Νέα

Γενικα προβληματα σε μπουρδελα(αναφερετε τα παντα)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sfirihti klania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 41
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Εννοειται οτι αυτο ειναι το καλυτερο,στις κριτικες εχω διαβασει πολλα σωστα αλλα και μουφες.
Βεβαια σημασια εχει να κρατησουμε καπου μαζικα την σαβουρα ετσι ωστε να μην χρειαστει να ψαχνουμε ψυλλους στα αχυρα.
Ειναι πιο ευκολο να μαζευτουν ολα σε ενα θρεντ,στιε κριτικες σας καποιες τις εχετε κανει σκουπιδια.
Εδω γιατι δεν τα μεταφερετε εν ταχει με δυο κουβεντες;
Δεν ειναι τποτα,με 5 σελιδες καθαρου θρεντ απο 5 γραμμουλες εχει τιγκαρει το θεμα.
Ξερεις ποσες φορες εχω διαβασει οτι "α δεν ειδα την κριτικη και πηρα τα αρχιδια μου";;;

Ουυυυυυυυ! :o :o

Ρε συ τυπε, συγγνωμη κιολας, αλλα πως γινετε να μην προσεξε καποιος μια κριτικη και να προσεξει κατι που θα γραφτει εδω  :think:

Οι κριτικες ειναι οτι καλυτερο απο πλευρας αναζητησης / προσβασης στο site: πας στο σπιτακι, διαλεγεις ονομα κοπελας και βλεπεις ολες τις κριτικες της σε δευτερολεπτα. Στα διαφορα θεματα αντιθετως γινεται της πουτανας και πελαγοδρομεις για να βρεις κατι.

Τυπε rigormortis διαβασα και την κριτικη σου για τη Ντανα στο Περδικα, αυτη η κοπελα ειναι μαστιγα στο Μεταξι, απαλευτη...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Τυπε rigormortis διαβασα και την κριτικη σου για τη Ντανα στο Περδικα, αυτη η κοπελα ειναι μαστιγα στο Μεταξι, απαλευτη...

ρε φίλε είδες τι ατακάρα μου πέταξε το μικρό?
σα να μου έλεγε "αφού είσαι τελειως μαλάκας , τι τα θές τα μπουρδέλα? "
με γείωσε τελείως

πάντως πολλή αυτοπεποίθηση το άτιμο το ρουμανάκι, ούτε κάν της πέρασε απ'το μυαλουδάκι ότι ϊσως έκανε αυτή ,τη μαλακία

θεότητα πάντως 

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Υποννοεις την "περιοδο" που λογικα πεφτει ο σπογγος για να κανει τον δρακουλα..... :2funny:
Ομως αν δεν πεις το "που" σημαινει οτι καλυπτεις αρα εισαι συνενοχος χωρις να παρεξηγηθεις!

Μαλλον καποιοι εχουν αφησει το νικ τους να διαρρευσει η φοβουνται,τι αλλο να υποθεσω; :grin:
το που φαινεται....αμα ανοιξεις τις σελιδες των στουντιο που διαφημιζονται εδω....δεν ειναι αναγκη να σου πω εγω...βγαζει ματια...ανοιξε τις σελιδες(αυτα που ειναι δεξια και αριστερα) των στουντιο και κοιτα τις καθημερινες βαρδιες!!!Παρακολουθησε το ενα μηνα και θα καταλαβεις σε ποια στουντιο κανουν οι ιδιες, συνεχομενες βαρδιες!!!Σε εχω κοψει για εξυπνο!!!ΕΙΤΕ ΔΙΑΒΑΖΕ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ...ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ....ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙΣ ΠΑΛΙ!!!Κανε και συ κατι...μασημενη τροφη θελεις;;;;

OP
OP
Sfirihti klania

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
Ρε συ τυπε, συγγνωμη κιολας, αλλα πως γινετε να μην προσεξε καποιος μια κριτικη και να προσεξει κατι που θα γραφτει εδω  :think:

Οι κριτικες ειναι οτι καλυτερο απο πλευρας αναζητησης / προσβασης στο site: πας στο σπιτακι, διαλεγεις ονομα κοπελας και βλεπεις ολες τις κριτικες της σε δευτερολεπτα. Στα διαφορα θεματα αντιθετως γινεται της πουτανας και πελαγοδρομεις για να βρεις κατι.

Μα εγω δεν ειπα να μην γραφονται κριτικες και ουτε και εχω τετοια διαθεση,σκοπο η εξουσια,αντιθετως και εγω καποια στιγμη θα γραψω.
Αλλα εγω στις κριτικες μπερδευομαι,τι εννοω;διαβαζω μια για μια κοπελα και μετα την βρισκω σε αλλο "σπιτι" και δεν ξερω αν ειναι αυτη.
Εσυ εισαι παλιος εδω,εγω δηλαδη μεχρι να τελειωσω ολες τις κριτικες θα περασει κανενας μηνας και μην ξεχνας οτι εγω δεν εχω τον μπουσουλα
που εχεις εσυ ας πουμε!
Ασε που με τα ονοματα γινεται της πουτανας,πως θα βοηθηθω εγω δηλαδη;θα καθομαι σαν τον λιγουρη να στελνω συνεχεια π.μ;
Κι αν εγραψα ενημερωσεις το εκανα και θα το κανω για να μπορω να εχω και ενα προσωπο να ζητησω και κατι.
Δεν ειναι και πολυ ωραιο να περιφερεσαι σαν μαλακας αδειος απο προσφορα,ετσι δεν ειναι; :grin:

OP
OP
Sfirihti klania

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
με γείωσε τελείως

πάντως πολλή αυτοπεποίθηση το άτιμο το ρουμανάκι, ούτε κάν της πέρασε απ'το μυαλουδάκι ότι ϊσως έκανε αυτή ,τη μαλακία

θεότητα πάντως  

Το γαμησαμε το θρεντ,τελοσπαντων τωρα εγω ας πουμε ειδα αυτο που σου ειπε ο αλλος ο ανθρωπος
και πηγα και την διαβασα αμεσως,αν ηταν κατι πολυ χειροτερο και την πατουσα
(ενταξει δεν ειμαι και τελειως αρχαριος αλλα καταλαβαινεις τι εννοω)τι θα γινοταν;οκ θα εχανα 10 η 20.
Απλα δεν γινεται να υπαρχει ενας τυπος να τον εχω υπηρετη οπως καταλαβαινεις για να μου λεει τι και πως,
ουτε και εχω μπουσουλα,ονοματα ξερω αρκετα και πουτανες ξερω πολλες αλλα δεν εχω μπουσουλα της κινησης τους
οταν μετακινουνται,δηλαδη τι θα κανω;θα βγαινω σαν την Μαρια την Μαγδαληνη με π.μ κι αν λειπει
ο παραληπτης θα περιμενω σαν την πουτσα να γυρισει;
Ξερω μονο οσες ξερω,αυτο εννοω,αλλη διαδρομη εχεις εσυ αλλη εγω,εδω μεσα!Αυτο εννοω! :grin:

Επισκέπτης
με γείωσε τελείως

θεότητα πάντως  

Φίλε διάβασα κι εγώ την κριτική σου και έχω να πω ότι είσαι λίγο μαλάκας... Όχι για αυτό που σου έκανε η γκόμενα αλλά γιατί όχι μόνο δεν ήξερες να της απαντήσεις αλλά εκτίμησες κιόλας τη μαλακία που σου είπε. Εμένα με κατηγορείς ότι αγαπώ τις πόρνες αλλά πίστεψέ με, εγώ είμαι πολύ πιο συνειδητοποιημένος μπουρδελιάρης από εσένα. Εγώ ξέρω πάντα τι κάνω και γιατί το κάνω, εσύ όχι.

Δυστυχώς δεν ήξερες να της απαντήσεις ότι η μαλακία έχει τεράστια διαφορά με το handjob. H μαλακία είναι αυνανισμός, ενώ το handjod είναι σεξ χωρίς διείσδυση. Εγώ σε μπουρδέλο δεν έχω τελειώσει ποτέ μόνος μου με μαλακία, με handjob όμως αρκετές φορές. Και το μετράω για σεξ!

Αντίθετα, είναι σκέτη μαλακία και όχι σεξ αυτό που κάνουν πολλοί από εδώ μέσα, που την τραβάνε μόνοι τους και χύνουν στο πρόσωπο ή στο σώμα της γκόμενας. Είναι επίσης μαλακία όταν γαμάς και λίγο πριν τελειώσεις τη βγάζεις έξω και τελειώνεις μόνος σου. Αλλά το να σου την παίζει η γκόμενα φίλε μου δεν είναι μαλακία, είναι σεξ!

Picker  :sunglasses:

OP
OP
Sfirihti klania

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
Αλλά το να σου την παίζει η γκόμενα φίλε μου δεν είναι μαλακία, είναι σεξ!

Αφου το γαμησαμε που το γαμησαμε κατσε να πω κι εγω την παρολα μου,ρε αρχοντα εσυ που λες
για τον αλλον ο Κλιντον δεν εχει πει οτι η πιπα και η μαλακια δεν ειναι σεξ,εσυ τι εισαι;
πιο μαγκας απο τον πρωην πλανηταρχη,τελικα δεν ειμαι τοσο αρχαριος. :dancing: :grin:

Συνημμένα

• ngbbs4fdb43351294d.jpg
    ngbbs4fdb43351294d.jpg
    16 KB · Εμφανίσεις: 13

Επισκέπτης
Αφου το γαμησαμε που το γαμησαμε κατσε να πω κι εγω την παρολα μου,ρε αρχοντα εσυ που λες
για τον αλλον ο Κλιντον δεν εχει πει οτι η πιπα και η μαλακια δεν ειναι σεξ,εσυ τι εισαι;
πιο μαγκας απο τον πρωην πλανηταρχη,τελικα δεν ειμαι τοσο αρχαριος. :dancing: :grin:

Ο Κλίντον έλεγε μαλακίες για να τη σκαπουλάρει. Σεξ είναι οποιαδήποτε επαφή με άλλο άτομο οδηγεί σε οργασμό. Είναι πολύ διαφορετικό το να την παίζεις από το να σου την παίζουν. Δες και το παρακάτω για να μαθαίνεις:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Φίλε διάβασα κι εγώ την κριτική σου και έχω να πω ότι είσαι λίγο μαλάκας... Όχι για αυτό που σου έκανε η γκόμενα αλλά γιατί όχι μόνο δεν ήξερες να της απαντήσεις αλλά εκτίμησες κιόλας τη μαλακία που σου είπε. Εμένα με κατηγορείς ότι αγαπώ τις πόρνες αλλά πίστεψέ με, εγώ είμαι πολύ πιο συνειδητοποιημένος μπουρδελιάρης από εσένα. Εγώ ξέρω πάντα τι κάνω και γιατί το κάνω, εσύ όχι.

Δυστυχώς δεν ήξερες να της απαντήσεις ότι η μαλακία έχει τεράστια διαφορά με το handjob. H μαλακία είναι αυνανισμός, ενώ το handjod είναι σεξ χωρίς διείσδυση. Εγώ σε μπουρδέλο δεν έχω τελειώσει ποτέ μόνος μου με μαλακία, με handjob όμως αρκετές φορές. Και το μετράω για σεξ!

Αντίθετα, είναι σκέτη μαλακία και όχι σεξ αυτό που κάνουν πολλοί από εδώ μέσα, που την τραβάνε μόνοι τους και χύνουν στο πρόσωπο ή στο σώμα της γκόμενας. Είναι επίσης μαλακία όταν γαμάς και λίγο πριν τελειώσεις τη βγάζεις έξω και τελειώνεις μόνος σου. Αλλά το να σου την παίζει η γκόμενα φίλε μου δεν είναι μαλακία, είναι σεξ!

γειά σου Picker φίλε μου ,

καταρχήν , σου έχω πεί και άλλη φορά ότι η "μαλακία" δεν είναι μόνο στο κυριολεκτικό (χαμηλό) επίπεδο (αυτοπαλινδρόμηση πέους) , είναι πρωτίστως σε μεταφορικό.
αυτό το τελευταίο επίπεδο κρίνεται απο την συμπεριφορά μας , απο την ποιότητα του χαρακτήρα μας , το τι  πετύχαίνουμε στη ζωή μας και τι θα αφήσουμε πίσω μας.

αλλά μια και το ανέφερες θεωρώ όντως ίδιον "μαλάκα" το να δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στα "περισπούδαστα υψηλά νοήματα" που εξέφρασε μια πόρνη του 10 άρικου
και όσο γιατί δεν της απάντησα , ο λόγος είναι πάλι ο ίδιος , θα βυθιζόμουν στη μαλακία αν ετεροπροσδιοριζόμουν απ'αυτά.

απλά αδειάζουμε στο πλεονάζον σπέρμα μας στις πόρνες , ώστε ο εγκέφαλός μας να είναι πιο έτοιμος
να ανταπεξέρχεται στις απαιτήσεις των όντως σοβαρών θεμάτων της ζωής, όλα τ'άλλα είναι της πλάκας

ακόμα και η ίδια κριτική ήταν για πλάκα

OP
OP
Sfirihti klania

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
Ο Κλίντον έλεγε μαλακίες για να τη σκαπουλάρει. Σεξ είναι οποιαδήποτε επαφή με άλλο άτομο οδηγεί σε οργασμό. Είναι πολύ διαφορετικό το να την παίζεις από το να σου την παίζουν. Δες και το παρακάτω για να μαθαίνεις:

Εγω παντως αν μου την παιξουν δεν χυνω καλα,εκτος αν την παιζουν μεσα στο στομα τους.
Να,ετσι..........

Συνημμένα

• 07.jpg
    07.jpg
    56,5 KB · Εμφανίσεις: 17

Επισκέπτης
καταρχήν , σου έχω πεί και άλλη φορά ότι η "μαλακία" δεν είναι μόνο στο κυριολεκτικό (χαμηλό) επίπεδο (αυτοπαλινδρόμηση πέους) , είναι πρωτίστως σε μεταφορικό.
αυτό το τελευταίο επίπεδο κρίνεται απο την συμπεριφορά μας , απο την ποιότητα του χαρακτήρα μας , το τι  πετύχαίνουμε στη ζωή μας και τι θα αφήσουμε πίσω μας.

Η μεγαλύτερη επιτυχία στη ζωή ενός άντρα είναι να έχει τη μαλακία κομένη.  :sunglasses:

ΝΑΙ ΣΤΟ HANDJOB, OXI ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ! ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΜΕ HANDJOB XΩΡΙΣ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΓΑΜΑΣ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!   :jerking:

Picker  :rockon:

OP
OP
Sfirihti klania

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
Η μεγαλύτερη επιτυχία στη ζωή ενός άντρα είναι να έχει τη μαλακία κομένη.  :sunglasses:

ΝΑΙ ΣΤΟ HANDJOB, OXI ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ! ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΜΕ HANDJOB XΩΡΙΣ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΓΑΜΑΣ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!   :jerking:

Picker  :rockon:

ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΠΑΡΑ ΝΑ ΓΑΜΑΣ ΠΑΤΑΤΕΣ. :grin:

OP
OP
Sfirihti klania

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny:

Τι αλλο να κανω;το στηριξα οσο μπορεσα!

Συνημμένα

• ThreadDie2.jpg
    ThreadDie2.jpg
    59,4 KB · Εμφανίσεις: 14

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Διαφωνώ. Η μεγαλύτερη επιτυχία στη ζωή ενός άντρα είναι να έχει τη μαλακία κομένη.  :sunglasses:

ε γι'αυτό είσαι και θα παραμείνεις picker ρε picker , γιατί αντιλαμβάνεσαι τον κόσμο σε πολύ low επίπεδο   :2funny: ,ενδεχομένως να είναι αυτό το ταβάνι σου ,  είναι πάρα πολύ απλά τα πράγματα σ'αυτή τη ρημάδα τη ζωή ! ;)

αντιθέτως εγώ θεωρώ , μεγαλύτερη επιτυχία στη ζωή ενός άντρα , να φτάσει στο μαξιμουμ της πνευματικής πληρότητας που του επιτρέπουν οι δυνατότητες του εγκεφαλικού του παρεγχύματος, πριν εγκαταλείψει τον μάταιο τούτό κόσμο.

rigormortis   :rockon:

(για να σε μιμηθώ και λίγο  :2funny: :2funny: )

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Τελικα θα αναφερει κανεις προβληματα ρε παιδια;;;; :think:

Επισκέπτης
ε γι'αυτό είσαι και θα παραμείνεις picker ρε picker , γιατί αντιλαμβάνεσαι τον κόσμο σε πολύ low επίπεδο   :2funny: ,ενδεχομένως να είναι αυτό το ταβάνι σου ,  είναι πάρα πολύ απλά τα πράγματα σ'αυτή τη ρημάδα τη ζωή ! ;)

Εσύ απλά νομίζεις ότι εσύ είσαι high κι εγώ είμαι low. Κράτα τη γνώμη σου. Εμένα πάντως πουτάνα δεν μου την έχει βγει έτσι όπως εσένα, που τις έχεις και για σκουπίδια.  :birdman:

ΥΓ: Εμένα βρε μαλάκα σε άλλο thread με σύγκρινες με τον pirforestis? Πόσο λίγο με ξέρεις!  

:idiot:  :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Εσύ απλά νομίζεις ότι εσύ είσαι high κι εγώ είμαι low. Κράτα τη γνώμη σου. Εμένα πάντως πουτάνα δεν μου την έχει βγει έτσι όπως εσένα, που τις έχεις και για σκουπίδια.  :birdman:

ΥΓ: Εμένα βρε μαλάκα σε άλλο thread με σύγκρινες με τον pirforestis? Πόσο λίγο με ξέρεις!   :idiot:
Εισαι σιγουρος οτι δεν σου την εχει βγει πουτανα;;;...Δεν υπαρχει πουτανιαρης που να εχει 3000 ωρες πτησεως στο αντικειμενο και να μην του την εχει βγει εστω μια φορα μια πουτανα.....

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
δεν το έπαιξα ποτέ high , αυτό να μην το ξαναπείς, είναι παντελώς λάθος

τώρα φίλε μου αν κρίνω (κατα την ταπεινή μου γνώμη) ότι κάτι κάτι είναι μαλακία (απ'όπου και αν αυτή προέρχεται) , δεν θα κάτσω ν'ασχοληθώ για πολύ , κουράζομαι, νιώθω ότι γελοιοποιούμαι...

υγ: συγνώμη στον νηματοθέτη για την παρεμβολή off topic , ήταν το τελευταίο μου , απλά έπρεπε να διευκρινήσω τα περί "high"

Επισκέπτης
Εισαι σιγουρος οτι δεν σου την εχει βγει πουτανα;;;...Δεν υπαρχει πουτανιαρης που να εχει 3000 ωρες πτησεως στο αντικειμενο και να μην του την εχει βγει εστω μια φορα μια πουτανα.....

Ναι, με σέβονται γιατί τις σέβομαι. Γιατί θα ήθελα και η μάνα μου να ήταν πόρνη. Τη λένε μόνο σε κάτι σε κάτι μαλάκες που τις έχουν για σπερματοδοχεία. Άντε bye.   :-*

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
:fuck2:
Ναι, με σέβονται γιατί τις σέβομαι. Γιατί θα ήθελα και η μάνα μου να ήταν πόρνη. Τη λένε μόνο σε κάτι σε κάτι μαλάκες που τις έχουν για σπερματοδοχεία. Άντε bye.   :-*
:- :- :-* :huh: :huh:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom