Νέα

γαμιουνται οι κοπελεσ για τα λεφτα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα milfslover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 302
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
οικοδομος ειπαμε ειμαι οχι μπιχλιαρης :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μετα την δουλεια πλενομαι και αρωματιζομαι

πωπωπωππωπωπωπωωω γίνεται όλο και καλύτερο το μανάρι, πρέπει να βρω κάνα μέσο στην αστυνομία να το βρω να το περιμένω σε κάνα θαμνάκι λέμε  :cum: :cum: :cum: :cum:

μόνο μη μου πεις ότι φοράς κάνα αφτερσέιβ κούρος, τότε λυπάμαι αλλά τον γλιτώνεις το βιασμό  :s&m_1:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε αδερφέ Boldemort, σόρυ κιόλας αλλά πες μου εσύ μόνος σου χωρίς τη βοήθεια του κοινού (ή της κοινής για να είμαστε στο πνεύμα του σάιτ), ποιος είναι πιο κορόιδο, αυτός που  γαμάει αυτές που λες ή εσύ που κάθησες και κατανάλωσες φαιά ουσια για να κάνεις ανάλυση για αυτές που γαμάνε άλλοι;

Τι λες ρε ανθρωπε?! Καταλαβες τι ειπες? Με την ιδια λογικη και εσυ οταν βγαινεις εξω με τα φιλαρακια σου αν περασει καποια καλη γκομενιτσα... μην κατσεις μετα να την σχολιασεις... και γενικα να την κοιταξεις διοτι θα χασεις ΦΑΙΑ ουσια για καποια που γαμαει καποιος αλλος και οχι εσυ....

Μεγαλη αναλυση ενα ποστ των 3 λεπτων.... Κοστιζει και κανα 1000αρι ευρω αν το καλοσκεφτεις.... ελεος ρε φιλε σοβαρεψου.

Δημητρηςςς γενικα τα βλεπω ΩΜΑ τα πραγματα... επειδη μου αρεσει να ειμαι ανθρωπος της ΛΟΓΙΚΗΣ.

Αυτο δεν σημαινει πως εχω πληγωθει.... Εχω μεν πληγωθει οπως και ολος ο κοσμος...αλλα σε συγκριση με αλλα που εχω ακουσει ειμαι πολυ χαμηλα...σε αυτο

Και αυτο επειδη παντα προσεχα.. και παντα θα προσεχω..

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
πωπωπωππωπωπωπωωω γίνεται όλο και καλύτερο το μανάρι, πρέπει να βρω κάνα μέσο στην αστυνομία να το βρω να το περιμένω σε κάνα θαμνάκι λέμε  :cum: :cum: :cum: :cum:

μόνο μη μου πεις ότι φοράς κάνα αφτερσέιβ κούρος, τότε λυπάμαι αλλά τον γλιτώνεις το βιασμό  :s&m_1:
bvlgari και kenzo σε φτιαξα τωρα ακομα περισοττερο ετσι :rockon: :rockon:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357

οχι βρε συ

μυριζει ιδρωτιλα ...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το νεο αρωμα του ΝΤΙΟΡ αποκλειστικα για οικοδομους !!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Τι λες ρε ανθρωπε?! Καταλαβες τι ειπες? Με την ιδια λογικη και εσυ οταν βγαινεις εξω με τα φιλαρακια σου αν περασει καποια καλη γκομενιτσα... μην κατσεις μετα να την σχολιασεις... και γενικα να την κοιταξεις διοτι θα χασεις ΦΑΙΑ ουσια για καποια που γαμαει καποιος αλλος και οχι εσυ....

Μεγαλη αναλυση ενα ποστ των 3 λεπτων.... Κοστιζει και κανα 1000αρι ευρω αν το καλοσκεφτεις.... ελεος ρε φιλε σοβαρεψου.

Δημητρηςςς γενικα τα βλεπω ΩΜΑ τα πραγματα... επειδη μου αρεσει να ειμαι ανθρωπος της ΛΟΓΙΚΗΣ.

Αυτο δεν σημαινει πως εχει πληγωθει.... Εχω μεν πληγωθει οπως και ολος ο κοσμος...αλλα σε συγκριση με αλλα που εχω ακουσει ειμαι πολυ χαμηλα...σε αυτο

Και αυτο επειδη παντα προσεχα.. και παντα θα προσεχω..

ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΠΑΩ ΠΟΛΥ ΕΣΕΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ.......

ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ !!!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
καλα χαλαρωσε εσυ φαε πρωτα μην παθεισ τιποτα εχουμε χρονο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ποιος ειπε εχουμε χρονο εχουμε σινεμα σημερα τιτανομαχια δεν λεω που θα παω γιατι μπορει να μου την στησουν εκει οι καυλωμενες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
bvlgari και kenzo σε φτιαξα τωρα ακομα περισοττερο ετσι :rockon: :rockon:

αγορίνα μου εσύ, απόψε θα βγάλω τον πεπίτο για πάρτη σου να το ξέρεις  :sunglasses:

ποιος ειπε εχουμε χρονο εχουμε σινεμα σημερα τιτανομαχια δεν λεω που θα παω γιατι μπορει να μου την στησουν εκει οι καυλωμενες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
έτσι, τοίχο τοίχο να πηγαίνεις  :rockon:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
αγορίνα μου εσύ, απόψε θα βγάλω τον πεπίτο για πάρτη σου να το ξέρεις  :sunglasses:

έτσι, τοίχο τοίχο να πηγαίνεις  :rockon:
ο πεπιτο ποιος ειναι το φιδακι ο διαμαντης αλλα τον εχεις βαφτισει αλλιως :2funny: :2funny: :2funny:
δηλαδη τωρα εχεται βαλει στο ματι το κωλαρακι μου αμαν τι παθαμε :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
γαμώ τους νουμπάδες μου μέσα  :headbang: :headbang:
αλλά εγώ φταίω, έπρεπε να το ξέρω

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
οι νέοι

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
προτιμώ τους παλιούς  :coffee:

Επισκέπτης

πεπιτο λεγαμε μια γατα οταν πηγαινα δημοτικο, αλλα δεν την ειχαμε τσεκαρει καλα με την σις και τελικα ηταν πεπιτα.. ε κι απο τοτε τη φωναζε ολη η οικογενεια τραβεστω :rolleyes:

αλλαξε ονομα μωρη, τζιζους δλδ :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom