διαλύουν με το παραμικρό...και λιγότερες απαιτήσεις έχουν απο τις Ελληνίδες..Τώρα είναι και θέμα τύχης μπορεί να σου κάτσει καλή Ρωσίδα μπορεί και Ελληνίδα... Αν έχεις τύχη διάβαινε που λενε... 
καταρχην οι Ρωσσιδες(ξανθιες με γαλανα ματια)γερνανε πολυ γρηγορα και οι πιο πολλες χοντρενουν!μια στις 10 απο της 30αρες κρατιεται καλα.στη Ρωσσια μια γυναικα ΑΝΩ ΤΟΝ 25 ΕΤΩΝ οσο μουναρα και να ειναι ειδηκα ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΝΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!να βρει να γαμιθει αν ειναι λιγο ωραια θα βρει!οποτε κοιτανε να βρουνε καποιον απο το εξωτερικο.γιατι στη Ρωσσια πια δεν παιρναει η μπογια τους.το ιδιο και για μια γυναικα απο χωριο.ειναι αδυνατον οι γονεις ενος μεσου παιδιου απο την Αγια Πετρουπολη με 1 διαμερισμα που μενει με τους γονεις του και 1 διαμερισματα που τους εμεινε επειδη πεθανε η γιαγια.να τον αφησουνε να παρει μια κοπελα χωρις τιποτα!θα κανουνε τα παντα για να μην ειναι μαζι!οποτε και στην κοπελα απο το χωριο η καλητερη λυση ειναι ο γαμος με ξενο!

Επισκέπτης
καταρχην οι Ρωσσιδες(ξανθιες με γαλανα ματια)γερνανε πολυ γρηγορα και οι πιο πολλες χοντρενουν!μια στις 10 απο της 30αρες κρατιεται καλα.στη Ρωσσια μια γυναικα ΑΝΩ ΤΟΝ 25 ΕΤΩΝ οσο μουναρα και να ειναι ειδηκα ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΝΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!να βρει να γαμιθει αν ειναι λιγο ωραια θα βρει!οποτε κοιτανε να βρουνε καποιον απο το εξωτερικο.γιατι στη Ρωσσια πια δεν παιρναει η μπογια τους.το ιδιο και για μια γυναικα απο χωριο.ειναι αδυνατον οι γονεις ενος μεσου παιδιου απο την Αγια Πετρουπολη με 1 διαμερισμα που μενει με τους γονεις του και 1 διαμερισματα που τους εμεινε επειδη πεθανε η γιαγια.να τον αφησουνε να παρει μια κοπελα χωρις τιποτα!θα κανουνε τα παντα για να μην ειναι μαζι!οποτε και στην κοπελα απο το χωριο η καλητερη λυση ειναι ο γαμος με ξενο!

Εγώ πάντως βλέπω στο bride.ru 30ρες ακόμα και 40ρες μου φαίνονται super...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αυτο ειναι για Αμερικανακια.πανω απο 90% της Ρωσσιας δεν ξερει Αγγλικα.μονο στα καθαρα Ρωσσικα σα'ι'τ εχει αληθινες γκομενες!στα Αγγλοφωνα εχει πολυ βρωμια!

Επισκέπτης
αυτο ειναι για Αμερικανακια.πανω απο 90% της Ρωσσιας δεν ξερει Αγγλικα.μονο στα καθαρα Ρωσσικα σα'ι'τ εχει αληθινες γκομενες!στα Αγγλοφωνα εχει πολυ βρωμια!

Το bride.ru είναι σοβαρό σαιτ και έχει πολλές που ενδιαφέρονται να παντρευτούν έχω γνωρίσει αρκετές..στα ρώσικα σαιτ μόνο ενα ποσοστό ενδιαφέρονται για σχέση αρκετές μαλακίζονται απλώς όπως και στα ελληνικά σαιτ. Αγγλικά όντως δεν μιλάνε πολλές ή μιλάνε πολύ βασικά..για αυτό φροντίζουμε να μαθουμε ρώσικα  ;)

poseidonas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ε  και εμεις τι να κανουμε που εχουμε μπλεξει με τις ελεινιδες? Οι ρωσσιδες εχουν την δικη τους κολαση-συμφωνα με dim29- στην ρωσσια και εμεις την  δικη μας εδω περα μετις μαλακισμενες .οποτε ψαχνει ο καθενας να ξεφυγει απο την δικη του κολαση και να φτιαξει εναν μικρο συμπαθητικο παραδεισο  αν μπορουσαμε να το θεσουμε ετσι.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
στα Ρωσσικα σα'ι'τ ειναι πολυ πιο ευκολο να βγαλεις.διαβασε στο Αλλοδαπες στην Αθηνα.τωρα μολις εγραψα.το κακο με τα σα'ι'τ στα Αγγλικα ειναι οτι παραειναι σοβαρες!θελουνε μονο γαμο στο εξωτερικο γι αυτο και ψαχνουνε ξενους!ενω στα Ρωσσικα οι πιο πολλες θελουν να βρουνε ενα γκομενο!βεβαια δε λενε οχι και στο γαμο.αλλα δεν τον κυνηγανε!

Επισκέπτης
ε   και εμεις τι να κανουμε που εχουμε μπλεξει με τις ελεινιδες? Οι ρωσσιδες εχουν την δικη τους κολαση-συμφωνα με dim29- στην ρωσσια και εμεις την  δικη μας εδω περα μετις μαλακισμενες .οποτε ψαχνει ο καθενας να ξεφυγει απο την δικη του κολαση και να φτιαξει εναν μικρο συμπαθητικο παραδεισο  αν μπορουσαμε να το θεσουμε ετσι.

Ακριβώς το έθεσες πολύ σωστά

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ενα παραδειγμα για να καταλαβεις πως μια 35αρα μπορει να γινει μουναρα με το photoshop!αυτη τηνξερω γυρω στα 4 χρονια.ειναι 1 χρονο μεγαλητερη μου.εχει ενα παιδι 12 χρονων και (εμενε) με ενα Φινλανδο (της νοικαιζε ενα διαμερισμα για να μενει αφου ειναι απο αλλη πολη) που οποτε γουσταρε περιπου 10 μερες το μηνα εμενε μαζι της.γκαστρωθηκε απο το Φινλανδο και εκανε αυτο το παιδι!(αν θυμασαι την ειχα βαλει στο Russia sex&vodka τη φωτο της.την εβαζα και επινε τα χυσια μου για να βγει γερο το παιδι!να παλι οι φωτο της.....

Συνημμένα

• aliona dura.jpg
    aliona dura.jpg
    45,5 KB · Εμφανίσεις: 49
  • aliona5.jpg
    aliona5.jpg
    34,4 KB · Εμφανίσεις: 36
  • aliona3.jpg
    aliona3.jpg
    39,4 KB · Εμφανίσεις: 40

Επισκέπτης
στα Ρωσσικα σα'ι'τ ειναι πολυ πιο ευκολο να βγαλεις.διαβασε στο Αλλοδαπες στην Αθηνα.τωρα μολις εγραψα.το κακο με τα σα'ι'τ στα Αγγλικα ειναι οτι παραειναι σοβαρες!θελουνε μονο γαμο στο εξωτερικο γι αυτο και ψαχνουνε ξενους!ενω στα Ρωσσικα οι πιο πολλες θελουν να βρουνε ενα γκομενο!βεβαια δε λενε οχι και στο γαμο.αλλα δεν τον κυνηγανε!

Σύμφωνοι ναι θέλουν γκόμενο, για σένα που ζεις εκεί και μιλάς τη γλώσσα είναι έυκολο να κάνεις φάση και να τις συναντήσεις αλλά για μας που δε ζούμε Ρωσία είναι διαφορετικά τα πράγματα και για να ξεκινησει μαζί μας κάτι εξ αποστάσεως μια πρέπει να σκέφτεται σοβαρά...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
....τελικα την επεισα να παει να δουλεψει στο σε ρετρο μασσατζαδικο που ειναι ολο γριες!δες πως μπορει το photoshop να κανει την ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΚΟΥΚΛΑ!

Συνημμένα

• aliona dura2.jpg
    aliona dura2.jpg
    85,6 KB · Εμφανίσεις: 42
  • aliona1.jpg
    aliona1.jpg
    41,5 KB · Εμφανίσεις: 36
  • aliona4.jpg
    aliona4.jpg
    45,1 KB · Εμφανίσεις: 31
  • aliona1.jpg
    aliona1.jpg
    41,5 KB · Εμφανίσεις: 37

Επισκέπτης
ενα παραδιγμα για να καταλαβεις πως μια 35αρα μπορει να γινει μουναρα με το photoshop!αυτη τηνξερω γυρω στα 4 χρονια.ειναι 1 χρονι μεγαλητερη μου.εχει ενα παιδι 12 χρονων και (εμενε) με ενα Φινλανδο (της νοικαιζε ενα διαμερισμα για να μενει αφου ειναι απο αλλη πολη) που οποτε γουσταρε περιπου 10 μερες το μηνα εμενε μαζι της.γκαστρωθηκε απο το Φινλανδο και εκανε αυτο το παιδι!(αν θυμασαι την ειχα βαλει στο Russia sex&vodka τη φωτο της.την εβαζα και επινε τα χυσια μου για να βγει γερο το παιδι!να παλι οι φωτο της.....

της δουλειάς είναι αυτη; το photomodeli.ru από ότι ξέρω είναι σαιτ με που...νες

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αν ερθει Ελλαδα σαν τουριστρια τη συναντας και τι ειχες τι εχασες εναν καφε και 1-1,5 ωρα απο το χρονο σου.για φαντασου ομως να πας Ρωσσια για μια τετοια ή να σου κουβαλιθει Ελλαδα.οι πιο πολλες στα σα'ι'τ στα Αγγλικα ειναι τετοιες ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ.μια τετοια που η πλακα ειναι οτι δεν εχει καν Ρεγκιστρε'ι'σον!(θεωρειται αστεγη)ΧΩΡΙς ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ φυσικο ειναι να ζηταει γαμο στο εξωτερικο!ελπιζω το παραδειγμα μου να βοηθισει τους συναγωνιστες να καταλαβουνε τι παιζεται στο ιντερνετ!και να προσεχουνε!

Επισκέπτης
Ριξτε οσο αντεχεται και αφηστε τους γαμους κατα μερος.
Μια βδομαδα , ενα μηνα , ενα χρονο και μετα λαγοι για αλλες πολιτειες.
Γιατι αλλιως θα ψαχνετε τις πορτοφολες σας στα σκουπιδια .
Ειληκρινα σας λεω να προσεχετε με αυτην την φαρα.
Μαζι με τις Ρωσσιδες βαζω και τις Ουκρανες που μπορει να ειναι ακομα πιο σκληρες.
Ολα παιδια ειναι μια καλη παρτιδα ΣΚΑΚΙ.
Και μην ξεχναμε ποιοι ειναι παγκοσμιος οι καλυτεροι σκακιστες.
Καθε κινηση γινετε προγραμματισμενα και στον σωστο χρονο.
Οποτε απλα εχεται τον νου σας. :think:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
της δουλειάς είναι αυτη; το photomodeli.ru από ότι ξέρω είναι σαιτ με που...νες
ναι τετοιο ειναι!φυσικο ειναι μια γυναικα που θα συναναστραφει μαζι μου να γινει πουτανα!μη σου φενεται περιεργο!εγω την εβαλα για να δειτε πως μπορει το μπαζο να μεταμορφωθει σε κουκλαρα!αυτη αν τη δεις ειναι ΤΟΦΑΛΟς!ΘΕΟΧΟΝΤΡΗ!φενεται στη φωτο της χωρις το photoshop!αυτο ειναι ενα καλο παραδειγμα για τους συναγωνιστες!

Επισκέπτης
αν ερθει Ελλαδα σαν τουριστρια τη συναντας και τι ειχες τι εχασες εναν καφε και 1-1,5 ωρα απο το χρονο σου.για φαντασου ομως να πας Ρωσσια για μια τετοια ή να σου κουβαλιθει Ελλαδα.οι πιο πολλες στα σα'ι'τ στα Αγγλικα ειναι τετοιες ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ.μια τετοια που η πλακα ειναι οτι δεν εχει καν Ρεγκιστρε'ι'σον!(θεωρειται αστεγη)ΧΩΡΙς ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ φυσικο ειναι να ζηταει γαμο στο εξωτερικο!ελπιζω το παραδειγμα μου να βοηθισει τους συναγωνιστες να καταλαβουνε τι παιζεται στο ιντερνετ!και να προσεχουνε!

Εγώ πάντως αυτές απο το bride.ru που είχα γνωρίσει και συναντήσει και σοβαρές δουλειές είχαν και σοβαρές γκόμενες ήταν, η μια δούλευε και σε πολυεθνική.... με τη μια απο αυτές είχαμε βρεθεί 4 φορές είχα πάει δυο φορές Μόσχα αλλά τη βαρέθηκα..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ριξτε οσο αντεχεται και αφηστε τους γαμους κατα μερος.
Μια βδομαδα , ενα μηνα , ενα χρονο και μετα λαγοι για αλλες πολιτειες.
Γιατι αλλιως θα ψαχνετε τις πορτοφολες σας στα σκουπιδια .
Ειληκρινα σας λεω να προσεχετε με αυτην την φαρα.
Μαζι με τις Ρωσσιδες βαζω και τις Ουκρανες που μπορει να ειναι ακομα πιο σκληρες.
Ολα παιδια ειναι μια καλη παρτιδα ΣΚΑΚΙ.
Και μην ξεχναμε ποιοι ειναι παγκοσμιος οι καλυτεροι σκακιστες.
Καθε κινηση γινετε προγραμματισμενα και στον σωστο χρονο.
Οποτε απλα εχεται τον νου σας. :think:
οι Ουκρανεζες ειναι πολυ πιο σκληρες κακες και κομπλεξικες.μισουνε δε τους Ρωσσους αλλα στην Ελλαδα λενε οτι ειναι Ρωσσιδες.ετσι πρεπει να παιζει κανεις οπως τα λες!εγω για αυτο εβαλα το παραδειγμα για να δουνε με φωτο τι παιζεται!γιατι παρα πολυ νομιζουν οτι ειναι πονηροι κα οι γκομενες τρωνε κουτοχορτο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom