Επισκέπτης
ναι καλα γι'αυτο γουσταρεται ολο κουστουμαρισμενους
Το σκληρο χερι εχει κι αλλη χρηση
Μισο να φαω και εξηγω.
ναι καλα γι'αυτο γουσταρεται ολο κουστουμαρισμενους
οικοδομος ειπαμε ειμαι οχι μπιχλιαρης
μετα την δουλεια πλενομαι και αρωματιζομαι
ρε αδερφέ Boldemort, σόρυ κιόλας αλλά πες μου εσύ μόνος σου χωρίς τη βοήθεια του κοινού (ή της κοινής για να είμαστε στο πνεύμα του σάιτ), ποιος είναι πιο κορόιδο, αυτός που γαμάει αυτές που λες ή εσύ που κάθησες και κατανάλωσες φαιά ουσια για να κάνεις ανάλυση για αυτές που γαμάνε άλλοι;
bvlgari και kenzo σε φτιαξα τωρα ακομα περισοττερο ετσιπωπωπωππωπωπωπωωω γίνεται όλο και καλύτερο το μανάρι, πρέπει να βρω κάνα μέσο στην αστυνομία να το βρω να το περιμένω σε κάνα θαμνάκι λέμε
μόνο μη μου πεις ότι φοράς κάνα αφτερσέιβ κούρος, τότε λυπάμαι αλλά τον γλιτώνεις το βιασμό
καλα χαλαρωσε εσυ φαε πρωτα μην παθεισ τιποτα εχουμε χρονοΤο σκληρο χερι εχει κι αλλη χρηση
Μισο να φαω και εξηγω.
πωπωπωππωπωπωπωωω γίνεται όλο και καλύτερο το μανάρι, πρέπει να βρω κάνα μέσο στην αστυνομία να το βρω να το περιμένω σε κάνα θαμνάκι λέμε
μόνο μη μου πεις ότι φοράς κάνα αφτερσέιβ κούρος, τότε λυπάμαι αλλά τον γλιτώνεις το βιασμό
Τι λες ρε ανθρωπε?! Καταλαβες τι ειπες? Με την ιδια λογικη και εσυ οταν βγαινεις εξω με τα φιλαρακια σου αν περασει καποια καλη γκομενιτσα... μην κατσεις μετα να την σχολιασεις... και γενικα να την κοιταξεις διοτι θα χασεις ΦΑΙΑ ουσια για καποια που γαμαει καποιος αλλος και οχι εσυ....
Μεγαλη αναλυση ενα ποστ των 3 λεπτων.... Κοστιζει και κανα 1000αρι ευρω αν το καλοσκεφτεις.... ελεος ρε φιλε σοβαρεψου.
Δημητρηςςς γενικα τα βλεπω ΩΜΑ τα πραγματα... επειδη μου αρεσει να ειμαι ανθρωπος της ΛΟΓΙΚΗΣ.
Αυτο δεν σημαινει πως εχει πληγωθει.... Εχω μεν πληγωθει οπως και ολος ο κοσμος...αλλα σε συγκριση με αλλα που εχω ακουσει ειμαι πολυ χαμηλα...σε αυτο
Και αυτο επειδη παντα προσεχα.. και παντα θα προσεχω..
ποιος ειπε εχουμε χρονο εχουμε σινεμα σημερα τιτανομαχια δεν λεω που θα παω γιατι μπορει να μου την στησουν εκει οι καυλωμενεςκαλα χαλαρωσε εσυ φαε πρωτα μην παθεισ τιποτα εχουμε χρονο
bvlgari και kenzo σε φτιαξα τωρα ακομα περισοττερο ετσι
έτσι, τοίχο τοίχο να πηγαίνειςποιος ειπε εχουμε χρονο εχουμε σινεμα σημερα τιτανομαχια δεν λεω που θα παω γιατι μπορει να μου την στησουν εκει οι καυλωμενες
ο πεπιτο ποιος ειναι το φιδακι ο διαμαντης αλλα τον εχεις βαφτισει αλλιωςαγορίνα μου εσύ, απόψε θα βγάλω τον πεπίτο για πάρτη σου να το ξέρεις
έτσι, τοίχο τοίχο να πηγαίνεις
τι ειναι αυτο παλιγαμώ τους νουμπάδες μου μέσα
αλλά εγώ φταίω, έπρεπε να το ξέρω
οι νέοι
αρα εγω δεν σου κανωπροτιμώ τους παλιούς
προτιμώ τους παλιούς
αγορίνα μου εσύ, απόψε θα βγάλω τον πεπίτο για πάρτη σου να το ξέρεις
προτιμώ τους παλιούς
Ρατσίστρω..
καλά θα παλιώσεις κι εσύ δε θα παλιώσεις?αρα εγω δεν σου κανω